mackosajt Elküldve November30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November30, 2006 Ha a fórum főoldalán a nevünk alatt megjelenő képre gondolsz, akkor az nem az, azt ha minden igaz, talán már elküldte Tomi Heminek. jól megaszondtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Ha a fórum főoldalán a nevünk alatt megjelenő képre gondolsz, akkor az nem az, azt ha minden igaz, talán már elküldte Tomi Heminek. jól megaszondtam. igen tudom, bezséltünk reggel :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 Esik a hó! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 Esik a hó! :unsure: :blink: A talit kiírod az üzenőfalra légyszíves? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 OK. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Hmmm, nem figyeltem hogy a 9-ei tali ott volt e a sorban, ha nem utólag nem írnád be?csak hogy bővüljön a sor, meg a 25-eit is, karácsonyfával :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Hmmm, nem figyeltem hogy a 9-ei tali ott volt e a sorban, ha nem utólag nem írnád be?csak hogy bővüljön a sor, meg a 25-eit is, karácsonyfával :lol: A hópelyhektől nem látom a lényeget .:-DD Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Hmmm, nem figyeltem hogy a 9-ei tali ott volt e a sorban, ha nem utólag nem írnád be?csak hogy bővüljön a sor, meg a 25-eit is, karácsonyfával :) A naptárban volt csak. Mivel disznótorosnak indult, így nem írtam ki, utána meg elfelejtettem. :lol: Igenis, 25-i ma este meglesz! Már képet is szedtem le hozzá. :) A hópelyhektől nem látom a lényeget .:-DD Kikapcsoljam? Tegnap engem is zavart... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Nem csesztetésképpen írtam, és nagyon köszönöm, már csak eljutok egyszer a zserbókészítésig:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Nem csesztetésképpen írtam, és nagyon köszönöm, már csak eljutok egyszer a zserbókészítésig:) Segítsek? Bár én bejglit tervezek vinni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Sziasztok! a dbregio.hu-ra is feltettem a Joomla-t. Az Opeles képtár mellé más anyag is be fog figyelni, így a fent lévő tartalmakat kicsit meg kell bolygatnom. Ezen felül a képtár is meg fog változni. Egy Joomlas képtárkezelő fogja felváltani a jelenlegit. Akinek van fent cucca az ftp-n, az mentse le ami nincs meg neki, mert akármi megtörténhet. UI: A képek fizikai helyét nem szándékszom megváltoztatni, így a fórumos linkelések megmaradnak. Remélem a képtárkezelő is így gondolja majd... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január12, 2007 Megoszt Elküldve Január12, 2007 Tamás, ügyi vagy!Majd ha lesz egy kis időnk, még egy -két dologban összedughatnánk a fejünket. Aki pedig eddig még nem írta meg magáról a bemutatkozót legyen szíves pótolja! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január19, 2007 Megoszt Elküldve Január19, 2007 Srácok, az iwiwes lapon ténykedtem kicsit, de meguntam, illetve nem tudtam kinek írtatok már, sok embert visszautasítottam, néhányat jelöltem,Ha vki reagál a leveleimre majd szóljatok.És ha lehet ne engedjük legközelebb ennyire elszabadulni a dolgot.Nagyjából a környékbeliek maradtak, azokról kéne infó, de nekem ma már nincs erőm hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január19, 2007 Megoszt Elküldve Január19, 2007 Felkerült a weblapra Softi bemutatkozása. Kicsit megkéstem vele, de nem vettem észre a levelek között. Pont két magamnak küldött levél között volt. Csak annyit néztem, hogy Szabó, Szabó, Szabó. Nem sok Szabó küldözget nekem levelet... :lol: Még jó, hogy nem töröltem ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 A debrecen.lap.hu oldalra nem lehet feltenni a webelérhetőséget?Vagy ez hogy műxik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január29, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január29, 2007 Én elküldtem linkajánlóban a szerkesztőjének a weboldalt, és a fórumrészünket is. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 A debrecen.lap.hu oldalra nem lehet feltenni a webelérhetőséget?Vagy ez hogy műxik? Én elküldtem linkajánlóban a szerkesztőjének a weboldalt, és a fórumrészünket is. :huh: Hogy ez eddig nem jutott az eszembe... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január29, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január29, 2007 Hogy ez eddig nem jutott az eszembe... :unsure: nem gond. Amúgy nem tom mikor kerülnek ki, mert már relatíve régen válaszolt is. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február3, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február3, 2007 felkerültek a linkek a http://debrecen.lap.hu oldalra! egyik másik :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február4, 2007 Megoszt Elküldve Február4, 2007 felkerültek a linkek a http://debrecen.lap.hu oldalra! egyik másik :unsure: :huh: Szép munka! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Tomi!Nem lehetne, hogy a weblapon májusi taliplakáton a Nagytemplom vízjeles legyen? Mert szerintem nagyon egybeolvad a tali dátumával, és a szöveggel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március16, 2007 Megoszt Elküldve Március16, 2007 Tomi!Nem lehetne, hogy a weblapon májusi taliplakáton a Nagytemplom vízjeles legyen? Mert szerintem nagyon egybeolvad a tali dátumával, és a szöveggel. Ahogy Roli mondaná: '"Neked mindent aranyom." :blush: Így megfelel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március16, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március16, 2007 hmm... nekem a dátum nagyon halovány. szerintem. nekem... vagy mittomén Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 hmm... nekem a dátum nagyon halovány. szerintem. nekem... vagy mittomén Javítva. Tényleg az volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 SzaboT!Weblap miatt össze kellene futnunk valamikor msnen, lenn egy-két dolog amit ki kellene tenni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts