cseke Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Úgy tudom, már nem aktuális, mert ütközik a szavazással, vagy mifene. Helyette, mint lehetőség Érd maradt. És az érdi taliról mit tudsz? Mikor, hol pontosan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 És az érdi taliról mit tudsz? Mikor, hol pontosan? Holnap és holnapután, a 6. és a 7. főút találkozása után kicsivel tovább a 6.-on. De több infó a fórum nyitóoldalán van, van ott egy link, amit Hemi tett fel, ha jól emlékszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cseke Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Holnap és holnapután, a 6. és a 7. főút találkozása után kicsivel tovább a 6.-on. De több infó a fórum nyitóoldalán van, van ott egy link, amit Hemi tett fel, ha jól emlékszem. Nagyon Köszi az infót!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Nagyon nincs mit! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 cseke! Látom, hogy hova valósi vagy a kocsimat 2 éve a környékről vettem Maklárról. De nem volt lerencámozva mert kintről jött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cseke Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 cseke! Látom, hogy hova valósi vagy a kocsimat 2 éve a környékről vettem Maklárról. De nem volt lerencámozva mert kintről jött. Hali Loree! Nem semmi! Kicsi a világ, ugye! Bár az autóval nem találkoztam, de az okot végülis írtad! Legalább nem nyúzták szét a rossz utakon... Az enyém is Németből van, én Pécsről hoztam el! Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 És az érdi taliról mit tudsz? Mikor, hol pontosan? Hello Cartárs! Tök jó,hogy eljöttél szombaton Érdre. Nemsemmi ilyen messziről. Sajna nem tudtunk beszélni mert én húztam haza dolgozni. Lőttem pár képet az autódról nagyon tetszik. ITT vannak B) Az enyém volt a Rekord Coupé a tüzoltóautó árnyékában. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cseke Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 Hello Cartárs! Tök jó,hogy eljöttél szombaton Érdre. Nemsemmi ilyen messziről. Sajna nem tudtunk beszélni mert én húztam haza dolgozni. Lőttem pár képet az autódról nagyon tetszik. ITT vannak :D Az enyém volt a Rekord Coupé a tüzoltóautó árnyékában. :blink: Hali! Már több mint egy éve terveztem, hogy elmegyek egy talira... Végre összejött! Remélem a következőn is ott tudok lenni! De a Blitz-re mindenképp megyek!!!! Én is láttam az autódat, bár tényleg nagyon árnyékban volt! B) Szép autó és jó állapotúnak tűnt, de nem nagyon tudtam hozzáférni, hogy közelebbről szemügyre vegyem! Talán legközelebb! Üdv.: CSEKE Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Hali! Már több mint egy éve terveztem, hogy elmegyek egy talira... Végre összejött! Remélem a következőn is ott tudok lenni! De a Blitz-re mindenképp megyek!!!! Én is láttam az autódat, bár tényleg nagyon árnyékban volt! :blink: Szép autó és jó állapotúnak tűnt, de nem nagyon tudtam hozzáférni, hogy közelebbről szemügyre vegyem! Talán legközelebb! Üdv.: CSEKE Ha úgyvan akkor mehetünk együtt valamikor a legközelebbi talira, szerintem úgy is Hatvanon át jössz szerintem. Szólj és talizunk valahol B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
cseke Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Ha úgyvan akkor mehetünk együtt valamikor a legközelebbi talira, szerintem úgy is Hatvanon át jössz szerintem. Szólj és talizunk valahol B) OK! Mindenféleképpen jelentkezni fogok!! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BaTi Elküldve Május24, 2006 Megoszt Elküldve Május24, 2006 Sziasztok! 2 problémám lenne, egy kicsi és egy nagy amire remélem ti majd tudtok választ adni. A kicsi az lenne hogy nekem digitklíma van az autóban és a hátsó ablakfűtés nem működik... vagyis működik csak kerek 6 másodperc után kikapcsol. Fűteni fűt csak azért 6 másodpercenkét nyomogatni egy gombot!? :) A nagy gondom az lenne hogy valami módon csak 10-ből 1x-2x tudom eggyesbe ill. kettesbe tenni nagy erőlködések közepette. A maradék 8-9 próbálkozás is "sikeres", de az ált. 3. ill. 4. sebességi fokozat. még annyit hogy ált. akkor sikerül berakni rendesen ha előtte üresben megmozgatom egy kicsit jobra-balra olyankor olyan mintha vmilyen gátszerűséget nyitnék ki. :) Előre is köszi a válaszokat ramélem legalább az eggyiket sikerül megoldani! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május24, 2006 Megoszt Elküldve Május24, 2006 Nem írtad, hogy milyen kocsid van. Meg ha technikai topicban kérdeznéd, hamarabb kapnál választ is. Így kevés az infó, a segítséghez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május24, 2006 Megoszt Elküldve Május24, 2006 Nos, mivel BaTi most nincs itt, ezért én súgok kicsit: C Corsája van, és már át is dobtam egy idézetet a Technika/Corsa-Tigra/C Corsába... Link to comment Megosztás: More sharing options...
BaTi Elküldve Május24, 2006 Megoszt Elküldve Május24, 2006 Nos, mivel BaTi most nincs itt, ezért én súgok kicsit: C Corsája van, és már át is dobtam egy idézetet a Technika/Corsa-Tigra/C Corsába... Fúúú köszi Sörös Sanyi!!!! Elnézést a pontatlanságomért, de siettem meg ráadásul olyan szar a netem (chello mostanság haragszik rám) hogy mire a fórumot meg sikerült nyitnom az 30 percet vett igénybe ezért nem tudtam átböngészni a fórum többi témáját. Sörös Sanyi még 1x köszi és jövök eggyel (akár kettővel is :) )! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május24, 2006 Megoszt Elküldve Május24, 2006 Majd megegyezünk a valutában! :) Nálam az átváltás a következő számtani egyenlőséggel teljesül: 1 szivesség=1 sör. És nincs infláció. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
BaTi Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Akkor megeggyeztünk! :) A netemmel kapcsolatban meg nem a chello volt a szar hanem valaki lopta a netemet a lépcsőházban. Pfh, dögöljön meg én meg nemtudok miatta gamelni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
BaTi Elküldve Június18, 2006 Megoszt Elküldve Június18, 2006 Hali! Kik jönnek ebből a régióból a jún. 24.-i Tököli talira? Esetleg találkozhatnánk vhol és mehetnénk eggyütt is, már csak azért is mert én nem biztos hogy oda találok... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június22, 2006 Megoszt Elküldve Június22, 2006 Nyaralni majd július közepén Bogácsra ill. Egerbe megyünk,van arra felé klubtagunk,hátha összefutunk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
BaTi Elküldve Június23, 2006 Megoszt Elküldve Június23, 2006 Hát én gyöngyösi vagyok az Eger-től kb: 40-50 km-re vagyon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június24, 2006 Megoszt Elküldve Június24, 2006 Aha,igen ,tudom arrafelé voltam katona,Hatvanban (ill. Boldogon). :lol: Gyöngyös oda látszott a laktanyába és volt egy Gyöngyösi haverom(Benyovszkynak hívták) aki távcsővel mindig haza nézett :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július5, 2006 Megoszt Elküldve Július5, 2006 Nos akkor kedves itteni kartársak a debreceni régióból ketten is a környéken leszünk a jövő hétvégén, ha gondoljátok, akár egy röpke talit összehozhatnánk :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Valaki készül e a régióból a II.Hungarian Blitz Weekend-re? Link to comment Megosztás: More sharing options...
BaTi Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Az merre felé lessz loree mert lehet megyek... Mert lessz vmi a balatonnál, de nemtom mi még nemnéztem utánna csak anyám hajtogatja állandóan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 Az merre felé lessz loree mert lehet megyek... Mert lessz vmi a balatonnál, de nemtom mi még nemnéztem utánna csak anyám hajtogatja állandóan. Balatonszemesen lesz a tali Hatvanból megyünk két kocsival, ha akarsz jönni akkor beszéljük le és talizhatunk itt, majd pesten a többi lámával :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 na ez a láma dolog... :) teve is lesz? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts