Mc-elek Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Választ itt ne nagyon várj senkitől. Szépen elvannak maguk közt ,azt ennyi. 17Y Dti-hez néztem 28.000/db felújított, 85.000/db gyári. most nem azért nem írnak választ mert kecsegek!!! hanem nem akar senki hülyeséget írni.... pl:én annyira nem vagyok jártas az olajkályháknál ezért nem írok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 y 20 dth-ba milyen árban van egy komplet porlasztocsucs csere kb 110e/db Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Választ itt ne nagyon várj senkitől. Szépen elvannak maguk közt ,azt ennyi. 17Y Dti-hez néztem 28.000/db felújított, 85.000/db gyári. ezen jót röhögtem 16425 ft a gyári hol nézted....??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 ezen jót röhögtem 16425 ft a gyári hol nézted....??? na ez tök jó szám :) hogy van ekkora különbség.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Választ itt ne nagyon várj senkitől. Szépen elvannak maguk közt ,azt ennyi. :) :D :D Még szerencse,hogy ez a vélekedés nem általános! Szerintem itt mindenki szívesen segít a másikon,ha tud! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 :) :D :D Még szerencse,hogy ez a vélekedés nem általános! Szerintem itt mindenki szívesen segít a másikon,ha tud! magából indul ki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 magából indul ki! De akkor miért regisztrált ide? :D 2 nap után ilyen megállapítást tenni!? :) Sem autót, sem depit nem gyógyítunk neten! Csak autóval kapcsolatos tanácsok, tippek, információk tárháza ez és nem Ezo TV! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
liti Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 (edited) Mi is a szlogened? "Én teljesen normális vagyok. Tudom, mert egy hang folyton ezt suttogja!" Módosítva Október8, 2010 : liti Link to comment Megosztás: More sharing options...
liti Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Tévedsz. Gondoltam,hogy lesz felzúdulás. Háromból kettő bejött. Egy forgalmazónál néztem természetesen. Az általad megadott áron viszont nagyon csodálkoznék, mert egy felújított is többe kerül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Tévedsz. Gondoltam,hogy lesz felzúdulás. Háromból kettő bejött. Egy forgalmazónál néztem természetesen. Az általad megadott áron viszont nagyon csodálkoznék, mert egy felújított is többe kerül. sokat kő még tanulnod hülyeséget ne irjál plízzzzz........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
liti Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 sokat kő még tanulnod hülyeséget ne irjál plízzzzz........ Látom te aztán egy nagyon okos emberke vagy.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Látom te aztán egy nagyon okos emberke vagy.... Erre most ráhibáztál! :) Figyelj,ha nincs a témához építőjellegű,segítőszándékú hozzászólásod, akkor inkább ne is írj!Ne trollkodj itt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Látom te aztán egy nagyon okos emberke vagy.... Hát figyi: rátapintottál, ő tényleg okos a témában a híre és a hozzászólásai alapján (személyes tapasztalatom ugyan nincs, de ezexerint Veled ellentétben én régóta olvasom az ő hozzászólásait is + sokan ajánlják) Én Veled ellentétben úgy vagyok vele, hogyha valahol újonc vagyok (nem is akármilyen, hanem 3 kemény napos), akkor szépen köszönök, bemutatkozok és minden véleményt szívesen fogadok, 3 nap után semmiképp sem szólogatok be, még akkor sem, ha egyébként régóta olvasom a fórumot (ha wesszről nem tudsz, valszeg nem olvasod túl régóta és/vagy nem figyelmesen). Ha nem tetszik az ő stílusa - szíved joga, de nézd meg, miket mondott eddig. Ez az én véleményem, észt nem akarok osztani, csak zavar, ha egy jól működő, egymást segítő társaságot kultúrálatlansággal kezdikbombázni (volt már rá példa). Szóval nem haragszik szerintem senki senkire, egyszerűen ez a fórum itt nem a beszólogatásról szól. Legalábbis az én életemben nem. Egyébként ördögöd van, jól elvagyunk... Ami engem illet, legalábbis :) UFF :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Hát figyi: rátapintottál, ő tényleg okos a témában a híre és a hozzászólásai alapján (személyes tapasztalatom ugyan nincs, de ezexerint Veled ellentétben én régóta olvasom az ő hozzászólásait is + sokan ajánlják) Én Veled ellentétben úgy vagyok vele, hogyha valahol újonc vagyok (nem is akármilyen, hanem 3 kemény napos), akkor szépen köszönök, bemutatkozok és minden véleményt szívesen fogadok, 3 nap után semmiképp sem szólogatok be, még akkor sem, ha egyébként régóta olvasom a fórumot (ha wesszről nem tudsz, valszeg nem olvasod túl régóta és/vagy nem figyelmesen). Ha nem tetszik az ő stílusa - szíved joga, de nézd meg, miket mondott eddig. Ez az én véleményem, észt nem akarok osztani, csak zavar, ha egy jól működő, egymást segítő társaságot kultúrálatlansággal kezdikbombázni (volt már rá példa). Szóval nem haragszik szerintem senki senkire, egyszerűen ez a fórum itt nem a beszólogatásról szól. Legalábbis az én életemben nem. Egyébként ördögöd van, jól elvagyunk... Ami engem illet, legalábbis :) UFF :D csergőnél lehet kapni ilyen áron, meg ha figyelebe veszem a kedvezményt még 11200 forintért is megvehetem.Ez már elég baráti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 csergőnél lehet kapni ilyen áron, meg ha figyelebe veszem a kedvezményt még 11200 forintért is megvehetem.Ez már elég baráti. Tudod a katalógus számát Dani?? szerk: melyik ,vagy egyikse? 0821120 0821192 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Tudod a katalógus számát Dani?? 821153 Link to comment Megosztás: More sharing options...
liti Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Hát figyi: rátapintottál, ő tényleg okos a témában a híre és a hozzászólásai alapján (személyes tapasztalatom ugyan nincs, de ezexerint Veled ellentétben én régóta olvasom az ő hozzászólásait is + sokan ajánlják) Én Veled ellentétben úgy vagyok vele, hogyha valahol újonc vagyok (nem is akármilyen, hanem 3 kemény napos), akkor szépen köszönök, bemutatkozok és minden véleményt szívesen fogadok, 3 nap után semmiképp sem szólogatok be, még akkor sem, ha egyébként régóta olvasom a fórumot (ha wesszről nem tudsz, valszeg nem olvasod túl régóta és/vagy nem figyelmesen). Ha nem tetszik az ő stílusa - szíved joga, de nézd meg, miket mondott eddig. Ez az én véleményem, észt nem akarok osztani, csak zavar, ha egy jól működő, egymást segítő társaságot kultúrálatlansággal kezdikbombázni (volt már rá példa). Szóval nem haragszik szerintem senki senkire, egyszerűen ez a fórum itt nem a beszólogatásról szól. Legalábbis az én életemben nem. Egyébként ördögöd van, jól elvagyunk... Ami engem illet, legalábbis :) Hát figyuzz egy kicsit,te is ! Nem akartam "kultúrálatlansággal" bombázni ezt a jól működő fórumot,nem is tettem-csak egy megjegyzés volt. Ha valaki magára vette ,talán nem volt véletlen. Egy egyszerű kérdésre szerettem volna választ kapni,semmi más nem állt szándékomban. Egy fórumon nem az számít,ki mennyi ideje írogat-esetleg hülyeségeket. Egyébként a témában(dízel G) megjelent írások 3/4-t elolvastam ebből a fórumból. Elég sok időt eltöltöttem porlasztó kereséssel és 25-30 ezer alatt nem találtam használtat sem,de ha megadod az oldal címét szívesen átnézném az általad javasoltat is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Tudod a katalógus számát Dani?? szerk: melyik ,vagy egyikse? 0821120 0821192 felhivtam öket aztán már mondták is. Az Érdi Opel bontó olyan 4-5 e ft-ért adja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 821153 jaaaaaaaa... mert én y20dth néztem,amit Te írtál az y17dt így már értem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 jaaaaaaaa... mert én y20dth néztem,amit Te írtál az y17dt így már értem :) igen ez volt a kérdés y17dt-be kellett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 igen ez volt a kérdés y17dt-be kellett. nem y20dth-ba???? előzmény:(3001-es hozzászólás) y 20 dth-ba milyen árban van egy komplet porlasztocsucs csere Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 nem y20dth-ba???? előzmény:(3001-es hozzászólás) y 20 dth-ba milyen árban van egy komplet porlasztocsucs csere olvass tovább amire irtam a választ:"17Y Dti-hez néztem 28.000/db felújított, 85.000/db gyári."na erre irtam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 olvass tovább amire irtam a választ:"17Y Dti-hez néztem 28.000/db felújított, 85.000/db gyári."na erre irtam meg volt az is......,na igen lucas 16473ft y17dt-be,én azt hittem hogy Te is y20dth néztem...azért nem értettem az árat :) én az eredeti kérdéssel molyoltam ,aztán láttam a piszkálódást ,engem az nem érdekel... akkor ezt is megbeszéltük :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Hát figyuzz egy kicsit,te is ! Nem akartam "kultúrálatlansággal" bombázni ezt a jól működő fórumot,nem is tettem-csak egy megjegyzés volt. Rendben van, én nem is a konkrét témához szóltam hozzá tulajdonképp, csak a stílus ütötte meg a szememt egy kis képzavarral. Ha olvasgattál a dízelben, tudhatod, hogy wesszt sokan ajánlják, jó a témában. Engem (meg talán őt se) biztos nem bántottál meg annyira, csak írásnál óvatoskodni kell kicsit, mert a szavak élét nem veszi el a mimika stb... Na jó sztem ne ragozzuk, mert sok az OFF. biztos csak páran félreértettünk... Szóval peace van, remélem mindenkivel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 ... És végül üdv a fórumon Liti! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts