hening Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 Asszem hamarosan eljön annak az ideje, hogy élek Gergolabs meghívásával és egyszer csatlakozom hozzátok a Pezoban. ;) Ha még mindig nem zavarok. ;) Ezt inkább ide kellett volna. ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 Ezt inkább ide kellett volna. ;) :P Opáá télleg. Nagyon elfáradtam, alig bírom a szemem nyitva tartani. ;) bocsi. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kszandra0616 Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Sziasztok! ;) ;) ;) :P -_- 1 hete lettem opel tulaj (96os tigra 1.6 16v) szeretnék csatlakozni. nógrád megyében lakom. képek az autómról: http://kepfeltoltes.hu/090413/2852472_1_ww...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090413/2852472_2_ww...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090421/2852472_4_ww...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 grat. üdv a klubban. tetszetős a verda Link to comment Megosztás: More sharing options...
kszandra0616 Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 grat. üdv a klubban. tetszetős a verda Igen, 1-2 dolgot (rosszak a gumik, repedezettek, 1-2 kőfelverődés nyom....) leszámítva jó állapotban van. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Igen, 1-2 dolgot (rosszak a gumik, repedezettek, 1-2 kőfelverődés nyom....) leszámítva jó állapotban van. ;) ;) szia itt annyi baj legyen :P motor?? km? tervek?? az adatlapodat kicsit töltsd már ki légyszíves ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 gyóóó átláptünk a 10. oldalra ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kszandra0616 Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 szia itt annyi baj legyen :P motor?? km? tervek?? az adatlapodat kicsit töltsd már ki légyszíves ;) 140ezer km van benne. 2003ban hozták be M.o-ra. azóta elvileg 1 tulaja volt. Nem tudom eszi e az olajat (opel betegség), de majd olajcsere után kiderül. most per pill annyi van benne mint volt. Tervek: elsősorban gumi (repedezettek, egyik puklis), majd a kötelező dolgok, olaj, szűrők, szíjak stb. Aztán szeretnénk rá vmi szép felnit, szemöldököt,szárnyat. dee csak finoman. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 figy. használtan tökéletes autó nincs. néha még az új se tökéletes. mi is most cseréltük le a corsa-t astra caravan-ra. a gumi még ezt a szezont kifutják és mennek. ha nem lenne kőfelverődés akkor meg azért lenne gyanús, hogy miért nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 jaja kb és megvan már milyen olaj megy bele?? és te most srácc vagy fiú vagy? ;) kszandra, ez mintha női név lenne ;) de nem tuti sőt sose tudni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kszandra0616 Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 jaja kb és megvan már milyen olaj megy bele?? és te most srácc vagy fiú vagy? ;) kszandra, ez mintha női név lenne ;) de nem tuti sőt sose tudni. Hello! Lány vok!!! ;) :P -_- Olaj: annyi bizti hogy 10w40 (írtak hozzá 5w40, 10w40et is mindenki mástmondd, hogy melyik jó hozzá) de a márkát még nem tudjuk. van 1 oldal ahonnan a másik autónkba is rendelünk, jóval olcsóbb mint boltban. Tökéletesnek nem tökéletes de majd alakul. lassikán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Hello! Lány vok!!! ;) ;) :P Olaj: annyi bizti hogy 10w40 (írtak hozzá 5w40, 10w40et is mindenki mástmondd, hogy melyik jó hozzá) de a márkát még nem tudjuk. van 1 oldal ahonnan a másik autónkba is rendelünk, jóval olcsóbb mint boltban. Tökéletesnek nem tökéletes de majd alakul. lassikán. 10W40 kell abba (X16XEL) a kis olajpusztítóba (húúúúúú de finom voltam ;) ). Novy cartárstól pedig beszerezheted a belevaló Metabond Speed-et is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 10W40 kell abba (X16XEL) a kis olajpusztítóba (húúúúúú de finom voltam ;) ). Novy cartárstól pedig beszerezheted a belevaló Metabond Speed-et is. Nagyon visszafogtad magad. Minden rendben, uram? ;) Szerintem Castrol Magnatec 10W40 is nyugodtan mehet bele, bár drágább, mint a metabond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kszandra0616 Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Nagyon visszafogtad magad. Minden rendben, uram? ;) Szerintem Castrol Magnatec 10W40 is nyugodtan mehet bele, bár drágább, mint a metabond. Ez a metabond mi? Az amiről sokan írták hogy tönkreteszi az autót?? Castrolra gondoltunk mi is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Ez a metabond mi? Az amiről sokan írták hogy tönkreteszi az autót?? Castrolra gondoltunk mi is. Igen az, csak nem teszi tönkre az autót. Jópár ember használja közülünk is (speciel én még nem) és jó tapasztalataik vannak vele. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 ....és te most srácc vagy fiú vagy? ;) kszandra, ez mintha női név lenne ;) de nem tuti sőt sose tudni.... ;) 1es leülhetsz :P -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 ;) 1es leülhetsz ;) ;) :P há most miért? -_- egyébként jah tőlem is akár, de szerintem van közelebbi Metabondos is mint én neki. vagy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 Hello! Lány vok!!! :P -_- :D Szia! Üdv a klubban! :D Végre kerül már több hölgy-tag is..mert ugyebár nem sokról hallottam idáig.. ;) Esetleg magadról többet ITT írhatsz, ahogyan a többiek is tették.. ;) És esetleg ide is benézhetsz, szoktak lenni találkozók is ahol jobban tájékozódhatsz mástól az autód dolgai felől, valamint lehet jókat kajálni, piálni, beszélgetni és a többi földi jó.. :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 most az astra-ba mi is castrolt raktunk. pesten vettem literjét 1700huf-ért amúgy fórum jórésze 3 olajat használ: castrol; metabond; gyári opel. hogy pörög a fórum. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 most az astra-ba mi is castrolt raktunk. pesten vettem literjét 1700huf-ért amúgy fórum jórésze 3 olajat használ: castrol; metabond; gyári opel. hogy pörög a fórum. ;) el se hiszem egy leányzó, és mindenki itt van ;) bezzeg ezelőtt hiába írkáltam senki se írt, tisztelet annak az egy két írogató cartársnak ;) na de ahogy Doki mondaná: majdelmúlik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 Jobban örülnél ha rád kattannának a srácok? ;) ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 most az astra-ba mi is castrolt raktunk. pesten vettem literjét 1700huf-ért amúgy fórum jórésze 3 olajat használ: castrol; metabond; gyári opel. hogy pörög a fórum. ;) Castrol Magnatec 10W40-t? ;) Megtudhatnám a címét? Esetleg van-e webáruház stb.? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 Jobban örülnél ha rád kattannának a srácok? ;) ;) ;) :P nem, de mozoghatna mindig így -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
kszandra0616 Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 Szia! Üdv a klubban! :P Végre kerül már több hölgy-tag is..mert ugyebár nem sokról hallottam idáig.. ;) Esetleg magadról többet ITT írhatsz, ahogyan a többiek is tették.. ;) És esetleg ide is benézhetsz, szoktak lenni találkozók is ahol jobban tájékozódhatsz mástól az autód dolgai felől, valamint lehet jókat kajálni, piálni, beszélgetni és a többi földi jó.. -_- ;) Az első link nem jóó. Ezt írja: Fórum üzenet. Hiba történt. Ha nem vagy biztos abban, hogyan kell használni ezt a szolgáltatást, illetve ismeretlen a hiba oka, tekintsd meg a súgót e funkcióval kapcsolatban. A hiba a következő: Sajnáljuk, a link, mely erre az oldalra vezetett hibás lehetett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kszandra0616 Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 el se hiszem egy leányzó, és mindenki itt van ;) bezzeg ezelőtt hiába írkáltam senki se írt, tisztelet annak az egy két írogató cartársnak ;) na de ahogy Doki mondaná: majdelmúlik ;) :P -_- Van 1 rossz hírem skacok. 7éves kapcsolatom van és másfél éve menyasszony vagyok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts