Zachi Elküldve Április12, 2012 Megoszt Elküldve Április12, 2012 Hy All Valaki tudna tippet mondani hogy hol tudnék X17DTL hez jó árban porlasztócsucsot venni 4 db kellene. Láng, Bárdi, Unix elvileg nincs. Cromax? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április12, 2012 Megoszt Elküldve Április12, 2012 Cromax? Írni kell nekik levelet, a weboldalon nem találtam náluk...de mindent be tudnak szerezni, és az opelszerviznél sokkal olcsóbban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Highstore Elküldve Április12, 2012 Megoszt Elküldve Április12, 2012 Írni kell nekik levelet, a weboldalon nem találtam náluk...de mindent be tudnak szerezni, és az opelszerviznél sokkal olcsóbban... nekik van BOSCH 11.xxx ft ért /db "azt inkább kihagynám" az egész autó nem ér annyit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április12, 2012 Megoszt Elküldve Április12, 2012 nekik van BOSCH 11.xxx ft ért /db "azt inkább kihagynám" az egész autó nem ér annyit. Miért, 4db kell, nem? Olcsóbban lehet kapni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Highstore Elküldve Április12, 2012 Megoszt Elküldve Április12, 2012 Miért, 4db kell, nem? Olcsóbban lehet kapni? MONARK porlasztócsúcs van 6000/db áron vagy bontott 15.000 Ft 4/db áron Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április12, 2012 Megoszt Elküldve Április12, 2012 MONARK porlasztócsúcs van 6000/db áron vagy bontott 15.000 Ft 4/db áron És ez is sok? Mert itt kérdezed, hogy olcsóbbat na-e tudunk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Highstore Elküldve Április12, 2012 Megoszt Elküldve Április12, 2012 És ez is sok? Mert itt kérdezed, hogy olcsóbbat na-e tudunk... Nem, ezt az árat időközben kaptam. 630.000 ft ért adom el az autót, ezért 50e nem költök porlasztócsúcsokra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 Nem, ezt az árat időközben kaptam. 630.000 ft ért adom el az autót, ezért 50e nem költök porlasztócsúcsokra Akkor pár szóban összegezhetnéd a történetét, tapasztalatodat, véleményedet a közjónak. Mi lesz helyette? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Highstore Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 Akkor pár szóban összegezhetnéd a történetét, tapasztalatodat, véleményedet a közjónak. Mi lesz helyette? A probléma az hogy az egyik henger változó de sűrű időközönként kihagy, hiba üzenet nincs az EGR hibát leszámítva. röviden ez volt a hiba jelenség. A következő autó már megvan, egy 2001 es ASTRA CARAVAN 1.7 DTI ezt belgiumbol hoztam, csak még nincs le papírozva, persze ez is eladó, ha pedig elment akkor, vissza BMW be, Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 A probléma az hogy az egyik henger változó de sűrű időközönként kihagy, hiba üzenet nincs az EGR hibát leszámítva. röviden ez volt a hiba jelenség. A következő autó már megvan, egy 2001 es ASTRA CARAVAN 1.7 DTI ezt belgiumbol hoztam, csak még nincs le papírozva, persze ez is eladó, ha pedig elment akkor, vissza BMW be, Nem a jelen állapotra, hanem a használat időtartama alatt tapasztaltakra gondoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 üdvözletem. uraim a kérdés a következö.jobb elsö kerékagy hangos.ha felemelem az autot semmi csapágyhang nincs de gondolom teher alatt kijön jobban ABS-es a dolog már meg is vettem hozzá a cuccot van valahol valami leirás ennek a cseréjéröl estleg szerelési könyv letöltési lehetöség? y17 dt.az auto.2001.évelei. Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 üdvözletem. uraim a kérdés a következö.jobb elsö kerékagy hangos.ha felemelem az autot semmi csapágyhang nincs de gondolom teher alatt kijön jobban ABS-es a dolog már meg is vettem hozzá a cuccot van valahol valami leirás ennek a cseréjéröl estleg szerelési könyv letöltési lehetöség? y17 dt.az auto.2001.évelei. hy mennyi km/h -tol kezd hangja lenni a keréknek?nekem is kezd hangos lenni de nekem olyan 65km/h tol kezdi ,de lehet hogy a guminak van hangja ?!?mennyiért vetted a csapágyat??és milyen gyártmány? http://upload.indama...ddafa219f9b2af1 125. oldalon van a leírás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csicsu Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 Üdv Mindenki! Lenne egy kérdésem a sok közt, miért van az, hogy az autó egyszer 5,1 literes átlagfogyasztásra jön ki egyszer meg úgy fogyaszt mint egy 2000 es benzines, kb 8,5 re jött ki legutóbb, és ugyan azt az utat járom be minden héten, szóval a megtett kilométer és útviszonyok egyformák?! Elképzelhető adagoló probléma , üzemanyag ellátás gond vagy valami vezérló elektronika? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 Üdv Mindenki! Lenne egy kérdésem a sok közt, miért van az, hogy az autó egyszer 5,1 literes átlagfogyasztásra jön ki egyszer meg úgy fogyaszt mint egy 2000 es benzines, kb 8,5 re jött ki legutóbb, és ugyan azt az utat járom be minden héten, szóval a megtett kilométer és útviszonyok egyformák?! Elképzelhető adagoló probléma , üzemanyag ellátás gond vagy valami vezérló elektronika? Köszi Mennyi km van a kocsiba, és mikori, illetve miylen motorral van szerelve? A fogyasztást hogyan méred? Sok mindentől függhet a fogyasztás. (pl. külső hőmérséklet, guminyomás, cipelt terhek, üzemanyag, szűrők és persze a lábad nagysága)Nekem közel azonosakat szokott dobni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 Üdv Mindenki! Lenne egy kérdésem a sok közt, miért van az, hogy az autó egyszer 5,1 literes átlagfogyasztásra jön ki egyszer meg úgy fogyaszt mint egy 2000 es benzines, kb 8,5 re jött ki legutóbb, és ugyan azt az utat járom be minden héten, szóval a megtett kilométer és útviszonyok egyformák?! Elképzelhető adagoló probléma , üzemanyag ellátás gond vagy valami vezérló elektronika? Köszi hy mennyi km/h -tol kezd hangja lenni a keréknek?nekem is kezd hangos lenni de nekem olyan 65km/h tol kezdi ,de lehet hogy a guminak van hangja ?!?mennyiért vetted a csapágyat??és milyen gyártmány? http://upload.indama...ddafa219f9b2af1 125. oldalon van a leírás olyan 50-töl már van hang olyan apro remegés is , a gumikat megnézettem mind a négyet mert elöször én is azt hittem de többen mondták hozzáértök hogy csapágy . menj fel az opel centrum oldalra és 1603209 cikkszámon megtalálod német gyártmány Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csicsu Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 Mennyi km van a kocsiba, és mikori, illetve miylen motorral van szerelve? A fogyasztást hogyan méred? Sok mindentől függhet a fogyasztás. (pl. külső hőmérséklet, guminyomás, cipelt terhek, üzemanyag, szűrők és persze a lábad nagysága)Nekem közel azonosakat szokott dobni. Felvillanó lámpánál tankolok majd mikor újra kigyullad megnézem a futott kilométert nagyjából ennyi. Nyilván hajszál pontosan nem tudok igy fogyasztást mérni, de azért 3 l különbség nekem túl soknak tűnik. Y17DT 2001-es. Terhet nem cipelek, szinte egyedül járok vele egész héten. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Highstore Elküldve Április14, 2012 Megoszt Elküldve Április14, 2012 Hy All Az x17dtl nél az egr szelepet hogy lehet leszedni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Április14, 2012 Megoszt Elküldve Április14, 2012 Felvillanó lámpánál tankolok majd mikor újra kigyullad megnézem a futott kilométert nagyjából ennyi. Nyilván hajszál pontosan nem tudok igy fogyasztást mérni, de azért 3 l különbség nekem túl soknak tűnik. Y17DT 2001-es. Terhet nem cipelek, szinte egyedül járok vele egész héten. ha felvillanást nézed az csalóka van amikor kialszik a világító lámpa 80km megtehető távot jelent durván . ha villogás 30 35km van hátra tedd meg ezt a távot menj el tankolni nézd meg mennyi megy bele első kattanásra és ne tölts bele többet durván 40liter belemegy és kezdhetsz számolni nekem egy teli tank 800-900km re elég túltankolt kocsival míg a száján nem folyik :) de érdekes mert ha teli van a kocsi 6Liter max, ha egyedül megyek 5,3volt a legkevesebb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Április14, 2012 Megoszt Elküldve Április14, 2012 ha felvillanást nézed az csalóka van amikor kialszik a világító lámpa 80km megtehető távot jelent durván . ha villogás 30 35km van hátra tedd meg ezt a távot menj el tankolni nézd meg mennyi megy bele első kattanásra és ne tölts bele többet durván 40liter belemegy és kezdhetsz számolni nekem egy teli tank 800-900km re elég túltankolt kocsival míg a száján nem folyik :) de érdekes mert ha teli van a kocsi 6Liter max, ha egyedül megyek 5,3volt a legkevesebb Pontosat mérni nem tudsz szerintem sosem, egy közelítő értéket max. A kattanás is néha így néha úgy sikerül, feltéve ha kúton tankolsz. :) A 3 L különbség az most jött elő és folyamatosan tart, vagy hol ennyi hol kevesebb hol meg nincs is....? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csicsu Elküldve Április14, 2012 Megoszt Elküldve Április14, 2012 Pontosat mérni nem tudsz szerintem sosem, egy közelítő értéket max. A kattanás is néha így néha úgy sikerül, feltéve ha kúton tankolsz. :) A 3 L különbség az most jött elő és folyamatosan tart, vagy hol ennyi hol kevesebb hol meg nincs is....? Ez szinte mindig megfigyelhető, szó szerint hol így hol úgy, lehet, hogy most hülyének néztek de sajnos így van. Volt rá példa 9,0 liter gázolajjal elmentem 190 km, én magam sem hittem el, következő alkalommal meg 160km, hangsúlyozom ugyan azt az utat járom be, nem vittem terhet, nem voltam épp sportos kedvembe és padlóztam 2 napig, hogy esetleg a fogyasztás megnövekedjen. Ezért is kezdtem gondolkodni nincs e esetleg valami üzemanyag adagolás, vezérlés gond, mert ekkora mértékű eltérés főleg diesel autónál nem lehet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Highstore Elküldve Április14, 2012 Megoszt Elküldve Április14, 2012 Kérdésem az lenne hogy az autóm alapjárata az egyik henger kihagyása miatt egyeletlen volt, akkor egy szerelő azt mondta porlasztócsúcs probléma lehet első körben. Ma szétszedtem az EGR szelepet ami teljesen be volt állva, szépen át tisztitom az egészet most már működik benne fel- és le irányba a a rudazat, vissza raktam a helyére, és az indítás után meglepve tapasztaltam hogy az alapjárati egyeletlenség "kihagyás" megszűnt. A hiba letehet az EGR miatt , vagy valami más mozditása miatt javulhatott meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Április14, 2012 Megoszt Elküldve Április14, 2012 Ez szinte mindig megfigyelhető, szó szerint hol így hol úgy, lehet, hogy most hülyének néztek de sajnos így van. Volt rá példa 9,0 liter gázolajjal elmentem 190 km, én magam sem hittem el, következő alkalommal meg 160km, hangsúlyozom ugyan azt az utat járom be, nem vittem terhet, nem voltam épp sportos kedvembe és padlóztam 2 napig, hogy esetleg a fogyasztás megnövekedjen. Ezért is kezdtem gondolkodni nincs e esetleg valami üzemanyag adagolás, vezérlés gond, mert ekkora mértékű eltérés főleg diesel autónál nem lehet! Próbáld meg a légszűrőt megnézni, esetleg a légtömegmérőt kipucolni. ( mindig ugyan azt a gázolajat tankolod, ugyan azon a kúton?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csicsu Elküldve Április14, 2012 Megoszt Elküldve Április14, 2012 Próbáld meg a légszűrőt megnézni, esetleg a légtömegmérőt kipucolni. ( mindig ugyan azt a gázolajat tankolod, ugyan azon a kúton?) A levegőszűrő eszembe se jutott, ezt megnézem, mert mióta nálam van szerintem nem volt cserélve, ( 2 hónapja). A kút az mindig ugyan az, egyébként Mol gázolajat nyomok bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsorzsi Elküldve Április15, 2012 Megoszt Elküldve Április15, 2012 sziasztok! >2001-es g astra y1,7 dt isuzu motoros gépem van. >a problémám a következö a verda minden elöjel nélkül egyik naprol a másikra nemindult. >mostmár nagynehezenn beindul de rángat a motor meg alapjárat is 500-körül pár mp.után leis áll. >hibakódot sikerültkivillogtatni 103810 csak nemtudom mit jelent. > találkozott már valaki ilyen hibával vagy van valami ötlete,hogy mi lehet ez? >elöre is köszi! >üdv.zsorzsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április15, 2012 Megoszt Elküldve Április15, 2012 sziasztok! >2001-es g astra y1,7 dt isuzu motoros gépem van. >a problémám a következö a verda minden elöjel nélkül egyik naprol a másikra nemindult. >mostmár nagynehezenn beindul de rángat a motor meg alapjárat is 500-körül pár mp.után leis áll. >hibakódot sikerültkivillogtatni 103810 csak nemtudom mit jelent. > találkozott már valaki ilyen hibával vagy van valami ötlete,hogy mi lehet ez? >elöre is köszi! >üdv.zsorzsi Az 0381 lesz! P0381=Izzítógyertya/ellenőrnző lámpa funkció-rendellenesség Bővebben a hibakódokról: http://www.obd-diag.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=30&Itemid=49 Vajon izzit a kocsid? Meg kellene mérni a gyertyákra menő feszt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts