Mirmur Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Hali! Vettünk egy 2007-es Astra G Caravan-t 1,7 cdti(z17dtl) 80Le és egy kis probléma van vele. A probléma a következő: Kijelzett a motor visszajelző és az autót le is szabályozta úgy, hogy nem engedi a motort 3200 fölé. A hibát megnéztük ismerőssel(+ TECH 2:)) kiütöttük és bemértük. A feltöltő nyomás meghaladja a 30-40kpa-lal az előírtat. Mi okozhatja a problémát? Van valami ötletetek? A szerelőm valami eltömődésre tippelt. Van ezekben egyébként részkeszűrős szutyok?^_^ Remélem tud valaki segíteni, előre is köszi. Üdv.: Dani Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Hali! Vettünk egy 2007-es Astra G Caravan-t 1,7 cdti(z17dtl) 80Le és egy kis probléma van vele. A probléma a következő: Kijelzett a motor visszajelző és az autót le is szabályozta úgy, hogy nem engedi a motort 3200 fölé. A hibát megnéztük ismerőssel(+ TECH 2:)) kiütöttük és bemértük. A feltöltő nyomás meghaladja a 30-40kpa-lal az előírtat. Mi okozhatja a problémát? Van valami ötletetek? A szerelőm valami eltömődésre tippelt. Van ezekben egyébként részkeszűrős szutyok?^_^ Remélem tud valaki segíteni, előre is köszi. Üdv.: Dani Ha le tudnád írni a pontos hibakódot sokat lendíthetne a dolgon! Mióta csinálja? Ha Wessz vagy Uhuhu cartárs nem jár erre, akkor írj nekik pü-t. Részecskeszűrő nincs benne, az csak EURO5-től kötelező, ez "csak" EURO4-es. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mirmur Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Ha le tudnád írni a pontos hibakódot sokat lendíthetne a dolgon! Mióta csinálja? Ha Wessz vagy Uhuhu cartárs nem jár erre, akkor írj nekik pü-t. Részecskeszűrő nincs benne, az csak EURO5-től kötelező, ez "csak" EURO4-es. Tegnap vettük és az autópályán vettük észre. Holnap megmondom a pontos hibakódot, hülyeséget meg nem akarok mondani! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Hali! Vettünk egy 2007-es Astra G Caravan-t 1,7 cdti(z17dtl) 80Le és egy kis probléma van vele. A probléma a következő: Kijelzett a motor visszajelző és az autót le is szabályozta úgy, hogy nem engedi a motort 3200 fölé. A hibát megnéztük ismerőssel(+ TECH 2:)) kiütöttük és bemértük. A feltöltő nyomás meghaladja a 30-40kpa-lal az előírtat. Mi okozhatja a problémát? Van valami ötletetek? A szerelőm valami eltömődésre tippelt. Van ezekben egyébként részkeszűrős szutyok?^_^ Remélem tud valaki segíteni, előre is köszi. Üdv.: Dani Helló Mirmur! Lehet,hogy az EGR szelepet kell kipucolni.Nekem legalábbis azt kellett kipucolni amikor a motor visszajelző világított és ugyanígy 3200 körül leszabályzott az autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mirmur Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 A hibaüzenet: P1125 (5) Feltöltő nyomás érzékelő jel határérték túllépés Mi a különbség a 80 és a 100 lovas 1,7 cdti között? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csabi_dti Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 A hibaüzenet: P1125 (5) Feltöltő nyomás érzékelő jel határérték túllépés Mi a különbség a 80 és a 100 lovas 1,7 cdti között? Hali! A 100 lovason már geometriás turbó van és valószínűleg más nagyobb porlasztó(bár lehet azonos) ^_^ Egy pár dolog okozhatja a magas t.nyomást. pl.: nyomásszabályzó szelep(vákum) +labda esetleg nem jó chiptuning,tuningbox stb csak így hirtelen . Ami a legegyszerűbb nézd át a vákuumcsöveket nincs e lecsúszva kiszakadva stb. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mirmur Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Hali! A 100 lovason már geometriás turbó van és valószínűleg más nagyobb porlasztó(bár lehet azonos) :D Egy pár dolog okozhatja a magas t.nyomást. pl.: nyomásszabályzó szelep(vákum) +labda esetleg nem jó chiptuning,tuningbox stb csak így hirtelen . Ami a legegyszerűbb nézd át a vákuumcsöveket nincs e lecsúszva kiszakadva stb. :D Csövek a helyükön vannak, azokkal nincs gond már megnéztük. Az lehet, hogy az előző tulajnak volt benne chiptunning vagy tunningbox és eladás előtt kiszedte és ettől szórakozik? ^_^ Nem látszik rajta, hogy rá lett volna téve tunningbox... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csabi_dti Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Csövek a helyükön vannak, azokkal nincs gond már megnéztük. Az lehet, hogy az előző tulajnak volt benne chiptunning vagy tunningbox és eladás előtt kiszedte és ettől szórakozik? ^_^ Nem látszik rajta, hogy rá lett volna téve tunningbox... :D Ha már nincs benne akkor nem hiszem. Csak lehetőségnek írtam nem valószínű hogy ez a gond. Én kipróbálnám egy másik nyomásszabályzóval hátha. Bár valami nagyon kicsi eltérést írtál 30-40kpa.Mennyi volt a turbó nyomás? Esetleg a turbó lévő nyomásszabályzó labda állításával is lehetne próbálkozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Hali! Lambdaszonda biztos nem az nincs a dízelbe.(bár lehet a részecskeszűrösbe már van valami hasonló) El kéne vinni egy hibakód kiolvasásra mert nagyon sok dolog lehet amitől csökkentett módba üzemel. nekem is csinált ilyet de én megusztam a turbonyomás szab szelep volt elkoszolodva ,de nem fogom meguszni a torok pucolást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 A hibaüzenet: P1125 (5) Feltöltő nyomás érzékelő jel határérték túllépés Mi a különbség a 80 és a 100 lovas 1,7 cdti között? Helló! Nekem is ez a hibajelenség jött elő már kétszer, de más hibakódokkal. Először csak a töltőnyomás érzékelőt kellett kitisztítani, másodszor pedig az AGR szelepet a fojtószelep házzal együtt. A javítások segítettek a gondon. Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mirmur Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Helló! Nekem is ez a hibajelenség jött elő már kétszer, de más hibakódokkal. Először csak a töltőnyomás érzékelőt kellett kitisztítani, másodszor pedig az AGR szelepet a fojtószelep házzal együtt. A javítások segítettek a gondon. Üdv. Köszi az infót akkor kipucoljuk a szerelővel és próbálkozunk, mert egy nyomásszab. szelep 40e jó magyar forintba kerül :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csabi_dti Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 nekem is csinált ilyet de én megusztam a turbonyomás szab szelep volt elkoszolodva ,de nem fogom meguszni a torok pucolást. A szívócsonk leszedése elég szívás legalábbis a corsánál lehet az astrába több a hely bár nem hiszem :D Én 120e nél vettem le és volt benne koksz rendesen ,de nálam nem volt ettől semmi hiba. Ami érdekes h és már kb 30e km-et nyomtam le egr-nélkül (az elektromos szelep az maradt de az öntvény és a visszavezetés likvidálva lett) és ezért sem dob hibát. Másik autónál meg azért is rinyál ha lefalazzák a kipucsonknál a tömítést. :D Csak azt nem értem h honnan veszi észre mert az y17dt nél az elektromos vákuumszelepet leszámítva semmi nincs ami villanyos és a kipugázzal foglalkozik. :D Nyugodtan javítsatok ki a rosszul gondolom. ^_^ lehet a cdti más tészta.Sőt tuti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kombitomi Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Sziasztok! Az olajos topicban leírt GM "B" tipusú szabványt tudó olajok közül melyket ajánlanátok Y17DT motorkódú Astrába? Kimondottan van ezek között turbó dízel olaj? Csak az 5W-s olajok érdekelnének. Az előző tulaj Fuchs Titan Gt1 Pro Flex 5W-30 olajat rakott bele, 10EKm-ként cserélte és nemsokára nekem is cserélnem kell... Válaszaitokat előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csabi_dti Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Sziasztok! Az olajos topicban leírt GM "B" tipusú szabványt tudó olajok közül melyket ajánlanátok Y17DT motorkódú Astrába? Kimondottan van ezek között turbó dízel olaj? Csak az 5W-s olajok érdekelnének. Az előző tulaj Fuchs Titan Gt1 Pro Flex 5W-30 olajat rakott bele, 10EKm-ként cserélte és nemsokára nekem is cserélnem kell... Válaszaitokat előre is köszönöm. Hali! Nekem nagyon beváltak a Total olajak 4 autónál használtuk(juk) és semmi gond nem volt soha. Az opelba ezt szoktam tenni: olaj 80e km-et mentem már ilyen olajjal az autóba 150e van és hibátlan. Én 15-20e között szoktam cserélni szerintem 10e-után felesleges bár ha sokat használod rövid távon akkor ok. Lehet h ez az olaj nem rendelkezik azzal az ajánlással amit írsz de nekem nagyon bevált. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mirmur Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Nos a probléma megoldódott, legalábbis most úgy néz ki, hogy jó lett az autó. A hiba a nyomásszabályzó szelep volt, sajnos a pucolás nem segített, ezért cserélni kellett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
antares Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Sziasztok, Mi okozhatja a lomhaságot az alsó tartományban? A légtömegmérő kipróbálva, tuti jó. Igazándiból 1125 hiba van jelen, turbonyomás probléma, de ez 2600 fordulatnál íródik be. A vákuum hiba kihathat a turbó előtti üzemre? pl. padlózom a gázt, negyedikből, 70-90 kell neki 15 mp. Mikor álló helyzetből indulok az kész gyalázat mire elérem a 60-at, kb 30 mp. Hiába nyomom a gázpedált tövig, egyszerűen nem reagál rá az autó, mintha nem is érzékelné, hogy gyorsulni kellene. EGR + Töltőnyomás érzékelő takarítva, ötlete valakinek? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mirmur Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Sziasztok, Mi okozhatja a lomhaságot az alsó tartományban? A légtömegmérő kipróbálva, tuti jó. Igazándiból 1125 hiba van jelen, turbonyomás probléma, de ez 2600 fordulatnál íródik be. A vákuum hiba kihathat a turbó előtti üzemre? pl. padlózom a gázt, negyedikből, 70-90 kell neki 15 mp. Mikor álló helyzetből indulok az kész gyalázat mire elérem a 60-at, kb 30 mp. Hiába nyomom a gázpedált tövig, egyszerűen nem reagál rá az autó, mintha nem is érzékelné, hogy gyorsulni kellene. EGR + Töltőnyomás érzékelő takarítva, ötlete valakinek? Köszi Hali csak annyit tudok mondani, hogy olvass vissza 1 max 2 oldalt, mert nekem is ez volt a hibaüzenetem. Meddig engedi a kiforgatni a motort? Nekem 3200 engedte max és sajnos turbónyomás szabályzót kellett cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
antares Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Hali csak annyit tudok mondani, hogy olvass vissza 1 max 2 oldalt, mert nekem is ez volt a hibaüzenetem. Meddig engedi a kiforgatni a motort? Nekem 3200 engedte max és sajnos turbónyomás szabályzót kellett cserélni. Nekem az a bajom, hogy a turbó üzem előtt is lomha a gép, úgy tudom erre az üzemre még nincs kihatással a turbó. Nálam 2 és 3 ból 3200-ig, 4 és 5-ből 2600-ig engedi pörögni a motort. Link to comment Megosztás: More sharing options...
béka Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Sziasztok! Az elözmény: "Sziasztok! Már korábban írtam a problémáról. A szervízlámpa ki-ki gyullad rendszertelen idöközönként.Ekkor,illetve elötte az autó erötlenné válik,majd amikor a lámpa világít,kicsit magához tér,aztán mikor elalszik akkor semmi gond. A mai napig nem tudták megmondani mi lehet a gond. Elözmények: Autóvillamossági szerelönél hibakód kiolvasás.Eredmény:P0100 Légtömegmérö kicserél,hiba nem szünik meg.Az összes vezeték kimérése,szakadás nincs,de a hibakód ugyan az. "Mechanikus" szerelönél: -EGR szelep szétszed,kipucol -> tökéletes -Adagoló vezérlés levesz,bevizsgál -> tökéletes -Turbó szétszed,csövek kipucol -> tökéletes -Szívócsövek leszed,átnéz -> nincs dugulás -Új légtömegmérö leszed,kipucol -> tökéletes -Diagnosztika -> csak a P0100-as hibakód -Diagnosztika menet közben -> mért értékek tökéletesek,világító lámpa mellett Vagyis semmi kézzelfogható.Mindketten motorvezérlésre tippeltek,de csak tipp.Állítólag Veszprémben tudják megnézni,hogy megfelel-e a gyárinak.Azt mondták javítani nem lehet,csak cserélni. Esetleg valaki találkozott már ilyennel vagy van valami tippetek? Elöre is köszi a segítséget!" Most ehhez még társul egy újabb probléma.Nevezetesen,hogy kigyullad a szervízlámpa mellett lévö,hütöt ábrázoló lámpa is,és ilyenkor a fordulatszámmérö sem üzemel.Néha gondol egyett és felugrik 3 - 4 ezer közé aztán vissza. Ja a klíma sem megy. Hibakódok,amiket kiolvastam: P0100=Levegőtömeg- és levegőmennyiség-mérés funkció-rendellenesség P1540(ezt olvastam,ezt 2x villogja,de 1-el nem kezdödhet elvileg,lehet,hogy)P0154=Lambdaszonda (Bank 2, szonda 1) inaktív P1530(ez ugyan az,mint a felsö,de csak 1x,és lehet,hogy)P0153=Lambdaszonda (Bank 2, szonda 1) lassú P0381=Izzítógyertya/ellenőrnző lámpa funkció-rendellenesség Szóval tele vagyok rendesen. Ezek okozhatnak ilyen mutatványokat? Elöre is köszi! Zsolt Sziasztok! Megoldódott a probléma!Elötte még jött egy olyan,hogy leállítottam a gépet és utána nem indult el.Indítóztam de semmi,majd indítózás után elindult mindkét venti!Aztán kis várakozás után elindult,na ekkor irány a szerelö Zalaegerszegre! Gyanú,adagoló elektronika!Megnézték,hibakódot olvastak és ekkor is ez tünt kézenfekvönek!Aztán kiderült,csak leállítószelep!Ó isten császárság gondoltam!De nem.Utána a gép menet közben leállt,ráadásúl a gyujtáskapcsoló is behallt!!!!Na ekkor jött az adagoló elektronika!Szereztek egy bontottat!De ahhoz,hogy próbálni lehessen,a gyújtáskapcsolót kellett helyrehozni,újra kellett lamellázni!Na ez megvan jöhet az adagoló!Rátesz,de nem az igazi!Másik szerez,na azzal okés!Vagy mégsem?Hát nem! A vége motorvezérlö elektronika!!!Ez úgy derült ki,hogy szoftvert akartak frissíteni,de vette az adatokat! Úgyhogy a motorvezérlés volt a ludas!!!! Ehhez jött még a klímánál valami elektronika(bal oldalt van,a nevét nem tudom),amit cserélni kellett!Ez miatt indultak el a ventillátorok és emiatt nem müködött a klíma!! De most oké a gép! Köszönet a megbízható,hozzáértö szerelönek,aki nem adta fel és végül megoldotta a gondot! Zsolt Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Sziasztok! Megoldódott a probléma! Hát ez nem semmi próbálkozás! Kíváncsi lennék mennyibe fájt az egész (idő és pénz...)? Vagy korrekt a szerelőd és csak azt fizettette ki, ami tényleg a hibát okozta? (volt erről korábban szó, én ezt tartom fairnek). Akkor a többi minden maradt benn a régi, csak az "agy" új? (kicsit mindig rettegek, nekem is dízel van) Link to comment Megosztás: More sharing options...
béka Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Hát ez nem semmi próbálkozás! Kíváncsi lennék mennyibe fájt az egész (idő és pénz...)? Vagy korrekt a szerelőd és csak azt fizettette ki, ami tényleg a hibát okozta? (volt erről korábban szó, én ezt tartom fairnek). Akkor a többi minden maradt benn a régi, csak az "agy" új? (kicsit mindig rettegek, nekem is dízel van) Igen,korrekt! Csak azt fizettem,ami cserélve lett!Ami próba szinten lett beletéve,azt nem és igen minden maradt a régi,csak az "agy új"! A szervizekkel az a gond,hogy egy ilyen hibánál ami az adott körön van,szó nélkül cserélnek mindent,aztán nyúlhatsz a zsebedbe,de jó mélyen! Összességében kb. 1 hónap és 160K!De megérte! Szervízben ez 400K-nál kezdödött volna! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csabi_dti Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Sziasztok! Megoldódott a probléma!Elötte még jött egy olyan,hogy leállítottam a gépet és utána nem indult el.Indítóztam de semmi,majd indítózás után elindult mindkét venti!Aztán kis várakozás után elindult,na ekkor irány a szerelö Zalaegerszegre! Gyanú,adagoló elektronika!Megnézték,hibakódot olvastak és ekkor is ez tünt kézenfekvönek!Aztán kiderült,csak leállítószelep!Ó isten császárság gondoltam!De nem.Utána a gép menet közben leállt,ráadásúl a gyujtáskapcsoló is behallt!!!!Na ekkor jött az adagoló elektronika!Szereztek egy bontottat!De ahhoz,hogy próbálni lehessen,a gyújtáskapcsolót kellett helyrehozni,újra kellett lamellázni!Na ez megvan jöhet az adagoló!Rátesz,de nem az igazi!Másik szerez,na azzal okés!Vagy mégsem?Hát nem! A vége motorvezérlö elektronika!!!Ez úgy derült ki,hogy szoftvert akartak frissíteni,de vette az adatokat! Úgyhogy a motorvezérlés volt a ludas!!!! Ehhez jött még a klímánál valami elektronika(bal oldalt van,a nevét nem tudom),amit cserélni kellett!Ez miatt indultak el a ventillátorok és emiatt nem müködött a klíma!! De most oké a gép! Köszönet a megbízható,hozzáértö szerelönek,aki nem adta fel és végül megoldotta a gondot! Zsolt Hali! Nem semmi. Akkor ha jól értem csak az ecu-volt hibás és ez okozta az összes hibát? Mit kell cserélni h ki tudjak próbálni egy másik ecu-t ? elég az immo chip+a vevő egység. Vagy nálad hozzá "tanították" a régihez. :D Nekem van tartalék ecu és edu ilyenkor nagyon gondolkodom h érdemes megtartani hátha belefutok egy ilyen hibába :D ^_^ Remélem most már ok lesz a verda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Hali! Nem semmi. Akkor ha jól értem csak az ecu-volt hibás és ez okozta az összes hibát? Mit kell cserélni h ki tudjak próbálni egy másik ecu-t ? elég az immo chip+a vevő egység. Vagy nálad hozzá "tanították" a régihez. :D Nekem van tartalék ecu és edu ilyenkor nagyon gondolkodom h érdemes megtartani hátha belefutok egy ilyen hibába :D ^_^ Remélem most már ok lesz a verda. Én is örülök, ilyetén formán szerencsés béka :D Tartsd meg mindenképp, ha másért nem, majd mi cartársak elkunyizzuk ;) Néha nem érdemes kidobni a kisméretű drága tárgyakat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
béka Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Én is örülök, ilyetén formán szerencsés béka ^_^ Tartsd meg mindenképp, ha másért nem, majd mi cartársak elkunyizzuk :D Néha nem érdemes kidobni a kisméretű drága tárgyakat! Amit cseréltek: - leállítószelep (Ezt még adagoló hiba gyanúnál,de amit kivettek,a szerelö szétszedte és tényleg rossz volt) - klíma elektronika (Emiatt nem üzenmelt a klíma) - bal oldali összekötö gömbfej (Ez csak úgy jött menet közben) - ECU (Na ez volt a klíma kivételével az összes hiba forrása) Minden kiszerelt alkatrész megvan!Az öcsém múlt hónapban cseréltetett váltóolajat ugyanitt és még az olaj is ott volt kannában,amit lecseréltek!:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
béka Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Hali! Nem semmi. Akkor ha jól értem csak az ecu-volt hibás és ez okozta az összes hibát? Mit kell cserélni h ki tudjak próbálni egy másik ecu-t ? elég az immo chip+a vevő egység. Vagy nálad hozzá "tanították" a régihez. :D Nekem van tartalék ecu és edu ilyenkor nagyon gondolkodom h érdemes megtartani hátha belefutok egy ilyen hibába :D ^_^ Remélem most már ok lesz a verda. Igen,hozzátanították + új immo kódot kapott!Szerintem ha másik ecu-t teszel rá,akkor kell az immo chip is. Én is nagyon remélem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts