szabot Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Kicsit piszkáltam a kezdőlapot... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április16, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április16, 2007 Kicsit piszkáltam a kezdőlapot... :rolleyes: jó lett! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 jó lett! :rolleyes: Köcce, de most nézd meg. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április16, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április16, 2007 engem is bedobhatsz a kapcsolatokhoz. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 Klassz, ilyesmire gondoltam, köszi,de még mindig kukacoskodnék...a támogatók logóit nem lehetne fent futtatni??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 Klassz, ilyesmire gondoltam, köszi,de még mindig kukacoskodnék...a támogatók logóit nem lehetne fent futtatni??? A kis elégedetlenkedő. :mellow: Arra már nem jutott este erőm, de meg fogom csinálni. Lehet, hogy futni nem fog és a szemünket sem fogja kivillogni, de felrakom őket. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 A kis elégedetlenkedő. :unsure: Arra már nem jutott este erőm, de meg fogom csinálni. Lehet, hogy futni nem fog és a szemünket sem fogja kivillogni, de felrakom őket. :mellow: :rolleyes: Jól van na ez a dolgom.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Látom SzaboT aktív voltál az éjjel, köszi :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Látom SzaboT aktív voltál az éjjel, köszi :unsure: :rolleyes: Kócos a hajam? :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Látom SzaboT aktív voltál az éjjel, köszi :rolleyes: Én is megkaptam, köszi Szabot szerintem jó lett, ha minden jól megy akkor ma fenn lesz majd szólok, de nem akarok elkiabálni semmit legyen meglepi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 Tamás, a Tamás mit mondott mikor teszi ki a bannert?mert másoké már fent díszeleg, a miénk meg nem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 Tamás, a Tamás mit mondott mikor teszi ki a bannert?mert másoké már fent díszeleg, a miénk meg nem :rolleyes: Amikor elküldöm neki. Még nem volt időm rá. Félkész gagyit meg nem küldök. A találkozós, ami a főlapra megy, az olyan lesz, mint amit kiccsikónak küldtem. A másikon kellene agyalni. 468x60-as logót kellene alkotni. Csoportképünk nincs, a Nagytemplom+szöveg az snassz (de ha nem lesz más, akkor ez lesz). Ötleteket kérek, mert én mostanra kifogytam!!! Ki kellene találnunk egy logót magunknak, amit ilyenkor tudunk használni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 srácok akkor tiétek a terep, légyszíves fogjatok hozzá Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április30, 2007 Megoszt Elküldve Április30, 2007 Lehetne vendégkönyvet csinálni az oldalunkra?Vagy nem találjátok szükségesnek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 Lehetne vendégkönyvet csinálni az oldalunkra?Vagy nem találjátok szükségesnek? :rolleyes: Van rajta...2006. október 1 óta. Tegnap átneveztem üzenőfalra, mert mint vendégkönyv, nem igazán volt népszerű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 :mellow: Van rajta...2006. október 1 óta. Tegnap átneveztem üzenőfalra, mert mint vendégkönyv, nem igazán volt népszerű. jó, mert oda írtam :rolleyes: de azt hittem vendégkönyv népszerű lehet, de akkor tévedtem, bocsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 jó, mert oda írtam :rolleyes: de azt hittem vendégkönyv népszerű lehet, de akkor tévedtem, bocsi van még egy ötletem, hogy mivel tudnám népszerűsíteni Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 van még egy ötletem, hogy mivel tudnám népszerűsíteni Te tudod, én nem értek hozzá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 Te tudod, én nem értek hozzá... Azt majd meglátjuk, hogy tudom-e, de megpróbálom. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 Ez is megvan, köszi Tamás http://www.szuperauto.hu/Default.aspx?Action=partners Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Tegnaptól itt is fellelhető a hirdetésünk: http://www.autostippek.hu/talalkozo.htm http://www.autostippek.hu/hasznos.php Az oldal bővült egy Ajánló menüponttal. Esetleg ide be tudom vezetni azokat a támogatókat, akiknek nincs weblapjuk, de ezt már csak holnap, mert "álmon halok". Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május13, 2007 Megoszt Elküldve Május13, 2007 A Szolgáltatások közé felkerült egy On-Line jelentkezés nevű menüpont. Ez a MOTE on-line jelentkezési oldalát hívja meg a debreceni weblapon. A fenti 2 link immár 2 külön bannert tartalmaz. A hasznos menüpontban a toborzó, a találkozók menüpontban a talis bannerünket. Ezt, ha gondoljátok, akkor közkinccsé tehetem és lehet ajánlani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május16, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május16, 2007 Ha nem probléma Nyuszi, akkor utólagos engedelmeddel, de megbeszéltem Tomival, hogy az újságosok is felkerüljenek az oldalunkra, és ők is kiraknak minket az övékre. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Szánom, bánom a bűnöm, de a MOTE még csak most került fel a támogatók közé... :rolleyes: A banner sem a legjobb (a MOTE főlapjáról loptam - szó szerint, mert lementeni nem lehetett - blank.png rulez, így lopni kellett), de már fáradok. Amint lesz erőm, teszek ki jobbat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Bővítettem a Kapcsolat-listát. Aki nem szeretne rajta lenni, az jelezze és leszedem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts