Endlos Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Az iwivünket megint nem intézi senki rajtam kívül úgy látom, na mindegy. A talit kiírtam rá, mert sok újfalui isemrős van. A weblapra is fel kellene tenni a berettyós talit, sztem. Készült róla egy jó kis matrinya, ha érdekel vkit. Vagy fel is tehetem mint taliinvite-t. Vagy elküldjem Szabotúrnak? Iwiwes témában mit kellene csinálni? Fogadni az ismerősöket? Mi is ott az account? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 ez jó lenne a weblapra. iwiwre nem tom hogy lenne megoldható Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 ez jó lenne a weblapra. iwiwre nem tom hogy lenne megoldható Hogy tudok oda belépni? Megoldom én. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Hogy tudok oda belépni? Megoldom én. válasz ment mnsre, bár azt mondták ne nagyon legyen reklámja Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 ez jó lenne a weblapra. Felment. Bocs a késésért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Felment. Bocs a késésért. Merrevan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Merrevan? Gyorsan le is jött, mert nem volt mire hivatkozni és azt az infót kaptam, hogy nem kell külsősnek reklámozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Felkerült a tombola a weblapra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Éljen a tombola! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 Sziasztok! Ha valamit turkálni kell a weblapon a BW miatt, akkor keressetek! Mackó, pü-ben átküldöm a céges számom, inkább már csak azt használom. Ha segíthetek, akkor hívj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts