Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

hemi

Recommended Posts

• Hozzászólások 2,2k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

• 2 weeks later...
Hiányozni fog a Bimmer?

Már most hiányzik. -.-

Én már voltam... :lol:

Délután Mi is a Helgával. Volt egy srác dízel 3as Golffal, volt pár B oldali egy Fiat Unoval, meg egy E36 Compact. Srác a BMW-t nagyon kímélte, mert nem nagyon ment keresztbe. B oldaliak hülyék, félpercenként az árokban voltak. Golfos jól nyomta. :D

Megosztás:

Mukitól Lidli felé a balos kanyarban keréknyom a járda felé a fáig.

Picivel odébb rizsrakéta eleje bibisen.

Egy merő jég volt az út.

14kor kanyarodtam ( volna ) be Helgáékhoz, én is kiegyenesítettem a kanyart. Tükör jég volt már akkor is az út. Egyenesbe tekertem a kormányt, szal a gumi megfogta, lökös meg nem ér le addig :lol:

Megosztás:

Igazad van a mai világban már nem tudni semmit. :D

Tegnap a praktiker melletti kiskörforgalom suzuki felé vezető táblája is meg volt egyengetve. :devlish:

Azt néztem én is. Ott már nincs egy tábla vagy villanyoszlop se, ami egyenesen állna. Teljesen elhanyagolják a környéket, pedig még kész sincs. :lol:

Megosztás:

Mivel esett megint a hó, gondoltam rá hogy olyan délután 15óra körül kimennék csúszkálni megint a rutinpályára. Még talán jön pár haver is. Ha valakinek esetleg lenne kedve, 15kor megtalál ott :D

felesleges kimenned a rutinpályára..NEM esett a hó a másik h olvad..most voltam arra.. :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.