Novy Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 ;) ;) :P Van 1 rossz hírem skacok. 7éves kapcsolatom van és másfél éve menyasszony vagyok... nemszámít, de legalább a hangulat jobb, nem ez a kimondott kanbuli ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kszandra0616 Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 nem, de mozoghatna mindig így ;) ALig győzöm, olvasni a hozzászólásokat így meló után mikor hazajövök. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 ALig győzöm, olvasni a hozzászólásokat így meló után mikor hazajövök. ;) hát vedd fel a fordulatot. a többi topikot látnád ;) pl F astrában ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kszandra0616 Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 nemszámít, de legalább a hangulat jobb, nem ez a kimondott kanbuli ;) Akkor jó ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 Az első link nem jóó. Ezt írja: Fórum üzenet. Hiba történt. Ha nem vagy biztos abban, hogyan kell használni ezt a szolgáltatást, illetve ismeretlen a hiba oka, tekintsd meg a súgót e funkcióval kapcsolatban. A hiba a következő: Sajnáljuk, a link, mely erre az oldalra vezetett hibás lehetett. Csak MOTE, MVOK, stb tagok nézhetik meg szerintem. Vannak olyan fórum topicok, amiket csak opelclub tagok nézhetnek meg, sajnos. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 hát vedd fel a fordulatot. a többi topikot látnád :P pl F astrában ;) Jah, szétoffolunk mindent. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 Jah, szétoffolunk mindent. ;) ;) de te mit keresel itt? nemtom hun van Várkulipintyó ;) Északba???? fingom sincs.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 Csak MOTE, MVOK, stb tagok nézhetik meg szerintem. Vannak olyan fórum topicok, amiket csak opelclub tagok nézhetnek meg, sajnos. ;) Legyél klubtag, és Te is láthatod. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Castrol Magnatec 10W40-t? ;) Megtudhatnám a címét? Esetleg van-e webáruház stb.? ;) http://www.startgumi.hu/castrol/magnatec_10w_40/ amúgy is volt dolog pesten így személyes átvétet kértem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 ;) ;) :D Van 1 rossz hírem skacok. 7éves kapcsolatom van és másfél éve menyasszony vagyok... Nekem meg 10 éve és 3.5 éve vagyok vőlegény -és ha minden igaz a nyár végén férj is lesz belőlem.. Egyébként nem is azért "rajonganak körül" (gondolom én) hanem mert nemigazán sok leányzó szokott egy ilyesmi klubban feltűnni -főleg hosszabb távon. Véleményem szerint azért mert a nők nagy %-ának az autó csak egy tárgy mint pl egy mobiltelefon és nemigazán érdekli őket, hogy mi is történik az autójuk "lelkében". Na jó, befejeztem a rizsát. Lényeg; örülünk hogy itt vagy és üdvözlünk körünkben! ;) :P -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Nekem meg 10 éve és 3.5 éve vagyok vőlegény -és ha minden igaz a nyár végén férj is lesz belőlem.. Egyébként nem is azért "rajonganak körül" (gondolom én) hanem mert nemigazán sok leányzó szokott egy ilyesmi klubban feltűnni -főleg hosszabb távon. Véleményem szerint azért mert a nők nagy %-ának az autó csak egy tárgy mint pl egy mobiltelefon és nemigazán érdekli őket, hogy mi is történik az autójuk "lelkében". Na jó, befejeztem a rizsát. Lényeg; örülünk hogy itt vagy és üdvözlünk körünkben! ;) ;) :P szertem mikor feleslegesen dumálsz -_- 1 senki se kérdezte, mióta vagy te feleség :D 2. én is elmondtam, hogy nem azért örülünk, mert jaj hát friss hús, hanem csak az összetétel miatt is, nem csak kanfórum lett így :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 http://www.startgumi.hu/castrol/magnatec_10w_40/ amúgy is volt dolog pesten így személyes átvétet kértem. Nagyon szépen köszönöm, uram. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 de te mit keresel itt? nemtom hun van Várkulipintyó ;) Északba???? fingom sincs.... Jah, bocs, hogy élek és létezem. ;) Ha zavarok szóljál ám. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 igazán nincs. nem zavarsz, sőt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Jah, bocs, hogy élek és létezem. ;) Ha zavarok szóljál ám. ;) ;) most ezt te komolyan írtad? :P szerinted szoktam én ilyenért szólni? csak ugy kivi vok hol is van Várpalota, mert lusta vok megnézni meg csak úgy kötekszem.. mintha nem ugyan ezt csinálnám amott -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
kszandra0616 Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Nekem meg 10 éve és 3.5 éve vagyok vőlegény -és ha minden igaz a nyár végén férj is lesz belőlem.. Egyébként nem is azért "rajonganak körül" (gondolom én) hanem mert nemigazán sok leányzó szokott egy ilyesmi klubban feltűnni -főleg hosszabb távon. Véleményem szerint azért mert a nők nagy %-ának az autó csak egy tárgy mint pl egy mobiltelefon és nemigazán érdekli őket, hogy mi is történik az autójuk "lelkében". Na jó, befejeztem a rizsát. Lényeg; örülünk hogy itt vagy és üdvözlünk körünkben! ;) ;) ;) Akkor jó! Érdekelnek az autók, szeretnék minél többet tudni... Nem csak használni kell hanem "gondozni" is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kszandra0616 Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 szertem mikor feleslegesen dumálsz -_- 1 senki se kérdezte, mióta vagy te feleség :D 2. én is elmondtam, hogy nem azért örülünk, mert jaj hát friss hús, hanem csak az összetétel miatt is, nem csak kanfórum lett így :D ;) :P :P ;) Most ez nekem szól h feleslegesen dumálsz? Nem vok még feleség de jó mostmár csak arra írok amit kérdeztek. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Áá, dehogyis, nekem legénykedik a srác..míg ki nem húzom a bokorból.. ;) ;) ;) :P -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 ;) most ezt te komolyan írtad? ;) szerinted szoktam én ilyenért szólni? csak ugy kivi vok hol is van Várpalota, mert lusta vok megnézni meg csak úgy kötekszem.. mintha nem ugyan ezt csinálnám amott ;) Dehogy is! :P Veszprém megyében van, fejér megye és veszprém megye határában. :D Ne kötekeggyééé me' úgy melléd ütök, hogy tüdőgyulladást kapsz a szelétől. -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Ne kötekeggyééé me' úgy melléd ütök, hogy tüdőgyulladást kapsz a szelétől. :D :D ;) ;) ;) :P -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 ;) ;) ;) :P -_- muhahahahahahaaaa :D Szandra a sráccok vágják :P szoktunk szívózni :D ha idézek vkit, akkor az annak szól. te is használd, a válasz gombbal. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kszandra0616 Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 muhahahahahahaaaa ;) Szandra a sráccok vágják ;) szoktunk szívózni ;) ha idézek vkit, akkor az annak szól. te is használd, a válasz gombbal. :P Okéka Link to comment Megosztás: More sharing options...
kszandra0616 Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Úgy toom, úgy hallottam hogy "opel betegség" hogy eszik az olajat.Ti ezzel hogy álltok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Úgy toom, úgy hallottam hogy "opel betegség" hogy eszik az olajat.Ti ezzel hogy álltok? X16XEL híres arról, hogy eszi. Enyém 1.6 8 szelep, de azért ő is megeszi 7000km után az egy literjét, mondjuk a DIS modulnál ereszti is az olajat és még kitudja hol... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Én még olyan üzemszerűen használt Opel motorról nem hallottam ami nem enné bár ezt olaja is válogatja és legfőképp a motor állapota -mennyire van szétkopva. Az olaj minősége az enyémnél leginkább szembetűnő mivel turbós, nekem eddig a Mobil Special S Turbo diesel 10w-40 jött be -800 km után alig evett meg pár decit belőle, jelenleg Fina 10w-40 van benne, szebb a hangja és ~5000 után a nívón még ugyanott van a szint. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts