Laleekirály Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Hát.... :lol: Az idén már lehet nem lessz annyira feltünő a rendszámom, mert más gép lesz :devlish: Neeeeem árulok el semmit, csak annyit, hogy pezsgőmetál :lol: Nem baj az, hogy milyen lesz, csak jó lenne összehozni valami talit az idén! Csak hétvégére essen, mert már legközelebb csak augusztusba jövök szabira 2 hétre, de akkor a balcsira megyünk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Nem baj az, hogy milyen lesz, csak jó lenne összehozni valami talit az idén! Csak hétvégére essen, mert már legközelebb csak augusztusba jövök szabira 2 hétre, de akkor a balcsira megyünk! :devlish: Én is csak hétvégnte vagyok itthon, azt iskéthetente, ha mentek a balcsira, és hétvégén indultok megyek én is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Én is csak hétvégnte vagyok itthon, azt iskéthetente, ha mentek a balcsira, és hétvégén indultok megyek én is :lol: Mi két hétre megyünk a hugomékkal! :lol: Még a pontos dátumot nem tudom, majd kiderül. :lol: Gizit itthon hagyom, a hiluxba jobban lehet pakolni + azzal lehet száguldozni! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Mi két hétre megyünk a hugomékkal! :lol: Még a pontos dátumot nem tudom, majd kiderül. :lol: Gizit itthon hagyom, a hiluxba jobban lehet pakolni + azzal lehet száguldozni! :devlish: Én csak hétvégente leszek ott, de azt többször :lol: Remélhetőleg összejön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 ha gondolod és kell tudok adni opelos matricát. feltéve ha megtalálom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Mi van itt? -_- Mindenki homokzsákot van gyűjteni? <_< 2 hónapja full csend van ezen a szájton.. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 :( 2 hónapja full csend van ezen a szájton.. <_< Már 4 hónapja.. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Már 4 hónapja.. :) Mostmár 5 <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
laslie Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Mostmár 5 :( :excl: én itt volnék ha lenne itt még valaki rajtam kivül Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 én itt volnék ha lenne itt még valaki rajtam kivül Így szokottkezdődni aztán meg sehol senki, lassan időszerű lenne esetleg egy régiós évzáró,vagy vmi hasonló?? Azt se lenne rossz, ha meglenne mindenkinek hol lakik, ésegy köztes helyet kitalálhatnánk, én még egy közös termálfűrdőzésbe is bennelennék :excl: Télen az igazi :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 én mondtam, hogy ez így szokott lenni :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 és még most se írt senki :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve December2, 2010 Megoszt Elküldve December2, 2010 és még most se írt senki :( Most már én is itt vagyok :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December2, 2010 Megoszt Elküldve December2, 2010 Most már én is itt vagyok :excl: Te honnét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 Te honnét? Itthonról :lol: Viccet félretéve...Hatvan :excl: Szerk.: Reggel 7kor indultam volna pestre...Kerepesig jutottam, ott szólt rám a gyerek hogy mégse menjek, mert ő sem tud lejönni pestre (BMW az első nagyobb emelkedőn keresztbe állt neki :lol: ) A lényeg hogy Hatvan-Kerepes útvonal 1 óra 30 perc...Gödöllőtöl lépésben tudtunk haladni, annyira szakadt a hó :( aztán fordulhattam vissza :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 Itthonról :D Viccet félretéve...Hatvan :lol: Szerk.: Reggel 7kor indultam volna pestre...Kerepesig jutottam, ott szólt rám a gyerek hogy mégse menjek, mert ő sem tud lejönni pestre (BMW az első nagyobb emelkedőn keresztbe állt neki :) ) A lényeg hogy Hatvan-Kerepes útvonal 1 óra 30 perc...Gödöllőtöl lépésben tudtunk haladni, annyira szakadt a hó :lol: aztán fordulhattam vissza :D De ez észak magarországi régió :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 De ez észak magarországi régió :lol: Miért hatvan nem észak magyarország? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Miért hatvan nem észak magyarország? :lol: Jah most hirtelen Borsodra gondoltam csak bocs :lol: Azért lehtne köelebbi aktív tag is... aki ide is irogat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Helló . Én is írok ide valamit ,hogy legyen itt egy borsodi írás is.Mert úgy látom nem nagyon vannak itt itteni cartársak . :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cath Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Itt tényleg nincs élet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Vannak páran, csak annyira ritkán néznek be ide, hogy mindig ilyen elszórtan szólnak csak.... most pl én is elfelejtettem nézni írtok e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Próbálkozzunk hátha lehet valami lendületet vinni ide... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Próbálkozzunk hátha lehet valami lendületet vinni ide... :) támogatom :D remélem a többiek is elkezdenek írni ide. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Földobok egy támát. Ilyen időben élmény autózni itt ,Borsodban .És máshol . :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Úgylátszik csak magam vagyok de AKI IDE TÉVED : annak a CARTÁRSNAK is B.Ú.É.K. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts