rtomi Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Egomban a festékboltban vettem annó festéket a BMWhez, mattfekete, fél liter volt 5000Ft. Annyit nem adok érte. Akkor inkább lefújom spray-vel. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Annyit nem adok érte. Akkor inkább lefújom spray-vel. :blush: Mé azt hitted hogy sz*ré-h*gyé adják? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Mé azt hitted hogy sz*ré-h*gyé adják? :) Hát ilyen max 2000/fél literre gondoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Hát ilyen max 2000/fél literre gondoltam. Lehet hogy van valahol mattfeka festék olyan árban, de bent a festékboltban úgy keverik ki a mattszínt és ennyibe kerül és erre nem kell fedőlakk. Viszont lehet hogy a sprés festék nem lesz eléggé karcálló. :unsure: Jövő héten én is veszek mattfeka festéket, mert az első hátsó lököst rendbe akarom szedni. Kapható direkt lökhárító festék, lehet azzal te is jobban járnál a motorra. Lehet hogy az keményebb. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Lehet hogy van valahol mattfeka festék olyan árban, de bent a festékboltban úgy keverik ki a mattszínt és ennyibe kerül és erre nem kell fedőlakk. Viszont lehet hogy a sprés festék nem lesz eléggé karcálló. :unsure: Jövő héten én is veszek mattfeka festéket, mert az első hátsó lököst rendbe akarom szedni. Kapható direkt lökhárító festék, lehet azzal te is jobban járnál a motorra. Lehet hogy az keményebb. :) Mi pénz az? És milyen kiszerelésben lehet kapni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Annyit nem adok érte. Akkor inkább lefújom spray-vel. :blush: Túl sok Edcsájnát néztél mostanában... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Mi pénz az? És milyen kiszerelésben lehet kapni? Spray. Dinitrolban olyan 1700Ft/flakon ami 400ml. De szerintem van ennél olcsóbb is. 800-900Ft/flakon. Dorogon itt a festékház, át kő menni meg kell nézni. :hiya: Ja egyébként Zsóti vótam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Túl sok Edcsájnát néztél mostanában... :D Az a baj,hogy mind már csak ismétlés. :sick: Spray. Dinitrolban olyan 1700Ft/flakon ami 400ml. De szerintem van ennél olcsóbb is. 800-900Ft/flakon. Dorogon itt a festékház, át kő menni meg kell nézni. :hiya: Ja egyébként Zsóti vótam. :D Voltam mindkét festékházban. Még veled (Helgával) is találkoztam onnan jövet. Csak spray van nekik. Vagy ami csak fémre/fára fújható. :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Voltam mindkét festékházban. Még veled (Helgával) is találkoztam onnan jövet. Csak spray van nekik. Vagy ami csak fémre/fára fújható. :goofy: Nyergesen van kifejezett műanyagra való festék, amihez elvileg még alapozó sem kell. Ha gondolod átmegyek megkérdem hogy mennyibe kerül, meg tudok is neked venni ha kell. Bár ha sprét veszel, akkor már a Csabi sem fog kelleni, ha gondolod segítek lespriccelni a motort ha nem bízol ezirányú képességeidben. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Az a baj,hogy mind már csak ismétlés. :sick: Meg ölég uncsi. Ráadásul az is móka, hogy ingyé dolgozik a srác, hiszen munkadíjat nem számolnak fel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Nyergesen van kifejezett műanyagra való festék, amihez elvileg még alapozó sem kell. Ha gondolod átmegyek megkérdem hogy mennyibe kerül, meg tudok is neked venni ha kell. Bár ha sprét veszel, akkor már a Csabi sem fog kelleni, ha gondolod segítek lespriccelni a motort ha nem bízol ezirányú képességeidben. :) Megköszönöm,ha megnézed. 1/2 liter kell. Holnap délután megbeszéljük a részleteket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Hát igen már nem látsz a munkától,még szünetben se :P <_< :D Megesik de nem szándékosan! Máskor ugorj elém vagy dobj fejbe de ne téglával :) ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Megesik de nem szándékosan! Máskor ugorj elém vagy dobj fejbe de ne téglával :) ! Tudom,csak vicceltem :D oké akkor majd beszerzek egy puhatéglát :pinch: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Meg ölég uncsi. Ráadásul az is móka, hogy ingyé dolgozik a srác, hiszen munkadíjat nem számolnak fel. :D Felezik a nyereséget, ami egyik-másik kocsinál nem is kevés... Ezt nálunk nem tudnák megcsinálni, itt a használt jó állapotú és leharcolt kocsik ára között nincs akkora különbség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Megadta magát a teleszkóp,pedig nem volt sokat nyitogatva :omg: :D valami kamionhoz valót fogok venni hogy elbírja ezt az ajtót :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Megadta magát a teleszkóp,pedig nem volt sokat nyitogatva :omg: :D valami kamionhoz valót fogok venni hogy elbírja ezt az ajtót :goofy: Vagy ne nyitogasd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Nekem meg a belső napellenzőnek a műanyagkampója törött le megint! :icon4: Kb 2 éve cseréltem. A gyári kibírt 14 évet, a mostani sz*r meg 2-t. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Megadta magát a teleszkóp,pedig nem volt sokat nyitogatva :omg: :D valami kamionhoz valót fogok venni hogy elbírja ezt az ajtót :goofy: :o :o :o :o Ilyen hamar? Pedig full jók voltak. :icon11: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Nekem meg a belső napellenzőnek a műanyagkampója törött le megint! :icon4: Kb 2 éve cseréltem. A gyári kibírt 14 évet, a mostani sz*r meg 2-t. <_< És amit 2 éve beépítettél az vadi új volt, vagy bontott? Lehet valójában az is 14 éves volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 :o :o :o :o Ilyen hamar? Pedig full jók voltak. :icon11: tudom faxa volt.2 hete volt utoljára kinyitva a csomagtartó amikor gumishoz mentem.Ma meg kampec :D nem probléma már megszoktam :doze: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Jó volt ez a kis dumálás, az idő is kedvező volt egy ideig. :) A telefonommal meg nem tudom mi történt, de csak ilyen képet sikerült lőnöm hazafelé: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Bepárásodott a zsebedben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Bepárásodott a zsebedben. A poén az hogy éles képpel kezd, de van benne autofókusz ami ilyen csodát művel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Tomi, egyébként az a Vectra piros felnivel és fehér gumival nem ronda, sőt kifejezetten jól nézett ki, láttuk miután elmentél. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts