gabb Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Amúgy az autó rendesen megy csak fűstől. Szerintem a vezérlés is a helyén van,meg a szelepek is jók,erő is van az autóban indul is rendesen ezért a kompresszió is jó lehet. Rail nyomást is mértük igaz obd-n keresztül. Még a különböző jeladókat le kell ellenőrizni,ezek maradtak még ki,gépre kötve(GM TECH 2) sem mutatkozik eddig semmi. Azért köszi A kompressziót és a szelephézagot csak méréssel tudod megállapítani. Ha elektronikusan minden jó, akkor mechanikus problémát kell keresni. Mértem már V6 TDI motoron 14-es kompressziót, és ott sem volt baj az indulással. Link to comment Megosztás: More sharing options...
antares Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Sziasztok, Ma beírt az autó egy P0105 hibát, nézem az OBD2 hibalistában:Magasságjeladó/szivócsőnyomás-jeladó funkció-rendellenesség. Tudna valaki segíteni ez mit jelent? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Sziasztok, arra lennék kiváncsi. Pénteken jövök az autopályán elöjött a sárga kis auto a vill. kulcsal de a teljesitmény.csökkenés semmi probáltam kiolvasni a fék-gáz -gyujtás modszerrel az OBD2 hibakod segitségével és a p0125 jött ki ha jol olvastam ez a hütöközeg hömérséklet .szabályzás aktiváláshoz nem elegendö .mit jelent ,s mi a teendö? . azelött gyujtásnál kialudt a kisauto is azota meg csak már inditásnál alszik el.kösz a segitséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Sziasztok, arra lennék kiváncsi pénteken jövöv az autopályán elöjött a sárga kis auto a vill. kulcsal de a telj. semmi csökkenés probáltam kiolvasni a fék-gáz -gyujtás modszerrel és a p0125 jött ki ha jol olvastam ez a hütöközeg höm .szabályzás aktiváláshoz nem elegendö .mit jelent ,s mi a teendö? OBD- n olvastam ha jó. azelött gyujtásnál kialudt a kisauto is azota meg csak már inditásnál alszik el. Szedd már össze magadat, ne csak úgy hányj ide valamit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Szedd már össze magadat, ne csak úgy hányj ide valamit... miért te mit csinálsz. egyébként nem vagyok autoszerelö csak azt tudom leirni amit tapasztaltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 A cartárs arra gondolt szvsz hogy kicsit nehezen értelmezhető amit írtál, próbálj pontosabban fogalmazni mert így nemigen tudjuk megfejteni hogy mi lehet a hiba, ha nem értjük már a jelenség leírását sem... Ezt a mondatot például én sem egészen értem: OBD- n olvastam ha jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 A cartárs arra gondolt szvsz hogy kicsit nehezen értelmezhető amit írtál, próbálj pontosabban fogalmazni mert így nemigen tudjuk megfejteni hogy mi lehet a hiba, ha nem értjük már a jelenség leírását sem... Ezt a mondatot például én sem egészen értem: KORRIGÁLTAM. Link to comment Megosztás: More sharing options...
antares Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Sziasztok, Találtam egy oldalt, lehet ismeritek, ami egyébként angol nyelvű, de leír minden OBD2 hibakódot, és esetleges okozati hibákat. A hibakódot csak utána írjuk a webcímnek és már hozza is a megfelelő leírást. Pl. a P0100: http://www.obd-codes.com/p0100. Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 KORRIGÁLTAM. Gyúrj még rá egy kicsit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Sziasztok, Találtam egy oldalt, lehet ismeritek, ami egyébként angol nyelvű, de leír minden OBD2 hibakódot, és esetleges okozati hibákat. A hibakódot csak utána írjuk a webcímnek és már hozza is a megfelelő leírást. Pl. a P0100: http://www.obd-codes.com/p0100. van magyar leirásu OBD-2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Gyúrj még rá egy kicsit! NEM ELÉG ÉRTHETÖ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 NEM ELÉG ÉRTHETÖ? Érthető,de én sem értem,miért nem lehet kicsit tagoltabban,szebben fogalmazni... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frisco Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Sziasztok! A sógorom X20DTL-je fogta magát és megállt. Önindító teker dugulás nincs, mintha nem kapna üzemanyagot. Kiolvasás alapján 3. fokú befecskendező szivattyú meghibásodás illetve nincs kapcsolat az adagoló és a motorvezérlő között. Adagoló típus Bosch 44.? , tényleg csak az adagoló felújítás segíthet vagy valami lehetőség még. Kérlek segítsetek, már az infarktus kerülgeti szegény embert! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Érthető,de én sem értem,miért nem lehet kicsit tagoltabban,szebben fogalmazni... :lol: Istenkém, nem lehet mindenki nyelvművelő :devlish: Majd átfogalmazza, ha észreveszi, h senki sem válaszol neki, mert nem tudja értelmezni a kérdést... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Istenkém, nem lehet mindenki nyelvművelő :devlish: Majd átfogalmazza, ha észreveszi, h senki sem válaszol neki, mert nem tudja értelmezni a kérdést... kösz, de már nincs szükségem a válaszokra mert megoldottam a dolgot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 kösz, de már nincs szükségem a válaszokra mert megoldottam a dolgot. Ennek örülök! (de tényleg!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 kösz, de már nincs szükségem a válaszokra mert megoldottam a dolgot. Szabad a gazda! Hogyan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Szabad a gazda! Hogyan? sziasztok. a helyzet a köv.a kisauto a villáskulcsal akkor is bejelez ha egy bizonyos szint alá kerül a hütöviz namármost utánatöltöttem f.áll-t és közben rájöttem hogy a hütöm kilyukadt , ezért volt az amit a multkori beirásomban emlitettem. viszont tud-e valaki tanácsot adni hogy ki lehet-e ugy cserélni a hütöt hogy a légkondi ott elöl lévö berendezéseihez nem kell szerelésügyileg hozzányulni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Így ni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Így ni... http://kepfeltoltes.hu/100513/SN850613.JPG...ltoltes.hu_.jpg Aztakuurva! Rendesen szét kellet bombázni az elejét! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Aztakuurva! Rendesen szét kellet bombázni az elejét! ez igen . és ez mennyi idö alatt történt meg .ugy nem lehet hogy kiveszi a dolgozo az akksi tartolyát és arra eltolva mm. jobbra és a moci felé billentve kvenné? Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Egy délelőtt alatt megvolt, nem nagy dolog, a lököst leszeded és adja magát a többi is... Fél évre rá kellett cserélnem a klímahűtőt is, de nem a szerelés miatt , hanem megette a só. Tavasszal érdemes jó alaposan kimosni ( a venti mögött főleg)...az enyém ott lyukadt ki. Tehát ha óvatosan kifordítod símán kifér a vízhűtő... :devlish: ...A motor felé felejtős... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Május14, 2010 Megoszt Elküldve Május14, 2010 Egy délelőtt alatt megvolt, nem nagy dolog, a lököst leszeded és adja magát a többi is... Fél évre rá kellett cserélnem a klímahűtőt is, de nem a szerelés miatt , hanem megette a só. Tavasszal érdemes jó alaposan kimosni ( a venti mögött főleg)...az enyém ott lyukadt ki. Tehát ha óvatosan kifordítod símán kifér a vízhűtő... :devlish: ...A motor felé felejtős... hát nem irigylem azokat akik sürün csinálnak ilyen dolgokat az uj hütönek nincs leeresztö csavarja a régin volt . az interkuler dörzsölte ki a hütöt de a termosztát is beállt nem nyitott ki , tele volt vizzel a tágulási tartály. Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Május14, 2010 Megoszt Elküldve Május14, 2010 hát nem irigylem azokat akik sürün csinálnak ilyen dolgokat az uj hütönek nincs leeresztö csavarja a régin volt . az interkuler dörzsölte ki a hütöt de a termosztát is beállt nem nyitott ki , tele volt vizzel a tágulási tartály. Ezt valahogy nehéz elhinnem, hogy összefüggenek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Május14, 2010 Megoszt Elküldve Május14, 2010 Ezt valahogy nehéz elhinnem, hogy összefüggenek... Én még mindig gondolkozok rajta, hogy hol az összefüggés :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts