Laleekirály Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 hát Brekek és miattam van az egész, szal rá és rám számítok <_< rád is meg Sanyára is, meg a kadettos haverjára, Berlináékra :lol: meg hát aki tud miskolciak is olvassák ezt már pl Tommira meg ilyenek lassan ha idefigyuzik minden érintett, akkor lfektetünk egy fix napot, meg nagyából behatároljuk az időt, meg a programot. én arra gondoltam, hogy akik közelebb vannak, mint pl mi 3man, azok akár délelőtt is lemehetnének, és egy bográcsot összevághatnánk, és Brekitájmék később jönnek ugyis, meglesz már a hangulat stb :) szuper! :) akkor még visszatérünk a témára később! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 na mi van? csend lett Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Ahelyett, hogy itt villogtatnád a karajoki tudásodat inkább f#sztrázol ha itt tennéd itt lennének a lelkes nézők... <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 ken júúú fílik??? ájc cváj policáj drei fir prenadír .... o o o o óóó belépős lesz a tali :) ezt a tudást meg kell fizetni :) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 ken júúú fílik??? ájc cváj policáj drei fir prenadír .... o o o o óóó belépős lesz a tali :) ezt a tudást meg kell fizetni :lol: <_< Táncoslányok lesznek? Mennyi lesz a belépő a haknira? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Táncoslányok lesznek? Mennyi lesz a belépő a haknira? <_< hát azért megköszönném, ha legalább 5 forintosokat dobálnátok, miközben táncolok, meg éneklek :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 hát azért megköszönném, ha legalább 5 forintosokat dobálnátok, miközben táncolok, meg éneklek :) :) Én egyszer betévedtem kocsmába a munkatársaimmal, volt nálam 5 db százas. Pont kijött belőle 2 sör, meg 1 kóla. Áldogállok a pultnál, egyszercsak vmi csilingel a lábam alatt, lenézek, egy százas. Aztán mégegy, meg mégegy. Mondom hé srácok vki dobáll pénzel! Há szedd össsze, és hozzál két kört! Összeszámoltam, a zsebemben lévővel együtt 1000 forint volt nálam. Aztán amikor fizetni kellett volna, kiderült, hogy lyukas a zsebem, és én potyogatom a pénzt. <_< Na ez is csak velem eshet meg. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Én egyszer betévedtem kocsmába a munkatársaimmal, volt nálam 5 db százas. Pont kijött belőle 2 sör, meg 1 kóla. Áldogállok a pultnál, egyszercsak vmi csilingel a lábam alatt, lenézek, egy százas. Aztán mégegy, meg mégegy. Mondom hé srácok vki dobáll pénzel! Há szedd össsze, és hozzál két kört! Összeszámoltam, a zsebemben lévővel együtt 1000 forint volt nálam. Aztán amikor fizetni kellett volna, kiderült, hogy lyukas a zsebem, és én potyogatom a pénzt. <_< Na ez is csak velem eshet meg. :lol: ez akkora LÚZER :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 hát azért megköszönném, ha legalább 5 forintosokat dobálnátok, miközben táncolok, meg éneklek :lol: <_< Hajléktalannak szokás dobálni, aki az aluljáróban dalolászik, vagy kéreget. :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Hajléktalannak szokás dobálni, aki az aluljáróban dalolászik, vagy kéreget. <_< :) :) jaj de hogy csak annak nem simered ezt: dobok 5 forintot táncolj. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Én egyszer betévedtem kocsmába a munkatársaimmal, volt nálam 5 db százas. Pont kijött belőle 2 sör, meg 1 kóla. Áldogállok a pultnál, egyszercsak vmi csilingel a lábam alatt, lenézek, egy százas. Aztán mégegy, meg mégegy. Mondom hé srácok vki dobáll pénzel! Há szedd össsze, és hozzál két kört! Összeszámoltam, a zsebemben lévővel együtt 1000 forint volt nálam. Aztán amikor fizetni kellett volna, kiderült, hogy lyukas a zsebem, és én potyogatom a pénzt. <_< Na ez is csak velem eshet meg. :lol: Bakker! :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kszandra0616 Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 MEgvan a zkártya, műszaki 23000 össz. 1kis hibát találtak valami alváz hossztartók enyhén korrodáltak de azt mondták azt egy karosszérialakatos megoldja. <_< Még jó hogy az uram az :) :) :lol: :lol: :lol: ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 MEgvan a zkártya, műszaki 23000 össz. 1kis hibát találtak valami alváz hossztartók enyhén korrodáltak de azt mondták azt egy karosszérialakatos megoldja. <_< Még jó hogy az uram az :) :) :lol: :lol: :lol: ^_^ :P ebben az a rossz, hogy eddig nem csinálta meg sürgessed megfele Link to comment Megosztás: More sharing options...
kszandra0616 Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 ebben az a rossz, hogy eddig nem csinálta meg sürgessed megfele Nem is tudtuk! Ami olyan volt azt mind +csinálta (kézifék, tolatólámpa). következő az agr lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Nem is tudtuk! Ami olyan volt azt mind +csinálta (kézifék, tolatólámpa). következő az agr lesz. a nyúlványt csinálja meg, mert ha elodázzátok, akkor az igencsak zsebbenyúlós lesz mert a rohadás az igen hamar elharapódzik. dehá kasztni ezt tudnia kellene. agr meg kivesz pucol visszatesz, ha jó mázli, ha nem lemezzel lezár és annyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 hát azért megköszönném, ha legalább 5 forintosokat dobálnátok, miközben táncolok, meg éneklek ^_^ :) És ha sörösdobozokat dobálunk? :) Az is jó pííz ha beváltod.. <_< :lol: :lol: :lol: sürgessed megfele Nem mindenki ér rá egész nap a kocsiját bu#erálni.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 És ha sörösdobozokat dobálunk? :) Az is jó pííz ha beváltod.. <_< üressel vagy telivel? nem mindegy. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Túl nagy fizetség lenne az neki de ha jól csinálja kaphat egy telit is, csak nehogy koppanjon rajta.. <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Túl nagy fizetség lenne az neki de ha jól csinálja kaphat egy telit is, csak nehogy koppanjon rajta.. <_< :) Kiisszuk a tartalmát és repül az üres :lol: :) ! Ha jól tudom, akkor nem nagyon szokott inni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 ahogy látom tőletek se fogok berugni pedig egy többnapos sátorozós tali se lenne rossz, de ahhoz tényleg monokra kellene menni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Kiisszuk a tartalmát és repül az üres ^_^ :lol: Ott a pont <_< főleg ha rosszul csinálja! :lol: :lol: ahogy látom tőletek se fogok berugni pedig egy többnapos sátorozós tali se lenne rossz, de ahhoz tényleg monokra kellene menni Ne bízz benne :P kikötünk a tűző napra és addig itatunk míg ki nem ájulsz a kötél szorításából.. :) Apropó, nem kell arrafele attól tartani, hogy kirámolnak? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Ott a pont <_< főleg ha rosszul csinálja! :lol: :lol: Ne bízz benne :P kikötünk a tűző napra és addig itatunk míg ki nem ájulsz a kötél szorításából.. :) Apropó, nem kell arrafele attól tartani, hogy kirámolnak? :) hát annyira azért nem durvák, de este lecsukjuk a kocsit a sátorba meg nem mennek be. amennyire emlékszem :lol: bár ébredtem már ott a sátor előtt, lehet tőlem iedtek meg ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 hát jólenne bazki... Jó bizony.. :) <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 de ha már eccer opelos tali érted :lol: ne lalika meg pistike sütögessen már szalit :lol: Úgy tűnik csak nem főzünk rosszul.. :P :lol: ^_^ Na de te még nem is ettél a főztömből, lehet nem is olyan jó.. :) <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Úgy tűnik csak nem főzünk rosszul.. ^_^ :lol: :lol: Na de te még nem is ettél a főztömből, lehet nem is olyan jó.. :) <_< :lol: de ez az idő, rem alakul addigra. most is zuhog az eső :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts