rtomi Elküldve December10, 2011 Megoszt Elküldve December10, 2011 Nem akarok kötözködni de ehhez miért kell akna? :lol: Írta,hogy nem fér alá a csavarhúzó. Meg aknából kényelmesebb is. :) Amúgy nem hívott ma fel. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December10, 2011 Megoszt Elküldve December10, 2011 Írta,hogy nem fér alá a csavarhúzó. Meg aknából kényelmesebb is. :) Amúgy nem hívott ma fel. :lol: Ja, oké. De az izzócseréhez nem kell csavarhúzó. De csak jókedvemben viccelődöm. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve December11, 2011 Megoszt Elküldve December11, 2011 Írta,hogy nem fér alá a csavarhúzó. Meg aknából kényelmesebb is. :) Amúgy nem hívott ma fel. :lol: Közbe jött pár dolog, amire nem számítottam. És számodat is csak most találtam meg... ;) Nem tudok menni sajnos, ez a lényeg. :) Azért köszi! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December21, 2011 Megoszt Elküldve December21, 2011 Szállingózik a hó, érik a rutinpályás csúszkálás. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December21, 2011 Megoszt Elküldve December21, 2011 Hiányozni fog a Bimmer? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December21, 2011 Megoszt Elküldve December21, 2011 Szállingózik a hó, érik a rutinpályás csúszkálás. :lol: :devlish: Én keresztbe szoktam rakni szárazon is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve December21, 2011 Megoszt Elküldve December21, 2011 Szállingózik a hó, érik a rutinpályás csúszkálás. :lol: :devlish: Én már voltam... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December21, 2011 Megoszt Elküldve December21, 2011 Hiányozni fog a Bimmer? Már most hiányzik. -.- Én már voltam... :lol: Délután Mi is a Helgával. Volt egy srác dízel 3as Golffal, volt pár B oldali egy Fiat Unoval, meg egy E36 Compact. Srác a BMW-t nagyon kímélte, mert nem nagyon ment keresztbe. B oldaliak hülyék, félpercenként az árokban voltak. Golfos jól nyomta. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December21, 2011 Megoszt Elküldve December21, 2011 Mukitól Lidli felé a balos kanyarban keréknyom a járda felé a fáig. Picivel odébb rizsrakéta eleje bibisen. Egy merő jég volt az út. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 Mukitól Lidli felé a balos kanyarban keréknyom a járda felé a fáig. Picivel odébb rizsrakéta eleje bibisen. Egy merő jég volt az út. 14kor kanyarodtam ( volna ) be Helgáékhoz, én is kiegyenesítettem a kanyart. Tükör jég volt már akkor is az út. Egyenesbe tekertem a kormányt, szal a gumi megfogta, lökös meg nem ér le addig :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 14kor kanyarodtam ( volna ) be Helgáékhoz, én is kiegyenesítettem a kanyart. Tükör jég volt már akkor is az út. Egyenesbe tekertem a kormányt, szal a gumi megfogta, lökös meg nem ér le addig :D Akkor az ültetés csak kamu :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 Akkor az ültetés csak kamu :devlish: :lol: Ja biztos a gyári rugók vannak átfestve kékre és rájuk szitázva a Koni felirat. :devlish: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 Ja biztos a gyári rugók vannak átfestve kékre és rájuk szitázva a Koni felirat. :devlish: :lol: Mit lehet tudni?!... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 Mukitól Lidli felé a balos kanyarban keréknyom a járda felé a fáig. Picivel odébb rizsrakéta eleje bibisen. Egy merő jég volt az út. Délelőtt sétáltunk arra a gyerekkel. Már a kerítés is ki volt döntve. :D :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 Mit lehet tudni?!... :lol: Igazad van a mai világban már nem tudni semmit. :D Tegnap a praktiker melletti kiskörforgalom suzuki felé vezető táblája is meg volt egyengetve. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 Igazad van a mai világban már nem tudni semmit. :D Tegnap a praktiker melletti kiskörforgalom suzuki felé vezető táblája is meg volt egyengetve. :devlish: Azt néztem én is. Ott már nincs egy tábla vagy villanyoszlop se, ami egyenesen állna. Teljesen elhanyagolják a környéket, pedig még kész sincs. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 pedig még kész sincs. :lol: Nem is lesz egy darabig. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 Mivel esett megint a hó, gondoltam rá hogy olyan délután 15óra körül kimennék csúszkálni megint a rutinpályára. Még talán jön pár haver is. Ha valakinek esetleg lenne kedve, 15kor megtalál ott :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 Mivel esett megint a hó, gondoltam rá hogy olyan délután 15óra körül kimennék csúszkálni megint a rutinpályára. Még talán jön pár haver is. Ha valakinek esetleg lenne kedve, 15kor megtalál ott :D Lehet,hogy Nyergesen esett de itt pölö NEM. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 Mivel esett megint a hó, gondoltam rá hogy olyan délután 15óra körül kimennék csúszkálni megint a rutinpályára. Még talán jön pár haver is. Ha valakinek esetleg lenne kedve, 15kor megtalál ott :D felesleges kimenned a rutinpályára..NEM esett a hó a másik h olvad..most voltam arra.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 felesleges kimenned a rutinpályára..NEM esett a hó a másik h olvad..most voltam arra.. :D Csapattál? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 Csapattál? :devlish: hát ha lett volna min, akkor próbálkoztam volna :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 Hát akkor rossz nektek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 A tatabányaiak teljesen inaktívak a fórumon? :lol: :D :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 A tatabányaiak teljesen inaktívak a fórumon? :lol: :D :devlish: Miért? Vannak? :devlish: :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts