Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

hemi

Recommended Posts

Miféle autót vettél? ;) Ez Tápiószecső exgépe,vagy utánzat? :lol:

Nem utánzat, ez az originál extápigép :lol:

Valószínűleg igen.

A szárvájlingon már átírta a kocsi adatait.

Délután séta közben meg mintha láttam volna Tápi exét a Zsigmondin. Így összeáll a kép.

Jó kis autó az. :lol:

Köszi Tomi, majd összefutunk valamikor, aztán meglesed. Nagyon zsír autó. Tápi jól összerakta. ;)

Megosztás:

• Hozzászólások 2,2k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Valamikor összefuthatnánk Egomban, vagy Dorogon beszélgetni egyet, ha van kedvetek hozzá. Csak rtomival találkoztam eddig, vele is régen. ;)

Múltkor wolf1101 jött szembe Dorogon, villantott és intettünk egymásnak, de vele sem találkoztam még személyesen..

Péntekenként este 20:00tól szokott lenni Esztergomban a Tesco parkoló bal hátsó részén autós találkozó. Igaz már régen nem voltam, de ezen a héten kinézek. Ha gondolod gyere ki Te is ;)

Megosztás:

Péntekenként este 20:00tól szokott lenni Esztergomban a Tesco parkoló bal hátsó részén autós találkozó. Igaz már régen nem voltam, de ezen a héten kinézek. Ha gondolod gyere ki Te is ;)

Délutánosok vagyunk héé!!

Egyébként én is gondoltam rá,hogy kéne egy Zsoltiautójátkémlelő FAstra villámtalálkozó mondjuk itt Dorogon valamelyik parkolóban.

Zocsa

Zsoltee

Helga?

Megadave

Wolf

Rtomi

Beszéljük meg és csináljunk sok fotót meg versenyt.

Elmehetünk a Dénes sütödébe lángosozni is. ;)

Megosztás:

Egyébként én is gondoltam rá,hogy kéne egy Zsoltiautójátkémlelő FAstra villámtalálkozó mondjuk itt Dorogon valamelyik parkolóban.

Zocsa

Zsoltee

Helga?

Megadave

Wolf

Rtomi

Aki nem issza el, annak van szabija is ám. :lol: :lol:

De nem rossz ötlet egyébként ;) Bár pont ne az én autómat kémleljétek, pont nem látszik semmi belőle sehol :lol:

Megosztás:

Zocsa

Zsoltee

Helga?

Megadave

Wolf

Rtomi

Ez jó ötlet! Nekem tetszik! :lol:

Ha esetleg hétvégére időzítjük akkor nem számít, hogy ki délutános és nem kell tök sötétben lenni. (Jobban látszik Zsoltee autója is ;) )

Megosztás:

Zocsa

Zsoltee

Helga?

Megadave

Wolf

Rtomi

tőlem okés a dolog megyek én is(még mielőtt villámcsapásként érne h megyünk vhova jo h van fórum is..)szal ja pénteken 3tól akármikor jó..vagyis még egyedül a szombat délelőtt nem mert házi dogát írok de délután szabad.majd irjátok meg h akkor mikor IDE mert itt látom h mi van..köszi :lol: ;)

Megosztás:

Akkor javaslom célozzuk meg a Szombat délután 3 órát. ;)

Kinek nem jó Kinek jó?

Nekem jó lehet. Helga viszont házidogát ír, mint említette, Ő lehet nem tud majd jönni, de ő majd leírja.

Egyébként zocsa pl összevissza jár dolgozni, szombat, vasárnap neki sokszor munkanap, szóval nála a hétvége annyira nem bomba biztos ;)

Megosztás:

Zocsa

Zsoltee

Helga?

Megadave

Wolf

Rtomi

Esetleg valamikor én is beeshetek. ;)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.