Zachi Elküldve Július21, 2009 Elküldve Július21, 2009 mondjuk én :-) Vigyázz! Lassan lefeded az egész országot 'oszt nem lesz időd a nősülésre! :) Amúgy nekem 30.000,-Ft-ban a hibakód kiolvasása és törlése, a Bosch jeladó és a munkadíj is benne volt.
Ekeb Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 hozb be hozzám megnézem Szia Wessz! Köszi a lehetőséget, remélem élhetek vele. Sajna elvinni nemtudom, mert lejárt a műszakija, s jövő héten megy csak. A probléma továbbra is fennáll. Új akksival teker mint az őrült, de nem indul. Viszont ha egy pici spay-t kap, akkor rögtön beindul, s utána tökéletes. Tolásra szintén könnyen indul. Úgy tűnik, indítózás közben nem kap anyagot. Nincs tipped, hogy mitől lehet ez? Immo? Tökéletes kompresszió, izzítás - minden. Valami elektromos cumi lesz. Ha nem állítod le, akkor kimegy a világból, s erős is. Üzemmeleg megállás után ismét nem indul. Csinálta ezt tavaly is, de elmúlt, s hónapokkal később újra jelentkezett. Jó lenne, ha kiderülne mi okozza ezt. Környén lakom Tatabánya mellet, amint látom te Törökbálinton. Ha tudsz, küldj elérhetőséget! E-mail: ekeb@freemail.hu Köszi szépen! Jó hétvégét! Szia: Gábor
wessz Elküldve Július23, 2009 Elküldve Július23, 2009 Szia Wessz! Köszi a lehetőséget, remélem élhetek vele. Sajna elvinni nemtudom, mert lejárt a műszakija, s jövő héten megy csak. A probléma továbbra is fennáll. Új akksival teker mint az őrült, de nem indul. Viszont ha egy pici spay-t kap, akkor rögtön beindul, s utána tökéletes. Tolásra szintén könnyen indul. Úgy tűnik, indítózás közben nem kap anyagot. Nincs tipped, hogy mitől lehet ez? Immo? Tökéletes kompresszió, izzítás - minden. Valami elektromos cumi lesz. Ha nem állítod le, akkor kimegy a világból, s erős is. Üzemmeleg megállás után ismét nem indul. Csinálta ezt tavaly is, de elmúlt, s hónapokkal később újra jelentkezett. Jó lenne, ha kiderülne mi okozza ezt. Környén lakom Tatabánya mellet, amint látom te Törökbálinton. Ha tudsz, küldj elérhetőséget! E-mail: ekeb@freemail.hu Köszi szépen! Jó hétvégét! Szia: Gábor adagoló vezérlő elektronika a hiba ha kell megjavitom
astra Elküldve Július24, 2009 Elküldve Július24, 2009 tudok valszeg rosszul csinálták meg... szia wessz. örülnék ha kifejtenéd bövebben . mert a gatyám rámegy a müszerre de nagyon hiányzik.Sajnos most mozgásképtelen mert kiszedtem az ad.el. belöle gondolva arra hogy valahol megméretem hogy az e a baja vagy a lezároszelep amit nemrég cseréltettem ki,mert azt mondták hogy az okozza a gubancot .Köszi a választ.Azt el is felejtettem hogy 16-án lejárt a müszaki a müszernek ugyhogy duplán mozgásképtelen. szia wesssz . a kivett elektronikát megtudod javitani? mert ha igen akkor elvinném neked ha tudnék elérhetöséget . az emil c. buzas48@freemail .hu kösz astra.
wessz Elküldve Július24, 2009 Elküldve Július24, 2009 szia wesssz . a kivett elektronikát megtudod javitani? mert ha igen akkor elvinném neked ha tudnék elérhetöséget . az emil c. buzas48@freemail .hu kösz astra. most megyek nyaralni majd 1 hét mulva leszek
astra Elküldve Július24, 2009 Elküldve Július24, 2009 most megyek nyaralni majd 1 hét mulva leszek kösz ,jó nyaralást várom az emiledet astra.
uhuhu Elküldve Július24, 2009 Elküldve Július24, 2009 most megyek nyaralni majd 1 hét mulva leszek tényleg??? :) az asszony utál téged most... :P vagy inkább engem??? :( bár szerintem ezt már nem olvasod.... ha mégis akkor: hétfőig látom épp, 32 fok, felhő sehol, és 26 fokos a tenger.... szar lesz neked :hiya:
wessz Elküldve Július24, 2009 Elküldve Július24, 2009 tényleg??? :) az asszony utál téged most... :hiya: vagy inkább engem??? :( bár szerintem ezt már nem olvasod.... ha mégis akkor: hétfőig látom épp, 32 fok, felhő sehol, és 26 fokos a tenger.... szar lesz neked :lol: na mához egy hétig nem leszek... :P
astra Elküldve Július29, 2009 Elküldve Július29, 2009 sziasztok márkatársak . keresek olyan szakit aki kijönne gyálra és ki tudná tech -2 -vel olvasni a müszeremet mert mozgásképtelen és vizsga sincs rajta y17dt a drága ,köszi elöre is .
béka Elküldve Augusztus4, 2009 Elküldve Augusztus4, 2009 Sziasztok! Mennyire bonyolult a fôtengely jeladót kicserélni?Azért kérdezem,mert nem tudom az autót 1 napra beállítani szerelôhöz. Elôre is köszi! Zsolt
spooky Elküldve Augusztus4, 2009 Elküldve Augusztus4, 2009 Sziasztok! Mennyire bonyolult a fôtengely jeladót kicserélni?Azért kérdezem,mert nem tudom az autót 1 napra beállítani szerelôhöz. Elôre is köszi! Zsolt Szia ha van aknád vagy csápos emelőd akkor nem annyira gáz!
béka Elküldve Augusztus4, 2009 Elküldve Augusztus4, 2009 Köszi! Aztán most voltam villamosságisnál. Hibakód olvasás:P0100=Levegôtömeg- és levegômennyiség-mérés funkció-rendellenesség Mûszer szerint:Légtömegmérô feszültség alacsony (2) Hibakód törlése után nem jön vissza. Egy kanyi se a fôtengely jeladóról.A légtömegmérô kb. 3 hete ki lett cserélve.Most annyi,hogy elvileg szakadás lehet. Persze nincs 30-35 fok így a lámpa se jelez. Most akkor nem igazán vágom,hogy légtömeg vagy fôtengely jeladó. Zsolt
béka Elküldve Augusztus12, 2009 Elküldve Augusztus12, 2009 Sziasztok! Légyszi segítsetek! Ma hoztam el az autót szerelőtől(autóvillamosságis)! Hibakódnak csak a P0100-at:Légtömegmérô feszültség alacsony (2) írja ki. Végigmérték a vezetékeket,szakadás nincs. Tipp:motor vezérlő elektronika... Olyan tünetet produkál,hogy menet közben elmegy az erő,aztán szervízlámpa kigyullad és utána valamivel jobb.Van úgy,hogy 1-2 napig semmi,aztán megint.35 Km-en van,hogy kigyullad,aztán elalszik,majd megint kigyullad. Ez tényleg lehet vezérlés??? Előre is köszi!! Zsolt
LacBp Elküldve Augusztus15, 2009 Elküldve Augusztus15, 2009 Sziasztok! Légyszi segítsetek! Ma hoztam el az autót szerelőtől(autóvillamosságis)! Hibakódnak csak a P0100-at:Légtömegmérô feszültség alacsony (2) írja ki. Végigmérték a vezetékeket,szakadás nincs. Tipp:motor vezérlő elektronika... Olyan tünetet produkál,hogy menet közben elmegy az erő,aztán szervízlámpa kigyullad és utána valamivel jobb.Van úgy,hogy 1-2 napig semmi,aztán megint.35 Km-en van,hogy kigyullad,aztán elalszik,majd megint kigyullad. Ez tényleg lehet vezérlés??? Előre is köszi!! Zsolt tuti,hogy jó a légtömegmérőd??? probálgasd, de fix 2200 -es fordulatszám környékén jön elő a hiba... 110km/h környékén.
béka Elküldve Augusztus15, 2009 Elküldve Augusztus15, 2009 tuti,hogy jó a légtömegmérőd??? probálgasd, de fix 2200 -es fordulatszám környékén jön elő a hiba... 110km/h környékén. Vadonatúj és ott voltam amikor kicserélték.Hát van úgy,hogy indítás után kis idővel már világít a lámpa,aztán elalszik. A fordulat is változó,de inkább amikor indulok vagy gyorsítok....
yankees Elküldve Augusztus19, 2009 Elküldve Augusztus19, 2009 Sziasztok! Egy 2003-as 1.7 cdti astrám van z17dtl motorral. Most van benne 170 e km. Pár hónapja nekem is elkezdett füstölni. Kigyulladt a motor elektronika lámpa és a szívóoldalon a szenzor hibát jelzett. Szenzort megtisztította szerelőm. A lámpa már nem világított , de a füstölés maradt. Annyira ,hogy már tiszta korom volt a lökhárítóm. Után szétszedte a szívóoldalt és megtisztította a csöveket , a folytószelepet és a szenzort is. Azt mondta ,hogy az AGR szelep tiszta és szerinte jól működik. Után egy lemezzel lezárta a csövet ,hogy a kipuffogógáz ne kerüljön vissza a motorba. Ezután a füstölés megszűnt. Mondta ,hogy egy sprayvel még megtisztítjuk a rendszert ,hogy a hengerfejben lévő járatokból is eltűnjön a korom. A folytószelep házba jó sok szert befújatott. A sárga lámpa egyből kigyulladt ,erre azt mondta ,hogy ez normális ,mert a kosz ráment a szenzorra. Mondta ,hogy pár napig használjam és utána még egyszer lesz egy szenzor tisztítás. Pár nap alatt mentem vagy ezer km-t és a lámpa néha éget , néha nem. Tegnap visszavittem a kocsit. Délután mondta ,hogy a rendszer tiszta volt és most Agr hibát írt ki a gép ,nem szenzor hibát. Az Agr-t tisztának látta és megnyomogadta , szerinte oké. Kitörölte a kódot és mondta ,hogy próbáljam ki a gépet. Akkor vettem észre ,hogy 3200-as fordulat és 140 km/h fölé jobban nem megy a motor. Semmi füst, semmi hibajelzés!!! Vissza vittem. Ő is kipróbálta, és neki ment . Azóta néha megy , néha nem! Kifogytunk az ötletekből! Légyszi segítsetek! Köszi
bagibetyar Elküldve Augusztus19, 2009 Elküldve Augusztus19, 2009 Sziasztok! Egy 2003-as 1.7 cdti astrám van z17dtl motorral. Most van benne 170 e km. Pár hónapja nekem is elkezdett füstölni. Kigyulladt a motor elektronika lámpa és a szívóoldalon a szenzor hibát jelzett. Szenzort megtisztította szerelőm. A lámpa már nem világított , de a füstölés maradt. Annyira ,hogy már tiszta korom volt a lökhárítóm. Után szétszedte a szívóoldalt és megtisztította a csöveket , a folytószelepet és a szenzort is. Azt mondta ,hogy az AGR szelep tiszta és szerinte jól működik. Után egy lemezzel lezárta a csövet ,hogy a kipuffogógáz ne kerüljön vissza a motorba. Ezután a füstölés megszűnt. Mondta ,hogy egy sprayvel még megtisztítjuk a rendszert ,hogy a hengerfejben lévő járatokból is eltűnjön a korom. A folytószelep házba jó sok szert befújatott. A sárga lámpa egyből kigyulladt ,erre azt mondta ,hogy ez normális ,mert a kosz ráment a szenzorra. Mondta ,hogy pár napig használjam és utána még egyszer lesz egy szenzor tisztítás. Pár nap alatt mentem vagy ezer km-t és a lámpa néha éget , néha nem. Tegnap visszavittem a kocsit. Délután mondta ,hogy a rendszer tiszta volt és most Agr hibát írt ki a gép ,nem szenzor hibát. Az Agr-t tisztának látta és megnyomogadta , szerinte oké. Kitörölte a kódot és mondta ,hogy próbáljam ki a gépet. Akkor vettem észre ,hogy 3200-as fordulat és 140 km/h fölé jobban nem megy a motor. Semmi füst, semmi hibajelzés!!! Vissza vittem. Ő is kipróbálta, és neki ment . Azóta néha megy , néha nem! Kifogytunk az ötletekből! Légyszi segítsetek! Köszi Véleményem szerint a motor a 3200 körüli leszabályozást azért produkálhatja, mert ugyan az AGR-szelep jól működik, de mivel nincs meg a visszaáramlás - a ledugózott - nyitott szelep mellett sem, azt érzékeli, hogy a rendszer elzáródott. Ilyenkor valószínűleg nemcsak a szelep működését figyeli a rendszer, hanem a kiáramló kipufogó gáz tartalmát. CSAK TIPP!
Zachi Elküldve Augusztus19, 2009 Elküldve Augusztus19, 2009 . Az Agr-t tisztának látta és megnyomogadta , szerinte oké. Kitörölte a kódot és mondta ,hogy próbáljam ki a gépet. Itt valami nem stimmel! Mit nyomogatott, mi az amit üzemszerűen nyomogatás működtet? Ez nem hiba feltárás, ez masszírozás! :huh: :lol: Max. annyit állapított meg, hogy akadálytalanul mozog, nincs mechanikai ellenállás, azt nem hogy tényleg működik-e. A lemezelést nem szabad(na) végleges megoldásként kezelni.
yankees Elküldve Augusztus19, 2009 Elküldve Augusztus19, 2009 Itt valami nem stimmel! Mit nyomogatott, mi az amit üzemszerűen nyomogatás működtet? Ez nem hiba feltárás, ez masszírozás! :lol: ^_^ Max. annyit állapított meg, hogy akadálytalanul mozog, nincs mechanikai ellenállás, azt nem hogy tényleg működik-e. A lemezelést nem szabad(na) végleges megoldásként kezelni. Lehet ,hogy nem a nyomkodás a jó szó! :huh: Szóval megnézte és tiszta. Ki nem volt szerelve a szelep az tuti. Nem akarok hülyeséget írni ,mert nem vagyok szakmabeli... Most voltam nála . Azt mondta ,hogy jövő héten kiszereli a szelepet ,mert szerinte is lehet az a rossz, attól függetlenül ,hogy nem jelez hibát a rendszer. Szóval ,ha a szívó rendszer meg lett tisztítva ,akkor ki kéne venni a lemezt? Tudnál adni egy elérhetőséget? Szerintem sokat segítene ,ha tudnátok értekezni! itt az e-mail címem : yankees@fbi.hu köszi
yankees Elküldve Augusztus19, 2009 Elküldve Augusztus19, 2009 Ja! Lehet ,hogy hülye kérdés ,de hogy lehet megnézni ,hogy frankón működik -e a szelep? Köszi
yankees Elküldve Augusztus19, 2009 Elküldve Augusztus19, 2009 Véleményem szerint a motor a 3200 körüli leszabályozást azért produkálhatja, mert ugyan az AGR-szelep jól működik, de mivel nincs meg a visszaáramlás - a ledugózott - nyitott szelep mellett sem, azt érzékeli, hogy a rendszer elzáródott. Ilyenkor valószínűleg nemcsak a szelep működését figyeli a rendszer, hanem a kiáramló kipufogó gáz tartalmát. CSAK TIPP! Akkor nem kéne ,hogy a kontroll lámpa kigyulladjon?
bagibetyar Elküldve Augusztus19, 2009 Elküldve Augusztus19, 2009 Akkor nem kéne ,hogy a kontroll lámpa kigyulladjon? Érdekes, de az AGR tisztítás előtt nekem sem mindig gyulladt ki a check engine lámpa. Azt, hogy nincs minden rendben igazából rendszerint csak autópályán vettem észre, amikor 3000 fölötti tartományban erőtlenné vált a motor, és 3500 ford/percnél megtorpant a fordulatszám mérő. (Ilyenkor nálam pl. 150 km/h óra sebességgel halad az autó.) Egyszer-egyszer újraindítással lehetett átmenetileg orvosolni a gondot. Egy idő után azonban állandósult a check engine lámpa világítása. Csak a tisztítás segített. A hibakód kiütése után helyreállt a rend. Én személyesen nem javaslom az AGR szelep ledugózását. Ezzel elveszti funkcióját.
yankees Elküldve Augusztus19, 2009 Elküldve Augusztus19, 2009 Érdekes, de az AGR tisztítás előtt nekem sem mindig gyulladt ki a check engine lámpa. Azt, hogy nincs minden rendben igazából rendszerint csak autópályán vettem észre, amikor 3000 fölötti tartományban erőtlenné vált a motor, és 3500 ford/percnél megtorpant a fordulatszám mérő. (Ilyenkor nálam pl. 150 km/h óra sebességgel halad az autó.) Egyszer-egyszer újraindítással lehetett átmenetileg orvosolni a gondot. Egy idő után azonban állandósult a check engine lámpa világítása. Csak a tisztítás segített. A hibakód kiütése után helyreállt a rend. Én személyesen nem javaslom az AGR szelep ledugózását. Ezzel elveszti funkcióját. Akkor tuti ki kell szerelni ,mert nem elég a rendszerbe fújt tisztító spray? Ha ez sikerül ,akkor vegyük ki a lemezt? A tünetek nálam is ezek csak most a chexk lámpa nem ég. Amúgy ha cserélni kell akkor mibe kerül egy szelep? Köszi a választ.
LacBp Elküldve Augusztus19, 2009 Elküldve Augusztus19, 2009 Lehet, hogy rosszul vagyok informálva, de a diesleben nem lehet ledugózni az AGR -t .legalább is az x17dtl -ben nem lehetett, mert asszem melegen akkor nem indul el.(vagy hidegen) :huh: :lol: de ha tévedek, javítsatok ki!
Recommended Posts