paja Elküldve Május14, 2010 Elküldve Május14, 2010 hát nem irigylem azokat akik sürün csinálnak ilyen dolgokat az uj hütönek nincs leeresztö csavarja a régin volt . az interkuler dörzsölte ki a hütöt de a termosztát is beállt nem nyitott ki , tele volt vizzel a tágulási tartály. Amit én vettem hűtőt azon volt leeresztő...azt hiszem NISSIN márkájú...
astra Elküldve Május14, 2010 Elküldve Május14, 2010 Amit én vettem hűtőt azon volt leeresztő...azt hiszem NISSIN márkályú... ez lehet valami utángyártott.
gabb Elküldve Május16, 2010 Elküldve Május16, 2010 ez lehet valami utángyártott. Nisses gyártmányú, jó minőségű utángyártott, és neves autógyártók gyári beszállítója.
J0hnny Elküldve Május16, 2010 Elküldve Május16, 2010 Amit én vettem hűtőt azon volt leeresztő...azt hiszem NISSIN márkályú... Firefox márkáJú helyesírásellenőrző mi? :devlish:
astra Elküldve Május29, 2010 Elküldve Május29, 2010 Firefox márkáJú helyesírásellenőrző mi? :rolleyes: kiderült a baj forrása nem a hütö , hanem a turbonyomás szab. szelep volt retkes megtakaritották és jó a verda de megvigasztaltak hogy szivotorok pucolás lesz a vége készüljek rá .az y17dt mocinál hogy megy ez a dolog . egyébként WESSZ, volt a nyerö köszi interneten keresztül is
steve78 Elküldve Május29, 2010 Elküldve Május29, 2010 Sziasztok! Van egy z17dtl motorkódú caravanom és a következő dolgot produkálja: Országúton kb. 100-110-es sebességgel haladva ha visszaveszem a gázt kigyullad a sárga tengeralattjáró. Ilyenkor azokat a hibákat produkálja, mint koszos turbónyomás érzékelőnél (teljesítménycsökkenés, nem pörgethető 3500 fölé). Ez néhány percig tart, majd visszatér a korábbi erő a kocsiba, és normálisan működik, de a sárga visszajelző továbbra is világít. Általában ha háromszor indítok, vagy ha leveszem az akksiról a sarut, akkor kialszik. próbáltam már újból takarítani az érzékelőt, de a probléma továbbra is megmaradt. Valaki tett már fel a szívótorok takarításról képeket, de most nem találom. A kérdésem az lenne, hogy ha leveszem a szívótorkot, akkor a vissza szereléshez kell e szívósor tömítést cserélni, vagy azt a részt nem is kell levenni, mert az egyik üzletben azt mondták ez két részből áll, és csak ahhoz a részhez kell tömítés, ami a hengerfejhez kapcsolódik. Segítségeteket előre is köszönöm!
astra Elküldve Május29, 2010 Elküldve Május29, 2010 Sziasztok! Van egy z17dtl motorkódú caravanom és a következő dolgot produkálja: Országúton kb. 100-110-es sebességgel haladva ha visszaveszem a gázt kigyullad a sárga tengeralattjáró. Ilyenkor azokat a hibákat produkálja, mint koszos turbónyomás érzékelőnél (teljesítménycsökkenés, nem pörgethető 3500 fölé). Ez néhány percig tart, majd visszatér a korábbi erő a kocsiba, és normálisan működik, de a sárga visszajelző továbbra is világít. Általában ha háromszor indítok, vagy ha leveszem az akksiról a sarut, akkor kialszik. próbáltam már újból takarítani az érzékelőt, de a probléma továbbra is megmaradt. Valaki tett már fel a szívótorok takarításról képeket, de most nem találom. A kérdésem az lenne, hogy ha leveszem a szívótorkot, akkor a vissza szereléshez kell e szívósor tömítést cserélni, vagy azt a részt nem is kell levenni, mert az egyik üzletben azt mondták ez két részből áll, és csak ahhoz a részhez kell tömítés, ami a hengerfejhez kapcsolódik. Segítségeteket előre is köszönöm! ugyanez van nálam is y17dt.
steve78 Elküldve Május31, 2010 Elküldve Május31, 2010 A kérdésem az lenne, hogy ha leveszem a szívótorkot, akkor a vissza szereléshez kell e szívósor tömítést cserélni, vagy azt a részt nem is kell levenni, mert az egyik üzletben azt mondták ez két részből áll, és csak ahhoz a részhez kell tömítés, ami a hengerfejhez kapcsolódik. Erre senki?
gabb Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 Erre senki? Kell cserélni tömítést! Mi a motorkódod?
steve78 Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 Kell cserélni tömítést! Mi a motorkódod? Z17DTL
gabb Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 Z17DTL Két részből áll, csak a közdarab és a hengerfej közé kell tömítés, 0849216 a gyári száma. Kellhet még egy tömítés a kipufogógáz visszavezető cső és a szívótorok közé, ennek 0849526 a száma. Jó bütykölést! Gabb
steve78 Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 Két részből áll, csak a közdarab és a hengerfej közé kell tömítés, 0849216 a gyári száma. Kellhet még egy tömítés a kipufogógáz visszavezető cső és a szívótorok közé, ennek 0849526 a száma. Jó bütykölést! Gabb Kösz! Nincs véletlenül erről a részről egy robbantott ábrád?
gabb Elküldve Június2, 2010 Elküldve Június2, 2010 Kösz! Nincs véletlenül erről a részről egy robbantott ábrád? Helló! Itt van az ábra amit kértél: A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Gabb
antares Elküldve Június2, 2010 Elküldve Június2, 2010 Sziasztok, Töröltettem a hibákat, P0100,P0105, Y17DT motorkód Astra G1.7 dízel. de üres hiba tárral is max 130-al megy az autó, nem értem mi lehet, persze ma visszatértek a hibák (törlés hétvégén volt), ami nem jó jel, egyébként csak megjelenik a sárga veszedelem, de nem veszek észre semmi változást menet közben. Viszont hibákkal, és nélkülük is van egy jelenség, ha leveszem a gázpedálról a lábam nem szépen működik a motorfék, ráng egyet az autó. főleg 3-dik sebességik észlelhető. Megpróbáltam álló autóval üresben kicsit felpörgetem 1500-ig majd leveszem a pedálról a lábam és ahogy esik vissza a fordulat kb 1000-nél van egy nagyobb megtorpanás, amit csattanó hang kísér, de szépen visszaáll 800-as fordulatra. Nem tudom valakinek valami ötlete? Valamint, nem állna vissza az autó vészprogiról a hiba törlésekkel autómatikusan? Köszi előre is sziasztok
steve78 Elküldve Június2, 2010 Elküldve Június2, 2010 Helló! Itt van az ábra amit kértél: A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Gabb Köszi, ez alapján legalább már látom a kérdéses helyet.
oggy Elküldve Június3, 2010 Elküldve Június3, 2010 Tegnap tankoltam itt a helyi kúton(nagyon ritkán járok ide), szinte tök üres tankra 15 litert, nna azóta rángat a motrom. Többet itt nem tankolok!! :rolleyes: Egyébként ahogy hallottam, itt már többször is volt gond az üzemanyag minőségével! A kúthálózat nevét nem írom le, de a leggyengébb átok amit rájuk szórtam az az volt, hogy szippantaná fel egy hurrikán ezt a pöcetelepet és b@szná le Timbuktu kellős közepére....!!
dsteel Elküldve Június3, 2010 Elküldve Június3, 2010 Tegnap tankoltam itt a helyi kúton(nagyon ritkán járok ide), szinte tök üres tankra 15 litert, nna azóta rángat a motrom. Többet itt nem tankolok!! :rolleyes: Egyébként ahogy hallottam, itt már többször is volt gond az üzemanyag minőségével! A kúthálózat nevét nem írom le, de a leggyengébb átok amit rájuk szórtam az az volt, hogy szippantaná fel egy hurrikán ezt a pöcetelepet és b@szná le Timbuktu kellős közepére....!! Az azért megnyugtat, h messze vagy zuglótól ;) tuti, hogy attól rángat? Én azt vettem észre, h az előző autómhoz képest a dízelem alapból rángat. bármilyen finoman váltok/gyorsulok, jobban rángat, mint a benzines tette. Azt hittem, gáz van, de a szerelő mondta, amit ilyenkor szoktak: ez ilyen. Nem vészes egyébként, de a benzines után feltűnt...
Korzika Elküldve Június3, 2010 Elküldve Június3, 2010 Sziasztok, Nem tudom valakinek valami ötlete? Valamint, nem állna vissza az autó vészprogiról a hiba törlésekkel autómatikusan? Köszi előre is sziasztok P0100=Levegőtömeg- és levegőmennyiség-mérés funkció-rendellenesség P0101=Levegőtömeg- és levegőmennyiség-mérés „kell”értéktartományon kívüli érték P0102=Levegőtömeg- és levegőmennyiség-mérés jel kicsi P0103=Levegőtömeg- és levegőmennyiség-mérés jel nagy P0104=Levegőtömeg- és levegőmennyiség-mérés véletlenszerűen jelentkező hiba P0105=Magasságjeladó/szivócsőnyomás-jeladó funkció-rendellenesség Ezeket megnézted? Attól,hogy kiolvasod és kitörlöd a hibakódokat nem javul meg az autó! Szerintem vidd el megnézetni egy jó szervízbe/szerelőhöz.Tudod kit szoktunk itt ajánlani!
astra Elküldve Június3, 2010 Elküldve Június3, 2010 Helló! Itt van az ábra amit kértél: [rl=http://kepfeltoltes.hu/view/100602/3895660151_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][ig]http://kepfeltoltes.hu/thumb/100602/3895660151_www.kepfeltoltes.hu_.jpg A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Gabb sziasztok . azy17dt mocihoz nincs ilyen robbantott ábra valahol köszi elöre is.
Mc-elek Elküldve Június3, 2010 Elküldve Június3, 2010 sziasztok . azy17dt mocihoz nincs ilyen robbantott ábra valahol köszi elöre is. De van. :rolleyes: Csak képpel ne idéz ;)
gabb Elküldve Június3, 2010 Elküldve Június3, 2010 sziasztok . azy17dt mocihoz nincs ilyen robbantott ábra valahol köszi elöre is. Mit szeretnél látni?
antares Elküldve Június3, 2010 Elküldve Június3, 2010 Üdv, Az Y17DT motorkódú astránál hol találom a MAP szenzort? az EGR vezérlő szelep bal oldala alatt a szívóágban látok egy szenzort, az lenne az? Azért gyanús mert szigszalagozva van a vezetéke, hétvégén ha lesz időm átnézem. nem tudom kihez vinni a gépet, sokat csalódtam már, legutóbb vettem egy légtömegmérőt bele a szerelőtől és még is p100 hiba jelent meg 3 héten belül, és azóta is kigyújt a sárga lámpa. Állítólag ez nem feltétlenül jelent hibát, mivel a tárolóban benne maradhatott a hiba és ez miatt világít a sárga lámpa, de állítólag az élőadat jó. Valójában a fogyasztás ok, húzni jól húz a gép, viszont 130-nál nem megy többet. Akkor ha valaki tudja a MAP szenzort,esetleg hogyan lehet kiszerelni írjon egy pár sort. Köszi előre is
Kontárgyerek Elküldve Június4, 2010 Elküldve Június4, 2010 Sziasztok!!!! Még mindig nem tudom sajnos kivillogtatni a hibakódot. Kezdem azt hinni, hogy el kell mennem súlyos ezresekért kiolvastatni.... Leírom mi a probléma egyébként, hátha valaki már találkozott ilyennel: Normál üzemi hőfok mellet, kihúzattam a motort 4000 főlé. akkor valamiért "letiltott" kinyitott a turbó és nem volt töltőnyomás. Ilyenkor kigyullad a motorkontroll lámpa és olyan mint egy rossz régi (turbó nélküli) sima dizel. Azaz gyenge, és nem húz. Ha leállítom a motort, és újraindítom, nem marad égve a kontroll lámpa. De az első ilyen est után ha újra is indítottam, valami nem okés. Azelőtt bizonyos fordulatszám között, szépen fütyült a turbo ahogy annak lennie kell, de az első ilyen letiltás óta, nem is hallom abszolút, és gyengébb is a gép. Valamennyire biztos, hogy üzemel a turbo mert nem olyan mint amikor letílt, de nem 100%-os az biztos! Astra G 2000 dizel Y20DTH Ezen leírás alapján, persze ha tudjátok értelmezni :rolleyes: Mi lehet a gond ????????????
astra Elküldve Június4, 2010 Elküldve Június4, 2010 Mit szeretnél látni? sziasztok. hogy legyen fogalmam a dologrol hogy hozzá lehet-e házilagosan fogni,és hogy legyen fogalmam rola mert ha ránézek a mocira kiráz a hideg töle .de lehet hogy csak rémeket látok,mert a tüzfal felöl van a szivotorok ,hogy lehet leszedni a takaritáshoz .
gabb Elküldve Június4, 2010 Elküldve Június4, 2010 sziasztok. hogy legyen fogalmam a dologrol hogy hozzá lehet-e házilagosan fogni,és hogy legyen fogalmam rola mert ha ránézek a mocira kiráz a hideg töle .de lehet hogy csak rémeket látok,mert a tüzfal felöl van a szivotorok ,hogy lehet leszedni a takaritáshoz . Helló! Kimásolom TIS-ből, hátha így bátrabb leszel és megcsinálod otthon. 1. Nyissák ki a motorháztetőt 2. Kössék le az akkumulátort • Szereljék le a testcsipeszt a test pólusról 3. Emeljük fel a gépkocsit a teljes magasságra 4. Szereljék le az alsó motortérborítást ill. a jobb oldali motor felfröccsenés elleni védelmet 5. Tegyenek alá felfogóteknőt Fontos: Zárják a nyomóvezeték leszerelése után a nagynyomású szivattyú és a nyomástároló nyílásait védőkupakkal1) 6. Szereljék ki a nagynyomású szivattyútól a nyomástárolóhoz vezető nagynyomású vezetéket (1) • Csavarozzák ki a 2 db hollandi anyát – A nyomástárolóból a KM-812 célszerszámmal – A nagynyomású szivattyúból a KM-6098 célszerszámmal • Zárják a 2 db nyílást védőkupakkal 7. Szereljék le kábelkészlet tartót (2) nyomástárolóról • Csavarjuk ki a 2 anyát 8. Engedjük le teljesen a gépkocsit 9. Szereljék ki a motorfedelet (2) • Szereljék le az olajbetöltő-csonk zárófedelét (1) • Húzzák le a motorfedelet Útmutatás: A gumitartóknak (3) rajta kell maradniuk a motorfedélen • Szereljék fel az olajbetöltő-csonk zárófedelét 10. Szereljék ki a légszűrőházat (5) a levegőbeszívó tömlővel együtt • Szereljék le a kábelkészlet-dugaszolót (2) a forrófilmes légtömegmérőről • Szereljék le a levegőbeszívó tömlőt a levegőbeszívó csőről – Lazítsák le a bilincset (1) • Szereljék le a légszűrőházat a kerékházról – Csavarjuk ki a csavart (4) • Szereljék le a vízlevezető tömlőt (3) légszűrőházról – Lazítsák le a bilincset 11. Szereljék ki a levegőbeszívó csövet (1) • Szereljük le a kábelkészletet – Oldják ki a 3 db kapcsot • Lazítsuk meg a 2 bilincset • Hajtsuk ki a 2 csavart 12. Szereljék le a befecskendező fúvóka kábelkészletet • Válasszák le a befecskendező fúvókák 4 db kábelkészlet-dugaszolóját (2) • Hajtsuk ki a 2 csavart (3) • Válasszák le a 4 db izzítógyerta kábelkészlet-dugaszolót (1) a KM-717 célszerszámmal • Nyomják a kábelkészletet oldalra 13. Töltőlevegő-csövet (1) kiszerelni • Hajtsuk ki a 6 csavart 14. Válasszuk le a kábelkészlet-dugaszolót (3) a nyomásérzékelőről 15. Válasszák le a kábelkészlet-dugaszolót (4) az átkapcsoló csappantyú vákuumszelencéjéről 16. Szereljék le a vákuumvezetéket (1) az átkapcsoló csappantyú vákuumszelencéjéről 17. Válasszák le a kábelkészlet-dugaszolót a töltőnyomás érzékelőről (2) 18. Szereljék le az üzemanyag rezgéscsillapító szelence tartóját (1) • Csavarják ki a 2 db anyát (2) Útmutatás: Kössék az üzemanyag rezgéscsillapító szelence tartóját az üzemanyag-vezetékkel és a rezgéscsillapító szelencével a homlokfalra Fontos: A nyomóvezetékek leszerelése után zárják a befecskendező fúvókák és a nyomástároló nyílásait védőkupakkal1) 19. Szereljék ki nyomástároló és befecskendező fúvóka közti nagynyomású vezetéket (1) • Csavarják ki a 8 db hollandi anyát KM-812 illetve KM-6098 célszerszámmal • Vegyék ki a nyomóvezetékeket • Zárják a nyomástoroló 4 nyílását védőkupakkal • Zárják a nyomástároló 4 nyílását védőkupakkal 20. Szereljék ki az üzemanyag-visszafolyó vezetéket (1) • Szereljék le a 4 db üzemanyag-visszafolyó vezetéket a befecskendezőkről – Nyomják a 4 db biztosító kapcsot a nyíl irányában • Húzzák le a üzemanyag-visszafolyó vezetéket a nyomástárolóról • Hajtsuk ki a 2 csavart Útmutatás: Ügyeljenek a csavarok eltérő hosszára • Anya kicsavarása 21. Szereljék ki a nyomástárolót (4) • Szereljék le az üzemanyag visszafolyó vezetéket a csatlakozóról (2) • Hajtsuk ki a 2 csavart Útmutatás: Ügyeljenek a csavarok (3) és a távtartóhüvelyek (1) eltérő hosszára 22. Szereljék ki a szívókönyököt • Csavarozzák ki a 8 db csavart (1) • Csavarják ki a 2 db anyát (2)
Recommended Posts