Szinesmester Elküldve Június11, 2013 Megoszt Elküldve Június11, 2013 Ha felvillan a szervizkulcs, akkor van eltárolt hiba is. Az mi, mi a hibakód? (elvileg csak műszerrel lehet a tiedből kiolvasni) Fúúúú, ha jól emlékszem, valami olyasmit ír olyankor, hogy "végzetes hiba" vagy valami ilyesmi. Konkrét dolgot nem ír, hogy pl. EGR szelep, vagy valami más lenne a problémás, csak egy hibaüzenet, amit előbb írtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június12, 2013 Megoszt Elküldve Június12, 2013 Fúúúú, ha jól emlékszem, valami olyasmit ír olyankor, hogy "végzetes hiba" vagy valami ilyesmi. Konkrét dolgot nem ír, hogy pl. EGR szelep, vagy valami más lenne a problémás, csak egy hibaüzenet, amit előbb írtam. Akkor ott lehet valami komolyabb probléma van. Őt tudnám ajánlani neked: http://wesziautoszerviz.5mp.eu/web.php?a=wesziautoszerviz&o=G4vxU38Q_0 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
fattila Elküldve Június12, 2013 Megoszt Elküldve Június12, 2013 Sziasztok Érdeklődnék hogy az 1.7DIT Caravan Astramhoz nincs-e megoldás arra, hogy 130km/h sebességnél ne 3-3200 rpm-et forogjon? Váltó cserével valamelyik másik tipusból ( más áttételes ami passzol erre is ) vagy esetleg 6 sebességes váltó? Köszönöm a segítséget Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június12, 2013 Megoszt Elküldve Június12, 2013 Sziasztok Érdeklődnék hogy az 1.7DIT Caravan Astramhoz nincs-e megoldás arra, hogy 130km/h sebességnél ne 3-3200 rpm-et forogjon? Váltó cserével valamelyik másik tipusból ( más áttételes ami passzol erre is ) vagy esetleg 6 sebességes váltó? Köszönöm a segítséget G-be sajnos nem volt 6 sebességes váltó. :( Pedig nem ártott volna, a kicsi 1.4-es is sokat forog autópályán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fattila Elküldve Június13, 2013 Megoszt Elküldve Június13, 2013 G-be sajnos nem volt 6 sebességes váltó. :( Pedig nem ártott volna, a kicsi 1.4-es is sokat forog autópályán. sajnálom, és esetlág másik tipusét nem lehet rá rakni? ( pl.: zafira, H-astra ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június13, 2013 Megoszt Elküldve Június13, 2013 sajnálom, és esetlág másik tipusét nem lehet rá rakni? ( pl.: zafira, H-astra ) H astra stimmelhetne, mert abban is voltak ilyen motorok, de így, én passzolom a kérdést. Talán valaki tud rá valami okosat. Ha jutsz valamire szólj. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Június14, 2013 Megoszt Elküldve Június14, 2013 Sziasztok Érdeklődnék hogy az 1.7DIT Caravan Astramhoz nincs-e megoldás arra, hogy 130km/h sebességnél ne 3-3200 rpm-et forogjon? Váltó cserével valamelyik másik tipusból ( más áttételes ami passzol erre is ) vagy esetleg 6 sebességes váltó? Köszönöm a segítséget Gondolom F17WR van benne... Megpróbálhatsz felkutatni hozzá egy F17(+)WR.V1-et, a G Astra Y17DT, Z17DTL eco változatait szerelték ezzel, vagy Z13DTE, A13DTE D Corsából egy F17+ER-t. Hosszabb a 4 és 5, kb 10%-kal forogna kevesebbet az adott sebességnél. Kérdés, h megéri-e ezt a befektetést... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Június19, 2013 Megoszt Elküldve Június19, 2013 Üdv! Y17DT isuzu motoros G Astrában milyen turbó van? Úgyértem "sima" vagy változó geometriás? THX! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június19, 2013 Megoszt Elküldve Június19, 2013 sima ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tompi.paintball Elküldve Június25, 2013 Megoszt Elküldve Június25, 2013 sziasztok! p0105 ös hibakodom van amit elméletileg tudom hogy mit jelent. viszont törölve lett géppel de megint dobja. a szerviz jelen megjelenik néha majd időnként eltönik(gondolom az ujra inditások miatt) majd megint előjön és ez igy tik-tak. milyen felmerülő problémák lehetnek? köszi a segitséget Link to comment Megosztás: More sharing options...
tompi.paintball Elküldve Június25, 2013 Megoszt Elküldve Június25, 2013 bocs y17dt Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Június26, 2013 Megoszt Elküldve Június26, 2013 CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it tempomat van benne? nekem 120környékén vagy ha megrúgom a száját akkor csinálja ezt de évek óta így járok semmire nincs kihatása Link to comment Megosztás: More sharing options...
mir-mur Elküldve Június27, 2013 Megoszt Elküldve Június27, 2013 Sziasztok ! Valaki tudna segíteni ennek a hibakódnak a beazonosításában ? A neten nem találom. 1125 Asztra G 1,7 tdi Köszi Gyuri Link to comment Megosztás: More sharing options...
tompi.paintball Elküldve Június27, 2013 Megoszt Elküldve Június27, 2013 Sziasztok ! Valaki tudna segíteni ennek a hibakódnak a beazonosításában ? A neten nem találom. 1125 Asztra G 1,7 tdi Köszi Gyuri ,P1125(5) Kritikus rendszer meghibásodás 2 Töltınyomás több az elıírtnál 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mir-mur Elküldve Június28, 2013 Megoszt Elküldve Június28, 2013 ,P1125(5) Kritikus rendszer meghibásodás 2 Töltınyomás több az elıírtnál Köszi ! Ez most egy, vagy két hiba ?? Már mint rendszer meghibásodás, és töltőnyomás hiba ?? Vagy a rendszer hibája a töltőnyomás. ? Egyébként, nem jelentkezett semmi rendkívüli dolog, csak 50 kilométeren keresztül világított a visszajelző. ( Autópályán ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tompi.paintball Elküldve Június28, 2013 Megoszt Elküldve Június28, 2013 Köszi ! Ez most egy, vagy két hiba ?? Már mint rendszer meghibásodás, és töltőnyomás hiba ?? Vagy a rendszer hibája a töltőnyomás. ? Egyébként, nem jelentkezett semmi rendkívüli dolog, csak 50 kilométeren keresztül világított a visszajelző. ( Autópályán ) 1. nálam ugyan ez volt néhány napja. kitakaritottam a turbó vezérlő elektronikát( benzinesnél map szenzor) azota megy nem dob hibát a szerviz lámpa nem jelez Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Június28, 2013 Megoszt Elküldve Június28, 2013 1. nálam ugyan ez volt néhány napja. kitakaritottam a turbó vezérlő elektronikát( benzinesnél map szenzor) azota megy nem dob hibát a szerviz lámpa nem jelez szia melyik a turbo vezérlö elektronika? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tompi.paintball Elküldve Június28, 2013 Megoszt Elküldve Június28, 2013 http://kepfeltoltes.hu/view/130526/K_p576_www.kepfeltoltes.hu_.jpg a bejelölt vákum alatt.ezt 2 db 10 csavar fogja de ez alatt egy fekete érzékelő fehér matricán piros betükkel. amit 1 10 es csavar fog.nagyon nem kell kibontani semmit hogy hozzáférj csak a légtömeg mérő utáni csövet kell levenni és hozzá férsz. féktisztitó és kész a kocsi. szerintem 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaki1987 Elküldve Június30, 2013 Megoszt Elküldve Június30, 2013 Sziasztok! Új vagyok még itt, lenne pár kérdésem! Három hónapja vettem egy 1.7 DTI Isuzu motoros kombi Astrát, 2001-es (a papírján 2005 van írva első üzembe helyezésnek). Igazából nincs vele különösebb problémám, két hete vizsgáztattam le, nem volt vele semmi. Amit észrevettem, hogy néha ha mondjuk egy hosszabb út után leállítom és beugrok például a boltba egy rövid időre, akkor az újraindítás után a nagyobb gázadásra rángat, de nem folyamatosan és nem nagyon durván, viszont zavaró. Szerelőhöz már vittem kétszer is, megnézte a számítógéppel is, meg körbenézte a kocsit is, meg persze a vizsgán is átnézték gondolom. Szóval nem tudom milyen oka lehet ennek, ha nem látszik semmi belőle. Ezt nem mindig tapasztalom , idáig olyan 5 alkalommal. De amúgy meg olyan 5,5 körül fogyaszt, az olaj normálisan néz ki és nem fogy és semmi füstje nincs, akárhogy pörgetem. Mondjuk pár napja, amikor kánikula volt, akkor fél órás országút után a városban elkezdett kicsit füstölni meg a szokásosnál följebb ment a motorhőmérséklet, de nem forrásig. De azóta semmi füst, pedig próbálgatom néha, padlózom üresben de egyáltalán nincs füst. EGR szelep lehet ezeknek az oka? Nem tudom, milyen erősek ezek a motorok, én nem érzem gyengének, a szerelő is vezette, szerinte is rendben van. Mire figyeljek oda? Milyen tanácsokat tudnátok adni? Az első TD kocsim ez, nem úgy hajtom mint egy benzinest, érzem, hogy jó neki, ilyeneknek utánaolvastam, mert kicsit tartottam a turbodieseltől, mint oly sokan. Bocsi, ha hosszú lett, remélem találkozott már valaki hasonlóval. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
petigastra Elküldve Július4, 2013 Megoszt Elküldve Július4, 2013 Sziasztok! Segitsegeteket szeretnem kerni, van egy 2001 2.0 dti g astram es a mai nap egy olyasfele problema lepett fel, hogy az auto amiota nalam van tokeletesen indult de ma megsem akart elindulni csak kizarolag behuzasra... tudom ez nem egy jo otlet de mas lehetoseg nem volt.haza jott az auto a laban tokeltesen de nehany ora elteltevel ismetelten nem indult be magatol.. mi lehet a problema? Esetleg levegos lett a rendszer? Illetve hogy kell lelevegotleniteni ezt a motort? Sos segitseget szeretnek.nagyon koszonom elore is!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Július5, 2013 Megoszt Elküldve Július5, 2013 t.uraim . az érdekelne hogy y17dt-m van caraván a hosszbordás szijj hány km-t bir ki mert az enyémben már 125000 van és most akksi csere volt azota alapjáraton halványan felizzik a töltésjelzö de kis gázadásnál már elsötétedik a töltö fesz.14.3- 14.8-ig megy fel még teher alatt is . Arra gondolok hogy mivel sok km.a szijjban esetleg az lehet a baj hogy megnyult már, és a feszitö már nem tud utána dolgozni . Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július5, 2013 Megoszt Elküldve Július5, 2013 t.uraim . az érdekelne hogy y17dt-m van caraván a hosszbordás szijj hány km-t bir ki mert az enyémben már 125000 van és most akksi csere volt azota alapjáraton halványan felizzik a töltésjelzö de kis gázadásnál már elsötétedik a töltö fesz.14.3- 14.8-ig megy fel még teher alatt is . Arra gondolok hogy mivel sok km.a szijjban esetleg az lehet a baj hogy megnyult már, és a feszitö már nem tud utána dolgozni . Ha jól emlékszek, akkor 120e km... A töltőfesz az jó. Én vettem egy ilyen gagyit állandó feszmérésre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Július5, 2013 Megoszt Elküldve Július5, 2013 Ha jól emlékszek, akkor 120e km... A töltőfesz az jó. Én vettem egy ilyen gagyit állandó feszmérésre. Szia! Milyen néven árulják ezt a kütyükét,és hol lehet kapni?,autósboltban? Mennyibe fáj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Július5, 2013 Megoszt Elküldve Július5, 2013 t.uraim . az érdekelne hogy y17dt-m van caraván a hosszbordás szijj hány km-t bir ki mert az enyémben már 125000 van és most akksi csere volt azota alapjáraton halványan felizzik a töltésjelzö de kis gázadásnál már elsötétedik a töltö fesz.14.3- 14.8-ig megy fel még teher alatt is . Arra gondolok hogy mivel sok km.a szijjban esetleg az lehet a baj hogy megnyult már, és a feszitö már nem tud utána dolgozni . Ha megvan a feszültség terhelés alatt is, akkor nem a szíj miatt izzik fel a töltésjelző. Viszont a 14,8 az már sok, esélyes, hogy a generátorban valami beteg Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július6, 2013 Megoszt Elküldve Július6, 2013 Ha megvan a feszültség terhelés alatt is, akkor nem a szíj miatt izzik fel a töltésjelző. Viszont a 14,8 az már sok, esélyes, hogy a generátorban valami beteg Persze ha jó a műszere, lehet éppen annyit csal.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts