Lbag Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 ennek a racingnak nézz már utánna légysziii,mert érdekelne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 milyen racing? racingbazar.hu ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 milyen racing? racingbazar.hu ? neeem :lol: verseny amit vizsgyi írt,h lesz.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 jah jo Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vizsgyi Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Főleg hogy Ati miskolci ;) Attól még félúton még lehet egy mini talit rendezni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vizsgyi Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Peti, majd lesz kis időm akkor a video anyagot is összevágom... :D majd a képekkel együtt megkapod ajándékba egy cd-én Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vizsgyi Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 I. Márianosztra Rallye Sprint 2008.11.15-16. Ez itt van nem messze, Rétságtól kb 30-40km :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vizsgyi Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Sziasztok! Vác mellett rally 2008.11.08.-án. A belépés és parkolás ingyenes!!! IV. SRT Kosd Minirally és Quad verseny 2008.11.08. (Versenykiírás) Rendező: Speed Rally Team és Profitál 2002 Bt. Elérhetőség: szervezők: Fodor Krisztián 70/380-86-65 Getz Roland 70/333-32-24 Helyszín: Vác és Kosd között 2/A autóút mellett. Büfé, és a parkolás a helyszínen megoldott. Megközelíthető: 2/A autóútról Rád lehajtónál Vác felé, kb: 500 m múlva Conti Tech gyárnál jobbra, köves úton felfelé végig a helyszínre. Nevezés: díj: Autóknak 8000 Ft/nevezés, quadoknak :4000-Ft/nevezés, a helyszínen 08.00-tól 10.00-ig . Pályabejárás: 08.00-tól, érvényes nevezéssel, saját autóval (max. 20km/h sebességgel) vagy gyalogosan. 10.00 Rajtszám osztás. 10.30 az első autó rajtja. Kategóriák: H/1: 0-800 ccm-ig H/5: 2001 ccm felett + 4WD+épitett H/2: 801-1300 ccm-ig H/6: Lada kupa (Lada karosszéria és motor) H/3: 1301-1600 ccm-ig H/7: Quad 400 ccm-ig H/4: 1601-2000 ccm-ig H/8: Quad 400 ccm felett Turbóval vagy feltöltővel szerelt autót 1,7 szorzó szerinti osztályba soroljuk. Járművek: A versenyen műszaki vizsga nélküli járművek is indulhatnak, a kocsitest burkoló karosszéria elemek nem hiányozhatnak (géptető, sárvédő). Az üvegek a szélvédő kivételével plexivel helyettesíthetőek. Világító berendezések nem kötelezőek. Kötelező felszerelések: E jelű bukósisak, szemeteszsák, rögzített ülés és akkumulátor, minimum 3 pontos bizt. Öv, cseppmentes üzemanyag ellátó rendszer, hibátlanul működő fék és kormánymű. Gépátvételkor ezeket kiemelten ellenőrizzük! Időmérés: Fotocellás időmérés, számítógépes kiértékelés. A teljesített időket folyamatosan a felíró táblán tesszük közzé. Értékelés: kategóriánként és az abszolút 1-3 helyezettig kupával díjazzuk. A megrendezett futamok 3 mért körből állnak. Időeredményei alapján a 2 legjobb kör figyelembevételével alakul ki a végleges sorrend. Quad kategória nem számit bele az abszolút értékelésbe. Az értékeléshez minden körben el kell rajtolni, és egy kör kivételével a többit értékelhetően teljesíteni kell. Verseny lebonyolítása: kb. 3 km jó minőségű földes út, 3x1 kör. Zártpályás verseny, ezért egy járművel többen is nevezhetnek! Ha egy járművel többen neveznek, akkor az éppen aktuális rajtszámon kívül a többit le kell takarni vagy ragasztószalaggal áthúzni. Ha a versenyző önhibáján kívül akadályoztatva van a pálya teljesítésében, a végén újra teljesítheti a körét. Piros zászló lengetése esetén azonnal meg kell állni, majd a rendező utasítására hajthat tovább a célba. Más versenyző akadályoztatása azonnali kizárást von maga után. A STOP vonalnál/táblánál kötelező megállni, elmulasztása 10 mp büntetést von maga után. A pályán felhúzott ablakok, bekapcsolt biztonsági öv és bukósisak használata kötelező! Pápai bütykös gumival, cross gumival, szöges gumival a pályán tilos versenyezni! Menetiránnyal szemben, csak a rendezők külön utasitására szabad haladni, minden más esetben azonnali kizárást von maga után !!! Rajtból kikésés 10 mp büntetést von maga után! Rajtoltatás: Rajtszám szerint növekvő sorrendben, percenként történik. Kikötés: A versenyen mindenki saját felelősségére vesz részt. A nevezésével vállalja az általa, gépkocsija és kisegítő személyzete által okozott mindennemű erkölcsi és anyagi kárért, személyi sérülésért, balesetért a FELELŐSSÉGET! A rendezőség felé a verseny kapcsán keletkezett károkért, személyi sérülésért a nevezők vagy a kisegítő személyzetük semmilyen kárigényt NEM nyújthatnak be. Ezen szabályokat a versenyzők tudomásul veszik, valamint a NEVEZÉSI LAPON aláírásukkal igazolják. Reklámok: A rendező kötelező matricák, reklámok viselését írhatja elő a futam idejére. Komoly esőzés esetén a verseny egy héttel eltolódik!!! Mindenkit sok szeretettel várunk! A versenynek itt a helye, nem az utakon! Köszönettel: A Rendezőség A rally hivatalos weboldala Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 valami tali jólenne... de most jön ez a meleg idő..hm egyszer meg azt irtam jön a jóidő :D na de sebaj...eccer csak sikerül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Evoka Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Sziasztok. :D Segiseg kellene. Nem tud senkisem Opel Kadett E 3ajtos kasztnit? Van egy gsi-m de mar a kasztnit megete az ido vas foga. Nekem csak a kasztni meg a futomu kell, SEMMI MAS. Nem akarom hogy egy bontoban vagy vas telepen vegezze., mert imadom. Nehez lenne ujra lakatolni mert anyagi problemakkal kuzdok. ;) Elore is koszonet ha valaki tud valamit. Elerhetoseg > evolution2@citromail.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Sziasztok. :D Segiseg kellene. Nem tud senkisem Opel Kadett E 3ajtos kasztnit? Van egy gsi-m de mar a kasztnit megete az ido vas foga. Nekem csak a kasztni meg a futomu kell, SEMMI MAS. Nem akarom hogy egy bontoban vagy vas telepen vegezze., mert imadom. Nehez lenne ujra lakatolni mert anyagi problemakkal kuzdok. ;) Elore is koszonet ha valaki tud valamit. Elerhetoseg > evolution2@citromail.hu Üdv! próbálj az oldalon több helyen érdeklődni,h tud e vki segíteni. adok-veszek-ben.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Peti, majd lesz kis időm akkor a video anyagot is összevágom... :D majd a képekkel együtt megkapod ajándékba egy cd-én Péter, köszí ;) de ha youtube-on publikálod az is perfekt :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 miskolc és a lakhelyetek közt mi jöhetne szóba? télen egy hógolyózsra összeruccanhatnánk :D vagy még előtte is ha nem lakatok olyan naon messze. üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 miskolc és a lakhelyetek közt mi jöhetne szóba? télen egy hógolyózsra összeruccanhatnánk :D vagy még előtte is ha nem lakatok olyan naon messze. üdv nem lenne rossz csak felkéne mérni az igényt,h kik jönnének szóba.... esetleg ex-opelesek jöhetnének?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 hát hamár opeles tali akkor jolenne aktív opeleseket hívni :D de sokmindnet meg kelleen beszélni végülis kikről lehet szó? vagyunk itt ketten 3man meg ati miskolcról, ez eléggékevésk még, igencsak minitali ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vizsgyi Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 Ha lenne akkor mi 3 opcsival mennénk, de ha asszonyt megfűzöm hogy vezessen akkor viszem az öreg Astrámat is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vizsgyi Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 de van még 2 haver, de őket nem tudom igérni biztosra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vizsgyi Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 jahh, meg van még egy srác aki olyan fekete döggel jár mint én :D majd megpróbálom leszorítani valamelyik nap hogy lenne e kedve ilyenhez ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 Észak-m.o-i még pl. Loree, BaTi illetve még nagyon sokan, csak kérdés, mennyire aktívak és aktivizálhatóak. Szurkolok nektek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vizsgyi Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 Köszi, majd megpróbálok pü-t küldeni nekik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Ati se nagyon kukkantott be azóta... pedig jolenne, mert pl ha én is megyek akkor vele mcn kellene ütköznöm, és onnan párba. itt is vanvagy 8 Gsi -s meg vagy 10 opeles, irtam is nekik a klubrol, dehát helyi power upok és ennyivel vége is az Opeles életüknek... egyenlőre innen, max a barátnőmet viszem...jogsija mégnins, apucinak meg passat van...szóval max egy autó eddig :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 üdv! rég voltam már erre... mi újság van? jó lett az elektromos ablakom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Ati se nagyon kukkantott be azóta... pedig jolenne, mert pl ha én is megyek akkor vele mcn kellene ütköznöm, és onnan párba. itt is vanvagy 8 Gsi -s meg vagy 10 opeles, irtam is nekik a klubrol, dehát helyi power upok és ennyivel vége is az Opeles életüknek... egyenlőre innen, max a barátnőmet viszem...jogsija mégnins, apucinak meg passat van...szóval max egy autó eddig ;) amúgy ez erre is jellemző,hogy csak a városban jaszkariznak,de ha némi-nemű közösségi tevékenységről lenne szó akkor mindegyik húz a bélbe :D ..... kocsiból integetnek,de ha megállsz mellettük akkor néznek furán,mintha vmi ufó lennél... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Vizsgyi nemtudod,h kié lehet gyarmaton az a fekete leon? hát bazz keménynek tűnik a gép :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mazsi26 Elküldve November22, 2008 Megoszt Elküldve November22, 2008 Sziasztok! Én is Eger környékén lakok! Bekapcsolódok ha lehet! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts