Csabi_dti Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Igen,hozzátanították + új immo kódot kapott!Szerintem ha másik ecu-t teszel rá,akkor kell az immo chip is. Én is nagyon remélem! köszi. Meg fogom próbálni megvan hozzá minden a chip és a "vevő" is. elvileg a műszeregység és lehet h a bcm-is kell.Ha nem tanítja hozzá az ember. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
antares Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Sziasztok, A gép lomha, 2600 fordulatnál 1125 hibakód, na ellenőriztem a turbo vezérlő szelepet, turbó szelep membránt, vákuum csövezés,EGR (megjegyzem a szívótorok totál koszos olajsár+korom) mindent ok-nak találtam,kipufogót szétnyitottuk a katalizátor után, állt benne a korom+olajos trutyi, gondolom mi lehet az elején ha ez van a végén. így már értem miért kap erőre az autó ha turáztatom kicsit, valamennyit koszt csak ki tud lökni, és utána jobban távozik a kipufogó gáz, turbo nem fojtódik le. most csak a katalizátorral kell majd valamit kitalálnom mi legyen. ha a katalizátor eldugul, szerintetek kihatással van a szívóoldal koszolódására? Arra gondolok az a cucc ami nem tud eltávozni ott ragad le ahol tud. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Hali csak annyit tudok mondani, hogy olvass vissza 1 max 2 oldalt, mert nekem is ez volt a hibaüzenetem. Meddig engedi a kiforgatni a motort? Nekem 3200 engedte max és sajnos turbónyomás szabályzót kellett cserélni. nekem is ez volt.tisztitás és tutui ,vagy csere ,probáld ki egy cseredarabbal ha jó akkor megérte a fáradozást hamás akkor még mindig ráéersz agyalogni de 1 lehetöség ki van zárva . Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti468 Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Amit cseréltek: - leállítószelep (Ezt még adagoló hiba gyanúnál,de amit kivettek,a szerelö szétszedte és tényleg rossz volt) - klíma elektronika (Emiatt nem üzenmelt a klíma) - bal oldali összekötö gömbfej (Ez csak úgy jött menet közben) - ECU (Na ez volt a klíma kivételével az összes hiba forrása) Minden kiszerelt alkatrész megvan!Az öcsém múlt hónapban cseréltetett váltóolajat ugyanitt és még az olaj is ott volt kannában,amit lecseréltek!^_^ Hello béka Hol csinálták meg, azaz hova vitted a gépedet zegen? :D (látom te is zalai vagy) Üdv: Peti Link to comment Megosztás: More sharing options...
antares Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Hello mindenkinek, ismeri ezt valaki:www.zoldkartyaproblema.info? Nem tudom belemerjem -e önteni a gépbe, vagy az adagolóm fogja bánni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Hello mindenkinek, ismeri ezt valaki:www.zoldkartyaproblema.info? Nem tudom belemerjem -e önteni a gépbe, vagy az adagolóm fogja bánni. Újabb lehúzás, ami lehet jó is. Én Spurit használok, nekem az bevált. Erről nem tok nyilatkozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
béka Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Hello béka Hol csinálták meg, azaz hova vitted a gépedet zegen? ^_^ (látom te is zalai vagy) Üdv: Peti Szia! Erzsébethegyre,Kocsis Dezsöhöz!Nagyon korrekt! Zsolt Link to comment Megosztás: More sharing options...
antares Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 sziasztok, Mitől áll vissza az ecu a vészprogramról a normálisra? Ha törlik a hibakódokat? Esetlegesen vissza kell állítani? Vagy törlés után x megtett km után? Tudja valaki? köszönöm , sziasztok Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 sziasztok, Mitől áll vissza az ecu a vészprogramról a normálisra? Ha törlik a hibakódokat? Esetlegesen vissza kell állítani? Vagy törlés után x megtett km után? Tudja valaki? köszönöm , sziasztok Automatikusan, ha már nem jelentkezik a hiba (nem világít a check engine lámpa). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 sziasztok, Mitől áll vissza az ecu a vészprogramról a normálisra? Ha törlik a hibakódokat? Esetlegesen vissza kell állítani? Vagy törlés után x megtett km után? Tudja valaki? köszönöm , sziasztok Csak érdeklődsz vagy baj van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
antares Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Csak érdeklődsz vagy baj van? Nincs hibakód, törölve lett, az autó max 130km/h val megy megint, 3200-ig pörög ötödikből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
antares Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Sziasztok, Visszatért az erő az autóba, katalizátort kivágtuk, cső a helyére, eredmény picivel jobb gyorsulás, de nagyon nem az igazi. (ami eltűnt viszont, 1400-1500 -as fordulatnál mintha valami amorf anyagba vezettem volna bele a kocsit, mintha rágóba ragadtak volna a kerekek). Javitások: kapott rossz légtömegmérő, valamint ezért kapott garanciális csere légtömegmérő kidobása, eredeti beszerelése és megjött az erő. Tapasztalat, nem szabad a szerelőktől mindenféle légtömegmérőt venni, el kell menni a boltba, és megvenni az eredetit és ténylegesen van rá garancia számlával. Szerencsére az Y17DT-hez nem olyan drága mint más típusokhoz. Üdv mindenkinek Link to comment Megosztás: More sharing options...
ferere26 Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Sziasztok, Visszatért az erő az autóba, katalizátort kivágtuk, cső a helyére, eredmény picivel jobb gyorsulás, de nagyon nem az igazi. (ami eltűnt viszont, 1400-1500 -as fordulatnál mintha valami amorf anyagba vezettem volna bele a kocsit, mintha rágóba ragadtak volna a kerekek). Javitások: kapott rossz légtömegmérő, valamint ezért kapott garanciális csere légtömegmérő kidobása, eredeti beszerelése és megjött az erő. Tapasztalat, nem szabad a szerelőktől mindenféle légtömegmérőt venni, el kell menni a boltba, és megvenni az eredetit és ténylegesen van rá garancia számlával. Szerencsére az Y17DT-hez nem olyan drága mint más típusokhoz. Üdv mindenkinek Hali!!! Mennyi volt az eredeti légtömegmérő(Neked is 1.7 DTI y17dt0) Üdv:Ferere Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Hali!!! Mennyi volt az eredeti légtömegmérő(Neked is 1.7 DTI y17dt0) Üdv:Ferere Na ez engem is érdekelne, bár én havonta 2x takarítom féktisztítóval...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tompi.paintball Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Helló mindenki! y17dt ben a légtömegmérő pontosan hol helyezkedik el? mintha lomhább lenne a gép. hiba kod semmi, csak az érzés.esetleg kitakarítanám. köszi a segitséget Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Na ez engem is érdekelne, bár én havonta 2x takarítom féktisztítóval...... :wacko: Lassan 250e km lesz az autóban, de még soha nem volt takarítva (és cserélve se)! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 :( Lassan 250e km lesz az autóban, de még soha nem volt takarítva (és cserélve se)! <_< Most kanyarodtam 91 000 fölé. Ha járok Kaposváron figyelek, megnézem én ezt a 250e Km-es Astrát. Talán az enyém is elmegy annyit! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ferere26 Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Na ez engem is érdekelne, bár én havonta 2x takarítom féktisztítóval...... Helló!!! Bal oldalt található légszűrőházból kivezető csövek között találod csatlakozó megy rá henger alakú műanyag Üdv:Ferere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ferere26 Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Helló mindenki! y17dt ben a légtömegmérő pontosan hol helyezkedik el? mintha lomhább lenne a gép. hiba kod semmi, csak az érzés.esetleg kitakarítanám. köszi a segitséget Helló!!! Bal oldalt található légszűrőházból kivezető csövek között találod csatlakozó megy rá henger alakú műanyag Üdv:Ferere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ferere26 Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 :wacko: Lassan 250e km lesz az autóban, de még soha nem volt takarítva (és cserélve se)! <_< Hali!!! Bár csak én is ilyen szerencsés lennék már 2-szer cseréltem rábeszéltek az utángyártottra nemsokkal a garancia után meg is adta magát úgy hogy kénytelen voltam venni a gyárit az még megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tompi.paintball Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Helló!!! Bal oldalt található légszűrőházból kivezető csövek között találod csatlakozó megy rá henger alakú műanyag Üdv:Ferere. Helló! kösz megtaláltam. a rácsos rész némileg kormos ha végighuztam a kezem,de ezenkívül nem hinném hogy koszos. a csövek is tiszták . viszont megin kivillogtattam. 0370 es hibakód. az adagoló feletti csati tiszta. egyszer már kitakarítottam innen valaki javaslatára talán AtiZafiéra. de most nincs kedvem levenni az akkusarut és ujra beállítani a magnót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ferere26 Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Helló! kösz megtaláltam. a rácsos rész némileg kormos ha végighuztam a kezem,de ezenkívül nem hinném hogy koszos. a csövek is tiszták . viszont megin kivillogtattam. 0370 es hibakód. az adagoló feletti csati tiszta. egyszer már kitakarítottam innen valaki javaslatára talán AtiZafiéra. de most nincs kedvem levenni az akkusarut és ujra beállítani a magnót. Hali!!! A szerelőm azt mondta úgy tudod óvni a légtömegmérőt ha rendszeresen cseréled a légszűrő betétet mert a por kosz öli meg a légtömegmérő elektronikáját. A hibakódra kérdezz rá wess-nél ő tudja az összeset Üdv:Ferere Link to comment Megosztás: More sharing options...
ferere26 Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Hali!!! A szerelőm azt mondta úgy tudod óvni a légtömegmérőt ha rendszeresen cseréled a légszűrő betétet mert a por kosz öli meg a légtömegmérő elektronikáját. A hibakódra kérdezz rá wessz-nél ő tudja az összeset Üdv:Ferere Link to comment Megosztás: More sharing options...
ferere26 Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Helló! kösz megtaláltam. a rácsos rész némileg kormos ha végighuztam a kezem,de ezenkívül nem hinném hogy koszos. a csövek is tiszták . viszont megin kivillogtattam. 0370 es hibakód. az adagoló feletti csati tiszta. egyszer már kitakarítottam innen valaki javaslatára talán AtiZafiéra. de most nincs kedvem levenni az akkusarut és ujra beállítani a magnót. Ezt találtam neked itt a forumon P0370 Szivattyú helyzetérzékelő érvénytelen jel - hibás alkatrész: adagoló vezérlőegység Link to comment Megosztás: More sharing options...
tompi.paintball Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Hali!!! A szerelőm azt mondta úgy tudod óvni a légtömegmérőt ha rendszeresen cseréled a légszűrő betétet mert a por kosz öli meg a légtömegmérő elektronikáját. A hibakódra kérdezz rá wess-nél ő tudja az összeset Üdv:Ferere nem hinném hogy különösen gond lenne vele. lehet hogy már megszoktam és azért tűnik lomhábbnak. mondjuk padlógázzal még letudok gyorsulni (nem megölve a motort) néhány autót. a levegőszüröt rendszeresen 20000 ezrenként cserélem a plusz vatelin szűrős fémmerevítésü (turbo)szűrővel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts