tommirra Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 a sok sok meló csak akkor jó ha ki is fizetik. :-/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 ezek a kutyik tényleg nagyon feltudják magukat annyira spanolni,hogy bevérzik a szemük,és kikészülnek? vagy csak a palotapincsi az amire jellemző ez a dolog? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 a sok sok meló csak akkor jó ha ki is fizetik. :-/ naja csak sajnos ez nem nagyon jellemző mostanság,hogy fizetni akarnak a munkáért :D :) debezzeg a vezetők..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kszandra0616 Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 ezek a kutyik tényleg nagyon feltudják magukat annyira spanolni,hogy bevérzik a szemük,és kikészülnek? vagy csak a palotapincsi az amire jellemző ez a dolog? Az tény, hogy gyorsan felkapja a vizet és ha enm úgy van nevelve kkor az ideget nem tűri meg a maga illetve a gazdi közelében. De szerintem ez csak nevelés kérdése, rajtad múlik hogy szocializálod. Gondolom Én..... Régen volt pincsim az egyáltalán nem volt ilyen. Boldog-boldogtalannal haverkodott. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kszandra0616 Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 naja csak sajnos ez nem nagyon jellemző mostanság,hogy fizetni akarnak a munkáért :D :) debezzeg a vezetők..... Ahogy mondod!!! Minél többmindent végezzen el 1 ember. Legyél univerzális uannyi pénzért. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Ahogy mondod!!! Minél többmindent végezzen el 1 ember. Legyél univerzális uannyi pénzért. :D jahh de ez magyar országon már csak így műxik :) az 1 ik ismerősömnek a pincsije szeme full meg makkant az idegek miatt :D csak azért kérdeztem ,mert már láttam ehez hasonlót. de am igazad van,és nevelés kérdése :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 nicsak beindult az é :D am a meló meló.. hát nyár végén megindult nekem is két hét egyfolytába jól is fietett, de most a főnök rokonának kellett munkát adni és én voltam az utcsó aki odakerlt bla bla és most itthon ősziszünetezek én is egy ideje...aztán meg beesett ez a sok seő... és nem tudunk melózni... rem egyszer csak ujraindula munka, és gyüjthetem ujra a lóvét... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 mit szóltok ehhez ,h belakatolják a danubiust+slágert?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 nicsak beindult az é :) am a meló meló.. hát nyár végén megindult nekem is két hét egyfolytába jól is fietett, de most a főnök rokonának kellett munkát adni és én voltam az utcsó aki odakerlt bla bla és most itthon ősziszünetezek én is egy ideje...aztán meg beesett ez a sok seő... és nem tudunk melózni... rem egyszer csak ujraindula munka, és gyüjthetem ujra a lóvét... mi veled vagyunk :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 mit szóltok ehhez ,h belakatolják a danubiust+slágert?? Április óta tudnivaló, hogy mizu csak most verik nagy dobra -minden bizonnyal azért, hogy a nép figyelmét eltereljék más dolgokról ami komoly felháborodást okozna. Amúgy engem nem különösebben izgat, kivéve hogy keresgethetek másik adót amit a melóhelyen fogni tud a rádió, kicsit le van árnyékolva a kóc... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 Április óta tudnivaló, hogy mizu csak most verik nagy dobra -minden bizonnyal azért, hogy a nép figyelmét eltereljék más dolgokról ami komoly felháborodást okozna. Amúgy engem nem különösebben izgat, kivéve hogy keresgethetek másik adót amit a melóhelyen fogni tud a rádió, kicsit le van árnyékolva a kóc... :) hát azért ez nem ennyire egyszerű. egy dolog az, hogy nem szeretem én annyira se a slágert, se a danut, mint pla juventust, vagy a sunshine-t, de egy politikai beszélgetőstől... a másik rádióról meg nemtudni semmit. de szerintem lesz ebben még abrakadabra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 Április óta tudnivaló, hogy mizu csak most verik nagy dobra -minden bizonnyal azért, hogy a nép figyelmét eltereljék más dolgokról ami komoly felháborodást okozna. Amúgy engem nem különösebben izgat, kivéve hogy keresgethetek másik adót amit a melóhelyen fogni tud a rádió, kicsit le van árnyékolva a kóc... :P naja,az pl senkit nem érdekel, hogy a general electrik-től elküldenek pár 1000embert ,valamint a váci izzó-ból :) :) :D ,de a fos rádiókért meg megy a nagy felháborodás!! :lol: :lol: valahogy nagyon el vannak itt billenve az értékrendek B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 bár pl ha a roxy-t,ill a rise fm-et tennék ekkora lefedettséggel mint ezeket a xxxx-kat akkor senki nem volna paprikás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 naja,az pl senkit nem érdekel, hogy a general electrik-től elküldenek pár 1000embert ,valamint a váci izzó-ból :) :D :lol: ,de a fos rádiókért meg megy a nagy felháborodás!! :lol: B) valahogy nagyon el vannak itt billenve az értékrendek ;) :P benne van az is minden na a hírekben. bár pl ha a roxy-t,ill a rise fm-et tennék ekkora lefedettséggel mint ezeket a xxxx-kat akkor senki nem volna paprikás :) hát nem bánnám én se, reggelente nem kellene hallgatni azt az idétlen vogát pl :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 pokerezem ez egy ideg kikészítő játék :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 pokerezem ez egy ideg kikészítő játék :) :) nemár ez a pókerláz a könyökömön jön ki.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 akkor nem lehetsz egy "pókerarc" :) idebent a kollega is nagyon rá van cuppanva a pókerra. én is kipróbáltam 1-2szer, izgalmas de annyira nem hoz lázba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 akkor nem lehetsz egy "pókerarc" :) idebent a kollega is nagyon rá van cuppanva a pókerra. én is kipróbáltam 1-2szer, izgalmas de annyira nem hoz lázba. el se hinnéd mennyire pókerarc tudok lenni, de leszarom a pókert. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 jahh amugy teljesen igazatok van!! már nem az a poker mint régebben :) bár én általában freeroll játszom csak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 jahh amugy teljesen igazatok van!! már nem az a poker mint régebben :) bár én általában freeroll játszom csak :) ez idegesít leginkább fel... úgy tesznek, mintha most találták volna fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 a pókerarcot Lbag-nak szántam. most ez divat meg van 1-2 magyar arc aki elért 1-2 sikert ezen a területen. engem kb. annyira érdekel mint más "sport"ok. pl. a foci. total hidegen hagy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 a pókerarcot Lbag-nak szántam. most ez divat meg van 1-2 magyar arc aki elért 1-2 sikert ezen a területen. engem kb. annyira érdekel mint más "sport"ok. pl. a foci. total hidegen hagy. detszrájgt :) azé az utósportok engem érdekelnek... igaz nem anyira mint egy két éve.. de érdekelnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 okk :) :) ,kösszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Mi a csoda van itt? :) Ez a régió amúgy sem a forgalomtól híres de azért ennyire? :) Vagy még mindíg tart a szüret? :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Mi a csoda van itt? :) Ez a régió amúgy sem a forgalomtól híres de azért ennyire? :) Vagy még mindíg tart a szüret? :lol: :D :lol: pókegereznek a fiúk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts