mackosajt Elküldve Január15, 2006 Megoszt Elküldve Január15, 2006 Kérdés adott! Weblaphoz ötletek és vélemények kellenek! Milyen legyen? Mik legyenek rajta? Ezúton kérek meg minden kedves tagot is arra, hogy ha tud, mielőbb készítsen leírást is, hogy amint készül valami, fel lehessen tenni. THX! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 Kérdés adott! Weblaphoz ötletek és vélemények kellenek! Milyen legyen? Mik legyenek rajta? Ezúton kérek meg minden kedves tagot is arra, hogy ha tud, mielőbb készítsen leírást is, hogy amint készül valami, fel lehessen tenni. THX! :) Nagyon örülök az új müködő régióhoz. A WEBLAPHOZ a ötletem. Kell egy HTML-ben vagy/is PHP -ban jártas tag a régióból. A Titán Computer Kft biztosít tárhelyet, persze nem végtelen mennyiségben. Illetve egy http://debrecen.opelklub.hu webcímet. Viszont a weblapot nektek kell elkészíteni és karban tartani. Sajnos, nekem nincs rá időm. Rendesen túl vállaltam magam így is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 Nagyon örülök az új müködő régióhoz. A WEBLAPHOZ a ötletem. Kell egy HTML-ben vagy/is PHP -ban jártas tag a régióból. A Titán Computer Kft biztosít tárhelyet, persze nem végtelen mennyiségben. Illetve egy http://debrecen.opelklub.hu webcímet. Viszont a weblapot nektek kell elkészíteni és karban tartani. Sajnos, nekem nincs rá időm. Rendesen túl vállaltam magam így is. Előre is köszi, már ez is nagy segítség nekünk. :) A szervezés már folyamatban van, volt, csakhát néhány szekciótárs kissé türelmetlen.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Ezen a weblapon mit akarunk megjeleníteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Ezen a weblapon mit akarunk megjeleníteni? Esetleg magunkat? :) Viccet félretéve: szerintem először magáról a régióról egy kisebb áttekintés, magáról Debrecenről talán egy picit hosszabb. Aztán alakulás sztorija, alapítótagok rövid bemutatása, ki mért, stb. Általában hol szoktunk találkozni, elérési módok, autók bemutatása (mi Nyuszival már ollózhatunk a Mi autónk rovatból :D), miért érdemes hozzánk csatlakozni, miért jó a klubbélet, és hasonló "toborzó" érdekességek. A lényeg, hogy aki csak érdeklődő, az lássa, hogy jó kis banda ez. Persze nem ömlesztve, mint ahogy itt leírtam, hanem férfinemiszervául oldalakra szedve. Szerintem. Aztán ha valaki másképp gondolja, az írja ide ötletét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Esetleg magunkat? :) Viccet félretéve: szerintem először magáról a régióról egy kisebb áttekintés, magáról Debrecenről talán egy picit hosszabb. Aztán alakulás sztorija, alapítótagok rövid bemutatása, ki mért, stb. Általában hol szoktunk találkozni, elérési módok, autók bemutatása (mi Nyuszival már ollózhatunk a Mi autónk rovatból :D), miért érdemes hozzánk csatlakozni, miért jó a klubbélet, és hasonló "toborzó" érdekességek. A lényeg, hogy aki csak érdeklődő, az lássa, hogy jó kis banda ez. Persze nem ömlesztve, mint ahogy itt leírtam, hanem férfinemiszervául oldalakra szedve. Szerintem. Aztán ha valaki másképp gondolja, az írja ide ötletét. Hé, te mán megint kezded? ugyanezt írtam a chatbe! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Hé, te mán megint kezded? ugyanezt írtam a chatbe! Pedig nem is olvastam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 Ha szépen küldtök nekem normális anyagot, nem pár infot, rakok fel infot. Wordben leírás, a képek külön, m,ax 640x480 ban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 Ha szépen küldtök nekem normális anyagot, nem pár infot, rakok fel infot. Wordben leírás, a képek külön, m,ax 640x480 ban. Az anyag készül, csak kicsit lassan. A kezdőoldalt már irogattam, várom a tagok bemutatkozóját. Igyekszem mindent összegyűjteni, hogy ne egy-egy apró dolog menjen neked, ésa mikor van már némi hasnálható akkor küldöm :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 Az anyag készül, csak kicsit lassan. A kezdőoldalt már irogattam, várom a tagok bemutatkozóját. Igyekszem mindent összegyűjteni, hogy ne egy-egy apró dolog menjen neked, ésa mikor van már némi hasnálható akkor küldöm ;) Ok :) Tényleg ne nyulfarknyi anyagot rakjunk ki :D Én bőven ráérek szinte időm, semmi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2006 Ok:) Tényleg ne nyulfarknyi anyagot rakjunk ki:) Én bőven ráérek szinte időm, semmi... Sejtjük...ezért igyekszünk minnél inkább olyan anyagot adni, ami lehetőleg pontos legyen...ne kelljen javítgatni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Ok:) Tényleg ne nyulfarknyi anyagot rakjunk ki:) Én bőven ráérek szinte időm, semmi... Az idő problémát megoldjuk :) Valami megkötés a weboldallal kapcsoltaban? Méret, kinézet, formátum... Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 No tegnap említette mackósajt ezt a webws dolgot, úgyhogy én is összekapom magam és firkálok egy normális wordös bemutatkozót, kép az meg van, a szekció alakulásról az irományt azt meg szvsz közösen, vagy egy emberke (pl. Nyuszi :) ) megírná/nk, és körbeadnánk hogy mindenki szemrevételezhesse a tagok közül, mielőtt feltöltésre kerül...szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Sziasztok! A talijainkat nem kellene felrakni a weboldalra is? Mostanában kicsit több időm lesz szerkesztgetni, szóval jó volna, ha elhalmoznátok mindenféle ötlettel meg cikkel, hogy bővüljön az oldal! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Cikkekben számíthatsz rám. Mondd, melyikről írjak, még frissek az emlékek. Meg ha bármi iromány kell, csak szólj. Csak mondd a terjedelmet is, mert hajlamos vagyok a szószátyárságra. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Persze mehetnek a talik is :) szerintem a Régióban lévő országos rendezvényeket is fel lehetne tenni, ha valakinek kedve támad erre kószálni, tudja mit érdemes megnézni, és majd ha lesz időm a helyi nevezetességeket is csokorba foglalom ;) délután átküldöm Debrecen éves programját ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Cikkekben számíthatsz rám. Mondd, melyikről írjak, még frissek az emlékek. Meg ha bármi iromány kell, csak szólj. Csak mondd a terjedelmet is, mert hajlamos vagyok a szószátyárságra. ;) Szerintem a megalakulásunk óta történt dolgokról kellene írni. A terjedelem mindegy, max cenzúrázok néhány részt. ;) Persze mehetnek a talik is :) szerintem a Régióban lévő országos rendezvényeket is fel lehetne tenni, ha valakinek kedve támad erre kószálni, tudja mit érdemes megnézni, és majd ha lesz időm a helyi nevezetességeket is csokorba foglalom :D délután átküldöm Debrecen éves programját ;) Akkor régiótársak, programokat gyűjteni és küldeni nekem szorgalmasan! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Akkor ennek gyorsan utánna olvasok, hogy mi is történt azóta. Jan. 7 óta találkoztunk egyszer megbeszélni a honlapot. Mackó megtörte, kikalapálta, és a cseréjén gondolkodik az Astrának. Hobin volt egy fék generál, JAG-on front kalapálás és ledesítés, Corsika második autón gondolkodik. Szervezve pedig csak a Kecskemét volt, ahol szépen összefutottunk. Vagy a megalakulást a fórum beindulásától számítjuk? Mert az jóval bővebb anyag. Ja, és két érdeklődőnk is van a fórumon: Vascona és Zo-lee, tehát alakul a banda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Tamás! A képtárról van már ott link, vagy valami?Mert lassan csak felteszi majd mindeni a képeket, aztán majd néha a legjobbakból csinálunk valami jó kis montázst :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 A képtárnak még csak alternatív linkje van. Ha meglesz a domain bejegyzés (már csak 1-2 nap), akkor a dbregio.hu lesz a mi webcímünk, a képtár meg a keptar.dbregio.hu címen lesz elérhető (www-vel és anélkül is elérhető). Amíg nem működik rendesen, addig nem akarom sehova belinkelni. Addig viszont itt érhető el. Ez már a végleges képtár, csak még alternatív eléréssel. Regeljetek (mackó már megtette), aztán beraklak titeket egy belső csoportba és akkor a privát képtárat is látni fogjátok. A feltöltés funkció is működik. Mivel mindenki feltölthet, ezért egy adminnak validálni kell a képeket és csak azután lesznek láthatóak. Ha sokat kell feltölteni, akkor küldjétek az admin@dbregio.hu e-mail címre és én majd ftp-n feltöltöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Mackó, kellene folytatnod a bemutatkozást és kellene új képeket küldened a weboldalra! Sanyi, tőled képeket várok! Tamás, te is rakj fel képeket! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Oksa, küldök párat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Tagok: 1. Nyuszifül 2. Ember2 3. I_S 4. Mackosajt 5. Szabot 6. Benzingőz 7. S.S. 8. Vascona 9. Corsika A felsorolt tagok közöl mackó, nyuszi és Sanyi küldött bemutatkozást, amit fel is raktam a weblapunkra. A többiektől is várok hasonló irományokat képekkel illusztrálva. Az msn címemre nyugodtan jöhet. Kellene még a taglistához, hogy ki milyen Opelt használ, lakhely, szül. dátum és egy e-mail cím. Ezekből mindenki annyit ad meg, amennyit publikusnak tart. Ezek mellett küldhettek mindenféle cikkeket (autó, javítás, lakhely nevezetességei, stb) illetve a lakhelyeteken megrendezésre kerülő nagyobb rendezvények időpontjait (ki tudja, esetleg szervezünk oda egy talit). Mindenki keresse elő az újságíró-vénáját és küldjetek jó sok irományt, hogy legyen mivel gazdagítani a weblapunkat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március26, 2006 Megoszt Elküldve Március26, 2006 Roli írt bemutatkozót, nálam van, majd átküldöm... Ha lenne időm írnék egy kis nevezetesség bemutatást, de.....sanja nincs :) a többit majd msnen ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április1, 2006 Megoszt Elküldve Április1, 2006 A mai talira hozzatok képeket, amiket fel tudok rakni a képtárba!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts