Novy Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Úgylátszik csak magam vagyok de AKI IDE TÉVED : annak a CARTÁRSNAK is B.Ú.É.K. :D B.U.É.K. Élmyén szerintem is, főleg mikor egysávos utcában fordulok helyben :) Lájkolták tegnap este is, mikor így parkoltunk az egyik buli helyszínén :) 37es annyira nem élmény, mert megint tele lett kátyúkkal :S Innentől jön még csak a java :S Hideg fagy jég :S Remélem tavaszra felébrednek a többiek is, és lesz borsodi sörrel tali is :D üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 B.U.É.K. Élmyén szerintem is, főleg mikor egysávos utcában fordulok helyben :) Lájkolták tegnap este is, mikor így parkoltunk az egyik buli helyszínén :) 37es annyira nem élmény, mert megint tele lett kátyúkkal :S Innentől jön még csak a java :S Hideg fagy jég :S Remélem tavaszra felébrednek a többiek is, és lesz borsodi sörrel tali is :D üdv Mindennap írok ide valamit hátha É_M . Cartársak is rá kapnak . Ma unalomból meg lehet ,hogy már rá is fért meg ejtetem egy kis ínnyektor takarítást . Most teszt alatt áll ,majd kiderül ,hogy mienlett . :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Mindennap írok ide valamit hátha É_M . Cartársak is rá kapnak . Ma unalomból meg lehet ,hogy már rá is fért meg ejtetem egy kis ínnyektor takarítást . Most teszt alatt áll ,majd kiderül ,hogy mienlett . :D Én megnéztem az olajszintet ennyi :) Cserélnem kell szelepdekni tömítést, mert elkezdte engedni az olajat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Én megnéztem az olajszintet ennyi :D Cserélnem kell szelepdekni tömítést, mert elkezdte engedni az olajat. Nekem évente legalább 1-szer kell cserélnem mert ezek a parafa tömítések nekem valahogyan nem bírják a kiképzést . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Nekem évente legalább 1-szer kell cserélnem mert ezek a parafa tömítések nekem valahogyan nem bírják a kiképzést . De nekem gumi van, csak nyáron volt egy kisebb generál, és szerintem nem cseréltük ujra és eddig bírta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 De nekem gumi van, csak nyáron volt egy kisebb generál, és szerintem nem cseréltük ujra és eddig bírta. legközelebb én is gumit fogok tenni bele . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 legközelebb én is gumit fogok tenni bele . csinálni fogsz?? Azthiszem nincs hozzá gyárilag gumi, csak parafa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 csinálni fogsz?? Azthiszem nincs hozzá gyárilag gumi, csak parafa. V-ki azt mondta,hogy valami után gyártottban létezik gumi majd meg érdeklődöm . Na utána néztem .http://www.unixauto.hu/Unix_CikkekLista_Form.aspx?cTipAzon=P1797&cMegnNr=3770 Bocsi csak így tudok linkelni . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 V-ki azt mondta,hogy valami után gyártottban létezik gumi majd meg érdeklődöm . Na utána néztem .http://www.unixauto.hu/Unix_CikkekLista_Form.aspx?cTipAzon=P1797&cMegnNr=3770 Bocsi csak így tudok linkelni . De ez x es motorhoz való, tiéd meg c-s és lapos parafa kell hozzá, ez amit linkeltél keskeny gumi, aminek van egy pereme, ami a műanyag szelepdeklis motorhoz kell, mert abban van egy nút neki. Az az nekem kell olyan. Én Vágnék olajálló gumiból hozzá, annyira nem vészes a formája. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 De ez x es motorhoz való, tiéd meg c-s és lapos parafa kell hozzá, ez amit linkeltél keskeny gumi, aminek van egy pereme, ami a műanyag szelepdeklis motorhoz kell, mert abban van egy nút neki. Az az nekem kell olyan. Én Vágnék olajálló gumiból hozzá, annyira nem vészes a formája. Lehet , hogy igazad lesz de azt mondta a cimbi, hogy utána néz a töminek . :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Lehet , hogy igazad lesz de azt mondta a cimbi, hogy utána néz a töminek . :D Egy kalappal, de akkor a többiek se küzdenének... Bontóbol vegyél műanyag deknit, azzal használhatod, azt amit mutattál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Egy kalappal, de akkor a többiek se küzdenének... Bontóbol vegyél műanyag deknit, azzal használhatod, azt amit mutattál. köszike az infót próbálkozom . :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Március30, 2011 Megoszt Elküldve Március30, 2011 Sziasztok! Lenne egy alufelni garnitúrám eladó!! http://www.expressz.hu/vegyes/hirdetes-24948862/ petyagsi-2000@freemail.hu esetleg értelmes dologra is hajlandó vagyok elcserélni :angry: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
GRichy6 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Lenne egy eladó generátorom. Delco Remy típusú, működőképes c20xe mociról de jó a az 1.6-os , 1.8-as, 2.0-s astrákra, vectrákra is. + c20xe mocis calibra kasztni és motor alkatrészek (még egyben van, papírokkal. egyben 160000 ft) , + egy pár vectra elsőlámpa(síküveges) , hátsó lámpák, computer (2.0i 115le), hátsó szárny a gyári csavaros( világos kék), meg egy két apróság ár alatt. hívj és megegyezünk 20/540-30-13 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Lenne egy eladó generátorom. Delco Remy típusú, működőképes c20xe mociról de jó a az 1.6-os , 1.8-as, 2.0-s astrákra, vectrákra is. + c20xe mocis calibra kasztni és motor alkatrészek (még egyben van, papírokkal. egyben 160000 ft) , + egy pár vectra elsőlámpa(síküveges) , hátsó lámpák, computer (2.0i 115le), hátsó szárny a gyári csavaros( világos kék), meg egy két apróság ár alatt. hívj és megegyezünk 20/540-30-13 van adok veszek topic B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
battyo Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 sziasztok,miskolcon vagy környékén nem tudtok valami bontót,vagy ahol bontott cuccok vannak g astrához? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Február3, 2012 Megoszt Elküldve Február3, 2012 No írok már ide valamit . Itt B-nádasdon nagyon tuti idő van verőfényes -15 fok van tehát nagyon baro .Környékbeli cartársak merre hol mennyi a hőfok ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 Nálunk nagyon szépen esik a hó nemsokára jó lesz csapatásra . Már én rápróbáltam , nagyon tuti . :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Február7, 2012 Megoszt Elküldve Február7, 2012 No én próbálom az embereket szervez ni ,hogy meg legyünk 10-en ?hogy legen errefelé is egy OPEL-club .Akit érdekel az jelezzen valami módon ,hónapokkal ezelőtt többen is irták ?hogy jó lenne akkor most itt a lehetőség . Én el kezdtem ti csak csatlakozzatok . :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Február8, 2012 Megoszt Elküldve Február8, 2012 Na ma is el lövök egyet az 5-ből Hali Északos cartársak éleszük má föl ezt k.. clubot .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február8, 2012 Megoszt Elküldve Február8, 2012 Hajrá, hajrá! Ha kell, elhozzam a melóhelyem portájáról az AED-et (félótómata defibrillátor)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Február10, 2012 Megoszt Elküldve Február10, 2012 Hajrá, hajrá! Ha kell, elhozzam a melóhelyem portájáról az AED-et (félótómata defibrillátor)? Köszi valószínűleg fog kelleni .Mert nem hiszem ,hogy csak én lakom É-M-O on vannak itt astrások csak föl kel ébreszteni őket a téli álmukból . Link to comment Megosztás: More sharing options...
battyo Elküldve Február12, 2012 Megoszt Elküldve Február12, 2012 jelen! miskolcról :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Február12, 2012 Megoszt Elküldve Február12, 2012 jelen! miskolcról :icon1: Öröm bódogság . Hurrá csak vannak cartársar errefelé üdvözöllek kedves Északi opelos cartárs .Csak így tovább gyűljünk csak szépen . :D :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Február16, 2012 Megoszt Elküldve Február16, 2012 Most még Esztergomból jelentkezem, de március közepétől Hatvanban leszek. (Az meg már Heves megye, ha jól tudom...) :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts