invictus Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 Miért? Vannak? :lol: :D Néhány szokott írogatni asszem. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 Néhány szokott írogatni asszem. :D pl. te :lol: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 pl. te :lol: :D Neeeeeem azért csak-csak akad más is. :devlish: :devlish: :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Minden Opelesnek :devlish: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December26, 2011 Megoszt Elküldve December26, 2011 Ja, oké. De az izzócseréhez nem kell csavarhúzó. De csak jókedvemben viccelődöm. :lol: Én is azthittem, hogy speckó szerszámok kellenek, aknára is álltam és utána csak azt halloták, hogy szentségelnek az autó alól, hogy ehhez minek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január1, 2012 Megoszt Elküldve Január1, 2012 Én is azthittem, hogy speckó szerszámok kellenek, aknára is álltam és utána csak azt halloták, hogy szentségelnek az autó alól, hogy ehhez minek. :D Először is boldog új évet mindenkinek! :devlish: Csak azért mondtam, hogy kellene az akna, mert nem férek be a kocsi alá. Csak egy kézzel tudok a lökhárító mögé nyúlni, ha lefekszem a kocsi mellé. De mivel a fejem nem fér alá, ezért nem látom, hogy mit kellene csinálni. A vezetéket meg a lámpa házát ki tudtam tapogatni, de ezzel még sokra nem megyek. Fekve, vakon, egy kézzel izzót cserélni, úgy, hogy nem is tudom mit hogyan kell szétszedni elég reménytelennek tűnik... :devlish: Apropó! Kicsit lemerült az akksim, mert az ünnepek alatt nem mentem a kocsival. Van valakinek akkutöltője kölcsön? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január1, 2012 Megoszt Elküldve Január1, 2012 Először is boldog új évet mindenkinek! :devlish: Csak azért mondtam, hogy kellene az akna, mert nem férek be a kocsi alá. Csak egy kézzel tudok a lökhárító mögé nyúlni, ha lefekszem a kocsi mellé. De mivel a fejem nem fér alá, ezért nem látom, hogy mit kellene csinálni. A vezetéket meg a lámpa házát ki tudtam tapogatni, de ezzel még sokra nem megyek. Fekve, vakon, egy kézzel izzót cserélni, úgy, hogy nem is tudom mit hogyan kell szétszedni elég reménytelennek tűnik... :devlish: Apropó! Kicsit lemerült az akksim, mert az ünnepek alatt nem mentem a kocsival. Van valakinek akkutöltője kölcsön? :lol: Elvileg van de nem tudsz kijönni érte. :D Felhívhattál volna mert délután anyósnál voltunk(ott a töltő) és onnan Esztergomba mentünk a szüleimhez. Nekem is b@szakodik a kocsi. Melegen dob néha sárga lámpát és nincs alapjárat. Múltkor kiolvastunk egy P0100-as hibakódot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Január1, 2012 Megoszt Elküldve Január1, 2012 Elvileg van de nem tudsz kijönni érte. :lol: Felhívhattál volna mert délután anyósnál voltunk(ott a töltő) és onnan Esztergomba mentünk a szüleimhez. Nekem is b@szakodik a kocsi. Melegen dob néha sárga lámpát és nincs alapjárat. Múltkor kiolvastunk egy P0100-as hibakódot. ez az astrák hobbija a sárga lámpa dobálás,csak kár h a tulajoknak nem jön be :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Január1, 2012 Megoszt Elküldve Január1, 2012 Elvileg van de nem tudsz kijönni érte. :lol: Felhívhattál volna mert délután anyósnál voltunk(ott a töltő) és onnan Esztergomba mentünk a szüleimhez. Nekem is b@szakodik a kocsi. Melegen dob néha sárga lámpát és nincs alapjárat. Múltkor kiolvastunk egy P0100-as hibakódot. Az nem légtömegmérő? Ismerősömnek van egy (x18xe) ,mert lett neki cserélve,de nem az volt a baja, hanem végül alapjáratit rendeltünk. Ha kinyiffant szólj, és megkérdem,hogy eladja-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január1, 2012 Megoszt Elküldve Január1, 2012 Az nem légtömegmérő? Ismerősömnek van egy (x18xe) ,mert lett neki cserélve,de nem az volt a baja, hanem végül alapjáratit rendeltünk. Ha kinyiffant szólj, és megkérdem,hogy eladja-e. Talán próbára jó lenne. :lol: (Meg egy árat kérdezhetnél.) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január1, 2012 Megoszt Elküldve Január1, 2012 Elvileg van de nem tudsz kijönni érte. :lol: Felhívhattál volna mert délután anyósnál voltunk(ott a töltő) és onnan Esztergomba mentünk a szüleimhez. Nekem is b@szakodik a kocsi. Melegen dob néha sárga lámpát és nincs alapjárat. Múltkor kiolvastunk egy P0100-as hibakódot. Csak most estefelé szembesültem a problémával, ilyenkor már nem akartalak felhívni. Holnap megpróbáljuk majd valamelyik szomszéddal bikázni, hátha sikerül. Végülis 11,8 V maradt benne. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Na elvileg kész van a kocsi. Kicseréltük az alapjárati léptető motort.(véletlenül volt egy tarcsiban.) A P0100-as hibakódot azért dobta bele mert leállt menet közben. Elvileg most jó. :lol: Kipucoltuk a pillangó szelepházat és a gyújtókábeleket. Meglátogattam az Opel Autotrendben uhuhu-t és vettem 565 forintért egy motorháztető kitámasztó patentet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Meglátogattam az Opel Autotrendben uhuhu-t és vettem 565 forintért egy motorháztető kitámasztó patentet. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 :D Otthagyta a Danubiát és átjött ide dolgozni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 de jó neki.. énis szívesen dolgoznák ilyen helyen,a semmi helyett főleg jó lenne.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 de jó neki.. énis szívesen dolgoznák ilyen helyen,a semmi helyett főleg jó lenne.. :lol: Vesznek fel szerelőt most kettőt is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Otthagyta a Danubiát és átjött ide dolgozni. :lol: Akkor van beépített ember a helyi opel szalonban? Kéne sikkasztani ezt azt. :D :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Vesznek fel szerelőt most kettőt is. :lol: :D :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Na elvileg kész van a kocsi. Kicseréltük az alapjárati léptető motort.(véletlenül volt egy tarcsiban.) A P0100-as hibakódot azért dobta bele mert leállt menet közben. Elvileg most jó. :lol: Kipucoltuk a pillangó szelepházat és a gyújtókábeleket. Meglátogattam az Opel Autotrendben uhuhu-t és vettem 565 forintért egy motorháztető kitámasztó patentet. :D Akkor minden ok. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Akkor van beépített ember a helyi opel szalonban? Kéne sikkasztani ezt azt. :lol: :D :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Na jól néz ki? :lol: Már nem így néz ki. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Na jól néz ki? :lol: http://opeltomi.uw.hu/folytoszh.jpg Már nem így néz ki. :D Szép volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Na jól néz ki? :lol: Már nem így néz ki. :devlish: Ez mi ez? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Ez mi ez? :lol: Pillangó szelep. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Pillangó szelep. :lol: Köszi,most már ezt is tudom :devlish: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts