Lbag Elküldve December2, 2008 Elküldve December2, 2008 Sziasztok! Én is Eger környékén lakok! Bekapcsolódok ha lehet! :lol: üdv akkor erre felé :lol:
Lbag Elküldve December2, 2008 Elküldve December2, 2008 amugy mi van itt igencsak megállt minden :lol: :lol:
cserbinszky Elküldve December3, 2008 Elküldve December3, 2008 Heló!!Énis észak -keleti vok.Errefelé ilyen kevés az opelos???
Lbag Elküldve December3, 2008 Elküldve December3, 2008 csaó! ááhhhhh,nem csak kissé bevannak punnyadva a kolegák :lol: akkor köszöntelek errefelé téged is :lol:
Lbag Elküldve December16, 2008 Elküldve December16, 2008 Milyen vasad van??? ezt kitől kérdezed amugy?? ha tőlem akkor ott a kép :rolleyes: ....ami ki van rakva.
Vizsgyi Elküldve December20, 2008 Elküldve December20, 2008 Szevasz Petya! Nem sok, dögivel munka meg minden... A kocsit sincs időm lemosni, meg mostanság az idő se volt kedvező. Szegényke már úgy néz ki mintha homok szinű lenne. :rolleyes: Feléd mizu? Szóval jó már az elektromos ablak? Vevőt még most se tudsz a kipufogómra? :) Bazz, lassan ott tartok hogy elviszem a vastelepre. :S Kérdésedre visszatérve hogy kié a Leon, ha még nem sikerült rájönni akkor mondom hogy a gyarmati mol kút tulajé. De az a manus egy balfxsz. Meg van egy piros, az nagyon állat, turbós gép, Rétság vonzás körében látni. Astrából is jó lenne a turbós :)
Vizsgyi Elküldve December20, 2008 Elküldve December20, 2008 Sziasztok! Én is Eger környékén lakok! Bekapcsolódok ha lehet! :) Jól néz ki a vasad... :rolleyes: Jók a lámpák, haver kocsija dettó ilyen, csak fehérbe, szépen néznétek ki egymás mellet :)
Mazsi26 Elküldve December23, 2008 Elküldve December23, 2008 Jól néz ki a vasad... :rolleyes: Jók a lámpák, haver kocsija dettó ilyen, csak fehérbe, szépen néznétek ki egymás mellet :) Köszi! Majd eccer ha talizunk, akkor egymás mellé állunk! :)
Lbag Elküldve December23, 2008 Elküldve December23, 2008 Szevasz Petya! Nem sok, dögivel munka meg minden... A kocsit sincs időm lemosni, meg mostanság az idő se volt kedvező. Szegényke már úgy néz ki mintha homok szinű lenne. :) Feléd mizu? Szóval jó már az elektromos ablak? Vevőt még most se tudsz a kipufogómra? :) Bazz, lassan ott tartok hogy elviszem a vastelepre. :S Kérdésedre visszatérve hogy kié a Leon, ha még nem sikerült rájönni akkor mondom hogy a gyarmati mol kút tulajé. De az a manus egy balfxsz. Meg van egy piros, az nagyon állat, turbós gép, Rétság vonzás körében látni. Astrából is jó lenne a turbós :D csao!!azt hittem elvesztél már :D ... amugy ez a "homokszín eléggé közkedvelt" :rolleyes: ,nekem is tiszta retyó mindig :) sajni nem tudok embert a dobodra,de van vmi akkor tutter hívlak :D amugy én is meló+ami kell...
Lbag Elküldve December23, 2008 Elküldve December23, 2008 remélem tavaszra lesz majd tali,és akkor majd tudunk eszmecseréket folytatni :rolleyes: ugy tudom viszont,h jövőre is lesz vadkerten tuner tali,remélem ott is leszünk páran megint... Ui:Kellemes Ünnepeket!!!jahh és friss olajat nektek :)
Novy Elküldve December29, 2008 Elküldve December29, 2008 oh hoppá bocsi megint kimaradtam :rolleyes: no volt okom :) mi a helyzet? homokszín hm hm hetek óta nekem is... de majd holnap :) nekem is sok a munka, meg magánéletben is voltak ne kicsi cirkuszok, aztán egy félresikerült hévége hűűűhaaa :) de megoldódott minden jelenleg kerreg az alapjárati mocim, de érdekes módon csak melegen, leesett a díszlecem... na meg téligumi csere óta húz ballra :S ha lenne időm mosás után díszléc, alapjárati moci, na meg napközben folyamatosan a két első gumi forgatása, cserélése, kivi vok ha átforgatom, és másikoldalra rakom mit fog változni hátrarakni nem akarom, mivel hátul már kopottabb jóval.
Vizsgyi Elküldve Január15, 2009 Elküldve Január15, 2009 Na, Boldog Új Évet így utólag is. A kocsi még mindig retkes, hidegbe nem takarítom. Kb 2-3 hét múlva megy szervízbe a kocsi, ott úgyis kitakarítják meg lemossák... B) Nekem hidegen sistereg valami a bal elejében, valami surlódik, majd megnézik, vagy csak a lánc még hidegen hangosabb a kelleténél. Szécsény mellett a láp be van fagyva, kocsival rá lehet menni, ovál pálya van kijárva, nagyon lehet rajta csúszkálni, nagy terület... 50-60nal kilinccsel előre lehet száguldozni :blush: Frankó nagyon ;) Nahhh... további kellemes napot!
Nandesz78 Elküldve Január15, 2009 Elküldve Január15, 2009 Hali Balassagyarmat környékén nem tud valaki egy autóüveg fóliázót? Szeretném lefóliáztatni az omegámat de nem tudom ki csinál ilyet a környéken. Ha valaki tud írja meg légyszi Előre is köszi!
hening Elküldve Január15, 2009 Elküldve Január15, 2009 Hali Balassagyarmat környékén nem tud valaki egy autóüveg fóliázót? Szeretném lefóliáztatni az omegámat de nem tudom ki csinál ilyet a környéken. Ha valaki tud írja meg légyszi Előre is köszi! Miért kellett ekkora betűvel írni?? A kisebbet is el tudja mindenki olvasni. B)
Vizsgyi Elküldve Január18, 2009 Elküldve Január18, 2009 Hali Balassagyarmat környékén nem tud valaki egy autóüveg fóliázót? Szeretném lefóliáztatni az omegámat de nem tudom ki csinál ilyet a környéken. Ha valaki tud írja meg légyszi Előre is köszi! Vácon tudom hogy van, gyarmaton is kell lennie meg tótoknál. De azt a Petya jobban tudja.
Lbag Elküldve Január22, 2009 Elküldve Január22, 2009 szasztok! én erdőkertesen tudok fóliázót,állítólag egész olcsón,és jól dolgozik!
Novy Elküldve Január28, 2009 Elküldve Január28, 2009 fóliázáson én azóta nem gondolkozom, mióta nem lehet az első ajtókat...
viktorDDD Elküldve Február2, 2009 Elküldve Február2, 2009 hello nektek! holl lehet BAZ megyében legjobb áron kapni KAYABA gátlokat? leginkáb sárospatak kornyéke érdekel
BaTi Elküldve Február5, 2009 Elküldve Február5, 2009 Na véééégre, 1 év kihagyás után újra itt! :D Üdv minden számomra új környékbeli Opelosnak!:lol: remélem mostmár aktivan tudok lenni :lol:
Novy Elküldve Február8, 2009 Elküldve Február8, 2009 sárospatak? ott van pár autósbolt nézz be és érdeklődj de netes vásárláson is gondolkozhatsz, 4 gátló ára már elegendő sztem, hogy kiszállítsák külön :lol: kicsit élénkíteni kellene az életet itt nem? tessék gyakrabban irogatni :D
mate1990 Elküldve Február13, 2009 Elküldve Február13, 2009 sziasztok meg tudná nekem valaki mondani hogy kb mennyibe kerülne az hogyha az f astrámat újra akarnám festetni?
Novy Elküldve Február13, 2009 Elküldve Február13, 2009 sziasztok meg tudná nekem valaki mondani hogy kb mennyibe kerülne az hogyha az f astrámat újra akarnám festetni? 180-270 kb :blush:
mate1990 Elküldve Február13, 2009 Elküldve Február13, 2009 és hol festenék le nekem a kocsimat? nógrád megyében tud valaki jó fényezőműhelyt ajánlani ? vagy érdemesebb pestre felvitetni?
Recommended Posts