Lbag Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 Sziasztok! Én is Eger környékén lakok! Bekapcsolódok ha lehet! :lol: üdv akkor erre felé :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 amugy mi van itt igencsak megállt minden :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cserbinszky Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Heló!!Énis észak -keleti vok.Errefelé ilyen kevés az opelos??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 csaó! ááhhhhh,nem csak kissé bevannak punnyadva a kolegák :lol: akkor köszöntelek errefelé téged is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cserbinszky Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Milyen vasad van??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 Milyen vasad van??? ezt kitől kérdezed amugy?? ha tőlem akkor ott a kép :rolleyes: ....ami ki van rakva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vizsgyi Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Szevasz Petya! Nem sok, dögivel munka meg minden... A kocsit sincs időm lemosni, meg mostanság az idő se volt kedvező. Szegényke már úgy néz ki mintha homok szinű lenne. :rolleyes: Feléd mizu? Szóval jó már az elektromos ablak? Vevőt még most se tudsz a kipufogómra? :) Bazz, lassan ott tartok hogy elviszem a vastelepre. :S Kérdésedre visszatérve hogy kié a Leon, ha még nem sikerült rájönni akkor mondom hogy a gyarmati mol kút tulajé. De az a manus egy balfxsz. Meg van egy piros, az nagyon állat, turbós gép, Rétság vonzás körében látni. Astrából is jó lenne a turbós :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vizsgyi Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Sziasztok! Én is Eger környékén lakok! Bekapcsolódok ha lehet! :) Jól néz ki a vasad... :rolleyes: Jók a lámpák, haver kocsija dettó ilyen, csak fehérbe, szépen néznétek ki egymás mellet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mazsi26 Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Jól néz ki a vasad... :rolleyes: Jók a lámpák, haver kocsija dettó ilyen, csak fehérbe, szépen néznétek ki egymás mellet :) Köszi! Majd eccer ha talizunk, akkor egymás mellé állunk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Szevasz Petya! Nem sok, dögivel munka meg minden... A kocsit sincs időm lemosni, meg mostanság az idő se volt kedvező. Szegényke már úgy néz ki mintha homok szinű lenne. :) Feléd mizu? Szóval jó már az elektromos ablak? Vevőt még most se tudsz a kipufogómra? :) Bazz, lassan ott tartok hogy elviszem a vastelepre. :S Kérdésedre visszatérve hogy kié a Leon, ha még nem sikerült rájönni akkor mondom hogy a gyarmati mol kút tulajé. De az a manus egy balfxsz. Meg van egy piros, az nagyon állat, turbós gép, Rétság vonzás körében látni. Astrából is jó lenne a turbós :D csao!!azt hittem elvesztél már :D ... amugy ez a "homokszín eléggé közkedvelt" :rolleyes: ,nekem is tiszta retyó mindig :) sajni nem tudok embert a dobodra,de van vmi akkor tutter hívlak :D amugy én is meló+ami kell... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 remélem tavaszra lesz majd tali,és akkor majd tudunk eszmecseréket folytatni :rolleyes: ugy tudom viszont,h jövőre is lesz vadkerten tuner tali,remélem ott is leszünk páran megint... Ui:Kellemes Ünnepeket!!!jahh és friss olajat nektek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 oh hoppá bocsi megint kimaradtam :rolleyes: no volt okom :) mi a helyzet? homokszín hm hm hetek óta nekem is... de majd holnap :) nekem is sok a munka, meg magánéletben is voltak ne kicsi cirkuszok, aztán egy félresikerült hévége hűűűhaaa :) de megoldódott minden jelenleg kerreg az alapjárati mocim, de érdekes módon csak melegen, leesett a díszlecem... na meg téligumi csere óta húz ballra :S ha lenne időm mosás után díszléc, alapjárati moci, na meg napközben folyamatosan a két első gumi forgatása, cserélése, kivi vok ha átforgatom, és másikoldalra rakom mit fog változni hátrarakni nem akarom, mivel hátul már kopottabb jóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vizsgyi Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Na, Boldog Új Évet így utólag is. A kocsi még mindig retkes, hidegbe nem takarítom. Kb 2-3 hét múlva megy szervízbe a kocsi, ott úgyis kitakarítják meg lemossák... B) Nekem hidegen sistereg valami a bal elejében, valami surlódik, majd megnézik, vagy csak a lánc még hidegen hangosabb a kelleténél. Szécsény mellett a láp be van fagyva, kocsival rá lehet menni, ovál pálya van kijárva, nagyon lehet rajta csúszkálni, nagy terület... 50-60nal kilinccsel előre lehet száguldozni :blush: Frankó nagyon ;) Nahhh... további kellemes napot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nandesz78 Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Hali Balassagyarmat környékén nem tud valaki egy autóüveg fóliázót? Szeretném lefóliáztatni az omegámat de nem tudom ki csinál ilyet a környéken. Ha valaki tud írja meg légyszi Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Hali Balassagyarmat környékén nem tud valaki egy autóüveg fóliázót? Szeretném lefóliáztatni az omegámat de nem tudom ki csinál ilyet a környéken. Ha valaki tud írja meg légyszi Előre is köszi! Miért kellett ekkora betűvel írni?? A kisebbet is el tudja mindenki olvasni. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vizsgyi Elküldve Január18, 2009 Megoszt Elküldve Január18, 2009 Hali Balassagyarmat környékén nem tud valaki egy autóüveg fóliázót? Szeretném lefóliáztatni az omegámat de nem tudom ki csinál ilyet a környéken. Ha valaki tud írja meg légyszi Előre is köszi! Vácon tudom hogy van, gyarmaton is kell lennie meg tótoknál. De azt a Petya jobban tudja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 szasztok! én erdőkertesen tudok fóliázót,állítólag egész olcsón,és jól dolgozik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 múlt évi képek: http://petigsi2000.mlap.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 fóliázáson én azóta nem gondolkozom, mióta nem lehet az első ajtókat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
viktorDDD Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 hello nektek! holl lehet BAZ megyében legjobb áron kapni KAYABA gátlokat? leginkáb sárospatak kornyéke érdekel Link to comment Megosztás: More sharing options...
BaTi Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Na véééégre, 1 év kihagyás után újra itt! :D Üdv minden számomra új környékbeli Opelosnak!:lol: remélem mostmár aktivan tudok lenni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 sárospatak? ott van pár autósbolt nézz be és érdeklődj de netes vásárláson is gondolkozhatsz, 4 gátló ára már elegendő sztem, hogy kiszállítsák külön :lol: kicsit élénkíteni kellene az életet itt nem? tessék gyakrabban irogatni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mate1990 Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 sziasztok meg tudná nekem valaki mondani hogy kb mennyibe kerülne az hogyha az f astrámat újra akarnám festetni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 sziasztok meg tudná nekem valaki mondani hogy kb mennyibe kerülne az hogyha az f astrámat újra akarnám festetni? 180-270 kb :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mate1990 Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 és hol festenék le nekem a kocsimat? nógrád megyében tud valaki jó fényezőműhelyt ajánlani ? vagy érdemesebb pestre felvitetni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts