gabi085 Elküldve Március2, 2011 Elküldve Március2, 2011 Igen, csak a kolléga az esetleges korrodálódás-javítást is pedzegette. Mindegy, szerintem self-made lesz, csak legyen jobb idő... Szerintem is megér egy kérdést, akár több helyen is. A szerlő azt mondta volt már olyan hogy átbökte rajta a csavarhúzóját. Az például cserés volt, amit otthon nem biztos hogy meg tudsz csinálni, a költségekről nem beszélve. Egyébként Veszprémben rendesek voltak. A hasán volt két helyen egy-egy tenyérnyi horzsolás. Csak az alvázvédő horzsolódott le róla. Kértem csinálják már meg azt is azzal az alvázvédővel ha nem gond. Megcsinálták, szóval nem kell tavasszal aknába másznom :D
totipityu Elküldve Március2, 2011 Elküldve Március2, 2011 Sziasztok!!! Nah beletekertem egy ezrest a kocsiba, amióta csapágyat cseréltem a hosszbordás görgőkben. A pár ezer forintos technika bevált, gyönyörűen szalad, gond, hang nélkül. Ami még érdekes, hogy olvastam írtatok szíj lebegésről, meg feszítő ugrálásról. Csak adaléknak írnék annyit, hogy amióta kicseréltem a csapágyakat, negyedére csökkent a feszítő ugrálása, szíj lebegése. Most kb 1-2 miliméteren belül mozog a feszítőm. Ja a szíj is új, hozzá kell tenni. Viszont ezen az visszafolytás dolgon teljesen elképedtem. Csodálkoztam is hogy amikor megvettem a kocsit, miért ilyen erőtlen. Az F isuzunk jobban ment.... Viszont a 4,8 5,2 es fogyasztást nagyon komázom. Egy dolog azonban nem okés szerintem. Mitől lehet az, hogy néha hiába nyomom neki a gázt, egyeltalán nem akar menni, egál hogy kis vagy magasabb fordulatról indítom. Általában amikor lendületbe váltok végig 2-3-4, akkor szépen húz. Viszont ha mondjuk egy ilyen sor után valamelyik sebességbe visszaveszem a gázt, kis motorfék mondjuk 2000 fordulatig, aztán megint gázt adok, nuku gyorsulás csak nagyon lasan vontatottan emelkedik a forulat. És a gázadásra is lassan reagál. Meg észreveszem hogy gyakran eléggé kormol is, pláne ilyenkor... Vélemény??????
dsteel Elküldve Március3, 2011 Elküldve Március3, 2011 Szerintem is megér egy kérdést, akár több helyen is. A szerlő azt mondta volt már olyan hogy átbökte rajta a csavarhúzóját. Az például cserés volt, amit otthon nem biztos hogy meg tudsz csinálni, a költségekről nem beszélve. Egyébként Veszprémben rendesek voltak. A hasán volt két helyen egy-egy tenyérnyi horzsolás. Csak az alvázvédő horzsolódott le róla. Kértem csinálják már meg azt is azzal az alvázvédővel ha nem gond. Megcsinálták, szóval nem kell tavasszal aknába másznom :D Kösz a tippet, beszéltem az opelesekkel, az én kocsimra is érvényes, úgyhogy megyek, várnak. Kösz még 1x.
Handbrake Elküldve Március3, 2011 Elküldve Március3, 2011 Sziasztok!!! Nah beletekertem egy ezrest a kocsiba, amióta csapágyat cseréltem a hosszbordás görgőkben. A pár ezer forintos technika bevált, gyönyörűen szalad, gond, hang nélkül. Ami még érdekes, hogy olvastam írtatok szíj lebegésről, meg feszítő ugrálásról. Csak adaléknak írnék annyit, hogy amióta kicseréltem a csapágyakat, negyedére csökkent a feszítő ugrálása, szíj lebegése. Most kb 1-2 miliméteren belül mozog a feszítőm. Ja a szíj is új, hozzá kell tenni. Viszont ezen az visszafolytás dolgon teljesen elképedtem. Csodálkoztam is hogy amikor megvettem a kocsit, miért ilyen erőtlen. Az F isuzunk jobban ment.... Viszont a 4,8 5,2 es fogyasztást nagyon komázom. Egy dolog azonban nem okés szerintem. Mitől lehet az, hogy néha hiába nyomom neki a gázt, egyeltalán nem akar menni, egál hogy kis vagy magasabb fordulatról indítom. Általában amikor lendületbe váltok végig 2-3-4, akkor szépen húz. Viszont ha mondjuk egy ilyen sor után valamelyik sebességbe visszaveszem a gázt, kis motorfék mondjuk 2000 fordulatig, aztán megint gázt adok, nuku gyorsulás csak nagyon lasan vontatottan emelkedik a forulat. És a gázadásra is lassan reagál. Meg észreveszem hogy gyakran eléggé kormol is, pláne ilyenkor... Vélemény?????? Szerintem légtömegmérő, vagy turbó.... nekem 1700 körül elindul és tol is rendesen. Néha mikor nem észelelm a jelenséget, akkor légtömegmérő ki, féktisztító, aztán vissza. Utánna minden jó! ( 99 900 km)
kalap Elküldve Március4, 2011 Elküldve Március4, 2011 Na akkor válaszolok magamnak a Z1.7DTH CDTi Combo reggeli inditási problémára. Érdeklődtem több helyen is, a vége a szivattyún lévő nyomástartó szelep cseréjéhez vezetett. Ára Unixban 49500 Ft , az Opel kereskedésben nem is kapható külön.... Egy kedves ismerősöm segítségével sikerült szereznem egy vadi újjat 15000-ft ért. Azóta indul az autó, és észrevehetően jobban is megy. Üdv: kalap
Konkesz Elküldve Március5, 2011 Elküldve Március5, 2011 Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Lehet, hogy volt már ilyen kérdés felvetés ebben a topikban,( de még csak a 72.oldalon tartok ) ha igen nézzétek el nekem légyszíves. A kérdésem a motor üzemi hőfokra történő bemelegedésével kapcsolatos. A körülmények a következők: szabad ég alatt áll a gépezet, garázs nuku sajnos. :D Tapasztalatom: ha úgy indulok el a 25 km-es úton a melóba, hogy indulástól már azonnal melegre van csavarva a fűtés és 2-es fokozaton megy a ventillátor, és körülbelül -5, -6 fok van odakint, akkor a 25 km-en szinte alig moccan a mutató, nemhogy felmenjen üzemi hőfokra. Ha csuma hidegre tolom, nem melegítek vele, akkor persze jóval hamarabb meglódul a mutató, de ekkor kb. 16-18 km alatt melegszik sacc / kb. 80-82-re. A másik fontos kérdés: mennyi nektek az üzemi hőfokotok, illetve mennyinek kell lennie rendeltetésszerűen, mert olvastam itt már 84-85-ről, de volt akinek ha jól emlékszem fixen 90-92 fok is volt. A másik: voltak a télen azért -14, -15 fokok is. Elindultam egy hosszabb útra ( 220 km ) országúton ilyen hidegben többször is. Felment ugye 82-83-ra nagy nehezen 20-25 km alatt, 90-es tempónál, viszont ahogy beértünk városba, visszaesett, 78-80 körülire, volt hogy alatta is volt. Beszéltünk taxissal is már, de azt mondta kár a termosztátot azért cserélni, mert ezek ilyenek sajnos, lassan melegszenek maximum elé lehetne tenni kartonlapot, de inkább valami keményebb műanyagot, hogy ne fogja annyira a szelet. Szerintetek megnézzem a termosztátot? Filléres tétel. Majdnem elfelejtettem a gép: 1.7 CDTI ( 2007-es 163.000 km-rel ). Előre is köszi.
Zachi Elküldve Március5, 2011 Elküldve Március5, 2011 Cseréld ki nyugodtan azt a termosztátot. A legnagyobb zimankóban is max. 8-10 km megtétele után üzemi hőfokon kéne lennie. Tanács adott téma kereséséhez: használd a keresőt. :D Ott van a súgó gomb mellett.
gabi085 Elküldve Március5, 2011 Elküldve Március5, 2011 Felment ugye 82-83-ra nagy nehezen 20-25 km alatt, 90-es tempónál, viszont ahogy beértünk városba, visszaesett, 78-80 körülire, volt hogy alatta is volt. Nekem ugyan ez van. Mármint a hőfokkal. Ugyan nincs bajom a fűtéssel, hamar megjön, és akkor is marad 80 82 fokon. És a 80-82 fokot is viszonylag hamar 5-6 km eléri. De télen ennél feljebb még nem láttam a mutatót. Kiváncsi leszek tavasszal. Az üzemi hőmérsékletről fogalmam sincs. 90-el megelégednék, de azt egyszer sikerült produkálnom 3-dikba 100-al, 2-3 km, még ősszel, 10-15 fokban. (azt hittem dugulás propléma van közben EDU volt a ludas a rángásban) y17DT Lehet nekem is termosztátot kellene cserélnem?
Konkesz Elküldve Március5, 2011 Elküldve Március5, 2011 Nekem ugyan ez van. Mármint a hőfokkal. Ugyan nincs bajom a fűtéssel, hamar megjön, és akkor is marad 80 82 fokon. És a 80-82 fokot is viszonylag hamar 5-6 km eléri. De télen ennél feljebb még nem láttam a mutatót. Kiváncsi leszek tavasszal. Az üzemi hőmérsékletről fogalmam sincs. 90-el megelégednék, de azt egyszer sikerült produkálnom 3-dikba 100-al, 2-3 km, még ősszel, 10-15 fokban. (azt hittem dugulás propléma van közben EDU volt a ludas a rángásban) y17DT Lehet nekem is termosztátot kellene cserélnem? Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy hidegen nem szoktam gyilkolni, egyszerűen nem "bírom" 2000-ig pörgetni, 1500-nél már váltok, városban 60-nal pirickázok 5.-ben, 4-5 km-t míg kiérek, a fordulat 1500 körül van, így mondjuk nehezebben is melegszik. Báttya ,te keményebb vagy akkor mint Kalifornia kormányzója hallod-e harmadikban 100-zal nekem gyilkosságot jelentene. Az kb. 3000-3200-as frdsz lehet :D Azt nem írtad, hogy van a garazsad-é vagy sé' és hogy télen nagy hidegben nem nézted? :lol: Mintha a torkomat nyiszitelték volna műanyag késsel, mikor meghallottam egy taxis hogy bánik az ő gépével, amikor melegíti, illetve gyilkolja mert így gyorsabb. Megy pár háztömbnyit 2500-as körüli fordulaton 1-esben, így melegíti...gyááááá. Termosztát cserét kipróbálom, majd nemsoká bár jön a jó idő, mindegy kíváncsi vagyok lesz e változás.
Lipi-G Elküldve Március5, 2011 Elküldve Március5, 2011 Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy hidegen nem szoktam gyilkolni, egyszerűen nem "bírom" 2000-ig pörgetni, 1500-nél már váltok, városban 60-nal pirickázok 5.-ben, 4-5 km-t míg kiérek, a fordulat 1500 körül van, így mondjuk nehezebben is melegszik. Báttya ,te keményebb vagy akkor mint Kalifornia kormányzója hallod-e harmadikban 100-zal nekem gyilkosságot jelentene. Az kb. 3000-3200-as frdsz lehet :D Akkor ne is csodálkozz,ha elszutykosodik,kormolódik a rendszered.Ötödikbe,városba??Én fel nem váltok hármasból városba,50-60 közt megyek,ford.sz. valahol 2500 körül.Mióta így járok,azóta kevesebbet is eszik bent városba(7.2).És ez miért lenne gyilkolás?Sokkal jobban szenved az autó 1500-s fordulaton,ötödikben.. :lol:
Konkesz Elküldve Március5, 2011 Elküldve Március5, 2011 Akkor ne is csodálkozz,ha elszutykosodik,kormolódik a rendszered.Ötödikbe,városba??Én fel nem váltok hármasból városba,50-60 közt megyek,ford.sz. valahol 2500 körül.Mióta így járok,azóta kevesebbet is eszik bent városba(7.2).És ez miért lenne gyilkolás?Sokkal jobban szenved az autó 1500-s fordulaton,ötödikben.. :D Ritkán alkalmazom, azt is csak 4-5 km-en keresztül, míg kiérek városból :lol: Ne haragudj, de ki csodálkozik azon, hogy koszolódik és kinek koszolódik? Nem értem. :D
Lipi-G Elküldve Március5, 2011 Elküldve Március5, 2011 Ne haragudj, de ki csodálkozik azon, hogy koszolódik és kinek koszolódik? : Még senki,majd te fogsz :D
Zachi Elküldve Március5, 2011 Elküldve Március5, 2011 Akkor ne is csodálkozz,ha elszutykosodik,kormolódik a rendszered.Ötödikbe,városba??Én fel nem váltok hármasból városba,50-60 közt megyek,ford.sz. valahol 2500 körül.Mióta így járok,azóta kevesebbet is eszik bent városba(7.2).És ez miért lenne gyilkolás?Sokkal jobban szenved az autó 1500-s fordulaton,ötödikben.. :D Látom még nem vagy magadnál! :lol: Neked 1.6-os benzinesed van ez meg itt a dízel topic. Nem egyformán mennek. Városban ritkán látjuk a fordulatszámmérőt 2000-2500 környékén. Jellemzően 1500-2000 f/p.
Lipi-G Elküldve Március5, 2011 Elküldve Március5, 2011 Látom még nem vagy magadnál! :D Neked 1.6-os benzinesed van ez meg itt a dízel topic. Nem egyformán mennek. Városban ritkán látjuk a fordulatszámmérőt 2000-2500 környékén. Jellemzően 1500-2000 f/p. Vazz,tényleg... megyek aludni...
Konkesz Elküldve Március5, 2011 Elküldve Március5, 2011 Vazz,tényleg... megyek aludni... Jól van, pedig már majdnem azt hittem, hogy én vagyok juhfej. :D
gabi085 Elküldve Március5, 2011 Elküldve Március5, 2011 Y17DT vel nem is tudsz vele menni.(bár nem tudom, a váltó lehet ugyan az a cdti ben is) A négyes hosszúra sikerült, nagyon kellemetlen 50- nél. Én vagy 60-al megyek 4-be vagy 50-el 3 ba. Külömben csak szenved. Pörgetni és sem szoktam, pláne nem hidegen. De ha már bemelegedett nyugodtan mehet 2500 fölél, had tisztuljon. Jórészt országúton közlekedve 90 és 110 közt a tizedik tankolás utáni átlag 4,6. Jobb mint egy gázos :D
Konkesz Elküldve Március5, 2011 Elküldve Március5, 2011 Y17DT vel nem is tudsz vele menni.(bár nem tudom, a váltó lehet ugyan az a cdti ben is) A négyes hosszúra sikerült, nagyon kellemetlen 50- nél. Én vagy 60-al megyek 4-be vagy 50-el 3 ba. Külömben csak szenved. Pörgetni és sem szoktam, pláne nem hidegen. De ha már bemelegedett nyugodtan mehet 2500 fölél, had tisztuljon. Jórészt országúton közlekedve 90 és 110 közt a tizedik tankolás utáni átlag 4,6. Jobb mint egy gázos :D Ja utána én is adagolom neki szépen fokozatosan, városban ha tudom hogy nincs trafi, akkor 60-nál feltolom neki és 70-nel 5.-ben, elpirickázok az már elfogadható. :lol:
gabi085 Elküldve Március5, 2011 Elküldve Március5, 2011 Ja utána én is adagolom neki szépen fokozatosan, városban ha tudom hogy nincs trafi, akkor 60-nál feltolom neki és 70-nel 5.-ben, elpirickázok az már elfogadható. :D Igen, érdekes, hogy 70-nél már semmi baja 5-ben 1500 körül, de négyesben a hasonló fordulatot nem szereti.
jnsattila Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 Sziasztok ma elindultam Nagyváradról Temesvárra és nem jutottam csak Aradig mert elment az erő a motorból. Minden ok volt egészen egy előzésig, mikor beleléptem a gázba és nem történt semmi... nem volt több erő. Lehalkítottam a rádiót és egy fura szuszogós hangot adott ki. Kb. 5 km után hatalmas füst áradt ki a kocsiból. Azonnal hívtam a szervizemet és megtudtam, hogy kb. a turbóval lehet gond de semmi konkrétat nem tudtak mondani. Visszafordultam és pianóba 50-60 km/h-val mentem. Haladtam 5 km-ert mikor egy furcsa fémes hangot hallottam és a fordulatszám mutató fel-le ingadozott. Félre álltam és autómentővel elvittük Nagyváradra a szervizbe. Persze a szervizbe lejárt a munkaidő és csak a szervizfőnökkel tudtam beszélni, aki viszont nem mondott semmi konkrétat. Valaki járt már így vagy hasonlóan??? Vagy valami ötlet. pls.
Korzika Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 Sziasztok ma elindultam Nagyváradról Temesvárra és nem jutottam csak Aradig mert elment az erő a motorból. Minden ok volt egészen egy előzésig, mikor beleléptem a gázba és nem történt semmi... nem volt több erő. Lehalkítottam a rádiót és egy fura szuszogós hangot adott ki. Kb. 5 km után hatalmas füst áradt ki a kocsiból. Azonnal hívtam a szervizemet és megtudtam, hogy kb. a turbóval lehet gond de semmi konkrétat nem tudtak mondani. Visszafordultam és pianóba 50-60 km/h-val mentem. Haladtam 5 km-ert mikor egy furcsa fémes hangot hallottam és a fordulatszám mutató fel-le ingadozott. Félre álltam és autómentővel elvittük Nagyváradra a szervizbe. Persze a szervizbe lejárt a munkaidő és csak a szervizfőnökkel tudtam beszélni, aki viszont nem mondott semmi konkrétat. Valaki járt már így vagy hasonlóan??? Vagy valami ötlet. pls. ÓÓÓ,ez gáz!Én most így hirtelen nem tudom mire gondoljak.Füst a motortérből vagy a kipufogóból? Reméljük nem lesz nagyon nagy baj! :D
Handbrake Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 Hát nemtudom...... Nekem fél csillag garázsban állok. 7 km a melóhely. Nem mozdul ki a mutató addig míg beérek, pedig nem fűtők. ( max. ha beérek a városba 5 km körül) Hidegen max. 2000 fordulat. Városba simán megyek 5-be 60-65 km/h körül, rángatás és egyéb nélkül. ( ha a forgalom úgy diktál) Persze néha kikormolom a rendszert, havi 1-2 alkalommal. 3000 - 3500-ig kihúzatás 3-4 fokozatban. Valamint tartós 5-ben 3000 fordulat 130 km/h.
jnsattila Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 ÓÓÓ,ez gáz!Én most így hirtelen nem tudom mire gondoljak.Füst a motortérből vagy a kipufogóból? Reméljük nem lesz nagyon nagy baj! :D A füst a kipufogóból áradt ki.
jnsattila Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 Hát nemtudom...... Nekem fél csillag garázsban állok. 7 km a melóhely. Nem mozdul ki a mutató addig míg beérek, pedig nem fűtők. ( max. ha beérek a városba 5 km körül) Hidegen max. 2000 fordulat. Városba simán megyek 5-be 60-65 km/h körül, rángatás és egyéb nélkül. Persze néha kikormolom a rendszert, havi 1-2 alkalommal. 3000 - 3500-ig kihúzatás 3-4 fokozatban. Valamint tartós 5-ben 3000 fordulat 130 km/h. Nekem mikor megy a verda és nincs semmi baj vele 5. sebességbe 3000 fordulattal kereken 150 km/h (hozzá kell tennem hogy ECO kiadás). Pl. városba 40-50 km/h-nál esély sincs arra, hogy 5.be tegyem sőt még a 4.et se nagyon szereti.
Handbrake Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 Nekem mikor megy a verda és nincs semmi baj vele 5. sebességbe 3000 fordulattal kereken 150 km/h (hozzá kell tennem hogy ECO kiadás). Pl. városba 40-50 km/h-nál esély sincs arra, hogy 5.be tegyem sőt még a 4.et se nagyon szereti. Y17DT 2002. 3000-nél pont autópálya tempó. Ezé lenne jó ha lenne 6 mert akkor beraknám neki azt lenne 2000 fordulat.
Recommended Posts