Helga Elküldve November14, 2011 Elküldve November14, 2011 De a kerek jobban néz ki, nem? ;) nekem nem igazán tetszett,a másik hogy ebbe a kockába sokkal nagyobb teret belátni mint a kerekbe.Most azt hiszik h 94 előtti a kocsi mert a maszk és a lámpa is 94 előtti meg a tükör is :lol: közbe meg 97es ;) majd gsi optikásra szeretném és feketére de ez még sok munka és idő kérdése sajnos,ilyen sz*r fizetés mellett :lol:
rtomi Elküldve November15, 2011 Elküldve November15, 2011 Zsóti! Van szép új autód akkor miért busszal jársz dolgozni? ;) Sokat fogyaszt? :lol: Ma kopogtam neked az ablakon a buszból de bactá odanézni. ;)
Helga Elküldve November15, 2011 Elküldve November15, 2011 Zsóti! Van szép új autód akkor miért busszal jársz dolgozni? ;) Sokat fogyaszt? :lol: Ma kopogtam neked az ablakon a buszból de bactá odanézni. ;) ez jó kérdés,pedig utált buszozni :lol: még mindig azt hiszi h bmwje van :lol:
Zsoltee Elküldve November16, 2011 Elküldve November16, 2011 Zsóti! Van szép új autód akkor miért busszal jársz dolgozni? ;) Sokat fogyaszt? :lol: Ma kopogtam neked az ablakon a buszból de bactá odanézni. ;) Van szép "új" autóm, de a fizetésem még mindig nincs az egekben és inkább spórolok, minthogy luxus dolgokra elszórjam a fizetésem. Minden héten pénteken, ünnepnapon kocsival megyek, de egyébként busszal :lol: Szorri, de nem vettelek észre, nem is szoktam meg tőled sem, hogy busszal jársz dolgozni. :lol: :lol:
rtomi Elküldve November16, 2011 Elküldve November16, 2011 Van szép "új" autóm, de a fizetésem még mindig nincs az egekben és inkább spórolok, minthogy luxus dolgokra elszórjam a fizetésem. Minden héten pénteken, ünnepnapon kocsival megyek, de egyébként busszal ;) Szorri, de nem vettelek észre, nem is szoktam meg tőled sem, hogy busszal jársz dolgozni. :lol: :lol: Hideg van már motorozni meg meg is vagyok fázva. ;)
Zsoltee Elküldve November16, 2011 Elküldve November16, 2011 Hideg van már motorozni meg meg is vagyok fázva. ;) A megfázás az nálam is alakul, holnap már szerintem a téli kabátomban feszítem be magam valamelyik ülésbe a buszon ( csak ezt rühellem a télben hogy 16kg-s és 5köbméteres kabátot kell hordani ;) ) Délután meg autót mentettem az Astrával. Munkatársamnak megállt a BMWje süttő és neszmély közt kb félúton, el kellett húznom neszmélyre. Kalandos volt a 900kg-s autómmal egy 1100kg-st húzni, de megoldotta az Astra, büszke vagyok rá. :lol:
rtomi Elküldve November16, 2011 Elküldve November16, 2011 Valamit b@sztat a Digi itt Dorogon. 10 perc alatt tölt be egy oldalt. Átállnak valahonnan valahová és pár napig ez lesz.
Zsoltee Elküldve November16, 2011 Elküldve November16, 2011 Valamit b@sztat a Digi itt Dorogon. 10 perc alatt tölt be egy oldalt. Átállnak valahonnan valahová és pár napig ez lesz. Az zsír, remélem a TV is szarakodik ilyenkor. ;)
megadave Elküldve November16, 2011 Elküldve November16, 2011 A megfázás az nálam is alakul, holnap már szerintem a téli kabátomban feszítem be magam valamelyik ülésbe a buszon ( csak ezt rühellem a télben hogy 16kg-s és 5köbméteres kabátot kell hordani ;) ) Délután meg autót mentettem az Astrával. Munkatársamnak megállt a BMWje süttő és neszmély közt kb félúton, el kellett húznom neszmélyre. Kalandos volt a 900kg-s autómmal egy 1100kg-st húzni, de megoldotta az Astra, büszke vagyok rá. :lol: Na látod az Astra mennyivel jobb, mint a bmw? ;)
Zsoltee Elküldve November16, 2011 Elküldve November16, 2011 Na látod az Astra mennyivel jobb, mint a bmw? ;) Szegény bmw nem tehet róla hogy a gazdája csak használja, de a tankoláson kívül egyéb dolgokra nincs pénz. Pl megnézetni egy autóvillamosságissal, hogy miért áll meg 3naponta és meríti le csontra az akksit. Bár kétségtelenül Ő a hülye, hogy ilyen autóval egyáltalán elindul valahova. ( állítólag tatabányára akartak menni. ;) )
rtomi Elküldve November16, 2011 Elküldve November16, 2011 Az zsír, remélem a TV is szarakodik ilyenkor. ;) az nem akad. Kabbe. (ezt már telefonról írtam) :-)
megadave Elküldve November16, 2011 Elküldve November16, 2011 Szegény bmw nem tehet róla hogy a gazdája csak használja, de a tankoláson kívül egyéb dolgokra nincs pénz. Pl megnézetni egy autóvillamosságissal, hogy miért áll meg 3naponta és meríti le csontra az akksit. Bár kétségtelenül Ő a hülye, hogy ilyen autóval egyáltalán elindul valahova. ( állítólag tatabányára akartak menni. ;) ) Jaj, pedig hány ilyen tulaj van! ;) Aztán meg csodálkozik, ha nem megy, és nekiáll fikázni, hogy ez milyen szar kocsi, ilyet ne vegyél!
Zsoltee Elküldve November16, 2011 Elküldve November16, 2011 Jaj, pedig hány ilyen tulaj van! ;) Aztán meg csodálkozik, ha nem megy, és nekiáll fikázni, hogy ez milyen szar kocsi, ilyet ne vegyél! Igen, igen, tipikus. Bár Ő annyira szerelmes a BMWbe hogy nem mondja rá hogy szar, bár szerintem ha adtam volna gyufát most, tuti felgyújtja, kicsit ideges volt a srác. :lol: Szerk.: Egyébként múlt pénteken voltál a tesco parkolóban? Megmondom őszintén nem emlékszem hogy láttam volna kék fastrát ott. ;)
megadave Elküldve November16, 2011 Elküldve November16, 2011 az nem akad. Kabbe. (ezt már telefonról írtam) :-) Miért nyomtál 60 entert a végére? ;) ;)
Zsoltee Elküldve November16, 2011 Elküldve November16, 2011 Miért nyomtál 60 entert a végére? ;) ;) Ezzel tudatosítja benned a tényt, hogy telefonról netezik. :lol:
megadave Elküldve November16, 2011 Elküldve November16, 2011 Szerk.: Egyébként múlt pénteken voltál a tesco parkolóban? Megmondom őszintén nem emlékszem hogy láttam volna kék fastrát ott. ;) Nem, kimaradt a pénteki téma. De majd szombaton úgyis találkozunk. ;) Már csak azt kéne kitalálni, hogy hol...
Zsoltee Elküldve November16, 2011 Elküldve November16, 2011 Nem, kimaradt a pénteki téma. De majd szombaton úgyis találkozunk. ;) Már csak azt kéne kitalálni, hogy hol... Hát gondolom Tomi valami nagy parkolót gondolt ki, talihelynek. Mint pl a Spar parkoló, vagy a Lidl, vagy a Tesco ( bár az elég kicsi ). ;)
rtomi Elküldve November17, 2011 Elküldve November17, 2011 A 60 enter azért volt mert segített a gyerek. Szerintem legyen a SPAR parkoló sarka ahol régen találkozgattak Zsoltiék a szárvájlingosokkal. Fél4? (csak mert fél 5-5 felé már sötét van)
Zsoltee Elküldve November17, 2011 Elküldve November17, 2011 A 60 enter azért volt mert segített a gyerek. Szerintem legyen a SPAR parkoló sarka ahol régen találkozgattak Zsoltiék a szárvájlingosokkal. Fél4? (csak mert fél 5-5 felé már sötét van) Szerintem nekem megfelel. Bár inkább legyen 15óra, mert akkor még tuti világos van :lol:
rtomi Elküldve November17, 2011 Elküldve November17, 2011 Szerintem nekem megfelel. Bár inkább legyen 15óra, mert akkor még tuti világos van :) Legyen. :) Eljössz értem? :lol: ;)
Zsoltee Elküldve November17, 2011 Elküldve November17, 2011 Legyen. :P Eljössz értem? :lol: ;) Nem találsz oda, vagy lemerült az akksi az Astrában? :) :)
rtomi Elküldve November17, 2011 Elküldve November17, 2011 Nem találsz oda, vagy lemerült az akksi az Astrában? ;) :lol: Viccvót Teee. Odatalálok. Az autó mindennap használatban van. Bogi azzal,hordja Tomikát bölcsödébe.
Zsoltee Elküldve November17, 2011 Elküldve November17, 2011 Viccvót Teee. Odatalálok. Az autó mindennap használatban van. Bogi azzal,hordja Tomikát bölcsödébe. Értettem, Teeee ;) Bogi és Tomika is jön? :lol:
megadave Elküldve November17, 2011 Elküldve November17, 2011 Szerintem nekem megfelel. Bár inkább legyen 15óra, mert akkor még tuti világos van :lol: Szerintem is 15 óra a legjobb. Talán még 0 foknál is melegebb lesz akkor. ;)
Recommended Posts