rtomi Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Tomi, egyébként az a Vectra piros felnivel és fehér gumival nem ronda, sőt kifejezetten jól nézett ki, láttuk miután elmentél. :) Nem azt mondtam,hogy csúnya hanem furcsa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Remélem jól linkeltem és nem ba**nak ki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Jól linkelted. Egy hozzászólásban max 3 kép lehet. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Jól linkelted. Egy hozzászólásban max 3 kép lehet. ;) Egyébként http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=31998 erről volt szó talin. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Egyébként http://www.carstylin...er.php?id=31998 erről volt szó talin. :) Érdekes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Egyébként http://www.carstylin...er.php?id=31998 erről volt szó talin. :) De legalább azok a telók megtartják a gittelt ajtót... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 No látom jóvót a móka. Legközelebb én is megyek ha nem bánjátok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március5, 2012 Megoszt Elküldve Március5, 2012 Gyere. Megadave már úgysem jön majd. Zsoltee! 4200/liter és múanyagra is fújható.(Az esztergomi festékboltban.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március5, 2012 Megoszt Elküldve Március5, 2012 Zsoltee! 4200/liter és múanyagra is fújható.(Az esztergomi festékboltban.) Na hát akkor az valami másfajta festék lehet, de rendben. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Március5, 2012 Megoszt Elküldve Március5, 2012 De legalább azok a telók megtartják a gittelt ajtót... :D <_< <_< :closedeyes: hahaha :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Tomi! http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1583&view=findpost&p=878466 Ilyen mattfekete lesz a mocid mint az Én lökhárítóm? :P :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Szerdán délután/este hét órakor láttam egy fehér Astra F Caravan-t a veszprémi Megyeház téren a Kórház utca felé menni a hátulján Opel klub-os matricával. Valami magára ismer? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Tomi! http://www.opelforum...ndpost&p=878466 Ilyen mattfekete lesz a mocid mint az Én lökhárítóm? :P :icon10: Nem tudom. Biztos hasonló. Nem hiszem,hogy sokféle matt fekete létezik. Helga felismertem ám a kocsidat délután a Lidli parkolóban. :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Nem tudom. Biztos hasonló. Nem hiszem,hogy sokféle matt fekete létezik. Helga felismertem ám a kocsidat délután a Lidli parkolóban. :-) szal akkor jol láttam,nem tudtam a rendszámodat csak nézem ott egy astra aztán mellé álltam.Szokásom.De nem is láttalak.Mondjuk közbe pofáztunk muterral meg ismerössel is találkoztunk és nem láttam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Szerdán délután/este hét órakor láttam egy fehér Astra F Caravan-t a veszprémi Megyeház téren a Kórház utca felé menni a hátulján Opel klub-os matricával. Valami magára ismer? tűt keresel a szénakazalban :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 tűt keresel a szénakazalban :goofy: Tényleg? Ennyi Opel klub tag lenne Veszprémben? Akkor miért nem tudok összehozni egy találkozót már vagy két éve? Nem értem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Tényleg? Ennyi Opel klub tag lenne Veszprémben? Akkor miért nem tudok összehozni egy találkozót már vagy két éve? Nem értem. Jólvan na.Nem tudom hol hányan vannak..Azért írtam mert gondoltam lehet csak átutazóban volt.És úgy nehezebb vkit megtalálni.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Jólvan na.Nem tudom hol hányan vannak..Azért írtam mert gondoltam lehet csak átutazóban volt.És úgy nehezebb vkit megtalálni.. Igazad van, erre nem gondoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Tényleg? Ennyi Opel klub tag lenne Veszprémben? Akkor miért nem tudok összehozni egy találkozót már vagy két éve? Nem értem. Hát Esztergom vonzáskörzetében is vagyunk páran de nem lehet mindig úgy szervezni mindent,hogy mindenkinek jó legyen! Mondjuk akiket ismerek azokat se Opel találkozon ismertem meg :) ez a része volt a plusz a dologba :). De az se kizárt,hogy mindenki inkább Blitz-re készül találkotokra arra próbálja intézni szabad napjait vagy ki tudja! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Hát Esztergom vonzáskörzetében is vagyunk páran de nem lehet mindig úgy szervezni mindent,hogy mindenkinek jó legyen! Mondjuk akiket ismerek azokat se Opel találkozon ismertem meg :) ez a része volt a plusz a dologba :). De az se kizárt,hogy mindenki inkább Blitz-re készül találkotokra arra próbálja intézni szabad napjait vagy ki tudja! :) Ja ,sporolunk a szabival keményen.főleg ilyen helyen ahol el se engednek néha <_< Ezért jó ez a fórum egyébként,élőben én se mernék senkihez odamenni h szevasz beszélgessünk,bár nem is találkoztamm ég ilyennel.Fórumon legalább van téma könnyebb Barátkozni.Vagy csak velem van a baj hogy nem megyek oda azokhoz akiket nem ismerek. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Vagy csak velem van a baj hogy nem megyek oda azokhoz akiket nem ismerek. :blush: Én ezt nem így mondanám, mert nem feltétlenül baj. Minden ember más. Van aki könnyen nyit, van aki zárkózottabb. Voltam már pár találkozón, de én se mentem csak úgy oda senkihez. Megnézegettem a kocsikat, s nagyjából ennyi. Például a kecskeméti pályán is inkább a régi ismerősökkel voltam, meg egy kicsit megrángattam a vasat a pályán. Jó volt... Persze jó lenne, hogy ha a helyi emberkékkel mondjuk minden hónap első szombatján találkozni egy nagy parkolóban. Ez biztosan egy kicsit közelebb hozná az embereket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Ja ,sporolunk a szabival keményen.főleg ilyen helyen ahol el se engednek néha <_< Ezért jó ez a fórum egyébként,élőben én se mernék senkihez odamenni h szevasz beszélgessünk,bár nem is találkoztamm ég ilyennel.Fórumon legalább van téma könnyebb Barátkozni.Vagy csak velem van a baj hogy nem megyek oda azokhoz akiket nem ismerek. :blush: Nem tudom de én se megyek oda elsöre senkihez bár mikor mi találkoztunk elsönek akkor egyáltalén nem ismertelek titeket aztán mégis. Szerintem valamelyest a társaságtól is függ sok minden. :) Lurdynál voltam így felmentem kiváncsiságból aztán csak sétálgattam senkit nem ismertem. Kicsit rossz volt de nem mindenki olyan,hogy oda áll aztán mintha mindig is ismerősök lettek volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Nem tudom de én se megyek oda elsöre senkihez bár mikor mi találkoztunk elsönek akkor egyáltalén nem ismertelek titeket aztán mégis. Szerintem valamelyest a társaságtól is függ sok minden. :) Lurdynál voltam így felmentem kiváncsiságból aztán csak sétálgattam senkit nem ismertem. Kicsit rossz volt de nem mindenki olyan,hogy oda áll aztán mintha mindig is ismerősök lettek volna. Először amikor voltam Lurdyban Én megkérdeztem valami srácokat hogy "bocs, de az opelklubbosok merre vannak" ők meg értelmesen néztek, hogy mi a rákról beszélek, mutattak egyet az egyik irányba, jelezvén hogy fingjuk nincs és passzolják, aztán beszélgettek tovább. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Én megtaláltam őket elsőre azzal nem volt gond nyáron nem volt nehéz egy halom opel volt már ott! Kicsit odébb meg picivel kevesebb amcsi auto! jó volt a hangulat csak valahogy kivülálló voltam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts