Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 184
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Elküldve

Nyuszi, megtörtént. :unsure:

Endlos felkerült a tagok közé (plusz képet is kapott). A bemutatkozását várom, addig a bemutatkozó oldalára feltettem a képeket. Mivel a képek nagyok, ezért linkre vettem őket. Az eredeti képek a képtárunkban vannak.

+ a taglistában Velohoz beraktam a fórumos képét. :)

Elküldve
Neki is van 2 képe a fórumos galériánkban. :)

Láttam. :D Amint megint lesz egy kis időm, belinkelem a képeket. Most húzok melózni. :unsure:

Elküldve
Szia Szabot!

Az én bemutatkozóm nem jó amit köldtem?

De, és már fel is raktam, miután hosszas keresgélés után megtaláltam egy pendrive-on. :unsure: Már csak képeket kell bele szerkesztenem a képtáradból. Ami késik, nem múlik! :)

Elküldve

Srácok, újabb képeket várok a képtárba...azaz frisseket, és cikkeket, élményekről, építésekről, stb....pl. mackó neked is van mit mesélned a vekit illetően, nem bánnám, ha cikké fogalmaznád ha van egy kis időd.... :unsure:

• 1 month later...
Elküldve

Sanyi, mackó! Ti mostanában "turkáltatok" az ótóitokban. Dobjatok már össze valami cikket belőle a weblapra!

Mindenki! Juttassátok már el hozzám az eddigi talikról készült képeket! Kicsit fel szeretném dobni a weblapot. Első körben elég, ha válogattok pár jól sikerült képet és elkülditek mail-ben (tamas_szabo@jabil.com), de később (egy tali alkalmával) igényt tartanék az összes képre. Nyuszi, nem ér cenzúrázni!

Elküldve
:P Késő :P de cd-n megkapod az enyémeket :P

akarod mondani,azokat,amiket közzé akarsz tenni :D B)

nekem is van néhány,én is szívesen bedobom a közösbe :lol:

megöööö az elmaradásomat is igyekszem mostmár bepótolni :wub:

Elküldve

Tomi! Nekem az összes kép fent van a kep.tar.hu-n..

a buherás cikk meg nem 100%, de lehet a héten nekiugrok, úgyis kéne majd lassan valamit egyeztetni Hemivel is a fórum új rendszeréről, hogy mik kerülhetnek bele. :wub:

Elküldve
:wub: Késő :P de cd-n megkapod az enyémeket :D

Nem ér! MINDEN kép kell! :P

nekem is van néhány,én is szívesen bedobom a közösbe B)

Jöhet!

Tomi! Nekem az összes kép fent van a kep.tar.hu-n..

a buherás cikk meg nem 100%, de lehet a héten nekiugrok...

Jó lenne, ha nem kellene egyesével leszedegtnem, de ha nincs más megoldás...

Ne ugrálj, hanem ülj le és írd meg a cikket! :lol:

Sanyi, Roli! Sztem nektek is van mit megosztani a nézőközönséggel. Cikkek, képek az építésről, tesztről... Nem baj, ha nincs kész a project. Majd folyamatosan frissítjük. Csak éljen már az az oldal!

Elküldve

Tamás, ebben a hónapban semmi ilyen nem várható tőlem. Végig tizenkettezem, hulla vagyok, ha hazaérek. De október legelején már ugrok is neki. Beszámoló autóépítésről, tervekről, BW-ről. Nagyjából ezek a terveim, csak most idő nulla...

Elküldve
Tamás, ebben a hónapban semmi ilyen nem várható tőlem. Végig tizenkettezem, hulla vagyok, ha hazaérek. De október legelején már ugrok is neki. Beszámoló autóépítésről, tervekről, BW-ről. Nagyjából ezek a terveim, csak most idő nulla...

Haladék megadva! :wub:

Elkészült adorjant bemutatkozása.

• 2 weeks later...
Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.