Zsoltee Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Mjúzik bícs :D ott annak idején még a stégek alatt vadásztuk a rákokat.. ^_^ Hát igen, eléggé átalakult az öböl. De szerintem nagyon jó lett amit ott csináltak. Van egy homokos félkör ív csinálva, a part tetején pedig egy házikó, aminek az eleje és az oldala nyitott és pultként üzemel. Napozó ágyak, strandröplabda pálya, most építettek oda egy Dirt Jump pályát a bicikliseknek. Egyetlen dolog ami negatívum, hogy nagyon hangos szokott lenni a zene és a parton a gondolataidat nem hallod, nemhogy beszélgetni tudjál mással. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Hát igen, eléggé átalakult az öböl. De szerintem nagyon jó lett amit ott csináltak. Ejj, ha még abba is belegondolok, hogy miket műveltünk ott :D na de az már nagyon régen volt :D nekem az jobban tetszett, hogy a kattant unokatesómék víkendvityillójában diliztünk napokig :D plazapitsákat manapság meg mindehol lehet találni.. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Zocsa! Voltatok az öbölben sátorozni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Zocsa! Voltatok az öbölben sátorozni? Még régebben.Most nem,mert nem lehet. ^_^ Csak horgászni járunk ki egész napra,de nem alszunk kinnt. Gondolom a Pilismarótiról beszélünk,nem a Paláról. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Még régebben.Most nem,mert nem lehet. ^_^ Csak horgászni járunk ki egész napra,de nem alszunk kinnt. Gondolom a Pilismarótiról beszélünk,nem a Paláról. :D jaja. Szilvi mondta,hogy mentek leállás alatt sátrazni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 jaja. Szilvi mondta,hogy mentek leállás alatt sátrazni. Végül nem mentünk. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Zocsa! Boldog Szülinapot! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 jajaja, Bódogot ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Zocsa! Boldog Szülinapot! :D jajaja, Bódogot ^_^ Köszike. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Zsoltee! Helyrepofoztam a proyektorokat de megakadtam picit a kerethez rögzítésnél. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Zsoltee! Helyrepofoztam a proyektorokat de megakadtam picit a kerethez rögzítésnél. ^_^ Miért? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Miért? :D Nemtudom hogyan-mivel rögzítsem a kerethez. :D Hő biztos sok lesz ott. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Nemtudom hogyan-mivel rögzítsem a kerethez. :D Hő biztos sok lesz ott. ^_^ Melyik kerethez? Ahhoz a feketéhez amihez az előzőek voltak? Simán csavarral, úgy ahogy az előző volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Melyik kerethez? Ahhoz a feketéhez amihez az előzőek voltak? Simán csavarral, úgy ahogy az előző volt. :D Jaja csak kellenek távtartók. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Jaja csak kellenek távtartók. ^_^ Ah, mekkora gondok. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Hellloo, Pályanapra ki merre megy Tata és környékéről? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Hellloo, Pályanapra ki merre megy Tata és környékéről? ^_^ Hát ha Nyerges Tata környékén van, akkor Én. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Merre mész majd? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Merre mész majd? Tinnye, Zsámbék, 0ás, M5 és úgy Kecsó. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 M5-ön Te megállsz majd valahol Pestieket bevárni és együtt menni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 M5-ön Te megállsz majd valahol Pestieket bevárni és együtt menni? 0áson fogom bevárni Stefánt előreláthatólag. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Zsoltee! NE konvojozz!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Zsoltee a végén fog menni ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Pukkantottál már bele BéeMWébe. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Pukkantottál már bele BéeMWébe. :D Jó akkor majd a kedvedért mindenkit leküldök a 0ásról meg az M5ösről hogy ne menjen előttem senki. ^_^ Egyébként a BMW pukkantott belém, én suzuki mögött néztem el a féktávot. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts