rtomi Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Én kérek elnézést. ^_^ Azért vigyázz magadra és a kocsira is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Én kérek elnézést. :D Azért vigyázz magadra és a kocsira is. :D Igen is apu ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 zocsa, elhoztam a pólód. Bent hagyom a kocsiban, ha esetleg jösz majd Suzuki parkoló vagy összefutunk valahol, odaadom. Tomi, Lacisajt nem volt, szal neked nem hoztam semmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 zocsa, elhoztam a pólód. Bent hagyom a kocsiban, ha esetleg jösz majd Suzuki parkoló vagy összefutunk valahol, odaadom. Tomi, Lacisajt nem volt, szal neked nem hoztam semmit. Nem baj! Azért,ha erre jársz csörögj ide és visszaadom a proyektorokat. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 Nem baj! Azért,ha erre jársz csörögj ide és visszaadom a proyektorokat. :wacko: Rendben <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 Nem baj! Azért,ha erre jársz csörögj ide és visszaadom a proyektorokat. <_< Nem vált be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 zocsa, elhoztam a pólód. Bent hagyom a kocsiban, ha esetleg jösz majd Suzuki parkoló vagy összefutunk valahol, odaadom. Tomi, Lacisajt nem volt, szal neked nem hoztam semmit. Köszi.<_< Elvileg kedd du. megyek,majd kedden küldök sms-t,hogy ott vagyok-e. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Nem vált be? Túl erős volt az izzó. Fostam,hogy megolvad valami vagy tönkremegy a generátorom. :wacko: Köszi.;) Elvileg kedd du. megyek,majd kedden küldök sms-t,hogy ott vagyok-e. ;) Zocsa! Nincs valami friss Ájgónyolcad Péenára? <_< Full Európa kéne. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Túl erős volt az izzó. Fostam,hogy megolvad valami vagy tönkremegy a generátorom. :wacko: Énmondtam. <_< :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Túl erős volt az izzó. Fostam,hogy megolvad valami vagy tönkremegy a generátorom. :( Zocsa! Nincs valami friss Ájgónyolcad Péenára? <_< Full Európa kéne. ;) Mármint az egész program,vagy csak a térképek? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Van program fut is csak frissebb térképek kellenének. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Van program fut is csak frissebb térképek kellenének. Küldtem pü.-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Jaa haza kellett jönnöm fél nap szabira. <_< Letört az egyik fogamból és délelőtt rendel ma a fogtündér. Mindjárt megebédeltetem a kisTomit aztán alszunk pár órát. A Zsóti meg dolgozik. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Köszi Zsoltee a pólót. <_< http://zocsa.tvn.hu/DSC00571.JPG http://zocsa.tvn.hu/DSC00572.JPG Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Tomi, ne hidd hogy halálra dolgoztam magam <_< ;) :( zocsa, szivesen :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Tomi, ne hidd hogy halálra dolgoztam magam <_< ;) ;) Én mostanában végigdolgozom a műszakot. :wacko: Sokszor duda után szállok ki az autóbol. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Én mostanában végigdolgozom a műszakot. <_< Sokszor duda után szállok ki az autóbol. :wacko: Uramatyám! :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Sziasztok! Tegnap halántékon csípett egy Méhecske. Jól bedagadt a képem. Zocsa köszi múkodik! :D Zsoltee! Nincs törött hűtőrácsod? :) A lámpa alatti fül kellene amin jó az a kis pöcök. :D Tudod ami abba a kis izébe pattan be amit te kerestél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Sziasztok! Tegnap halántékon csípett egy Méhecske. Jól bedagadt a képem. Zocsa köszi múkodik! :D Zsoltee! Nincs törött hűtőrácsod? :) A lámpa alatti fül kellene amin jó az a kis pöcök. :D Tudod ami abba a kis izébe pattan be amit te kerestél. Méhészetben várható volt gondolom.:D Jobbulást! Nincsmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Zsoltee! Nincs törött hűtőrácsod? :) A lámpa alatti fül kellene amin jó az a kis pöcök. :D Tudod ami abba a kis izébe pattan be amit te kerestél. Ő, de asszem van még 1. Egyet már elhasználtam, a sajátomra, de talán még a másik oldali megvan. Holnapra meg nézem neked. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Köszönöm. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Köszönöm. :) Van kettő is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Van kettő is. :D Egy elég lenne. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Egy elég lenne. :) Oké. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
fonix Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Hy! Tud vki a megyébe,komárom,vmi jó szerelőt aki ért opelhoz,és nem lehúzás az egész?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts