Zsoltee Elküldve Március10, 2012 Megoszt Elküldve Március10, 2012 Én megtaláltam őket elsőre azzal nem volt gond nyáron nem volt nehéz egy halom opel volt már ott! Kicsit odébb meg picivel kevesebb amcsi auto! jó volt a hangulat csak valahogy kivülálló voltam. :) Jók a programok csak sok a k*csög! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március13, 2012 Megoszt Elküldve Március13, 2012 Szerdán délután/este hét órakor láttam egy fehér Astra F Caravan-t a veszprémi Megyeház téren a Kórház utca felé menni a hátulján Opel klub-os matricával. Valami magára ismer? Valamikor régen a Tiv-nek volt fehér Astra Caravanja, de azóta már volt egy B Omega és már az is eladódott, most meg újra Astra F Caravan van, de ezúttal pezsgőszínű. Ezen kívül van még egy pezsgőszínű F Caravan (kicsit világosabb mint a Tivadaré), ez egy jóbarátomé, de már neki is lejárt a klubtagságija és nem újította meg, viszont a matrica maradt. Meg még vagyok én a Coupéval, de nekem nincs matricám (csak a rendszámkereten van www.opelklub.hu felirat), és tudtommal nincs több MOTE klubtag Veszprémben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március16, 2012 Megoszt Elküldve Március16, 2012 Szerintem holnap Nyári kerék uppgrade. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Március16, 2012 Megoszt Elküldve Március16, 2012 Igen már én is szemezgetek az alufelnivel! De előtte még egy lámpa cserét kell beiktatni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március16, 2012 Megoszt Elküldve Március16, 2012 Szerintem holnap Nyári kerék uppgrade. Nekem ma megvolt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március17, 2012 Megoszt Elküldve Március17, 2012 Na nekem is. :hiya: Kerekek cserélve kocsi ki és letakarítva. :D Feljegyeztem a km állást és nem mentem a téli kerekekkel 1000 kilométert sem. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március17, 2012 Megoszt Elküldve Március17, 2012 Nekem ma megvolt. :) Nekem tegnap. egész máshogy néz ki így a gép, bár a tél sajnos ismét előhozott pár rozsdakezdeményt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március17, 2012 Megoszt Elküldve Március17, 2012 Nekem tegnap. egész máshogy néz ki így a gép, bár a tél sajnos ismét előhozott pár rozsdakezdeményt... Nekem is előfordulnak. A folyásokat leszedtem a Zotya-féle cillit bang megoldással. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 Nekem is előfordulnak. A folyásokat leszedtem a Zotya-féle cillit bang megoldással. :D Na azt Nekem is meg kell majd tenni még a héten. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 Na azt Nekem is meg kell majd tenni még a héten. Rozsdafolt nélkül jobban fog gyorsulni a 7 végén. Lehet,hogy el kéne vinned majd egy Senator fékrásegítőt. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 Rozsdafolt nélkül jobban fog gyorsulni a 7 végén. Lehet,hogy el kéne vinned majd egy Senator fékrásegítőt. :blush: Nem a gyorsulás miatt, hanem esztétikai tuning. :P Semmi akadálya, de akkor pénteken vagy szombat reggel add át, mert szombaton olyan 7körül Én már indulok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 Nem a gyorsulás miatt, hanem esztétikai tuning. :P Semmi akadálya, de akkor pénteken vagy szombat reggel add át, mert szombaton olyan 7körül Én már indulok. :) Hát jól van még lebeszélem Monzával a dolgot,hogy kell-e neki biztosan és megy-e egyáltalán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 Ma délelőtt bebicajoztam a gyerekkel a Bánomira Esztergomba a szüleimhez. Jaa meg vissza is. Jó kis túra volt. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 Hát jól van még lebeszélem Monzával a dolgot,hogy kell-e neki biztosan és megy-e egyáltalán. Okker, majd értesíts. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 Okker, majd értesíts. :) Feltétlenül. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 Ma délelőtt bebicajoztam a gyerekkel a Bánomira Esztergomba a szüleimhez. Jaa meg vissza is. Jó kis túra volt. :icon1: Az tényleg szép tura volt! :) Én is voltam vasárnap dálután kicsit de csak biciklis ut oda vissza de az is elég volt kezdésnek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március21, 2012 Megoszt Elküldve Március21, 2012 Megjöttek a matricák, aki rendelt majd átveheti nálam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Március21, 2012 Megoszt Elküldve Március21, 2012 Megjöttek a matricák, aki rendelt majd átveheti nálam. :) Szuper :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Március21, 2012 Megoszt Elküldve Március21, 2012 Úgy látom itt már nyári időszámítás van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március21, 2012 Megoszt Elküldve Március21, 2012 Úgy látom itt már nyári időszámítás van :) Nekem jó az óra. 17:19 van most perpill. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március21, 2012 Megoszt Elküldve Március21, 2012 Megjöttek a matricák, aki rendelt majd átveheti nálam. :) Királyság. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március22, 2012 Megoszt Elküldve Március22, 2012 Királyság. :) Valamikor átveheted a belsőlámpát is ám. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március22, 2012 Megoszt Elküldve Március22, 2012 Erről beszéltem délután Krisz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Március23, 2012 Megoszt Elküldve Március23, 2012 Erről beszéltem délután Krisz :) Jól néz ki:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március23, 2012 Megoszt Elküldve Március23, 2012 Valamikor átveheted a belsőlámpát is ám. ;) Oké, az is királyság. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts