Helga Elküldve November14, 2011 Megoszt Elküldve November14, 2011 De a kerek jobban néz ki, nem? ;) nekem nem igazán tetszett,a másik hogy ebbe a kockába sokkal nagyobb teret belátni mint a kerekbe.Most azt hiszik h 94 előtti a kocsi mert a maszk és a lámpa is 94 előtti meg a tükör is :lol: közbe meg 97es ;) majd gsi optikásra szeretném és feketére de ez még sok munka és idő kérdése sajnos,ilyen sz*r fizetés mellett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve November14, 2011 Megoszt Elküldve November14, 2011 Ja a tükrök elkeltek ma délután ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November15, 2011 Megoszt Elküldve November15, 2011 Zsóti! Van szép új autód akkor miért busszal jársz dolgozni? ;) Sokat fogyaszt? :lol: Ma kopogtam neked az ablakon a buszból de bactá odanézni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve November15, 2011 Megoszt Elküldve November15, 2011 Zsóti! Van szép új autód akkor miért busszal jársz dolgozni? ;) Sokat fogyaszt? :lol: Ma kopogtam neked az ablakon a buszból de bactá odanézni. ;) ez jó kérdés,pedig utált buszozni :lol: még mindig azt hiszi h bmwje van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 Zsóti! Van szép új autód akkor miért busszal jársz dolgozni? ;) Sokat fogyaszt? :lol: Ma kopogtam neked az ablakon a buszból de bactá odanézni. ;) Van szép "új" autóm, de a fizetésem még mindig nincs az egekben és inkább spórolok, minthogy luxus dolgokra elszórjam a fizetésem. Minden héten pénteken, ünnepnapon kocsival megyek, de egyébként busszal :lol: Szorri, de nem vettelek észre, nem is szoktam meg tőled sem, hogy busszal jársz dolgozni. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 Van szép "új" autóm, de a fizetésem még mindig nincs az egekben és inkább spórolok, minthogy luxus dolgokra elszórjam a fizetésem. Minden héten pénteken, ünnepnapon kocsival megyek, de egyébként busszal ;) Szorri, de nem vettelek észre, nem is szoktam meg tőled sem, hogy busszal jársz dolgozni. :lol: :lol: Hideg van már motorozni meg meg is vagyok fázva. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 Hideg van már motorozni meg meg is vagyok fázva. ;) A megfázás az nálam is alakul, holnap már szerintem a téli kabátomban feszítem be magam valamelyik ülésbe a buszon ( csak ezt rühellem a télben hogy 16kg-s és 5köbméteres kabátot kell hordani ;) ) Délután meg autót mentettem az Astrával. Munkatársamnak megállt a BMWje süttő és neszmély közt kb félúton, el kellett húznom neszmélyre. Kalandos volt a 900kg-s autómmal egy 1100kg-st húzni, de megoldotta az Astra, büszke vagyok rá. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 Valamit b@sztat a Digi itt Dorogon. 10 perc alatt tölt be egy oldalt. Átállnak valahonnan valahová és pár napig ez lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 Valamit b@sztat a Digi itt Dorogon. 10 perc alatt tölt be egy oldalt. Átállnak valahonnan valahová és pár napig ez lesz. Az zsír, remélem a TV is szarakodik ilyenkor. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 A megfázás az nálam is alakul, holnap már szerintem a téli kabátomban feszítem be magam valamelyik ülésbe a buszon ( csak ezt rühellem a télben hogy 16kg-s és 5köbméteres kabátot kell hordani ;) ) Délután meg autót mentettem az Astrával. Munkatársamnak megállt a BMWje süttő és neszmély közt kb félúton, el kellett húznom neszmélyre. Kalandos volt a 900kg-s autómmal egy 1100kg-st húzni, de megoldotta az Astra, büszke vagyok rá. :lol: Na látod az Astra mennyivel jobb, mint a bmw? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 Na látod az Astra mennyivel jobb, mint a bmw? ;) Szegény bmw nem tehet róla hogy a gazdája csak használja, de a tankoláson kívül egyéb dolgokra nincs pénz. Pl megnézetni egy autóvillamosságissal, hogy miért áll meg 3naponta és meríti le csontra az akksit. Bár kétségtelenül Ő a hülye, hogy ilyen autóval egyáltalán elindul valahova. ( állítólag tatabányára akartak menni. ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 Az zsír, remélem a TV is szarakodik ilyenkor. ;) az nem akad. Kabbe. (ezt már telefonról írtam) :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 Szegény bmw nem tehet róla hogy a gazdája csak használja, de a tankoláson kívül egyéb dolgokra nincs pénz. Pl megnézetni egy autóvillamosságissal, hogy miért áll meg 3naponta és meríti le csontra az akksit. Bár kétségtelenül Ő a hülye, hogy ilyen autóval egyáltalán elindul valahova. ( állítólag tatabányára akartak menni. ;) ) Jaj, pedig hány ilyen tulaj van! ;) Aztán meg csodálkozik, ha nem megy, és nekiáll fikázni, hogy ez milyen szar kocsi, ilyet ne vegyél! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 Jaj, pedig hány ilyen tulaj van! ;) Aztán meg csodálkozik, ha nem megy, és nekiáll fikázni, hogy ez milyen szar kocsi, ilyet ne vegyél! Igen, igen, tipikus. Bár Ő annyira szerelmes a BMWbe hogy nem mondja rá hogy szar, bár szerintem ha adtam volna gyufát most, tuti felgyújtja, kicsit ideges volt a srác. :lol: Szerk.: Egyébként múlt pénteken voltál a tesco parkolóban? Megmondom őszintén nem emlékszem hogy láttam volna kék fastrát ott. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 az nem akad. Kabbe. (ezt már telefonról írtam) :-) Miért nyomtál 60 entert a végére? ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 Miért nyomtál 60 entert a végére? ;) ;) Ezzel tudatosítja benned a tényt, hogy telefonról netezik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 Szerk.: Egyébként múlt pénteken voltál a tesco parkolóban? Megmondom őszintén nem emlékszem hogy láttam volna kék fastrát ott. ;) Nem, kimaradt a pénteki téma. De majd szombaton úgyis találkozunk. ;) Már csak azt kéne kitalálni, hogy hol... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 Nem, kimaradt a pénteki téma. De majd szombaton úgyis találkozunk. ;) Már csak azt kéne kitalálni, hogy hol... Hát gondolom Tomi valami nagy parkolót gondolt ki, talihelynek. Mint pl a Spar parkoló, vagy a Lidl, vagy a Tesco ( bár az elég kicsi ). ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November17, 2011 Megoszt Elküldve November17, 2011 A 60 enter azért volt mert segített a gyerek. Szerintem legyen a SPAR parkoló sarka ahol régen találkozgattak Zsoltiék a szárvájlingosokkal. Fél4? (csak mert fél 5-5 felé már sötét van) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November17, 2011 Megoszt Elküldve November17, 2011 A 60 enter azért volt mert segített a gyerek. Szerintem legyen a SPAR parkoló sarka ahol régen találkozgattak Zsoltiék a szárvájlingosokkal. Fél4? (csak mert fél 5-5 felé már sötét van) Szerintem nekem megfelel. Bár inkább legyen 15óra, mert akkor még tuti világos van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November17, 2011 Megoszt Elküldve November17, 2011 Szerintem nekem megfelel. Bár inkább legyen 15óra, mert akkor még tuti világos van :) Legyen. :) Eljössz értem? :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November17, 2011 Megoszt Elküldve November17, 2011 Legyen. :P Eljössz értem? :lol: ;) Nem találsz oda, vagy lemerült az akksi az Astrában? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November17, 2011 Megoszt Elküldve November17, 2011 Nem találsz oda, vagy lemerült az akksi az Astrában? ;) :lol: Viccvót Teee. Odatalálok. Az autó mindennap használatban van. Bogi azzal,hordja Tomikát bölcsödébe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November17, 2011 Megoszt Elküldve November17, 2011 Viccvót Teee. Odatalálok. Az autó mindennap használatban van. Bogi azzal,hordja Tomikát bölcsödébe. Értettem, Teeee ;) Bogi és Tomika is jön? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve November17, 2011 Megoszt Elküldve November17, 2011 Szerintem nekem megfelel. Bár inkább legyen 15óra, mert akkor még tuti világos van :lol: Szerintem is 15 óra a legjobb. Talán még 0 foknál is melegebb lesz akkor. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts