Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
180-270 kb :)

Meg ugye az se mindegy milyen festékkel :blush: mert van olyan aminek csak az anyagára ennyi..ez mondjuk egy extrém példa :lol:

Egyébként jaja kb 2kilo +/- 40

• Hozzászólások 601
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
és hol festenék le nekem a kocsimat? nógrád megyében tud valaki jó fényezőműhelyt ajánlani ?

vagy érdemesebb pestre felvitetni?

Arrafelé sajna nem vagyok ismerős,de Hatvanban tudok egy fényezőt,szerintem jól dolgozik..

Elküldve

jövőhónap 7-8 Tokaj

Kadettos tali, de sztem a villám a lényeg csak :blush: nagyon rajta vagyok hogy eljussak, szégyen lenne hanem sikerülne, 15kmre lakom :lol:

Elküldve
jövőhónap 7-8 Tokaj

Kadettos tali, de sztem a villám a lényeg csak :blush: nagyon rajta vagyok hogy eljussak, szégyen lenne hanem sikerülne, 15kmre lakom :)

Elgondolkodtató...vagyis nem mert alap hogy menni kell :D csak jusson is rá :lol:

Elküldve

Na újra itt...

Autó fényezés nógrádban? hmmm... tudok de az inkább picit odébb, de állítólag a srác nagyon profi, meg a felszereltsége is... ez pedig azt hiszem vámosmikola, de kérésre több infót tudok szerezni.

Meg szügyben van egy testvérpár, egyik karosszériás a másik autófényező, ők is nagyon profin dolgoznak, havernak már csinálták párszor az astráját! :blush:

Van valaki aki jártas amúgy autóhifi építésében?

Elküldve

Petty. Ha leszel valamikor akkor dobj már rám valami üzit hogy felfigyeljek, asszem felteszem a kipufogót a verdára... méregettem és arra jutottam hogy nem kell nagyot vágni a lökösre. Tudja a bánat, kellene mégegyszer beszélni a sráccal, de a TE haverod! :blush:

Elküldve
Na újra itt...

Autó fényezés nógrádban? hmmm... tudok de az inkább picit odébb, de állítólag a srác nagyon profi, meg a felszereltsége is... ez pedig azt hiszem vámosmikola, de kérésre több infót tudok szerezni.

Meg szügyben van egy testvérpár, egyik karosszériás a másik autófényező, ők is nagyon profin dolgoznak, havernak már csinálták párszor az astráját! :blush:

Van valaki aki jártas amúgy autóhifi építésében?

pár dolgot talán tudok segíteni, de

nézz el ide

van pár hifis dolog...

Elküldve

Oki, bár én inkább arra lennék kiváncsi hogy mennyire sz*p*s a munka a kocsi kábelezésével. Fázós természet vagyok, azt nem nagyon akarok oda fagyni a kocsihoz, bár ez meg erősíti bennem a tudatot hogy a garázsba is csinálhatnék valami fűtést. :blush:

Elküldve
Oki, bár én inkább arra lennék kiváncsi hogy mennyire sz*p*s a munka a kocsi kábelezésével. Fázós természet vagyok, azt nem nagyon akarok oda fagyni a kocsihoz, bár ez meg erősíti bennem a tudatot hogy a garázsba is csinálhatnék valami fűtést. :blush:

én csak meleg helyen javasolnám, mivel a műanyag kárpitelemeket fel kell szedni, és az még melegben is hajlamos repedni, törni

első tanács meg is volt :lol:

mit mennyire akarsz bekábelezni?

készülj fel, hogy fulra szét kell szedni a küszöbök környékét :)

Elküldve

Garázsba fázni... :lol: nekem még az sincs :D Sztem ne ilyenkor akarj kötögetni legalábbis hátra ládát meg erősítőt...mert azt végighúzni küszöbnél(én úgy csináltam) nem olyan hogy bent ülsz kocsiba szóval zimankós... De ha mégis neki állsz öltözz fel rendesen azt hagyszójjon :)

Elküldve
én csak meleg helyen javasolnám, mivel a műanyag kárpitelemeket fel kell szedni, és az még melegben is hajlamos repedni, törni

első tanács meg is volt :blush:

mit mennyire akarsz bekábelezni?

készülj fel, hogy fulra szét kell szedni a küszöbök környékét :lol:

Pontosan ahogy mondja:)

Elküldve
Pontosan ahogy mondja:)

mivel túlvagyok már a sajátomon tudom, hogy mit kell :lol:

de tavasszal szétszedem az egészet... és újrarakom, mert egy két dolgot meg akarok változtatni... na meg a gyári rádióköteg is felejtős, elegem van az állandó kikapcsolásból ha indítok, meg az a gyári tápkábel :blush:

Elküldve
hétfőn mit csinálsz Bati???

mert mint már eccer írtammegyek reggel Gyöngyösre

minitali? :)

2 autóval :D

minitali :D

Az a baj hogy sajna gyakszim van :lol: 5re érek haza aztán hulla :blush:

Elküldve
minitali :)

Az a baj hogy sajna gyakszim van :lol: 5re érek haza aztán hulla :blush:

az meg a másik baj, hogy tolódok... nem hátfőn megyek...

nemtudom mikor szal majd ecer csak ottermek :D

• 1 month later...
Elküldve

hello

nem vagyunk messzi egymástól

Szerencs ;)

de gyakran járok Miskolcon is :lol:

üdv

írj ide minnél többet, hátha a többiek is kedvetkapnak

ja azóta megjártam Gyöngyöst, jó kis út volt.

• 2 weeks later...
Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.