Sörös Sanyi Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 mi az az időjárás mi eltántorít minket ? :) Olyan nincs! Ezt a Seregélyes felőli kutat meg még ma megkeresem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Azóta Tesco-ra váltottam, szerény emlékeim szerint a fehérvári teszkó a főutvonal közelében van, ráadásul üres is lesz szerdán. No, az jó lenne? Azt tuti megtalálnánk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Azóta Tesco-ra váltottam, szerény emlékeim szerint a fehérvári teszkó a főutvonal közelében van, ráadásul üres is lesz szerdán. No, az jó lenne? Azt tuti megtalálnánk. :) Tokeletes, azt en is tudom, most is ott vagyok mogotte (mogotte van a melohelyem). Cirka nyolkckor ertek ide? Es Pepe, te vonattal, vagy busszal jossz? Hova menjek eled? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Szóval Nyolcra legyünk ott? Hümm.... akkor hatkor kell indulni?!!! Tényleg, van valami fix időpont, mikor kell ottlenni? (lehet hogy volt, én nem olvastam.... ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Szóval Nyolcra legyünk ott? Hümm.... akkor hatkor kell indulni?!!! Tényleg, van valami fix időpont, mikor kell ottlenni? (lehet hogy volt, én nem olvastam.... ) 9-kor van a tali a parkolóban. Aki késik azt természetesen megvárjuk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 9-kor van a tali a parkolóban. Aki késik azt természetesen megvárjuk! :) Van. Kilenckor talalkozo az Intersparnal. Innen nyugis tempoban cirka 45 perc. Azert lenne jo a nyolc ora. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Oké, akkor nyolckor fehérvár! :) (miért pöttyösen húzza alá a Sanyi nevét a jelenlétkijelző?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 (miért pöttyösen húzza alá a Sanyi nevét a jelenlétkijelző?) Mert éppen hozzászólást írt. ;) Vagy lehet,hogy sörös helyett pöttyös Sanyi lett :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Sajna ha az idő rohamosan nem változik, jó irányba mi kihaggyuk ezt a talit... :) Én még bízok a csodában .. ;) Szerda reggelig még bármi lehet, lehet hogy téved az Aigner Szilárd... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Tokeletes, azt en is tudom, most is ott vagyok mogotte (mogotte van a melohelyem). Cirka nyolkckor ertek ide? Es Pepe, te vonattal, vagy busszal jossz? Hova menjek eled? Vonattal megyek, és 7-re érek be Fehérvárra. Ha útba esik, nem lenne rossz, ha kijönnél elém :) Aztán még lenne időnk, hogy meghívjalak vhol (pl. a Tescoban) reggelire, kv-ra, meg ilyesmi... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Sajna ha az idő rohamosan nem változik, jó irányba mi kihaggyuk ezt a talit... ;) Én még bízok a csodában .. ;) Szerda reggelig még bármi lehet, lehet hogy téved az Aigner Szilárd... :D ha leszünk akkor nem érdekel az idő...max bádogetetőssel megyek :lol: -ha megkapom ;) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Gyerkőccel mennénk, nekünk számít (még ) az időjárás... :) De optimista vagyok, szerdáig még van idő... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Gyerkőccel mennénk, nekünk számít (még ) az időjárás... ;) De optimista vagyok, szerdáig még van idő... ;) Dettó. Bár én a jó időben egyre kevésbé bízom. :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Én nem félek az időjárástól, kivéve ha nagy szél lesz! Na azt nem szeressem. ;) Amúgy azon gondolkoztam, hogy télen is szoktak az emberek sétálni, szánkózni stb... Szóval most miért kellene elhalasztani egy kis havazás miatt a dolgot?? :) (kiv. orkán erejű szél) Mi ott leszünk! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Én nem félek az időjárástól, kivéve ha nagy szél lesz! Na azt nem szeressem. ;) Amúgy azon gondolkoztam, hogy télen is szoktak az emberek sétálni, szánkózni stb... Szóval most miért kellene elhalasztani egy kis havazás miatt a dolgot?? :) (kiv. orkán erejű szél) Mi ott leszünk! ;) családosokat persze meg lehet érteni....ha a gyerek megfázik tuti végigmegy a családon és kimarad a suliból oviból a szülő meg a munkahelyről.... nekem nincs vesztenivalóm ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Fpepével biztosak vagyunk, vasúton 7-kor felveszem, de Tescoban a kávé felejtős (ünnep, záróra). Viszont segíthetsz bemelegíteni a motort a parkolóban, úgyis üres lesz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Tényleg, az éttermek nyitva lesznek? mármint az, ahova megyünk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Fpepével biztosak vagyunk, vasúton 7-kor felveszem, de Tescoban a kávé felejtős (ünnep, záróra). Viszont segíthetsz bemelegíteni a motort a parkolóban, úgyis üres lesz. ;) Ok, megbeszéltük ;) Tényleg, az éttermek nyitva lesznek? mármint az, ahova megyünk? Ez mondjuk jó kérdés... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 családosokat persze meg lehet érteni....ha a gyerek megfázik tuti végigmegy a családon és kimarad a suliból oviból a szülő meg a munkahelyről.... Erről van szó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Mostmár biztos a holnapi tali? Mert melóhelyemen ma éjszakás lennék, és mondtam nekik, hogy ha nem megyek, írjanak szabit. Jó lenne, ha este 7-ig tutira kiderülne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Mostmár biztos a holnapi tali? Mert melóhelyemen ma éjszakás lennék, és mondtam nekik, hogy ha nem megyek, írjanak szabit. Jó lenne, ha este 7-ig tutira kiderülne ;) Lesz tali!!!!!! ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Lesz tali!!!!!! ;) ;) kocsit lemostam Rulezke hatására és megtankoltam felmatrinyáztam szóval én tutira megyek ;) de a sok sóra való tekintettel bádogtetőssel....... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 kocsit lemostam Rulezke hatására és megtankoltam felmatrinyáztam szóval én tutira megyek ;) de a sok sóra való tekintettel bádogtetőssel....... :) Én kocsit nem mostam, de a sütit megcsináztam! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Részemről se süti, se mosás, de benzin, olaj és víz a maximumon. Teljesen gurulásképes a kislány. És még hibajelző háromszögem is van, meg vontatókötelem, úgyhogy mindenképp ott leszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Részemről se süti, se mosás, de benzin, olaj és víz a maximumon. Teljesen gurulásképes a kislány. És még hibajelző háromszögem is van, meg vontatókötelem, úgyhogy mindenképp ott leszek. Akkor reggel 7-kor a vasúton találkozunk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts