AtiZafi Elküldve Január27, 2013 Megoszt Elküldve Január27, 2013 99es évjárat x20dth s motorkodro van szó Nem fog menni, a 2.0 Dt vagy dti nem tudja ezt. Csak műszer. Kb 50 hibalehetőség van ami a te jelenségedet ptodukálja, ez fórumon nem fog menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arcsy88 Elküldve Január28, 2013 Megoszt Elküldve Január28, 2013 Nem fog menni, a 2.0 Dt vagy dti nem tudja ezt. Csak műszer. Kb 50 hibalehetőség van ami a te jelenségedet ptodukálja, ez fórumon nem fog menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arcsy88 Elküldve Január28, 2013 Megoszt Elküldve Január28, 2013 Pedig azthittem lehet kivillogtatni!7végén lesz gépre kötve!nem tudom mi lehet a hiba,egr re gyanakszom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január29, 2013 Megoszt Elküldve Január29, 2013 Egy ismerősömnek az 1.7D (opel nem isuzu 1999) motorjában behalt az adagoló. Azt mondták neki, bevizsgálás 70e, + az alkatrész. Ez valós lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január29, 2013 Megoszt Elküldve Január29, 2013 Egy ismerősömnek az 1.7D (opel nem isuzu 1999) motorjában behalt az adagoló. Azt mondták neki, bevizsgálás 70e, + az alkatrész. Ez valós lehet? Simán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
samats Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 a víztől nem csak habos, halványabb is lesz a színe az olajnak sokkal. AtiZafinak igaza lehet, talán szerencsétlen egybeesés a víz fogyása és a gázolaj motorolajba jutása. a gázolajtól nem lesz se habos, se kókább barna, csak hígabb. ha ügyes vagy (meg kicsit bátor :D ), a következő módon tudod megnézni víz növeli-e a szinted: ha több órát, - de inkább egy napot - áll az autód, indítás előtt kicsavarod az olajleresztő csavart...de nem teljesen, s kulcsot is rajta hagyod, hogy azonnal vissza tudd tekerni (nem olajat cserélsz)...mikor már csak egy menet fogja, vagy annyi se, kicsit billegtetve megjeleni valami...ha ez a valami motorolaj, nincs víz benne...viszont ha van, tiszta víz (de tényleg teljesen tiszta) fog először folyni, méghozzá meglepően nagy mennyiség...majd csak aztán az olaj. na ekkor baj van...illetve ha nincs víz benne akkor is, de legalább tisztábban látsz... Hello. A gázolaj szagát éreznem kellene az olajbanha jól gondolom. Nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rozsav Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 Hello. A gázolaj szagát éreznem kellene az olajbanha jól gondolom. Nem? ha olyan mennyiségben van a motorolaj közt, ami megemeli a szintet, akkor mindenképpen Link to comment Megosztás: More sharing options...
XARAI Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 Sziasztok! Nemrég picit jobban ráléptem a gázra autópályán. Egyszercsak kigyulladt kb. fél percre a check lámpa majd kialudt. Ezután leálltam az autóval és kivillogtattam a hibakódot 0335 a hiba amire azt írja a kódtáblázat: P0335=Főtengelyhelyzet-jeladó funkció-rendellenesség. Mit jelenthet ez? Milyen esetben jelentkezhet ez a hibakód? Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 Sziasztok! Nemrég picit jobban ráléptem a gázra autópályán. Egyszercsak kigyulladt kb. fél percre a check lámpa majd kialudt. Ezután leálltam az autóval és kivillogtattam a hibakódot 0335 a hiba amire azt írja a kódtáblázat: P0335=Főtengelyhelyzet-jeladó funkció-rendellenesség. Mit jelenthet ez? Milyen esetben jelentkezhet ez a hibakód? Üdv! amig nem áll meg az auto addig jo ha meg áll akkor uj fötengelyhelyzet jelado, de a gyári a jo a többi utángyártott gagyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KalmiG Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 Hali Srácok Ma volt egy kis "ismerd meg az autód" bogarászás és kíváncsiságból levettem az EGR szelepet. Azt hittem majd valami szőrnyű korom lerakódást fogok látni mindenhol a torokban de semmi komoly. Éppen csak fekete belűről. Viszont láttam valami érdekeset. Apró kis pillangó szelepek vannak egy tengelyre felfűzve és egy vákumos munkahenger működteti őket. Kérdezném tőletek, hogy mi lehet ez, mikor működik és mit csinál? Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
transmilenio Elküldve Február2, 2013 Megoszt Elküldve Február2, 2013 Sziasztok! Nekem egy Y17DT-s 2000-es évjáratú Caravanom van. Ma voltam vele diagnosztikán és P0105 Töltő nyomás magas kódot olvastak ki. Tudnátok segíteni benne hogy mi lehet a probléma vagy mit hogyan kéne csinálnom? Előre is köszönöm... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arcsy88 Elküldve Február3, 2013 Megoszt Elküldve Február3, 2013 hibakód p0105 valaki megoldást,vagy ötletet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arcsy88 Elküldve Február3, 2013 Megoszt Elküldve Február3, 2013 helló!nekem is ezt a hibakodot adja ki!120km/h nál kivillanik a lámpa és belassul az autó!újra inditás után jó!nem tudom mit kell rajt cserelni Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február4, 2013 Megoszt Elküldve Február4, 2013 hibakód p0105 valaki megoldást,vagy ötletet? Oké, de milyen motor van a kocsiban? P0105=Magasságjeladó/szivócsőnyomás-jeladó funkció-rendellenesség Link to comment Megosztás: More sharing options...
transmilenio Elküldve Február4, 2013 Megoszt Elküldve Február4, 2013 Enyém isuzu motoros,és ugyan az a problémám mint Arcsy88-nak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve Február4, 2013 Megoszt Elküldve Február4, 2013 helló!nekem is ezt a hibakodot adja ki!120km/h nál kivillanik a lámpa és belassul az autó!újra inditás után jó!nem tudom mit kell rajt cserelni Enyém isuzu motoros,és ugyan az a problémám mint Arcsy88-nak... EGR szelep és fojtószelepház takarítás oldotta meg az én problémámat ilyen hibakódoknál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arcsy88 Elküldve Február4, 2013 Megoszt Elküldve Február4, 2013 x20dth!egr szelep kipucolva!a jelenség mellet még légtömegmérö áramkört is ir!120nál jobban nem lehet menni,mert kiáll hibára és semmi erö! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február4, 2013 Megoszt Elküldve Február4, 2013 hát akkor az cserés lesz, de tegyétek gépre hogy tuti legyen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arcsy88 Elküldve Február5, 2013 Megoszt Elküldve Február5, 2013 egr re gondolsz,h cserés lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február5, 2013 Megoszt Elküldve Február5, 2013 egr re gondolsz,h cserés lesz? légtömegmérőre Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arcsy88 Elküldve Február5, 2013 Megoszt Elküldve Február5, 2013 az az olcsóbb csere!majd beméretem hétvégén! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Február5, 2013 Megoszt Elküldve Február5, 2013 Üdv! EGR tisztításhoz találtam egy Wynns Sprayt valakinek van ezzel tapasztalata? Állítólag be kel fújni járó motornál a légszűrő után és szépen pucol...... Nehezen indulás lehet légtömegmérő??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arcsy88 Elküldve Február5, 2013 Megoszt Elküldve Február5, 2013 Üdv! EGR tisztításhoz találtam egy Wynns Sprayt valakinek van ezzel tapasztalata? Állítólag be kel fújni járó motornál a légszűrő után és szépen pucol...... Nehezen indulás lehet légtömegmérő??? Hali! Én egrt pucoltam,szétszerelve!ugy hallottam én hogy sokkal hatásosabb ha szétszeded,mert akkor a mocsok nem kerül a rendszerbe!nekem légtömegmérö áramköre jön hiba p0100, 120nál túrbo elmegy,motor begyengül,hiba oka még nem tudom mi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
samats Elküldve Február6, 2013 Megoszt Elküldve Február6, 2013 Sziasztok. A víz eltűnés-olajszint megemelkedésem oka kiderült végre.(2001 évj, 1.7 dtl Isuzu G Astra) Tegnap megkapta a hengerfejes a hf-et, első mondata az volt a hf láttán, hogy 90%, hogy a porlasztó perselye repedt, azt mondja, ez a leggyakoribb ennél a típusnál. Ott szokott összefolyni az olaj és a víz. (y17dt ) Szétszedte ma.Kipréselte a perselyeket és beigazolódott a sejtése...Mind a 4 perselyem el van repedve... Kap új perselyeket, szimmeringet, dörzsárazást, síkolást, és pénteken elvileg megy vissza a kocsira. Mindez persze 65ezerbe kerül, de legalább lesz egy teljesen felújított hengerfejem:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
csillámfaszláma Elküldve Február7, 2013 Megoszt Elküldve Február7, 2013 Hali! Egy kis segítségre lenne szükségem,2001-es Astra 1.7dtivel kapcsolatban. kb 1500-2000 fordulatszám tartományban torpan az autó,valamint melegindításnál előjön a motorhiba jel,ez pár perc múlva eltűnik,de addig nem húz az autó. Mi lehet a baja? hibakód villogtatás eredménye 10 1 10 10 ez mit jelent? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts