megadave Elküldve November9, 2011 Megoszt Elküldve November9, 2011 Nem tudtok véletlenül a közelben olyan szervizt, ahol csinálnak futópados, műszeres futómű-diagnosztikát? :lol: Valami kopog, van is tippem: stabrúd gömbfejek. Egyet tudok a kertvárosban, a benzinkút melletti B**ch service. A múltkor egy vagyont hagytam ott egy termosztát csere miatt ;) . Egyéb javaslat? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 Nem tudtok véletlenül a közelben olyan szervizt, ahol csinálnak futópados, műszeres futómű-diagnosztikát? :lol: Valami kopog, van is tippem: stabrúd gömbfejek. Egyet tudok a kertvárosban, a benzinkút melletti B**ch service. A múltkor egy vagyont hagytam ott egy termosztát csere miatt ;) . Egyéb javaslat? ;) Én sajna nem tudok, gondolom az Opelben is aranyáron dolgoznak, ha van ilyen gépük egyáltalán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 Őket akartam javasolni én is. Nekem van ott ismerősöm. Az Opelben is csinálnak de szerintem menj el nézesd meg mi a baja és mondok neked embert aki olcsón kicseréli. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 Őket akartam javasolni én is. Nekem van ott ismerősöm. Az Opelben is csinálnak de szerintem menj el nézesd meg mi a baja és mondok neked embert aki olcsón kicseréli. ;) Nekem is van ott egy ismerősöm, de csak látásból ismerjük egymást, egy közös ismerősünknél találkoztunk. A többiek meg már látásból ismernek, mert már 100-szor voltam ott. Már hazajárok oda szinte... Szombaton megpróbálom megnézetni, aztán majd beszélünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Wolf1101 Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 hy all! most szólt helga h nézzek fel me vmi összeröffenésről megy a tárgyalás! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November11, 2011 Megoszt Elküldve November11, 2011 hy all! most szólt helga h nézzek fel me vmi összeröffenésről megy a tárgyalás! Jövő 7végén.(Szombat délután) Tervezünk egy helyi FAstra találkozót. Összetalálkozunk véletlenszerűen az egyik nagyobb dorogi parkolóban és megnézzük Zsoltee autóját. Aztán azt nézzük meg,hogy a többiek autójából-autójáról mi lenne jó az enyémere. ;) :lol: Igény esetén átgurulunk a Dénesbácsihoz lángosozni. ;) Eddig: 1- Helga 2.-Zsoltee 3.-Zocsa 4.-Megadave 5.-rtomi 6.-Wolf 7.-Invictus Link to comment Megosztás: More sharing options...
Wolf1101 Elküldve November12, 2011 Megoszt Elküldve November12, 2011 Jövő 7végén.(Szombat délután) Tervezünk egy helyi FAstra találkozót. Összetalálkozunk véletlenszerűen az egyik nagyobb dorogi parkolóban és megnézzük Zsoltee autóját. Aztán azt nézzük meg,hogy a többiek autójából-autójáról mi lenne jó az enyémere. ;) :lol: Igény esetén átgurulunk a Dénesbácsihoz lángosozni. ;) Eddig: 1- Helga 2.-Zsoltee 3.-Zocsa 4.-Megadave 5.-rtomi 6.-Wolf 7.-Invictus áhááááá :lol: akkor lehet véletlen megyek majd én is ha nem jön közbe semmi! :D mit kell nézni Zsoltee autóján? :lol: sima fehér F Astra :lol: :D semmi extra :lol: :lol: ;) viszont a tárcsás hátsó hídját azt én most lefoglalózom! szal stippi stoppi enyééém! :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November12, 2011 Megoszt Elküldve November12, 2011 viszont a tárcsás hátsó hídját azt én most lefoglalózom! szal stippi stoppi enyééém! :lol: ;) :lol: Mi annyira nagy szám egy tárcsás hátsó hídon? ;) Az enyémbe gyárilag az van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve November12, 2011 Megoszt Elküldve November12, 2011 Mi annyira nagy szám egy tárcsás hátsó hídon? ;) Az enyémbe gyárilag az van. :lol: A tárcsás híd tényleg nem nagy szám... :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November12, 2011 Megoszt Elküldve November12, 2011 A tárcsás híd tényleg nem nagy szám... :lol: ;) Szerintem sem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November12, 2011 Megoszt Elküldve November12, 2011 Ne b@sztassuk mert nem fog eljönni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Wolf1101 Elküldve November12, 2011 Megoszt Elküldve November12, 2011 Mi annyira nagy szám egy tárcsás hátsó hídon? ;) Az enyémbe gyárilag az van. :lol: akinek gyárilag az van annak könnyű... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Wolf1101 Elküldve November12, 2011 Megoszt Elküldve November12, 2011 Ne b@sztassuk mert nem fog eljönni. :lol: már +szoktam.... ;) de 1esek nagyon bunkók lettek mióta vettek egy fehér astrát... ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November12, 2011 Megoszt Elküldve November12, 2011 már +szoktam.... ;) de 1esek nagyon bunkók lettek mióta vettek egy fehér astrát... :lol: :lol: :lol: Na, Te traktoros hülyegyerek... ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November12, 2011 Megoszt Elküldve November12, 2011 Na, Te traktoros hülyegyerek... ;) :lol: Traktoros de gazdag. ;) Gázolajat tankol. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November12, 2011 Megoszt Elküldve November12, 2011 Traktoros de gazdag. ;) Gázolajat tankol. ;) :lol: Evo Neo-t ráadásul, viccelsz? :lol: Szerk.: megvettem ma a lemezfelniket. Hétfőn mehetek gumishoz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November12, 2011 Megoszt Elküldve November12, 2011 Szerk.: megvettem ma a lemezfelniket. Hétfőn mehetek gumishoz. ;) Reditől? Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve November13, 2011 Megoszt Elküldve November13, 2011 Evo Neo-t ráadásul, viccelsz? ;) Szerk.: megvettem ma a lemezfelniket. Hétfőn mehetek gumishoz. :lol: Nekem van kettő, de nem tudom eladni. ;) Már kétszer majdnem megvették... :lol: Valakinek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November13, 2011 Megoszt Elküldve November13, 2011 Reditől? Nem, vörösváron találtam. Redinek még nem szabadultak fel, lassan meg már nappal sincs 7fok felett a hőmérséklet, úgyhogy sürgős lett. T1-R nem tapad jól hidegben, főleg fehér aszfalton. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November13, 2011 Megoszt Elküldve November13, 2011 Nekem van kettő, de nem tudom eladni. ;) Már kétszer majdnem megvették... ;) Valakinek? Mekkorák? Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve November13, 2011 Megoszt Elküldve November13, 2011 Mekkorák? 5,5 x 14" gyári 4x100 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve November14, 2011 Megoszt Elküldve November14, 2011 nekem is van egy pár tükröm eladóba ha vkinek kell.94 utáni kerek tükrök. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November14, 2011 Megoszt Elküldve November14, 2011 nekem is van egy pár tükröm eladóba ha vkinek kell.94 utáni kerek tükrök. ;) Ménem jó az neked? Fűthetőelektromos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve November14, 2011 Megoszt Elküldve November14, 2011 Ménem jó az neked? Fűthetőelektromos? nemjóó már vettem kocka tükröt ;) manuális ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve November14, 2011 Megoszt Elküldve November14, 2011 nemjóó már vettem kocka tükröt :lol: manuális ;) De a kerek jobban néz ki, nem? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts