Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

hemi

Recommended Posts

• Hozzászólások 2,2k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Én is azthittem, hogy speckó szerszámok kellenek, aknára is álltam és utána csak azt halloták, hogy szentségelnek az autó alól, hogy ehhez minek. :D

Először is boldog új évet mindenkinek! :devlish:

Csak azért mondtam, hogy kellene az akna, mert nem férek be a kocsi alá. Csak egy kézzel tudok a lökhárító mögé nyúlni, ha lefekszem a kocsi mellé. De mivel a fejem nem fér alá, ezért nem látom, hogy mit kellene csinálni. A vezetéket meg a lámpa házát ki tudtam tapogatni, de ezzel még sokra nem megyek.

Fekve, vakon, egy kézzel izzót cserélni, úgy, hogy nem is tudom mit hogyan kell szétszedni elég reménytelennek tűnik... :devlish:

Apropó! Kicsit lemerült az akksim, mert az ünnepek alatt nem mentem a kocsival. Van valakinek akkutöltője kölcsön? :lol:

Megosztás:

Először is boldog új évet mindenkinek! :devlish:

Csak azért mondtam, hogy kellene az akna, mert nem férek be a kocsi alá. Csak egy kézzel tudok a lökhárító mögé nyúlni, ha lefekszem a kocsi mellé. De mivel a fejem nem fér alá, ezért nem látom, hogy mit kellene csinálni. A vezetéket meg a lámpa házát ki tudtam tapogatni, de ezzel még sokra nem megyek.

Fekve, vakon, egy kézzel izzót cserélni, úgy, hogy nem is tudom mit hogyan kell szétszedni elég reménytelennek tűnik... :devlish:

Apropó! Kicsit lemerült az akksim, mert az ünnepek alatt nem mentem a kocsival. Van valakinek akkutöltője kölcsön? :lol:

Elvileg van de nem tudsz kijönni érte. :D

Felhívhattál volna mert délután anyósnál voltunk(ott a töltő) és onnan Esztergomba mentünk a szüleimhez.

Nekem is b@szakodik a kocsi. Melegen dob néha sárga lámpát és nincs alapjárat.

Múltkor kiolvastunk egy P0100-as hibakódot.

Megosztás:

Elvileg van de nem tudsz kijönni érte. :lol:

Felhívhattál volna mert délután anyósnál voltunk(ott a töltő) és onnan Esztergomba mentünk a szüleimhez.

ez az astrák hobbija a sárga lámpa dobálás,csak kár h a tulajoknak nem jön be :D

Megosztás:

Az nem légtömegmérő? Ismerősömnek van egy (x18xe) ,mert lett neki cserélve,de nem az volt a baja,

hanem végül alapjáratit rendeltünk. Ha kinyiffant szólj, és megkérdem,hogy eladja-e.

Megosztás:

Az nem légtömegmérő? Ismerősömnek van egy (x18xe) ,mert lett neki cserélve,de nem az volt a baja,

hanem végül alapjáratit rendeltünk. Ha kinyiffant szólj, és megkérdem,hogy eladja-e.

Talán próbára jó lenne. :lol:

(Meg egy árat kérdezhetnél.) :D

Megosztás:

Csak most estefelé szembesültem a problémával, ilyenkor már nem akartalak felhívni.

Holnap megpróbáljuk majd valamelyik szomszéddal bikázni, hátha sikerül. Végülis 11,8 V maradt benne. :D

Megosztás:

Na elvileg kész van a kocsi.

Kicseréltük az alapjárati léptető motort.(véletlenül volt egy tarcsiban.)

A P0100-as hibakódot azért dobta bele mert leállt menet közben.

Elvileg most jó. :lol:

Kipucoltuk a pillangó szelepházat és a gyújtókábeleket.

Meglátogattam az Opel Autotrendben uhuhu-t és vettem 565 forintért egy

motorháztető kitámasztó patentet. :D

Megosztás:

Na elvileg kész van a kocsi.

Kicseréltük az alapjárati léptető motort.(véletlenül volt egy tarcsiban.)

A P0100-as hibakódot azért dobta bele mert leállt menet közben.

Elvileg most jó. :lol:

Kipucoltuk a pillangó szelepházat és a gyújtókábeleket.

Meglátogattam az Opel Autotrendben uhuhu-t és vettem 565 forintért egy

motorháztető kitámasztó patentet. :D

Akkor minden ok. :devlish:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.