Lion Elküldve Február7, 2013 Megoszt Elküldve Február7, 2013 helló!nekem is ezt a hibakodot adja ki!120km/h nál kivillanik a lámpa és belassul az autó!újra inditás után jó!nem tudom mit kell rajt cserelni Egy két oldallal viszább írtam nálam is ez volt a gond, 100- 120 nál betorpan, majd leállít és megin jó, de most vagy két három hete nem csinálja. Még nem tudtam elmenni a szakihoz mert rohanás van, de azt tudom, hogy a hiba elött EGR takarítás volt, meg légtömeg mérő csere A tömegmérő magnetic nem bosch. Most nem jön ki a hiba, de majd melátjuk mi lesz belőle Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arcsy88 Elküldve Február7, 2013 Megoszt Elküldve Február7, 2013 Egy két oldallal viszább írtam nálam is ez volt a gond, 100- 120 nál betorpan, majd leállít és megin jó, de most vagy két három hete nem csinálja. Még nem tudtam elmenni a szakihoz mert rohanás van, de azt tudom, hogy a hiba elött EGR takarítás volt, meg légtömeg mérő csere A tömegmérő magnetic nem bosch. Most nem jön ki a hiba, de majd melátjuk mi lesz belőle Nekem is egr takaritás után jelentkezett a probléma!nem tudom hogy mi által!ha sikerül valami,kérlek ird meg,én is jelentkezek a változásról!légtömegméröt akartam venni,de várok vele! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lion Elküldve Február8, 2013 Megoszt Elküldve Február8, 2013 szerintem várj a vásárlással nem az lesz a gond a szerelőm már tudja, de el kell hozzá jutnom ami a rohanásban elég nehéz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arcsy88 Elküldve Február8, 2013 Megoszt Elküldve Február8, 2013 szerintem várj a vásárlással nem az lesz a gond a szerelőm már tudja, de el kell hozzá jutnom ami a rohanásban elég nehéz okés küszi ,addig nem veszek hozzá semmit :D remélem valami aproság miatt van...sok sikert irj majd köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Február9, 2013 Megoszt Elküldve Február9, 2013 Hali! Egy kis segítségre lenne szükségem,2001-es Astra 1.7dtivel kapcsolatban. kb 1500-2000 fordulatszám tartományban torpan az autó,valamint melegindításnál előjön a motorhiba jel,ez pár perc múlva eltűnik,de addig nem húz az autó. Mi lehet a baja? hibakód villogtatás eredménye 10 1 10 10 ez mit jelent? légtömegmérö valszeg .vedd le a csatiját és menj vele 1 kört ha jobb akkor csere.de megprobálhatod a féktisztito spray-t kis száradás után menni vele hajo lett akkor gazdagabb lettél egy tapasztalattal, ha nem akkor az elöbbi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arcsy88 Elküldve Február9, 2013 Megoszt Elküldve Február9, 2013 légtömegmérö valszeg .vedd le a csatiját és menj vele 1 kört ha jobb akkor csere.de megprobálhatod a féktisztito spray-t kis száradás után menni vele hajo lett akkor gazdagabb lettél egy tapasztalattal, ha nem akkor az elöbbi. Hello! a 10 1 10 10 hibakód az 0100-légtömegmérö áramkör! én lehuztam a légtömegmérö csatiját,és még rosszabb a helyzet mert igy a turbo egyáltalán nem megy,ha rádugom akkkor meg 110-120 km/h sebességnél megtorpan és turbo megint semmi ,erö semmi! most befujtam féktisztitóval...meglátjuk mit eredményez... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sisti Elküldve Február10, 2013 Megoszt Elküldve Február10, 2013 Sziasztok! Nekem egy 2,0DTI astra van 101LE-s evj:2004, es kb egy hete azt csinälja, hogy amikor hidegen beinditom kigyullad az a kis särga auto amiböl egy villäskulcs äll ki, es kb egy percig vilägit aztän magätol elalszik. Ezt minden hideginditäskor eljätsza, de semmi mäs rendellenesseget nem veszek rajta eszre, es közben egesz nap ha melegen inditon meg csak meg sem villan egyszer sem. Viszont ma arra lettem figyelmes, hogy a kilometerora napiszämlälo kvatz kijelzöje nem müködi, de minden mäs jol funkcionäl. nem tudom van e a ket hiba közt összefügges. Ha valaki mär talälkozott valameik hibajelenseggel es tud valami erdemleges imformäcioval szolgälni, azt nagyon megköszönnem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február10, 2013 Megoszt Elküldve Február10, 2013 Sziasztok! Nekem egy 2,0DTI astra van 101LE-s evj:2004, es kb egy hete azt csinälja, hogy amikor hidegen beinditom kigyullad az a kis särga auto amiböl egy villäskulcs äll ki, es kb egy percig vilägit aztän magätol elalszik. Ezt minden hideginditäskor eljätsza, de semmi mäs rendellenesseget nem veszek rajta eszre, es közben egesz nap ha melegen inditon meg csak meg sem villan egyszer sem. Viszont ma arra lettem figyelmes, hogy a kilometerora napiszämlälo kvatz kijelzöje nem müködi, de minden mäs jol funkcionäl. nem tudom van e a ket hiba közt összefügges. Ha valaki mär talälkozott valameik hibajelenseggel es tud valami erdemleges imformäcioval szolgälni, azt nagyon megköszönnem! Villogtasd ki a hibát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sisti Elküldve Február11, 2013 Megoszt Elküldve Február11, 2013 Villogtasd ki a hibát. Hogy is megy az pontosan? gäz+fek benyom aztän gyujtäs räad? Es ha kivillogja azt hol tudom megnezni, hogy mi a hiba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sisti Elküldve Február11, 2013 Megoszt Elküldve Február11, 2013 Villogtasd ki a hibát. :( az eredmeny semmi, nem villogott egyältalän a lämpa :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február11, 2013 Megoszt Elküldve Február11, 2013 Hogy is megy az pontosan? gäz+fek benyom aztän gyujtäs räad? Es ha kivillogja azt hol tudom megnezni, hogy mi a hiba? Igen így kellene. Majd valami Diesel guru megmondja, hogy miért nem villogott nálad. Lehet nem tudja, lehet OBD kábel kell... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sisti Elküldve Február11, 2013 Megoszt Elküldve Február11, 2013 Igen így kellene. Majd valami Diesel guru megmondja, hogy miért nem villogott nálad. Lehet nem tudja, lehet OBD kábel kell... Minden esetre azert köszönöm, hogy probältäl segiteni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve Február11, 2013 Megoszt Elküldve Február11, 2013 :( az eredmeny semmi, nem villogott egyältalän a lämpa :( Igen így kellene. Majd valami Diesel guru megmondja, hogy miért nem villogott nálad. Lehet nem tudja, lehet OBD kábel kell... Szerintem a kétliteres dízel még X-es motorkódú, annál pedig nem hiszem, hogy működik ez a verzió. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arcsy88 Elküldve Február11, 2013 Megoszt Elküldve Február11, 2013 Szerintem a kétliteres dízel még X-es motorkódú, annál pedig nem hiszem, hogy működik ez a verzió. Hali!x20dth/dtl nél nem lehet villogtatni,se fék-gázzal,sem pedig 5-6 csati átkötésével,csak obd rendszerrel lehet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
sisti Elküldve Február12, 2013 Megoszt Elküldve Február12, 2013 Az enyem Y20DTH, de akkor ezek szerint ennel sem lehet villogtatni, ez pehh, akkor kenytelen leszek valami märkaservizbe vinni. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arcsy88 Elküldve Február12, 2013 Megoszt Elküldve Február12, 2013 Az enyem Y20DTH, de akkor ezek szerint ennel sem lehet villogtatni, ez pehh, akkor kenytelen leszek valami märkaservizbe vinni. :( Én szerintem márkaszervizbe ne vidd!mik a panaszok?elvileg autószerelöknél már alapfelszereltség egy diagnosztika! Link to comment Megosztás: More sharing options...
transmilenio Elküldve Február12, 2013 Megoszt Elküldve Február12, 2013 Sziasztok.Kicsivel visszább írtam már a gondomról...röviden annyi hogy egy Y17DT motor kódú caravanom van és ha elérem a 115-120 km/h vagy ha a sebességeket jobban kihúzatom akkor felvillan a motorelektronika lámpa és begyengül az autó. Kiolvastuk P0105-ös kódot adott ki...utána EGR megpucol töltőnyomás érzékelő megpucol...próbakor ugyan úgy fenn állt a hiba...van esetleg valami ötleteket mit kéne még megnézni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arcsy88 Elküldve Február12, 2013 Megoszt Elküldve Február12, 2013 nekem kopp ugyanez a hiba!p0105 hiba-turbo nyomás kevés!légtömegmérövel probálkozok majd most!egr tisztitva!ujra inditás után meg jó!tartsuk majd a kapcsolatot hogy ki,hogy halad a megoldással! Link to comment Megosztás: More sharing options...
transmilenio Elküldve Február13, 2013 Megoszt Elküldve Február13, 2013 Rendben. Családomban van egy ugyan ilyen autó mint az enyém ami teljesen probléma mentes,abból cserélgetem az alkatrészeket próbaképp. Délután átcserélem a legtömegmérőt és kipróbálom. Írok ha lesz változás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sisti Elküldve Február13, 2013 Megoszt Elküldve Február13, 2013 Én szerintem márkaszervizbe ne vidd!mik a panaszok?elvileg autószerelöknél már alapfelszereltség egy diagnosztika! Hideg inditäs utänn kb.1 percig vilägit az a kis autobaszurt särga villäskulcs aztän elalszik es a következö hideginditäsig nem is vilägit többet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
transmilenio Elküldve Február13, 2013 Megoszt Elküldve Február13, 2013 nekem kopp ugyanez a hiba!p0105 hiba-turbo nyomás kevés!légtömegmérövel probálkozok majd most!egr tisztitva!ujra inditás után meg jó!tartsuk majd a kapcsolatot hogy ki,hogy halad a megoldással! Kicseréltem a légtömegmérőt egy másikra és akkor is fenn állt a hiba....próbálkozok mással... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Highstore Elküldve Február13, 2013 Megoszt Elküldve Február13, 2013 Üdv Astra Y17dt esetében mitöl lehet az hogy felül 3 csavar fogja a motortartót a légszűrő ház alatt, és minden különösebb ok nélkül fellazultak ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
transmilenio Elküldve Február17, 2013 Megoszt Elküldve Február17, 2013 Tudnátok nekem olyan bontót vagy olyan helyet ajánlani ahol turbónyomás szabályzó szelepet tudok venni Y17DT-s astrához? az újnak elég húzós az ára.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Meggyi Elküldve Február17, 2013 Megoszt Elküldve Február17, 2013 hello 1.7 DTI Gs astrámba milyen olajat vegyek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február17, 2013 Megoszt Elküldve Február17, 2013 Hideg inditäs utänn kb.1 percig vilägit az a kis autobaszurt särga villäskulcs aztän elalszik es a következö hideginditäsig nem is vilägit többet. Izzítás probléma...1-2 gyertya cserés...illik egyszerre cserélni a 4-et...5000/db körül már kapsz jót... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts