kszandra0616 Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Lehet AGR szelep, lambdaszonda és fals levegő is. Esetleg az injektorfejek is okozhatnak ilyen problémát. Valamint még gyertya és gyújtókábel probléma. Motor kontroll lámpa nem villan fel? Sia! A lámpa nem villan fel. Gyertya már új benne. Olyan mintha csak egy henger hagyna ki néha-néha. Milyen injektortisztítót kell venni hozzá? Nem árt neki? A héten sztem veszünk új gyertyakábelt. Nem tudjátok kb mennyi? Nem tud vki jó opel bontót ahol megfizethető áron kaphatnék szárnyat? Újonan horror (40ezer Ft) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Sia! A lámpa nem villan fel. Gyertya már új benne. Olyan mintha csak egy henger hagyna ki néha-néha. Milyen injektortisztítót kell venni hozzá? Nem árt neki? A héten sztem veszünk új gyertyakábelt. Nem tudjátok kb mennyi? Nem tud vki jó opel bontót ahol megfizethető áron kaphatnék szárnyat? Újonan horror (40ezer Ft) nos ha egy szárny 40ért horror, akkor egy kábelkészlet 60ért is az lesz... szóval első körben injektortisztító piros PROTEC ezt sokan ajánlják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kszandra0616 Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 nos ha egy szárny 40ért horror, akkor egy kábelkészlet 60ért is az lesz... szóval első körben injektortisztító piros PROTEC ezt sokan ajánlják. Milyen kábel köteg? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Milyen kábel köteg? :lol: A gyári új gyújtókábel készlet ennyibe kerül. Sajnos. <_< Egyébként érdemes az injektortisztító után cserélni a benzin szűrőt, mert sokminden fennakadhat rajta és utána az okozhat galibát, ha a tisztítótól megjavult. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kszandra0616 Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 A gyári új gyújtókábel készlet ennyibe kerül. Sajnos. <_< Egyébként érdemes az injektortisztító után cserélni a benzin szűrőt, mert sokminden fennakadhat rajta és utána az okozhat galibát, ha a tisztítótól megjavult. Hát ez elég húzós! :lol: Remélem csak ez lesz a baj nem vmi nagyobb. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Hát ez elég húzós! :lol: Remélem csak ez lesz a baj nem vmi nagyobb. <_< mi is :lol: a kábel egyébként asszem alacsony fordulaton hozza előa rángatást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 mi is :lol: a kábel egyébként asszem alacsony fordulaton hozza előa rángatást. Jaja, mikor nekem is rossz volt, akkor elindulásnál vagy gyorsításnál kellemetlen volt, mert úgy berángatott. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 ha valaki ezt látná maga előtt, mellett, integessen vagy vmi, én vagyok <_< http://s1.images.www.tvn.hu/2009/05/04/15/...a051c599325.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Nemtudjátok, hogy lehet ellenőriznia vákuumrendszert, hogy hol kaphat falsot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Nemtudjátok, hogy lehet ellenőriznia vákuumrendszert, hogy hol kaphat falsot? fülelni kell mozgatni a csöveket én más módszerről nem tudok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ice14man Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Sziasztok C-s corsa-m van , és a napokban vettem bele egy C corsa-ba való gyári CD-s rádiót. A problémám az lenne, h egyik csatlakozó sem stimmel, se a rádióhoz nem jó, se a másikhoz. És még a befogatás sem. Nem tudom átalakítót lehet-e valahol kapni? Tudna valaki segíteni, h mit tudnék tenni? üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Sziasztok C-s corsa-m van , és a napokban vettem bele egy C corsa-ba való gyári CD-s rádiót. A problémám az lenne, h egyik csatlakozó sem stimmel, se a rádióhoz nem jó, se a másikhoz. És még a befogatás sem. Nem tudom átalakítót lehet-e valahol kapni? Tudna valaki segíteni, h mit tudnék tenni? üdv ha gyári, akkor passzolnia kell!! eddig mi volt benne??? nincs rádugva a gyári csatikra vmi másfajta átalakítós cucc?? meg vmi beépítő keret?? mert ha ténylegesen gyári a vett cuccod, akkor nem is értema problémákat vhogy <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ice14man Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 ha gyári, akkor passzolnia kell!! eddig mi volt benne??? nincs rádugva a gyári csatikra vmi másfajta átalakítós cucc?? meg vmi beépítő keret?? mert ha ténylegesen gyári a vett cuccod, akkor nem is értema problémákat vhogy <_< eddig normál cd-s rádió volt benne, de kilopták ezért gondoltam, h veszek bele gyárit. a kocsimon a rádió rögzítési pontja középen van, de a rádión pedig felül. a C-s corsa-kból is két fajta van nem? mert asszem 2004-ben megújították a rádió 2004-es a kocsim meg 2003-as, ez nem lehet az oka? szalonban tudok hozzá venni valami átalakítót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 én max autóhifiseket tudok neked ajánlani... http://www.miskolc.autohifi.hu/fooldal/kapcsolat/ én hozzájuk megyek riasztós vagy hifis témában Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ice14man Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 én max autóhifiseket tudok neked ajánlani... http://www.miskolc.autohifi.hu/fooldal/kapcsolat/ én hozzájuk megyek riasztós vagy hifis témában okés, köszönöm szépen remélem lesz náluk csatlakozó vagy valami átalakító mert elvileg van hozzá, nekem azt mondták , csak találni kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
kszandra0616 Elküldve Május20, 2009 Megoszt Elküldve Május20, 2009 Sziasztok! Tudna vki abban segíteni hogy hol találjuk az AGR-t és hogyan kell kitisztítani?? Csinálta már vki? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Május20, 2009 Megoszt Elküldve Május20, 2009 Sziasztok! Tudna vki abban segíteni hogy hol találjuk az AGR-t és hogyan kell kitisztítani?? Csinálta már vki? <_< nem tudom neked milyen motor van de tippre olyan mint az f astra-ban amikor "gyűjtőmunkát" végeztem a fórumon ezeket szedtem össze. naszóval f astra topic hasznos info mélykék-től lecso szétszedi tisztítja alatta kettővel wessz tollából az agr nyitása tom Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május20, 2009 Megoszt Elküldve Május20, 2009 Sziasztok! Tudna vki abban segíteni hogy hol találjuk az AGR-t és hogyan kell kitisztítani?? Csinálta már vki? :lol: X16XEL-ben nagyon el van rejtve. A motor mögött bal oldala fele, alul van. :lol: Természetesen szemből nézve. Ha jól tudom. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 már megint csendesség van ... de miért??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 már megint csendesség van ... de miért??? Mert nem kiabálsz. :lol: Ordibálj egy kicsit, az jó tesz. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 tölcsért csinálok a kezemből.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kszandra0616 Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 http://kepfeltoltes.hu/090606/tigggggggggg...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090606/P4120051_www...ltoltes.hu_.jpg :lol: :D :lol: :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 http://kepfeltoltes.hu/090606/tigggggggggg...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090606/P4120051_www...ltoltes.hu_.jpg :D :lol: :D ;) ;) :D nőies képek :D itt is van egy tök ilyen tigra. az is egy nőcié :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kszandra0616 Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 nőies képek :lol: itt is van egy tök ilyen tigra. az is egy nőcié :D :D ;) ;) :D :D Tényleg lapos a fórum. Soha sehol senki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 A jelenlevőket leginkább az "Astra F" topicban lehet megtalálni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts