szabot Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 Találkozók frissítve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Kicsit szépítgettem az oldalunkat. Képek, szövegek igazítása + ahol a szöveg hivatkozott egy másik helyre, ott beszúrtam a szövegbe a linket. Pl: "keress minket akár a fórumon, akár e-mailben" szövegben a fórum szóra klikkelve a fórumra, az e-mailbe szóra a kapcsolatok oldalt hozza fel. A hivatkozások mindig új oldalon jönnek fel. Kérdés, ez a narancs/világoskék színű link, ez jó lesz? Szerintem feltűnő és látható is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Én már akartam veled erről beszélni, de majd msnsen elmondom :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Belépős lesz, aminek azért nincs érteme, mert ugyynazt kapom meg éjszakánként ha akarom, belépő nélkül, azzal az adrenalinnal pumpálva, hogy lehet menekülni kell. Ezt a talit akkor töröljem a weblapról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Ezt a talit akkor töröljem a weblapról? Hát, esetleg mint ajánlott renedezvény maradhat, de nem mint szereveztt klubtali, szerintem, vagyhát döntsétek, megyünk-e Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Hát, esetleg mint ajánlott renedezvény maradhat, de nem mint szereveztt klubtali, szerintem, vagyhát döntsétek, megyünk-e OK, módosítottam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Már készítem a bemutatkozómat,csak még azt nem tudom,hogy részletes legyen vagy szükszavú,vicces vagy komoly,öreguras vagy hülye gyerekes. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Az én stílusom a vicces hülyegyerekes, kíváncsi vagyok a tiédre! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Már készítem a bemutatkozómat,csak még azt nem tudom,hogy részletes legyen vagy szükszavú,vicces vagy komoly,öreguras vagy hülye gyerekes. :blink: A saját stílusodban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Részletesvicceshülyegyerekes. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Felkerült az oldalra CORSikA bemutatkozása. Beraktam a tagok közé Lujdzsit. Tőle bemutatkozást és képeket várok. A tagoknál raktam képet Ember2 mellé is (nyuszi küldött képet). Mackó, írhatnál folytatást a bemutatkozásodhoz és kellenének új képek! A Május 6-i talit nem raktam fel a weblapra, mert az privát tali. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Azt a jó mindenit, tényleg, mint a nagyok! :blink: Privát tali... marha jól hangzik, és még igaz is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Piszkálom az oldalt. Nézzetek rá és véleményt kérek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 A képtár link nagy ötlet, nekem tetszik. Viszont a cikkek között még kicsi káosz van. Gondolom, majd kategorizálva lesz idővel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 A képtár link nagy ötlet, nekem tetszik. Viszont a cikkek között még kicsi káosz van. Gondolom, majd kategorizálva lesz idővel. Erre is kellene ötlet. A menüben csináljak kategóriát vagy a cikkeken belül legyen még kategória? Mi szerint legyenek szétválasztva a kategóriák? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Most hírtelen úgy gondoltam, hogy fő helyen lenne az Üdvözlet ésDebrecen története, majd egy Ki kicsoda? ahol a tagok bemutatkozásai vannak, és a legvégen egy Klubélet, ahova mehetnének az egyéb cikkek, pl tali leírások, élménybeszámolókat esetleg át lehetne nyesni a fórumból, stb... Meg most azon gondolkodom, hogy összeválogatnék minden egyes taliról kb 10 képet, jó vegyesen mindenkitől, és azokat elküldeném Opel Tominak, hogy felkerülhessen az itteni galériába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Kész. Most skubi. Hozzáteszem, hogy a Tagoknál a névre kattintva bejön az illető bemutatkozása... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Kész. Most skubi. Hozzáteszem, hogy a Tagoknál a névre kattintva bejön az illető bemutatkozása... Rá nem jöttem volna! :blink: Kösz a tippet, én mindíg oldalról, az XY bemutatkozásáról indítottam eddig az oldalt. Ekkora láma vagyok... Szerintem nagyon korrekt lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 élménybeszámolókat esetleg át lehetne nyesni a fórumból, stb... Erre van rá egy jó ötletem. :blink: ...összeválogatnék minden egyes taliról kb 10 képet, jó vegyesen mindenkitől, és azokat elküldeném Opel Tominak, hogy felkerülhessen az itteni galériába. Támogatom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Támogatom. Akkor hétvégén, ha még pihen a 2.2 projekt, megcsinálom. Viszont ha a Mantát bütyköljük, akkor nem, csak kicsit később. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Fejléc módosítva (még most szólok, hogy mind a klublogó, mind a fórumlogó egy-egy link :blink: ). Most így néz ki. Lujdzsi küldött némi leírást magáról és az autóról. Ebből faragtam neki egy bemutatkozást. Képeket is küldött, ezeket felraktam a képtárba. A kapott képek közül választottam neki egy avatart a tagok listába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április26, 2006 Megoszt Elküldve Április26, 2006 Azt hittem nem kaptad meg a mailt amit küldött és át akartam küldeni, de akkor ok, nem küldök semmit :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május6, 2006 Megoszt Elküldve Május6, 2006 Nem tudom, hogy van-e értelme, de felraktam a mai talit a találkozók közé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május30, 2006 Megoszt Elküldve Május30, 2006 Halihó! Valaki dobjon már össze egy élménybeszámolót Soltvadkertről, amit ki tudok rakni a weblapra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május30, 2006 Megoszt Elküldve Május30, 2006 Hmmm, ok, majd írok, írunk valamit, csakhát ne lennék ennyire elfoglalt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts