Cobold Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Ki lett cserélve a termosztát, most már jó meleget is fúj és a hőfokmérő is 80 fok körül mutat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Ki lett cserélve a termosztát, most már jó meleget is fúj és a hőfokmérő is 80 fok körül mutat. Kinél csináltattad?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya1 Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Ki lett cserélve a termosztát, most már jó meleget is fúj és a hőfokmérő is 80 fok körül mutat. én is hétvégén kidobom a termoszt, mert szerintem beteg, aztán én is visszajelzek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya1 Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Kinél csináltattad?? te is megtudod csinálni, ha van egy kis kézügyességed, ha ezért kérdezted Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Helló Tamás! Most hétvégén cseréltem gázolajszűrőt, és nekem sincs benne rugó,lehet,hogy sok jelentősége nincs. :excl: A hozzászólást -uhuhu- szerkesztette a következő időpontban: Ma, 07:14 UHUHU-tól kérdezném,hogy valamit nem jól írtam le, vagy olyan dolgot írtam amit nem szabadott volna,csak azért mert látom a feliratot,hogy a hozzászólásom szerkesztette. Nem kötekedni akarok,csak kíváncsi vagyok mit tóltam el,ugyanis nem akarok senkit se megbántani,ha esetleg véletlenül olyan dolgot írtam. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya1 Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 tölgyfának sikerült segíteni? most értem haza, és ígértem neki egy rajzot Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 A hozzászólást -uhuhu- szerkesztette a következő időpontban: Ma, 07:14 UHUHU-tól kérdezném,hogy valamit nem jól írtam le, vagy olyan dolgot írtam amit nem szabadott volna,csak azért mert látom a feliratot,hogy a hozzászólásom szerkesztette. Nem kötekedni akarok,csak kíváncsi vagyok mit tóltam el,ugyanis nem akarok senkit se megbántani,ha esetleg véletlenül olyan dolgot írtam. :excl: képpel idéztél, csak a képet töröltem a hozzászólásodból. nem kell megjeleniteni a képet az idézett szövegben. az -t kell kitörölni a webcím elejéből és a hátuljáról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 te is megtudod csinálni, ha van egy kis kézügyességed, ha ezért kérdezted Nem az a lényeg.....én tudom ,hogy megtudom csinálni :excl: Csak abban a régióban kihez vitte,mert anyámék S.péteren laknak és van valami gyíkja a F-nek nekem meg nem volt időm foglalkozni vele....szóval értelmes szerelő kell nekik Érti?? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya1 Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Nem az a lényeg.....én tudom ,hogy megtudom csinálni :( Csak abban a régióban kihez vitte,mert anyámék S.péteren laknak és van valami gyíkja a F-nek nekem meg nem volt időm foglalkozni vele....szóval értelmes szerelő kell nekik Érti?? :lol: világos, akár a vakablak :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 képpel idéztél, csak a képet töröltem a hozzászólásodból. nem kell megjeleniteni a képet az idézett szövegben. az -t kell kitörölni a webcím elejéből és a hátuljáról. JA,most már ezt is tudom,BOCSI a bakiért. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tolgyfa Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 tölgyfának sikerült segíteni? most értem haza, és ígértem neki egy rajzot Szia Zotya1! Sajnos nem igazán kaptam használható segítséget. Várom a rajzodat. Köszönettel: Tölgyfa Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya1 Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Szia Zotya1! Sajnos nem igazán kaptam használható segítséget. Várom a rajzodat. Köszönettel: Tölgyfa hali! megnéztem a könyvet és vagy 8 oldalon keresztül részletezi a fűtés ki és visszaszerelését, ezért holnap beviszem a céghez, lemásolom és bescannelem, és délelőtt elküldöm, akár privibe is. gondolom, jobb ha nem töltöm tele a fórumot a 8 oldallal. Amúgy a nyikorgás, szerintem csak az okozza, hogy leesett a tekerőről a kábel, és beleért vagy a ventibe, vagy valami másba. A fűtés, pedig, ha a termoszod jó, értem ezalatt, hogy a motor hőmérsékletét tartja, akkor csak nem tudod a fűtésre állítani a tekerőt, ha a termoszod rossz, akkor azt is cserélni kell. Én is hétvégén kidobom, teszek újat bele, pedig fűtés van, csak a motorba nem tartja a meleget, aztán meglátom mi lesz. Üdv zotya Link to comment Megosztás: More sharing options...
spooky Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Sziasztok Segítségeteket vagyis tanácsotokat szeretném kérni mégpedig abban,hogy y17dt motorkódú motornál a szivótorok és a hengerfej között van 1 lemez amivel minden második szívószelep szívási keresztmetszete le van szükitve.A kérdés az volna miért van ez,mi szerepe van!Az egyik ismerősöm kimaratta egyformára mindet és alacsonnyabb fordulatról nyomatékosabb lett az autó csak éppen azt nem tudjuk káros e ez a motorra nézve vagy nem???? Segítségeteket előre is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya1 Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Sziasztok Segítségeteket vagyis tanácsotokat szeretném kérni mégpedig abban,hogy y17dt motorkódú motornál a szivótorok és a hengerfej között van 1 lemez amivel minden második szívószelep szívási keresztmetszete le van szükitve.A kérdés az volna miért van ez,mi szerepe van!Az egyik ismerősöm kimaratta egyformára mindet és alacsonnyabb fordulatról nyomatékosabb lett az autó csak éppen azt nem tudjuk káros e ez a motorra nézve vagy nem???? Segítségeteket előre is köszönöm [/quote Szia! Szerintem keresd Wesst priviben, (remélem jó emlékszem a nevére :excl: ) Ő nagy spíler ezen komolyabb dolgokban. Üdv: zotya Link to comment Megosztás: More sharing options...
tolgyfa Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Hálás köszönet! A termosz jó, ez a gond a fűtésházban lesz, azt hiszem. Ha minden igaz, ez a szutyok csak akkor enged vizet a fűtőradiátorra, ha eltekerem a hőfokszab-ot. De még nem tudom, honnan kezdjek neki :excl: Üdv: Tölgyfa Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya1 Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Hálás köszönet! A termosz jó, ez a gond a fűtésházban lesz, azt hiszem. Ha minden igaz, ez a szutyok csak akkor enged vizet a fűtőradiátorra, ha eltekerem a hőfokszab-ot. De még nem tudom, honnan kezdjek neki :excl: Üdv: Tölgyfa [/quo nagyon szívesen, remélem segítségedre lesz. akkor holnap megy a cucc, nekem ez a Maróti féle könyvem van. üdv: zotya ] Link to comment Megosztás: More sharing options...
spooky Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Köszönöm a tanácsot vele már "értekeztem" szerinte folytás más szerint áramlástani jelentőssége van csak azt nem tudjuk ugye hogy káros e és erre lennék kíváncsi??? Azért köszönöm!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya1 Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 nagyon szívesen, még megkérdem az unitesómat, de ő csak hétvégén jön hozzám, így ha addig tudsz várni a válaszra, akkor szívesen válaszolok az ő nevében. üdv: zotya Link to comment Megosztás: More sharing options...
spooky Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 nagyon szívesen, még megkérdem az unitesómat, de ő csak hétvégén jön hozzám, így ha addig tudsz várni a válaszra, akkor szívesen válaszolok az ő nevében. üdv: zotya Ok kíváncsian várom a választ Üdv és köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kombitomi Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Helló Tamás! Most hétvégén cseréltem gázolajszűrőt, és nekem sincs benne rugó,lehet,hogy sok jelentősége nincs. :excl: Szia! Ezek szerint valami miatt nem rakták bele. Rajtam kívül te vagy a harmadik akinek nincs benne. Várom még több dízel G Astra tulaj válaszát, aki cserél mostanában gázolaj szűrőt, hogy a szűrőház aljában talál-e egy nagy nyomórúgót? Márkaszervízes szerelők véleményét is szívesen fogadom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya1 Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Hálás köszönet! A termosz jó, ez a gond a fűtésházban lesz, azt hiszem. Ha minden igaz, ez a szutyok csak akkor enged vizet a fűtőradiátorra, ha eltekerem a hőfokszab-ot. De még nem tudom, honnan kezdjek neki :excl: Üdv: Tölgyfa [/quote küldtem Neked egy üzit privibe Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csabi_dti Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Sziasztok Segítségeteket vagyis tanácsotokat szeretném kérni mégpedig abban,hogy y17dt motorkódú motornál a szivótorok és a hengerfej között van 1 lemez amivel minden második szívószelep szívási keresztmetszete le van szükitve.A kérdés az volna miért van ez,mi szerepe van!Az egyik ismerősöm kimaratta egyformára mindet és alacsonnyabb fordulatról nyomatékosabb lett az autó csak éppen azt nem tudjuk káros e ez a motorra nézve vagy nem???? Segítségeteket előre is köszönöm Szia! Lehet rosszul gondom ,de a lemez az a tömítés?vagy más? :excl: Én is szedtem már le de más lemezt nem láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csabi_dti Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Szia! Ezek szerint valami miatt nem rakták bele. Rajtam kívül te vagy a harmadik akinek nincs benne. Várom még több dízel G Astra tulaj válaszát, aki cserél mostanában gázolaj szűrőt, hogy a szűrőház aljában talál-e egy nagy nyomórúgót? Márkaszervízes szerelők véleményét is szívesen fogadom... Hali! Én is nem sokára cserélek majd megnézem a rugót. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Hali! Én is nem sokára cserélek majd megnézem a rugót. :excl: OK. Kíváncsian várjuk a fejleményeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spooky Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Szia! Lehet rosszul gondom ,de a lemez az a tömítés?vagy más? :excl: Én is szedtem már le de más lemezt nem láttam. Szia ez 1 kb 4mm vastak alu lemez minden második szívószelepnél le van szűkítve mind a 2 oldalán van tömítés!a hengerfej és a szívótorok között van!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts