mackosajt Elküldve Május17, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május17, 2007 Szánom, bánom a bűnöm, de a MOTE még csak most került fel a támogatók közé... :rolleyes: A banner sem a legjobb (a MOTE főlapjáról loptam - szó szerint, mert lementeni nem lehetett - blank.png rulez, így lopni kellett), de már fáradok. Amint lesz erőm, teszek ki jobbat! csak szólok, hogy biztos vonatra gondoltál, mikor szerkesztgettél, mert azokra igaz a si-hu-hu, de a www.opelklub.hu.hu az nem működik! :mellow: :unsure: (fáradtság rulez) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május20, 2007 Megoszt Elküldve Május20, 2007 :rolleyes: Mindjárt javítom. Javítva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május20, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május20, 2007 oké! :mellow: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Május25, 2007 Megoszt Elküldve Május25, 2007 Sziasztok! Ha kell nektek is az egységes dizájn kellene nekem admin elérhetőség. Sajna nem tudok belépni. Jöhet emailba hemi@opelklub.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 SzaboT, ugye te meg tudod mondani, hogy a debreceni weben ki mikor regelt?Szükségem lenne egy időpont infóra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Ha beszkennelem a vendégkönyvet azt nem lehet jól látni, ugye?Már elkezdtem gépelni, csak....elfáradtam. És ha lehet majd szeretném kérni, hogy úgy lehessen mintha lapoznánk benne, meg tudod ezt oldani Tamás?De csak ha nem túl bonyolult. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Ha beszkennelem a vendégkönyvet azt nem lehet jól látni, ugye?Már elkezdtem gépelni, csak....elfáradtam. És ha lehet majd szeretném kérni, hogy úgy lehessen mintha lapoznánk benne, meg tudod ezt oldani Tamás?De csak ha nem túl bonyolult. Megoldható :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 Megint piszkáltam az oldalt: - Rendet tettem a rosszalkodó szavazó komponensek között. A fennmaradó PollXT komponenst kihoztam a Főmenübe, a modul része maradt a bal menüben. - Felraktam egy FAQ(GyIK) komponenst és elkezdtem feltölteni. Ehhez várok ötleteket! - A bal menü alján lévő "Képek" modult lecseréltem "Támogatók" modulra, készülvén a következő évi szponzorálásra. <_< - Majdnem írtam egy cikket a középkonzolomról, de már fáradok, inkább holnap. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 A képtárba, az I. Debreceni Opeltalálkozó / Előzmények részébe felkerült néhány elveszettnek hitt gyöngyszem (pl Adorján Tomi és a vízforraló :rolleyes: ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 A SzaboT sorozat egy újabb gyöngyszemével bűvült a Cikkjeink tárháza. :rolleyes: Megtekinthető itt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június9, 2007 Megoszt Elküldve Június9, 2007 Tamás, az Olympiás dolog amiről beszéltünk valószínűleg működni fog, jövőhéten szállítom a konkrét infókat, de erről még Hemiékkel egyeztetnem kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június10, 2007 Megoszt Elküldve Június10, 2007 Tamás, az Olympiás dolog amiről beszéltünk valószínűleg működni fog, jövőhéten szállítom a konkrét infókat, de erről még Hemiékkel egyeztetnem kell. Oké! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Mostanában esténként időnként nem lesz elérhető az oldalunk. Egy új menün dolgozok, de az istennek sem akar működni. Már teljesen felbosszantott... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Tomi, az olympia weblapja megújult, ha esetleg akarsz kezdeni vele valamit.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Mostanában esténként időnként nem lesz elérhető az oldalunk. Egy új menün dolgozok, de az istennek sem akar működni. Már teljesen felbosszantott... :rolleyes: Ha tudok segíteni szólj. PÜ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Ha tudok segíteni szólj. PÜ. Tudom, hogy mit akarok, tudom hogy kellene kinéznie, tudom hogy kell megcsinálni, de az eredeti CSS nem engedi (CSS alapú gombokról van szó). Teljesen új templat-et kell csinálnom. Ha kell, hát kell, ezen nem fog múlni. :rolleyes: Csak időbe telik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Megkaptam a hozzáférést a GM Press-hez, így hamarosan cikk áradatok fogják ellepni az oldalt. Kezdetnek 3 új cikk került föl ebből a forrásból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Július2, 2007 Megoszt Elküldve Július2, 2007 Kaptam Hemitől egy jó kis galériakezelőt, ami pár képnél nagyon szép kis bemutatót fabrikál. Az új cikkekhez ezt használom. Néztétek már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Tamás, a partnerek sorrendjén majd változtatni kellene, illetve ma meygek tárgyalni, és lehet majd egy bannerre is szükségem lenne, de majd a részleteket mondom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 A szuperauto.hu jogutódja lett a topauto.hu. Kérésükre a banner és a hozzá tartozó link cserélve. Megint rám jött a "joomlázhatnék", szal változások várhatóak az oldalon. :D A képtár hamarosan megszűnik. Onnan fogok mazsolázni és feltolom ide a legjavát (nyuszi, most cenzúrázhatsz!). Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 4-es PageRank értékű lett a weblapunk. :D Viszont pár modult nem szeret az IE7. :D Ideje lesz frissítenem őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Felraktam a Re-Car-t a támogatók közé. Kicsit késve, tudom... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március11, 2008 Üssekő, nem baj. :D Majd hamarosan megyek hozzájuk némi kerekebb leírásért, meg képekért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 A szuperauto.hu jogutódja lett a topauto.hu. Kérésükre a banner és a hozzá tartozó link cserélve. Megint rám jött a "joomlázhatnék", szal változások várhatóak az oldalon. :D A képtár hamarosan megszűnik. Onnan fogok mazsolázni és feltolom ide a legjavát (nyuszi, most cenzúrázhatsz!). juhhúúúú, fogok is :D Topautoval kapcsolatban majd értekezzünk már Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Az iwivünket megint nem intézi senki rajtam kívül úgy látom, na mindegy. A talit kiírtam rá, mert sok újfalui isemrős van. A weblapra is fel kellene tenni a berettyós talit, sztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts