Zsoltee Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Látom a minőség azért téged is vissza csábított. :) Hja, meg az alacsonyabb fogyasztás. Csak azt bánom hogy tél előtt vitték el a bömöst, pont azelőtt az évszak előtt, ahol igazán kiélvezhettem volna. :lol: :P Mindegy, majd rángatom a kéziféket, mint a régi szép időkben. :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Mindegy, majd rángatom a kéziféket, mint a régi szép időkben. :) ;) Kétértelmű a dolog. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Kétértelmű a dolog. :lol: Már akinek. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Ha leesik majd a hó (valamikor) kimehetnénk a placcra ökörködni egy kicsit... :lol: Meg kézféket rángatni! :) (NEM!!! Ebben NINCS semmi félreérteni való!) ;) A suzuki felé a hotel melletti pályára gondoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Ha leesik majd a hó (valamikor) kimehetnénk a placcra ökörködni egy kicsit... ;) Meg kézféket rángatni! :P (NEM!!! Ebben NINCS semmi félreérteni való!) :) A suzuki felé a hotel melletti pályára gondoltam. Haverokkal úgyis megyünk majd, szal esélyes hogy lesz ilyen banzáj valamikor. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Én már kinőttem ebből. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Én már kinőttem ebből. :lol: Jó persze az öncélú, veszélyes baromkodásnak nem vagyok híve én sem, de van haszna is a pályán csúszkálásnak. pl. begyakorolni a megcsúszós helyzeteket. Pár éve télen a Dobogókői és a és a Tyco felé vezető út kereszteződésében elszálltam kb 40-nel. Csak a reflexszerű ellenkormányzás és a már gyakorolt padlógázas csúsztatás mentett meg, hogy ne kenjem bele a kocsit a szalagkorlátba. ;) Megnéztem volna kívülről... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Nincs karcolás a kocsid bal oldalán? ;) bár nem éreztem hogy nekimentem volna de azért nézd meg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Nincs karcolás a kocsid bal oldalán? :) bár nem éreztem hogy nekimentem volna de azért nézd meg ;) Karcolás?! :lol: Hát csak nem... ... ugye nem? :P Most hogy mondod, különben rémlik, hogy egy fehér astra mellé parkoltam reggel. De nem is néztem, hogy kié. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 Karcolás?! :lol: Hát csak nem... ... ugye nem? :P Most hogy mondod, különben rémlik, hogy egy fehér astra mellé parkoltam reggel. De nem is néztem, hogy kié. :) Csak vicceltem,vigyáztam rá :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December7, 2011 Megoszt Elküldve December7, 2011 Tomi, ez a memóriakártya halott. Kidobhatom, vagy adjam majd vissza valamikor? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December7, 2011 Megoszt Elküldve December7, 2011 Tomi, ez a memóriakártya halott. Kidobhatom, vagy adjam majd vissza valamikor? ;) Kidobhatod. :lol: Ingyenvót. :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December7, 2011 Megoszt Elküldve December7, 2011 Kidobhatod. :lol: Ingyenvót. :-) Rendicsek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve December7, 2011 Megoszt Elküldve December7, 2011 Ma megint láttam egy lámpa nélkül közlekedő autót! ;) Azt mondjátok meg hogy lehet elfelejteni, vagy észre nem venni tök sötétben???? Mer, ha valaki nappal elfelejti felkapcsolni Egom meg a Kertváros között, azt még megértem. De este nem látja, hogy sötét a műszerfal és előtte az út is?! :) Sok városban vezettem már, de ilyet eddig csak Esztergomban és Dorogon láttam, máshol soha. Ez sokadik ilyen eset volt, tehát nemcsak egyszeri dolog. Az egyik tavaly pl majdnem összetörte a kocsimat, mert én majdnem kifordultam elé egy kereszteződésből. :) Utánamentem villogtam neki ezerrel, de szerintem észre se vett... Pár hete mögöttem jött egy Dorogon. Annak villogtam az indexszel és utána kapcsolta fel, majd visszavillantott, hogy: Köszi! Ezt nem fogom megérteni soha. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December7, 2011 Megoszt Elküldve December7, 2011 Ma megint láttam egy lámpa nélkül közlekedő autót! ;) Azt mondjátok meg hogy lehet elfelejteni, vagy észre nem venni tök sötétben???? Mer, ha valaki nappal elfelejti felkapcsolni Egom meg a Kertváros között, azt még megértem. De este nem látja, hogy sötét a műszerfal és előtte az út is?! :) Sok városban vezettem már, de ilyet eddig csak Esztergomban és Dorogon láttam, máshol soha. Ez sokadik ilyen eset volt, tehát nemcsak egyszeri dolog. Az egyik tavaly pl majdnem összetörte a kocsimat, mert én majdnem kifordultam elé egy kereszteződésből. :) Utánamentem villogtam neki ezerrel, de szerintem észre se vett... Pár hete mögöttem jött egy Dorogon. Annak villogtam az indexszel és utána kapcsolta fel, majd visszavillantott, hogy: Köszi! Ezt nem fogom megérteni soha. :lol: Sajnos én is tapasztalom az utakon ezt. Bár általában nappal, de szombaton is volt egy baromállat, hogy sötétben világítás nélkül közlekedett. Gratuláltam is neki egy hosszas fénykürttel. :P A másik probléma, amivel ma szembesültem ismét, hogy ugye sokan felkapcsolták a ködlámpát a köd miatt. Nos ugye gondolom azóta nem vezettek vagy nem tudom, de napfényes időben is világítanak ugyanúgy. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve December7, 2011 Megoszt Elküldve December7, 2011 Sajnos én is tapasztalom az utakon ezt. Bár általában nappal, de szombaton is volt egy baromállat, hogy sötétben világítás nélkül közlekedett. Gratuláltam is neki egy hosszas fénykürttel. :) A másik probléma, amivel ma szembesültem ismét, hogy ugye sokan felkapcsolták a ködlámpát a köd miatt. Nos ugye gondolom azóta nem vezettek vagy nem tudom, de napfényes időben is világítanak ugyanúgy. :) A nappal ködlámpázók meg refizők mindig megkapják tőlem a büntetőfényt. :P Bár még ezt is meg tudom valamennyire érteni, benyomva hagyta a ködlámpát és utána úgy indult el. Ez velünk is könnyen megeshet, mert külön kapcsolónk van a világításra és a ködlámpákra. ;) De az, hogy teljes éjszakai sötétben valaki lámpa nélkül menjen azt nem bírom felfogni.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve December7, 2011 Megoszt Elküldve December7, 2011 A nappal ködlámpázók meg refizők mindig megkapják tőlem a büntetőfényt. :) Bár még ezt is meg tudom valamennyire érteni, benyomva hagyta a ködlámpát és utána úgy indult el. Ez velünk is könnyen megeshet, mert külön kapcsolónk van a világításra és a ködlámpákra. :) De az, hogy teljes éjszakai sötétben valaki lámpa nélkül menjen azt nem bírom felfogni.... :lol: Főleg majd ha a Megalighttal adok nekik... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December8, 2011 Megoszt Elküldve December8, 2011 Tomi, ez a memóriakártya halott. Kidobhatom, vagy adjam majd vissza valamikor? :) Állítólag Linux-al életre lehet kelteni. :) Nekem pölö sokszor volt,hogy a gyerek bekapcsolgatta a ködlámpákat és már csak útközben vettem észre,hogy világít a visszajelző. ;) Hátul mindkettő ködlámpa be van kötve. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December8, 2011 Megoszt Elküldve December8, 2011 Főleg majd ha a Megalighttal adok nekik... :) Én azokkal büntetek. :lol: Állítólag Linux-al életre lehet kelteni. :P Nekem pölö sokszor volt,hogy a gyerek bekapcsolgatta a ködlámpákat és már csak útközben vettem észre,hogy világít a visszajelző. ;) Hátul mindkettő ködlámpa be van kötve. :lol: :) Szerintem nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve December8, 2011 Megoszt Elküldve December8, 2011 Nincs véletlen valakinél aknás garázs, ahová bekéredzkedhetek egy fél órára? :lol: A ködlámpák izzóit kellene majd kicserélni, ha megjönnek (remélem holnap kihozzák). Nálam a csillaggarázsban nincs akna. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December8, 2011 Megoszt Elküldve December8, 2011 Nincs véletlen valakinél aknás garázs, ahová bekéredzkedhetek egy fél órára? :lol: A ködlámpák izzóit kellene majd kicserélni, ha megjönnek (remélem holnap kihozzák). Nálam a csillaggarázsban nincs akna. :) Szerintem nem muszáj hozzá, de ha esetleg nem találsz, akkor nálunk van akna. Én 35/35el be tudok állni, neked nem tudom mennyire ül ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 Nincs véletlen valakinél aknás garázs, ahová bekéredzkedhetek egy fél órára? :lol: A ködlámpák izzóit kellene majd kicserélni, ha megjönnek (remélem holnap kihozzák). Nálam a csillaggarázsban nincs akna. ;) Vasárnap ha jó neked a Bánomi lakótelepnél a Márta panzió felett van garázsunk. Megyünk a gyerekért anyumékhoz és akkor megnézheted,ha gondolod. Hívj fel és megbeszéljük. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 Szerintem nem muszáj hozzá, de ha esetleg nem találsz, akkor nálunk van akna. Én 35/35el be tudok állni, neked nem tudom mennyire ül :lol: 40/40 :) Az a baj, hogy alig fér alá egy csavarhúzó, vagy bármilyen szerszám, látni pedig semmit nem lehet. Ezért kéne az akna, hogy lássam is hogy mit csinálok. Tomi közelebb lakik, ha nála nem sikerül, akkor majd kereslek. Vasárnap ha jó neked a Bánomi lakótelepnél a Márta panzió felett van garázsunk. Megyünk a gyerekért anyumékhoz és akkor megnézheted,ha gondolod. Hívj fel és megbeszéljük. :) Oké köszi. Majd szombaton felhívlak. Amúgy a ledes helyzetjelzőt meg a fényszóróizzókat beraktam. Nagyon durva ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December10, 2011 Megoszt Elküldve December10, 2011 40/40 :) Az a baj, hogy alig fér alá egy csavarhúzó, vagy bármilyen szerszám, látni pedig semmit nem lehet. Ezért kéne az akna, hogy lássam is hogy mit csinálok. Tomi közelebb lakik, ha nála nem sikerül, akkor majd kereslek. Oké köszi. Majd szombaton felhívlak. Amúgy a ledes helyzetjelzőt meg a fényszóróizzókat beraktam. Nagyon durva ;) Jó hívj. Egész nap Pesten leszek ma. A telefon upgrade óta nincs meg a számod asszem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December10, 2011 Megoszt Elküldve December10, 2011 Nincs véletlen valakinél aknás garázs, ahová bekéredzkedhetek egy fél órára? :lol: A ködlámpák izzóit kellene majd kicserélni, ha megjönnek (remélem holnap kihozzák). Nálam a csillaggarázsban nincs akna. :) Nem akarok kötözködni de ehhez miért kell akna? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts