szabot Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Némi lemaradás után felkerült I_S bemutatkozása is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június4, 2006 Megoszt Elküldve Június4, 2006 Felkerült a cikkek közé nyuszifül soltvadkerti beszámolója. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 Némi lemaradás után felkerült I_S bemutatkozása is... Ilyen mélyládája van Tomi023-nak és Gepárdnak is. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Némi lemaradás után felkerült I_S bemutatkozása is... Ez kicsit kétértelműre sikerült, ezért pontosítanék. Én maradtam el a felrakással. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Az ötleteim kiforrás alatt, ha konkrétumot tudok mutatni, akkor jelzem. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Felkerült kiscsiko és Velo a tagok közé. Mindkettőjüktől fényképekkel teletűzdelt bemutatkozót várnék, amit fel tudok rakni a weboldalra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Tamás!Elküldtem neked Endlos képeit, megtennéd, hogy feltezsed a weblapra????Bemutatkozót majd küld még :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Nyuszi, megtörtént. :unsure: Endlos felkerült a tagok közé (plusz képet is kapott). A bemutatkozását várom, addig a bemutatkozó oldalára feltettem a képeket. Mivel a képek nagyok, ezért linkre vettem őket. Az eredeti képek a képtárunkban vannak. + a taglistában Velohoz beraktam a fórumos képét. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Tomi! Velohoz berakhatod a fórum képgalériában a nevénél lévő 2 képet is. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 adorjant is felkerült a tagok közé... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 adorjant is felkerült a tagok közé... Neki is van 2 képe a fórumos galériánkban. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Neki is van 2 képe a fórumos galériánkban. :) Láttam. :D Amint megint lesz egy kis időm, belinkelem a képeket. Most húzok melózni. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Szia Szabot! Az én bemutatkozóm nem jó amit köldtem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Szia Szabot! Az én bemutatkozóm nem jó amit köldtem? De, és már fel is raktam, miután hosszas keresgélés után megtaláltam egy pendrive-on. :unsure: Már csak képeket kell bele szerkesztenem a képtáradból. Ami késik, nem múlik! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Srácok, újabb képeket várok a képtárba...azaz frisseket, és cikkeket, élményekről, építésekről, stb....pl. mackó neked is van mit mesélned a vekit illetően, nem bánnám, ha cikké fogalmaznád ha van egy kis időd.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Igazad van... A leírást nem halogathatom... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Igazad van... A leírást nem halogathatom... :unsure: ugyi-ugyi, akkor várom a cikket :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Sanyi, mackó! Ti mostanában "turkáltatok" az ótóitokban. Dobjatok már össze valami cikket belőle a weblapra! Mindenki! Juttassátok már el hozzám az eddigi talikról készült képeket! Kicsit fel szeretném dobni a weblapot. Első körben elég, ha válogattok pár jól sikerült képet és elkülditek mail-ben (tamas_szabo@jabil.com), de később (egy tali alkalmával) igényt tartanék az összes képre. Nyuszi, nem ér cenzúrázni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Nyuszi, nem ér cenzúrázni! :wub: Késő :P de cd-n megkapod az enyémeket :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 :P Késő :P de cd-n megkapod az enyémeket :P akarod mondani,azokat,amiket közzé akarsz tenni :D B) nekem is van néhány,én is szívesen bedobom a közösbe :lol: megöööö az elmaradásomat is igyekszem mostmár bepótolni :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Tomi! Nekem az összes kép fent van a kep.tar.hu-n.. a buherás cikk meg nem 100%, de lehet a héten nekiugrok, úgyis kéne majd lassan valamit egyeztetni Hemivel is a fórum új rendszeréről, hogy mik kerülhetnek bele. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 :wub: Késő :P de cd-n megkapod az enyémeket :D Nem ér! MINDEN kép kell! :P nekem is van néhány,én is szívesen bedobom a közösbe B) Jöhet! Tomi! Nekem az összes kép fent van a kep.tar.hu-n.. a buherás cikk meg nem 100%, de lehet a héten nekiugrok... Jó lenne, ha nem kellene egyesével leszedegtnem, de ha nincs más megoldás... Ne ugrálj, hanem ülj le és írd meg a cikket! :lol: Sanyi, Roli! Sztem nektek is van mit megosztani a nézőközönséggel. Cikkek, képek az építésről, tesztről... Nem baj, ha nincs kész a project. Majd folyamatosan frissítjük. Csak éljen már az az oldal! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Tamás, ebben a hónapban semmi ilyen nem várható tőlem. Végig tizenkettezem, hulla vagyok, ha hazaérek. De október legelején már ugrok is neki. Beszámoló autóépítésről, tervekről, BW-ről. Nagyjából ezek a terveim, csak most idő nulla... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Tamás, ebben a hónapban semmi ilyen nem várható tőlem. Végig tizenkettezem, hulla vagyok, ha hazaérek. De október legelején már ugrok is neki. Beszámoló autóépítésről, tervekről, BW-ről. Nagyjából ezek a terveim, csak most idő nulla... Haladék megadva! :wub: Elkészült adorjant bemutatkozása. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Felraktam 2 érdekes linket az oldalra. Az új tartalmakat jelöltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts