Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Hát.... :lol:

Az idén már lehet nem lessz annyira feltünő a rendszámom, mert más gép lesz :devlish:

Neeeeem árulok el semmit, csak annyit, hogy pezsgőmetál :lol:

Nem baj az, hogy milyen lesz, csak jó lenne összehozni valami talit az idén! Csak hétvégére essen, mert már legközelebb csak augusztusba jövök szabira 2 hétre, de akkor a balcsira megyünk! :lol:

• Hozzászólások 601
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Nem baj az, hogy milyen lesz, csak jó lenne összehozni valami talit az idén! Csak hétvégére essen, mert már legközelebb csak augusztusba jövök szabira 2 hétre, de akkor a balcsira megyünk! :devlish:

Én is csak hétvégnte vagyok itthon, azt iskéthetente, ha mentek a balcsira, és hétvégén indultok megyek én is :lol:

Elküldve
Én is csak hétvégnte vagyok itthon, azt iskéthetente, ha mentek a balcsira, és hétvégén indultok megyek én is :lol:

Mi két hétre megyünk a hugomékkal! :lol: Még a pontos dátumot nem tudom, majd kiderül. :lol: Gizit itthon hagyom, a hiluxba jobban lehet pakolni + azzal lehet száguldozni! :devlish:

Elküldve
Mi két hétre megyünk a hugomékkal! :lol: Még a pontos dátumot nem tudom, majd kiderül. :lol: Gizit itthon hagyom, a hiluxba jobban lehet pakolni + azzal lehet száguldozni! :devlish:

Én csak hétvégente leszek ott, de azt többször :lol:

Remélhetőleg összejön.

• 2 months later...
Elküldve

Mi van itt? -_- Mindenki homokzsákot van gyűjteni? <_< 2 hónapja full csend van ezen a szájton.. :rolleyes:

• 2 months later...
Elküldve
:( 2 hónapja full csend van ezen a szájton.. <_<

Már 4 hónapja.. :wacko:

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
Elküldve
én itt volnék ha lenne itt még valaki rajtam kivül

Így szokottkezdődni

aztán meg sehol senki, lassan időszerű lenne esetleg egy régiós évzáró,vagy vmi hasonló??

Azt se lenne rossz, ha meglenne mindenkinek hol lakik, ésegy köztes helyet kitalálhatnánk, én még egy közös termálfűrdőzésbe is bennelennék :excl: Télen az igazi :lol: :(

• 2 weeks later...
Elküldve
Te honnét?

Itthonról :lol: Viccet félretéve...Hatvan :excl:

Szerk.: Reggel 7kor indultam volna pestre...Kerepesig jutottam, ott szólt rám a gyerek hogy mégse menjek, mert ő sem tud lejönni pestre (BMW az első nagyobb emelkedőn keresztbe állt neki :lol: ) A lényeg hogy Hatvan-Kerepes útvonal 1 óra 30 perc...Gödöllőtöl lépésben tudtunk haladni, annyira szakadt a hó :( aztán fordulhattam vissza :lol:

Elküldve
Itthonról :D Viccet félretéve...Hatvan :lol:

Szerk.: Reggel 7kor indultam volna pestre...Kerepesig jutottam, ott szólt rám a gyerek hogy mégse menjek, mert ő sem tud lejönni pestre (BMW az első nagyobb emelkedőn keresztbe állt neki :) ) A lényeg hogy Hatvan-Kerepes útvonal 1 óra 30 perc...Gödöllőtöl lépésben tudtunk haladni, annyira szakadt a hó :lol: aztán fordulhattam vissza :D

De ez észak magarországi régió :D

Elküldve
Miért hatvan nem észak magyarország? :lol:

Jah most hirtelen Borsodra gondoltam csak bocs :lol: Azért lehtne köelebbi aktív tag is... aki ide is irogat.

• 3 weeks later...
Elküldve

Vannak páran, csak annyira ritkán néznek be ide, hogy mindig ilyen elszórtan szólnak csak.... most pl én is elfelejtettem nézni írtok e.

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.