Zsoltee Elküldve Február26, 2012 Megoszt Elküldve Február26, 2012 (edited) Sikerült életet lehelnem bele. :D Betettem a Nokia okos telefonomba és leformáztam a g.cibe. Most múkodik. :icon1: Azigen, én gépem hiába próbáltam, fel sem ismerte. Még low level formatot sem engedte, mert azt mondta nincs benne semmi. Gratu. :D Szerk.: Küldtem PÜ-t Gepardnak, majd szólok ha itt vannak a matricák. :) Módosítva Február26, 2012 : Zsoltee Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február26, 2012 Megoszt Elküldve Február26, 2012 Azigen, én gépem hiába próbáltam, fel sem ismerte. Még low level formatot sem engedte, mert azt mondta nincs benne semmi. Gratu. :D Kollégám elvitte és csinált vele valamit. Le volt kódolva. Mivel nem sikerült megfejteni a kódot ezért leformáztam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Február26, 2012 Megoszt Elküldve Február26, 2012 Elrontottad már a számítógépet? :goofy: Neeeem még megy :D de nem én rontottam el a multkor :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február26, 2012 Megoszt Elküldve Február26, 2012 Neeeem még megy :D de nem én rontottam el a multkor :unsure: :D Perszeee. :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március1, 2012 Megoszt Elküldve Március1, 2012 Tavaszköstöntős,Megadave búcsúztatós Spárparkolós röffenet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Március1, 2012 Megoszt Elküldve Március1, 2012 Tavaszköstöntős,Megadave búcsúztatós Spárparkolós röffenet? Benne lennék.Mikor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március1, 2012 Megoszt Elküldve Március1, 2012 Amikor ráérünk és jó idő van. Mondjuk Vasárnap? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Március1, 2012 Megoszt Elküldve Március1, 2012 Amikor ráérünk és jó idő van. Mondjuk Vasárnap? Okés,mi ráérünk :icon1: Gondolom főnök úr is ráér... Szoltam Wolfnak is :icon6: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március1, 2012 Megoszt Elküldve Március1, 2012 Amikor ráérünk és jó idő van. Mondjuk Vasárnap? Vasárnap délelőtt Futó Gabival találkozom az OMV kúton Kertvárosban, hoz nekem egy E85PowerKitet, egyébként ráérek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március2, 2012 Megoszt Elküldve Március2, 2012 Vasárnap délelőtt Futó Gabival találkozom az OMV kúton Kertvárosban, hoz nekem egy E85PowerKitet, egyébként ráérek. :) Figyeld a sofőr nélküli Omegát. :D Megadave is ráér? Vasárnap délután.3 óra? (Elvileg) De ha ilyen nagy szél lesz mint most akkor nem megyek. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március2, 2012 Megoszt Elküldve Március2, 2012 Zsoltee! Nincs egy 1/2 liter matt fekete festéked véletlenül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március2, 2012 Megoszt Elküldve Március2, 2012 Zsoltee! Nincs egy 1/2 liter matt fekete festéked véletlenül? Nem hiszem hogy lenne. Mihez kell? Sprében elég olcsón lehet venni, olyan 800Ft/flakon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Március2, 2012 Megoszt Elküldve Március2, 2012 Figyeld a sofőr nélküli Omegát. :D Megadave is ráér? Vasárnap délután.3 óra? (Elvileg) De ha ilyen nagy szél lesz mint most akkor nem megyek. :blush: Elvileg nem lesz szél.Időkép nem írja.Metneten meg nem vágom a nyilakat <_<de +7 fok lesz :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március2, 2012 Megoszt Elküldve Március2, 2012 Nem hiszem hogy lenne. Mihez kell? Sprében elég olcsón lehet venni, olyan 800Ft/flakon. Hát a motor lesz lefestve. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március2, 2012 Megoszt Elküldve Március2, 2012 Figyeld a sofőr nélküli Omegát. :D :icon6: :icon6: :icon6: Megadave is ráér? Vasárnap délután.3 óra? (Elvileg) De ha ilyen nagy szél lesz mint most akkor nem megyek. :blush: Most kihagyom, mert délutános vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március2, 2012 Megoszt Elküldve Március2, 2012 Hát a motor lesz lefestve. :icon1: Egomban a festékboltban vettem annó festéket a BMWhez, mattfekete, fél liter volt 5000Ft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Március2, 2012 Megoszt Elküldve Március2, 2012 Én is szívesen mennék bár G asztával kicsit kilognék de sajna munka van :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Március2, 2012 Megoszt Elküldve Március2, 2012 Ráérek. Összejöhetünk vasárnap. :icon13: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március2, 2012 Megoszt Elküldve Március2, 2012 Ráérek. Összejöhetünk vasárnap. :icon13: :D A részemről maradunk egy sima beszélgetésnél. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Én is szívesen mennék bár G asztával kicsit kilognék de sajna munka van :( Hát igen már nem látsz a munkától,még szünetben se :P <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Sajna eddig úgy néz ki, én se nagyon tudok itthonról szabadulni, pedig egy fehér Astrával én is hozzá tudtam volna járulni a sorhoz. :) Érezzétek jól magatok! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Jóó akkor Vasárnap délután 3 óra. A típus mindegy csak a Márka legyen on. :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Jóó akkor Vasárnap délután 3 óra. A típus mindegy csak a Márka legyen on. :hiya: Szóval vonattal nem szabad menni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Szóval vonattal nem szabad menni? :D De, ha van egy Rak3-ad :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Szóval vonattal nem szabad menni? :D Nincs messze a vasútállomás. :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts