invictus Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Köszi,most már ezt is tudom :icon13: :devlish: Ajánljuk hozzá a lepkehálót. :lol: :D :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Szakad az eső! :lol: Asszem sz@rrá ázunk a buszmegállóig. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 Na jól néz ki? :rolleyes: Már nem így néz ki. :huh: Nagyon jól néz ki mintha kakaó porral lenne behíntve :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Január14, 2012 Megoszt Elküldve Január14, 2012 Ajánljuk hozzá a lepkehálót. :rolleyes: :huh: :lol: beraktuk a teleszkópot zsír lett :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január14, 2012 Megoszt Elküldve Január14, 2012 Nagyon jól néz ki mintha kakaó porral lenne behíntve :lol: Én inkább sz@rra tippeltem volna. :huh: Képpel ne idézz hozzászólást mert kimoderálnak. Nyomj a hozzászólásnál a "javít" /teljes szekesztés gombra és a link elől és mögül töröld ki ezeket: :lol: Nekem volt tegnapelőtt első fégtárcsa és fékbetét csere. :lol: Ferodo tárcsa és ATE betétek. (A Juniusi műszakiig csak összekopik) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január14, 2012 Megoszt Elküldve Január14, 2012 beraktuk a teleszkópot zsír lett :huh: :rolleyes: No, akkor örülök, hogy jó helyre került. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 Nekem volt tegnapelőtt első fégtárcsa és fékbetét csere. :lol: Ferodo tárcsa és ATE betétek. (A Juniusi műszakiig csak összekopik) :rolleyes: Én 2 hónapja cseréltem az elejét Lpr-t kapott szerencse,hogy nyikorog már kezdtem aggodni ,hogy nem fog :huh: ...... Lopakodó űzem kilőve :lol: . Majd valamikor a lámpákat kell még kicserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 Zsoltee?Vagy valaki a környékről? Nem kell egy ilyen belső lámpa? "B" Omegából való (nem késleltetős) Az én autómban volt de kaptam egy ugyanilyen késleltetőset. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Február16, 2012 Megoszt Elküldve Február16, 2012 Négy itt töltött év után elhagyom Esztergomot és március közepén Hatvanba költözöm. Remélem majd azért találkozom még veletek, ha máshol nem Lurdyban, vagy Opel-talikon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 Négy itt töltött év után elhagyom Esztergomot és március közepén Hatvanba költözöm. Remélem majd azért találkozom még veletek, ha máshol nem Lurdyban, vagy Opel-talikon. Sajnálom! :huh: Mi azért találkoztunk párszor. Mi lesz az új meló? Közelebb leszel haza? Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 Sajnálom! :huh: Mi azért találkoztunk párszor. Mi lesz az új meló? Közelebb leszel haza? Új meló, és messzebb leszek otthonról. :D Kicsit sajnálom is, de összességében úgy érzem jobb lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=591&view=findpost&p=875773 Gondoltam hogy kérek Gepardtól matricát, Helgának és Nekem. Esetleg valaki még aki klubtag és nincs matricája? Akkor egyben el tudják küldeni, nálam pedig át lehetne venni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 Négy itt töltött év után elhagyom Esztergomot és március közepén Hatvanba költözöm. Remélem majd azért találkozom még veletek, ha máshol nem Lurdyban, vagy Opel-talikon. Sok sikert,vigyazz magadra!:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február24, 2012 Megoszt Elküldve Február24, 2012 http://www.opelforum...ndpost&p=875773 Gondoltam hogy kérek Gepardtól matricát, Helgának és Nekem. Esetleg valaki még aki klubtag és nincs matricája? Akkor egyben el tudják küldeni, nálam pedig át lehetne venni. :) Én kérek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február24, 2012 Megoszt Elküldve Február24, 2012 Én NEM. Zsoltee köszi a fuvart hazafelére. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Február25, 2012 Megoszt Elküldve Február25, 2012 http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=591&view=findpost&p=875773 Gondoltam hogy kérek Gepardtól matricát, Helgának és Nekem. Esetleg valaki még aki klubtag és nincs matricája? Akkor egyben el tudják küldeni, nálam pedig át lehetne venni. :) Szia! Ha nem késtem el akkor én is kérnék egyett! Köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február25, 2012 Megoszt Elküldve Február25, 2012 Még senki nem késett le. Holnap délután fogok írni az illetékesnek, a dolog miatt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Február25, 2012 Megoszt Elküldve Február25, 2012 Még senki nem késett le. Holnap délután fogok írni az illetékesnek, a dolog miatt. :) persze reméljük nem felejted el :D :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Február25, 2012 Megoszt Elküldve Február25, 2012 persze reméljük nem felejted el :D :omg: Legrosszabb esetben ha bakon lesz a kocsi majd eszébe jut mi maradt el :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Február25, 2012 Megoszt Elküldve Február25, 2012 Na jó ez kicsit erös volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február25, 2012 Megoszt Elküldve Február25, 2012 Na jó ez kicsit erös volt :) Miért, csípte a kezed miközben gépelted? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Február25, 2012 Megoszt Elküldve Február25, 2012 Igen :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Február26, 2012 Megoszt Elküldve Február26, 2012 Legrosszabb esetben ha bakon lesz a kocsi majd eszébe jut mi maradt el :) Hat meg akkorse jutna eszebe:Dfoleg h nincs mibe jusson a tudas:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február26, 2012 Megoszt Elküldve Február26, 2012 Hat meg akkorse jutna eszebe:Dfoleg h nincs mibe jusson a tudas:D Elrontottad már a számítógépet? :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február26, 2012 Megoszt Elküldve Február26, 2012 Tomi, ez a memóriakártya halott. Kidobhatom, vagy adjam majd vissza valamikor? :) Sikerült életet lehelnem bele. :D Betettem a Nokia okos telefonomba és leformáztam a g.cibe. Most múkodik. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts