Lbag Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Remélem a következőn ott leszek én is, és találkozok olyannal aki tett már fel H astrára sport dobot. :lol: úgy legyen,látod ha most lettél volna ,akkor te lettél volna az egydi H astrás:D csak nem tuningolni akarod a gépet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vizsgyi Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 úgy legyen,látod ha most lettél volna ,akkor te lettél volna az egydi H astrás:D csak nem tuningolni akarod a gépet? Szándékomban áll. Csak jó lenne ha valaki segítene hogy tudnám felrakni a dobot a kocsira... mert nem akarom vágni a lököst, és nem biztos hogy rámegy az amit az f astrára vettem 3 hónapja. Most meg vettem a h-t egy hónapja és erre jobb lenne feltenni. Bár az f astra is megvan... de már ezé a jövő :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 Szándékomban áll. Csak jó lenne ha valaki segítene hogy tudnám felrakni a dobot a kocsira... mert nem akarom vágni a lököst, és nem biztos hogy rámegy az amit az f astrára vettem 3 hónapja. Most meg vettem a h-t egy hónapja és erre jobb lenne feltenni. Bár az f astra is megvan... de már ezé a jövő :lol: tudnék neked ajánlani 1 kimondottam jó lakatost,aki sztem pikk-pakk felnyomá a dobot! persze ne hidd ,h kókány módon,tényleg profi a srác!!! ha érdekel PÜ-be elküdöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vizsgyi Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 tudnék neked ajánlani 1 kimondottam jó lakatost,aki sztem pikk-pakk felnyomá a dobot! persze ne hidd ,h kókány módon,tényleg profi a srác!!! ha érdekel PÜ-be elküdöm! Persze hogy érdekel a dolog ha fel lehet tenni. Drágán dolgozik? Gyarmati? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Persze hogy érdekel a dolog ha fel lehet tenni. Drágán dolgozik? Gyarmati? üdv küldtem pü-t! azért írok csak most mert az istennek nem tudtam feljönni :lol: !! bármi kérdésed van csak szólj! üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 tényleg én nem tudom,hogy miért nincsenek errefelé Car-társak :lol: ,pedig olyan sok cééép opel van!!! gyarmaton kb 4-5 gsi+kadett Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 jahh Vizsgyi.majd összekapjuk a népet :lol: ! promotálom amerre csak evezem ezt az oldalt!:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vizsgyi Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Jaja, egyik helybeli havernak egy gyönyörű fehér astrája van. Egyszer ha lesz kedved meg időd gyere el romhány fele péntek vagy szombat este. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 helló! nah sikerült elpasszolnod a dobot?? amugy ha majd sikerül szerezned máskiat azt is felrakja a srác,szal nyugodtan hozhatod a motyót :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vizsgyi Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 helló! nah sikerült elpasszolnod a dobot?? amugy ha majd sikerül szerezned máskiat azt is felrakja a srác,szal nyugodtan hozhatod a motyót :lol: még nem... :lol: De ha tudsz segíthetsz eladni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vizsgyi Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Hátsó ajtó kárpitot nem tudod hogy lehet leszedni? mert az ablakemelővel nem bírok, manuális Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Hátsó ajtó kárpitot nem tudod hogy lehet leszedni? mert az ablakemelővel nem bírok, manuális Azt 4 db csavar tartja, meg a "bolhák". De előtte az ablakemelő tekerőkarját kell levenni. Azt úgy tudod, hogy egy vékony, de kemény drótot meghajlítasz. és a karral ellentétes oldalról felé kihúzud a tengelyről a omega alakú rugót. Látni nem nagyon fogod, mégha benyomod kicsit a kárpitot, akkor sem. Inkább érzésre kell csinálni. Van aki kis csavarhúzóval kitolja a kar felől. Bocs azt hittem f-ről van szó. A h-ban is vhogy így műxik, csak nem biztos a csavarok mennyisége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vizsgyi Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Azt 4 db csavar tartja, meg a "bolhák". De előtte az ablakemelő tekerőkarját kell levenni. Azt úgy tudod, hogy egy vékony, de kemény drótot meghajlítasz. és a karral ellentétes oldalról felé kihúzud a tengelyről a omega alakú rugót. Látni nem nagyon fogod, mégha benyomod kicsit a kárpitot, akkor sem. Inkább érzésre kell csinálni. Van aki kis csavarhúzóval kitolja a kar felől. Bocs azt hittem f-ről van szó. A h-ban is vhogy így műxik, csak nem biztos a csavarok mennyisége. ebbe csak 2 csavar van, plusz a "bolhák" de majd estére megnézem így, remélem lejön :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 ebbe csak 2 csavar van, plusz a "bolhák" de majd estére megnézem így, remélem lejön :lol: Nézd körbe rendesen a kárpitot, nehogy aztán több legyen. Az F-ben a fogantyú alatt van 2, meg a kárpit alsó szélénél is 2. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 ok ha tudok valakit szólok a dobra mi lesz a kárpittal? pedig naonn egybe van agéped :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vizsgyi Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 ok ha tudok valakit szólok a dobra mi lesz a kárpittal? pedig naonn egybe van agéped :lol: Igen, a kocsi így van egyben ahogy van, de mivel erősítőt akarok bele tenni, és a gyári fejen nincs rca, így a hátsó ajtókban levő hangszókat leválasztom és azt viszem tovább hátra az erősítő High bemenetére, így megúszom hogy szétszedjem a kocsit... valamint elméletileg tápot meg kaphat hátulról a kocsi, elméletileg kell 12V-oltnak lennie a csomagtartóba. Remélem sikerült valamit összehozni. Ha tudsz korrekt erősítőt mélyládába akkor szólj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 óóó hello ugyláom már leszünk ugy 3man... nem tul sok bocsi hogy kicsit.. kicsit nagyon elmaradtam, de egyálalán nem jártama fórumra... ki hol lakik jelenleg ? én Bekecsen ez Szrencs mellett van...Miskolctol ugy 35kmre. de tényleg hol vannak a többiek? be fogok irni az F fórumra, hogy dugják be ide is az orrukat..mondjuk most írok is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 óóó hello ugyláom már leszünk ugy 3man... nem tul sok bocsi hogy kicsit.. kicsit nagyon elmaradtam, de egyálalán nem jártama fórumra... ki hol lakik jelenleg ? én Bekecsen ez Szrencs mellett van...Miskolctol ugy 35kmre. de tényleg hol vannak a többiek? be fogok irni az F fórumra, hogy dugják be ide is az orrukat..mondjuk most írok is :lol: Üdv! mi balassagyarmat,illetve ez a közeli nagyváros... én nógrádkövesdi vagyok,Miskolc tőlünk elég messze van... kár ,h a környékbeliek nem járnak erre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 hát elég kár, meg az is kár hogy ekkora távok vannak ebbena régióban...dehát igy is kevesen irogatnak ide. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vizsgyi Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Jajaja, sajna kevesen vannak erre. Látok már valaki astra H-án sport dobot? nem tudom hogy megvágjam a lököst vagy ne... nem bírtam elpasszolni még a másikra vásárolt dobot :S Itt fog újjan elrozsdásodni a végén :S Más: ma voltam Felsőpetény - Ősagárd rallyn... nagyon kemény volt... a bömös beszállt a parkoló kocsik közé, pont felvettem a jelenetet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 sziasztok! Nem is tudtam,hogy van ÉM-i részleg is! Úgyhogy majd nézegetek ide is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Jajaja, sajna kevesen vannak erre. Látok már valaki astra H-án sport dobot? nem tudom hogy megvágjam a lököst vagy ne... nem bírtam elpasszolni még a másikra vásárolt dobot :S Itt fog újjan elrozsdásodni a végén :S Más: ma voltam Felsőpetény - Ősagárd rallyn... nagyon kemény volt... a bömös beszállt a parkoló kocsik közé, pont felvettem a jelenetet :lol: helló! akkpr kérnénk a fotókópiákat :D :lol: .. tedd fel esetleg a duenre,én jártam ott sikrrel már.. én sajni későn végeztem a melóval és már csak az ucssó fél órára értem volna ki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 sziasztok! Nem is tudtam,hogy van ÉM-i részleg is! Úgyhogy majd nézegetek ide is! :lol: nahh akkor itt a remek alkalom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vizsgyi Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 helló! akkpr kérnénk a fotókópiákat :lol: :lol: .. tedd fel esetleg a duenre,én jártam ott sikrrel már.. én sajni későn végeztem a melóval és már csak az ucssó fél órára értem volna ki :lol: Most mondta a kollégám hogy lesz jövő hónapban is rally nőtincsen vagy hol, 15.-ke körül, csak akkorra már van valami programom, csak nem emlékszem mi, de majd megkérdem az asszonyt, talán petényben malacot vágunk, de az sz*pás akkor :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Főleg hogy Ati miskolci :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts