invictus Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Hy! Tud vki a megyébe,komárom,vmi jó szerelőt aki ért opelhoz,és nem lehúzás az egész?! Párom édesapjának Pusztavámon van műhelye, jó áron csinál nagyon korrekt munkát, ha érdekel, priviben küldök elérhetőséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fonix Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Párom édesapjának Pusztavámon van műhelye, jó áron csinál nagyon korrekt munkát, ha érdekel, priviben küldök elérhetőséget. Nah az jól hangzik amit írtál,közel is van!Esetleg megemlítheted,hogy menne hozzá majd vki:) Ha nem nagy kérés:) Esetleg neved is megírhatod,hogy tudjam mondani esetleg,hogy te ajánlottad!:) Elkérném akkor az elérhetőségét,telszám,utca,házszám:) Amugy hengerfejes lett a kocsim,tömítés csere,meg a fejet kell síkolni elvileg...Mennyibe vállalná kb?!Esetleg,ha rákérdeznél,megköszönném! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Nah az jól hangzik amit írtál,közel is van!Esetleg megemlítheted,hogy menne hozzá majd vki:) Ha nem nagy kérés:) Esetleg neved is megírhatod,hogy tudjam mondani esetleg,hogy te ajánlottad!:D Elkérném akkor az elérhetőségét,telszám,utca,házszám:) Amugy hengerfejes lett a kocsim,tömítés csere,meg a fejet kell síkolni elvileg...Mennyibe vállalná kb?!Esetleg,ha rákérdeznél,megköszönném! <_< A síkolás, szelep becsiszolás és szelepszár szimering csere nekem 22eFtomban állt meg, úgy hogy nem volt semmi baja a hengerfejnek. ha megrepedt a hengerfejed és egybefolyt a víz az olajjal, akkor ott új hengerfej kell. Vagy csak a HF tömítésed szállt el? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 A síkolás, szelep becsiszolás és szelepszár szimering csere nekem 22eFtomban állt meg, úgy hogy nem volt semmi baja a hengerfejnek. ha megrepedt a hengerfejed és egybefolyt a víz az olajjal, akkor ott új hengerfej kell. Vagy csak a HF tömítésed szállt el? :D Méééér kelet síkolni, csiszolni, meg a szelepszár szimeringeket cserélni, ha nem volt semmi baja? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Méééér kelet síkolni, csiszolni, meg a szelepszár szimeringeket cserélni, ha nem volt semmi baja? :) Síkolni azért mert illik ha leveszed, csiszolni azért mert ha már levettük mér ne, szelepszárszimmeringet meg azért mert még a gyáriak voltak benne és ette az olajat. A hengerfejnek mint magának a tömbnek nem volt semmi baja. <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomm Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Sziasztok keresek egy opel astra 1.7 td-hez turbót opel motoroshoz, mert az enyém gallyra ment köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomm Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 lehet heggeszteni a hengerfejet ha el van repedve nekem az astrán heggesztés ,síkolás szimering,szelepcsre ,csiszolás 30000-be került Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Síkolni azért mert illik ha leveszed, csiszolni azért mert ha már levettük mér ne, szelepszárszimmeringet meg azért mert még a gyáriak voltak benne és ette az olajat. A hengerfejnek mint magának a tömbnek nem volt semmi baja. :D :) Ahha értem <_< Sziasztok keresek egy opel astra 1.7 td-hez turbót opel motoroshoz, mert az enyém gallyra ment köszi. Esetleg nézz körül itt: Katt Ha nem jártál sikerrel, akkor ide írd a Hsz: Katt Vaterán, Duen.hu, Racingbazár.hu, nézted már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Day, Tiv, Alex, tervezte valaki a megjelenést az évzárón? Azért kérdem, mert mehetnénk együtt ebből az irányból (a költségek megoszlanának). Zozor jelezte, hogy menne, többiek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Day, Tiv, Alex, tervezte valaki a megjelenést az évzárón? Azért kérdem, mert mehetnénk együtt ebből az irányból (a költségek megoszlanának). Zozor jelezte, hogy menne, többiek? Nem tervezem. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Zsolti felhítam a haveromat a jászfalui bontóba. Megkérdeztem neked a felnit de nincs nekik most. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Zsolti felhítam a haveromat a jászfalui bontóba. Megkérdeztem neked a felnit de nincs nekik most. :excl: Erre számítottam egyébként. Köszönöm azért. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Meghaltunk? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Meghaltunk? :) Mikor éltünk? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Meghaltunk? :) Fájt? :D Nem nyilatkoztál embléma ügyben. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Fájt? :D Nem nyilatkoztál embléma ügyben. :) De írtam. :) Vagy nem kaptál semmit? Hogy nagyon másmilyen-e a görbületnél? Ha nem akkor... jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 De írtam. :) Vagy nem kaptál semmit? Hogy nagyon másmilyen-e a görbületnél? Ha nem akkor... jó. Nekem volt fenn a Vauxhallos de nem emlékszem,hogy elállt vagy sem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 De írtam. :) Vagy nem kaptál semmit? Hogy nagyon másmilyen-e a görbületnél? Ha nem akkor... jó. Nekem volt fenn a Vauxhallos de nem emlékszem,hogy elállt vagy sem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Nekem volt fenn a Vauxhallos de nem emlékszem,hogy elállt vagy sem. :D Kimegyek a garázsba és megnézem mennyire íves a csomagtartó, meg emellett gondolom az embléma is valamennyire rugalmas. Majd hét közben írok, hogy mikor jövök haza és akkor feléd tudok kanyarodni...aztán leboltoljuk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 rtomi, zocsa, közelebbiek... Ha valakinek az ismerettségi körében van H Astra vagy B zafira 5csavaros futóművel és gyári 16"os lemezfelnivel, légyszi szóljon már, fel szeretném próbálni a kocsimra a felniét, kb 5percre. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Sachs Super Touring lengécsíllapitóról van valakinek tapasztalata, véleménye? Thx! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Sachs Super Touring lengécsíllapitóról van valakinek tapasztalata, véleménye? Thx! Nekem olyanok vannak a kocsi alatt úgy 5 éve, semmi gondom velük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Há' mivammá', mi ez a csend errefelé? :angry: Reggeltől egész délelőtt a veszprémi Balaton Volán telepén leszek, ha érdekelne vkit egy kis meet... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Értem már csak együtt mentetek és te vezetté azért voltam azon a következtetésen! Te autod? Épités alatt vagy szerviz? Klikk katt Épülget, szépülget :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Klikk katt Épülget, szépülget :D Hát igen, szemmel láthatóan alakul a gép. B) Ne sértődj meg, de ez a kocsi egy igazi rozsdatemető volt. Becsülendő az a kitartás, hogy időt és nem kevés pénzt áldozol rá. :D Ezt sokan nem vállalták volna, lehet hogy én se. Csak így tovább. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts