Guest Sanci Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Mittudomén, csajé holnap dolgozik és még senki sem jelezte Zsótin kívül hogy jönne.. Ha meg így áll a helyzet akkor lehet holnap elmegyek csajszimmal Nyíregyre onnan meg a csoda tudja hová... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Mittudomén, csajé holnap dolgozik és még senki sem jelezte Zsótin kívül hogy jönne.. Ha meg így áll a helyzet akkor lehet holnap elmegyek csajszimmal Nyíregyre onnan meg a csoda tudja hová... gyertek monokra fürdünk megint egyet hátha Lalee is ideér :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 Itthon maradtam, valahogy dögleni volt kedvem még hajnalban. :( Na de gyönyörű napsütéses idő van, enyhe szellő, most perpillanat 24 fok úgyhogy nem tudom mit kezdek ma magammal.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 jaj te szegény :) én 6kor mek kövesdre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 Na, én lenyomtam a mai kilométert :lol: Az utsó 10enpár km már komoly volt :) nem elég, hogy a hátsóm egyre inkább unta a kemény nyerget még szembe szélből is bőven akadt.. :( de akkor se toltam haza a bringát... :P :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 szép teljesítmény, én 180at nyomtam :) kocsival :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 1 hónapja pang a fórum ha valaki arra jár... szept 5-6 szept 11-12 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Ehh, az a rétes-téma tetszik, meg a másik is de annyi melónk van az idénre, hogy az egész tél is kevés lesz kipihenni nemhogy elszabadulni 1 pihenőnapra.. :lol: Amúgy meg jah, benéztem de sehol egy új hsz úgyhogy hanyagoltam. Novy meg asszem délmagyarban munkagépezik... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 szept 5-6 otthon leszek, de utána két hétig megint csongrád. valaki nem jár erre? :lol: :lol: am üdv :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 részletek itt :lol: http://www.hasznaltauto.hu/1422593_opel_astra_1991 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 a kicsi családdal megyünk mind a 2 általam linkelt rendezvényre. holnap át a bükkön. faja lesz. állítólag megcsinálták az utat is. már nincsenek tankcsapda méretű kátyúk. a noszvajin tavaly voltam. az is kellemes volt. fincsi kaják. bor, pálinka stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 üdv! mi újság van erre felé?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 semmi, punnyadás :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október11, 2009 Megoszt Elküldve Október11, 2009 ilyennel szórakoztam mostansá :rolleyes: <_< http://kepfeltoltes.hu/view/091011/K_p0014...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október11, 2009 Megoszt Elküldve Október11, 2009 ilyennel szórakoztam mostansá :rolleyes: <_< http://kepfeltoltes.hu/view/091011/K_p0014...ltoltes.hu_.jpg és ez hogy jött össze? csak nekiállsz csiszolni, aztán polírozni, és egy hét múlva így kipolírozod? egyebek között nincs punnyadás, csakhát akik nem jönnek talira ,) tokajba volt tali, jó volt csak még most se volt hú de sok autó, de jó volt a hangulat, volt egy kis autózgatás próbálgatás, összehasonlítás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október11, 2009 Megoszt Elküldve Október11, 2009 és ez hogy jött össze? csak nekiállsz csiszolni, aztán polírozni, és egy hét múlva így kipolírozod? egyebek között nincs punnyadás, csakhát akik nem jönnek talira ,) tokajba volt tali, jó volt csak még most se volt hú de sok autó, de jó volt a hangulat, volt egy kis autózgatás próbálgatás, összehasonlítás B) hát jah jópár lépésben kell a műveletet pettingelni,bár még tőben van kis hiba merthát oda aztán beférni :rolleyes: ... hátjahh mennék én csak nekem tokaj iszonyat "messze van" <_< . remélem azért lesz majd rá alkalom :D -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október11, 2009 Megoszt Elküldve Október11, 2009 hát jah jópár lépésben kell a műveletet pettingelni,bár még tőben van kis hiba merthát oda aztán beférni :rolleyes: ... hátjahh mennék én csak nekem tokaj iszonyat "messze van" <_< . remélem azért lesz majd rá alkalom :D -_- pestről is jöttek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 na mi van itt? kihaltunk mint a... egyetlen leányzónk se szólt hozzánk már mióta, de a sráccok is elcsendesedtek, pedig szar idő van kint... most vana gépezés ideje de semmi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 az a baj,hogy nem küld üzit az itteni hozzászólásokról :) ! valamit ELKÚRTUNK :D pedig azt írja,h kapok értesítést az itteni hozzászólásokról :D ma akkorát túráztunk bringákkal :D :D ,veszett jó volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 pestről is jöttek! okkenroll ,az igaz,h ha ők letudnak menni akkor mi is le guruhattunk volna :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 hát nézni kell folyamatosan én is nézem minden nap :D nyáron remélem lejösztök egyre :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kszandra0616 Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 na mi van itt? kihaltunk mint a... egyetlen leányzónk se szólt hozzánk már mióta, de a sráccok is elcsendesedtek, pedig szar idő van kint... most vana gépezés ideje de semmi :D Hello mindenki!! :) :D Tény, eltűntem az utóbbbi időben. Meló,meló,meló... :-( Tigricsem jól szuperál (lekopogom). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 igyekszünk összehozni akkora tényleg valamit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Hello mindenki!! :D :) Tény, eltűntem az utóbbbi időben. Meló,meló,meló... :-( Tigricsem jól szuperál (lekopogom). nos azért a meló-meló jelen esetben azért nem rossz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kszandra0616 Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 nos azért a meló-meló jelen esetben azért nem rossz :) Hát igen egy részről.... Ha minden jól megy holnap új családaggal bővülünk :D:D:D:D http://kepfeltoltes.hu/091026/DSCF9224_www...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts